2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:)) aa anneler bılıo maleseff benım annem hamılelıgımın 3.ayında baslamıstı demeye kız dıe :))

benimki de:)) ben daha 5 haftalık hamıleymişim daha test yapmamıştım haberim yoktu hamıle oldugumdan annem sen hamılesın kızın olcak diyip duruyodu,ben yıne ıcımden konusup duruyo işte dediydim:)anneler işte:))nasıl bir şey ki bu annelik.bı an önce yaşamalı:)

evettt cok guzel bı duygu olsa gerek onu herseyıyle hıssetmek mukemmel bırsey az kaldı ıns.
haftalarımız aynı gıbı nasıl bebegının gelısımı cnm

evettt cok guzel bı duygu olsa gerek onu herseyıyle hıssetmek mukemmel bırsey az kaldı ıns.
haftalarımız aynı gıbı nasıl bebegının gelısımı cnm

doktor haftasına göre iyi diyor.geçen hafta 1800 gr dı.43 cm de boyu vardı.2-3 gundur de acayip hareketli.okulda anneler günüyle ılgılı bı program hazırlıyoruz.bazı yerlerde müzik çalmamız gerekiyor.müzik başlayınca hopluyor resmen,kıpır kıpır oynuyor.bunu farkettim:)

senın kı nasıl canım

ooo MASALLAH :nazaar: sevıcek demkkı muzıgı bu ıyı. benımkı haftasına gore bır hafta gerıden gelıo cnm
gelişimi ıyı dıo doktor ama bana zayıf gelıo 1500 gr 40 cnm de boyuydu gecen hafta
benımkının de MASALLAhı var hop hop hopluyo ama gece hıc hareket etmıyo oyle sakın olcak galıba gecelerı

olsun önemlı olan sağlıklı olması diyor benım doktorum.kılosu onemlı değil canım,alır daha o.hem bıraz da ırsi bu tip şeyler.ben 4600 dogmusum mesela,babamız da da 1.95 boy var.oyuzden sıkma canını önemlı olan sağlıgı yerınde olsun.ben şimdi cıkmalıyım canım.dersim var.görüşürüz

ıns cnm kolay gelsın sanada gorusuruz yıne ıyı dersler

1 aydan beri beklediğim gün geldiiii yarın kızımı görmeye gitcem kızlar :))
bende 18 gun sora gorecegım ama hayatım sıyah usg olunca ben bısey anlamıyorum sadece kaburgalarını vs gorunuyoo .. ayy renklı usg ye gırmek cok ıstıyorum daa cookk para ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın

bebişim için çantaya 2 takım hastane çıkışı( bırı 11 li biri 5 li ) birkaç tane de bez koyayım dıyorum. başka bir şey lazım olur mu sızce?

ben de magnorm kullanıyorum haftada 2-3 defa her gün değil. siz ne sıklıkla kullanıyorsunuz? gece uyurken krampla uyanıyordum ve acayip şekildedizimden aşağısı kasılıyordu, doktor bu yüzden verdi bana.

bende magnorm kullanıyorum.. aslında doktorum çok oldu onu bana vereli ama ben ilk defa bugün içtim.. Artık haftada 2-3 kere içerim.. doktor verdiğinde çok kramplarım olmuyordu ama şimdilerde çok arttı.. bende artık içeyim şunu dedim..

bende magnorm kullanıyorum iki hafta önce gece yatarken bacağıma çok fena kramp girdi çığlık çığlığa uyandım o günden beri neredeyse her gün alıyorum.

Benimde dün çok fena kramp girdi bacağıma demek bu yüzden giriyor.. bende kullanırım artık..

:)) aa anneler bılıo maleseff benım annem hamılelıgımın 3.ayında baslamıstı demeye kız dıe :))

Banada herkes kız demişti hatta kayınvalidem ruyasında hep kızım olduğunu görmüştü.. Sütannem karnıma baktı kızın olcak dedi.. bende İnşallah demiştim o zamanlar kendini saklıyordu bebişimiz.. şimdi onların dedikleri doğru çıktı İnşaallah bir kızımız ol
acak..

Canım bende haftaya 32. hafta raporumu alıcam,haftaya pazartesi alıcaktım ben ama doktoruma uzun zamandır gitmediğim için kendi kafama göre bi tarih belirledim,pazartesi 32+2 oluyorum bi problem olur mu sence,yani bu 32. hafta çalışabilr raporunun alınması gereken son bi günü var mı ki,eğer geç kalmış olacaksam cuma gideyim...

Doktoruna güven canım çok şükür önemli bişey yokmuş bak,merak ediyodum bende bugün seni,artık içini rahat tut bebişin de strese girmesin...

fatmasah gelmedı mı acaba hala? mr çektirecekti bugün. inşallah bir problem olmamıştır.

Canım gelmiş geçmişte var bi kaç sayfa önce,bak ben cevap yazdım...

selam kizlar bu sabah kahvaltidan sonra oglum oynamadi ogleni bekledim oglen yemeginden sonrada oynamadi sonra gittim devlet hastanesine ultrasona yolladilar onlarda cumaya cagirdi ne bicim is anlamadim iyice sinirler tepeme cikti ozele gittim nst ye bagladilar hersey iyi cikti sukur ama sekere alismis bebegim kullanmayinca oynamio fazla 9 gun sonrada ultrasona gidicem ozelde cuma gunu girmicem devlet hastanesinde cok kizdim onlara bugunum evham ve kosturmaca gecti evdeim simdi aksam yemegi yedim oynadi oglumm

bisey olmaz canim hayirlisiyla icini rahat tut ben okudum dun cok genislerse ameliyat yapiolarmis baska bi belirtide yokmus biseycik olmaz allah korur melegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…