2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

evet son 3 hafta izne ayrılmak zorunlu ama özel hastanelerden de alınabiliyor o rapor diye biliyorum okulda arkadaşların raporlarını görmüştüm çünkü. benimde yaz tatiline denk geldiği için doğum iznim hep yanacak malesef (

ben de magnorm kullanıyorum haftada 2-3 defa her gün değil. siz ne sıklıkla kullanıyorsunuz? gece uyurken krampla uyanıyordum ve acayip şekildedizimden aşağısı kasılıyordu, doktor bu yüzden verdi bana.

bende magnorm kullanıyorum iki hafta önce gece yatarken bacağıma çok fena kramp girdi çığlık çığlığa uyandım o günden beri neredeyse her gün alıyorum.

selam kızlarr...nasılsınız?bizim bugün hiç halimiz yok midem çok bulandı istifra ettim ne yediysem çıkardımüzüldüm oğlumun mamaları gitti diye bide niye oldu anlamadım ya

kocakarı lafı ama bazen doğruluk payı olmuyor değil bu haftalarda çocuğun saçları çıkmaya başladığı için ve eğer çocuk gür saçlı olacaksa midede ekşlime ve bulantı olabiliyormuş diye duydum :)

bende magnorm kullanıyorum iki hafta önce gece yatarken bacağıma çok fena kramp girdi çığlık çığlığa uyandım o günden beri neredeyse her gün alıyorum.

bana da daha dün gece oldu acayip bişey sanki bacağın kopuyor yani o kadar neyse bende haftaya pzts gidicem doktora sorarım bi olmadı tekrar. ama vitamin vitamin de bunların hepsi kilo yapıyor bu defa o yüzden çok kullanmak istemiyorum :)

yüzüm kızardı arkadaşlar ya dünden beri,sankı güneşte kalmış gibi.oysakı guneş kremı de kullanıyorum.anlamadım gıttı.pancar gibi kızardım

Kızlar slm iyisinizdir umarım.MR çektirdim sonunda sonuç iyi daha doğrusu''ventriküllerin genişlemesi dışında başka bi bulgu yok o da tek başına bişey ifade etmez''dedi dr umarım öyledir şu an sadece takip edilecek bakalım umarım genişlemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…