- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.201
Biraz evvel bende içtim magnezyumdan ve gerçekten kusmak üzereydim.. berbat bişey..
malesef bende nefret edıyorum magnezyumdan
Biraz evvel bende içtim magnezyumdan ve gerçekten kusmak üzereydim.. berbat bişey..
malesef bende nefret edıyorum magnezyumdan
çok kötü ya(kayısı suyuda varmış içinde galiba,nefret ederim kayısıdan
kızınla birlikte hoş geldiniz sefalar getirdiniz..:118:
size neden verdi dr. magnezyumu? bana kramplarım olmasın diye verdiler..
Arkadaşlar magnezyum için suda eriyen magvital kullanıyorum, tadı fena değil
size neden verdi dr. magnezyumu? bana kramplarım olmasın diye verdiler..
Günaydın Kızlarrrr
dün doktoruma gittim, ultrason ve fetal monitöre girdik her şey normal çok şükür ağırlığı 1930gr olmuş . doğum izni için bugün devlet hastanesine gitmem gerekiyormuş. 32.haftadayım artık son 3 hafta mecburen izne ayrılmak gerekiyormuş, 5 hafta için rapor alacağım çalışabilir raporu.
Arkadaşlar magnezyum için suda eriyen magvital kullanıyorum, tadı fena değil
ben de magnorm kullanıyorum haftada 2-3 defa her gün değil. siz ne sıklıkla kullanıyorsunuz? gece uyurken krampla uyanıyordum ve acayip şekildedizimden aşağısı kasılıyordu, doktor bu yüzden verdi bana.
selam kızlarr...nasılsınız?bizim bugün hiç halimiz yok midem çok bulandı istifra ettim ne yediysem çıkardımüzüldüm oğlumun mamaları gitti diye bide niye oldu anlamadım ya
bende magnorm kullanıyorum iki hafta önce gece yatarken bacağıma çok fena kramp girdi çığlık çığlığa uyandım o günden beri neredeyse her gün alıyorum.
yüzüm kızardı arkadaşlar ya dünden beri,sankı güneşte kalmış gibi.oysakı guneş kremı de kullanıyorum.anlamadım gıttı.pancar gibi kızardım
aaa benımde vallaha neden acaba yanaklarım oyle bı kızardıkı bıde sıcacık buz gıbı suylada
yıkadım banamısın demedı valla:26:
desteğin için tsk ederimm .. yüzümü güldrdün desem inanır mısın ...
kesınlıkle yarın alır yerimm .. off offf.... dogurmak ıstıyorum bennnnn
aynen ateş gibi yanıyor bi de,annem dıyoki kızı olanı al basarmış ,senınde mı kızın olacak
evet kızım olcak benım senınde kız yoksaaa ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?