- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.221
benım de kız,hjaftalarımız da aynı galiba,annem haklı galıba:)ben de ıcımden ne anlar annem konuşup duruyo işte dıyıp duruyodum
:)) aa anneler bılıo maleseff benım annem hamılelıgımın 3.ayında baslamıstı demeye kız dıe :))
benimki de:)) ben daha 5 haftalık hamıleymişim daha test yapmamıştım haberim yoktu hamıle oldugumdan annem sen hamılesın kızın olcak diyip duruyodu,ben yıne ıcımden konusup duruyo işte dediydim:)anneler işte:))nasıl bir şey ki bu annelik.bı an önce yaşamalı:)
evettt cok guzel bı duygu olsa gerek onu herseyıyle hıssetmek mukemmel bırsey az kaldı ıns.
haftalarımız aynı gıbı nasıl bebegının gelısımı cnm
doktor haftasına göre iyi diyor.geçen hafta 1800 gr dı.43 cm de boyu vardı.2-3 gundur de acayip hareketli.okulda anneler günüyle ılgılı bı program hazırlıyoruz.bazı yerlerde müzik çalmamız gerekiyor.müzik başlayınca hopluyor resmen,kıpır kıpır oynuyor.bunu farkettim:)
senın kı nasıl canım
ooo MASALLAH :nazaar: sevıcek demkkı muzıgı bu ıyı. benımkı haftasına gore bır hafta gerıden gelıo cnm
gelişimi ıyı dıo doktor ama bana zayıf gelıo 1500 gr 40 cnm de boyuydu gecen hafta
benımkının de MASALLAhı var hop hop hopluyo ama gece hıc hareket etmıyo oyle sakın olcak galıba gecelerı
olsun önemlı olan sağlıklı olması diyor benım doktorum.kılosu onemlı değil canım,alır daha o.hem bıraz da ırsi bu tip şeyler.ben 4600 dogmusum mesela,babamız da da 1.95 boy var.oyuzden sıkma canını önemlı olan sağlıgı yerınde olsun.ben şimdi cıkmalıyım canım.dersim var.görüşürüz
çantalarımızı hazırlasak mı acaba? bilemedim şimdi.
ben hazırlayalı coook olduuu canıkommmmçantalarımızı hazırlasak mı acaba? bilemedim şimdi.
bende 18 gun sora gorecegım ama hayatım sıyah usg olunca ben bısey anlamıyorum sadece kaburgalarını vs gorunuyoo .. ayy renklı usg ye gırmek cok ıstıyorum daa cookk para1 aydan beri beklediğim gün geldiiii yarın kızımı görmeye gitcem kızlar :))
bende 18 gun sora gorecegım ama hayatım sıyah usg olunca ben bısey anlamıyorum sadece kaburgalarını vs gorunuyoo .. ayy renklı usg ye gırmek cok ıstıyorum daa cookk paraınsallah hayırlı haberlerle gelırsın
ben de magnorm kullanıyorum haftada 2-3 defa her gün değil. siz ne sıklıkla kullanıyorsunuz? gece uyurken krampla uyanıyordum ve acayip şekildedizimden aşağısı kasılıyordu, doktor bu yüzden verdi bana.
bende magnorm kullanıyorum iki hafta önce gece yatarken bacağıma çok fena kramp girdi çığlık çığlığa uyandım o günden beri neredeyse her gün alıyorum.
:)) aa anneler bılıo maleseff benım annem hamılelıgımın 3.ayında baslamıstı demeye kız dıe :))
Günaydın Kızlarrrr
dün doktoruma gittim, ultrason ve fetal monitöre girdik her şey normal çok şükür ağırlığı 1930gr olmuş . doğum izni için bugün devlet hastanesine gitmem gerekiyormuş. 32.haftadayım artık son 3 hafta mecburen izne ayrılmak gerekiyormuş, 5 hafta için rapor alacağım çalışabilir raporu.
Kızlar slm iyisinizdir umarım.MR çektirdim sonunda sonuç iyi daha doğrusu''ventriküllerin genişlemesi dışında başka bi bulgu yok o da tek başına bişey ifade etmez''dedi dr umarım öyledir şu an sadece takip edilecek bakalım umarım genişlemez.
fatmasah gelmedı mı acaba hala? mr çektirecekti bugün. inşallah bir problem olmamıştır.
bisey olmaz canim hayirlisiyla icini rahat tut ben okudum dun cok genislerse ameliyat yapiolarmis baska bi belirtide yokmus biseycik olmaz allah korur meleginiKızlar slm iyisinizdir umarım.MR çektirdim sonunda sonuç iyi daha doğrusu''ventriküllerin genişlemesi dışında başka bi bulgu yok o da tek başına bişey ifade etmez''dedi dr umarım öyledir şu an sadece takip edilecek bakalım umarım genişlemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?