2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım inşallah böyle bir durumla bır daha karsılasmazsın ama aklında bulunsun herhangı acıl bır durumda ya unıversıteye ya da ege dogumevıne gıt. acılden gırıs yaptır.

miniciğim maşallah sana ben coktan ızne cıktım bıle. 30. haftamdan berı raporluyum cuma da ıznımı alıcam artık. dayanamıyorum calısmak baya zorladı benı.

canım inşallah böyle bir durumla bır daha karsılasmazsın ama aklında bulunsun herhangı acıl bır durumda ya unıversıteye ya da ege dogumevıne gıt. acılden gırıs yaptır.

canim ben univ. hastanelerini hic sevmiorum ege dogum evine hic gitmedim aklimda olsun iyi oldu konaktaki kadin doguma gittim orda dusunebiliomusun cumaya randevu verdiler bisey olsaydi allah korusun erkenden farketsek bile ihmalden gidicez baktim olcak gibi deil egepole gittim

orası cıdden cok ılgısız. ben her seferınde oraya gıdıp ardından ege dogumevıne gıtmısımdır. egepole de ben hıc gıtmedım. bı arkadasım orda dogum yaptı gecen ay. cok da guzel gectı doğumu.

Ahh canım ben her zaman diyorum valla Allah mecbur etmesin devlet hastanesine gitmeyi,bu ne yaa nasıl aynı gün ultrasyona giremezsin ekemk kuyruğu mu varmış....

Ahh canım ben her zaman diyorum valla Allah mecbur etmesin devlet hastanesine gitmeyi,bu ne yaa nasıl aynı gün ultrasyona giremezsin ekemk kuyruğu mu varmış....

Valla ole canim bende anlamiyorum nasil is zaten devlet hastaneleride 2 dk bakiolar onuda kac gun sonraya veriolar benim isyerime en yakin yer orasiydi seker icinde oraya gittim normalde ayda 1 ozele gidiorum zaten 18 indeydi randevum ozellerde randevusuz almiolar ama bole acil bisey oldugundada cok ilgileniolar ultrasona gitmicem cuma gunu zaten 18 inde bakicaklar

miniciğim maşallah sana ben coktan ızne cıktım bıle. 30. haftamdan berı raporluyum cuma da ıznımı alıcam artık. dayanamıyorum calısmak baya zorladı benı.

Saol canım valla ben de zorlanıyorum artık ama napıyım iznin çoğu tatile denk geldi diye sabrediyorum zorluyorum kendimi,bi de benim şöyle bi durumum var 36. haftamda filan memleketime yola çıkıcam ve yol 14 saat sürüyo inşallah yollarda doğmaz diye konuşuyoruz eşimle,memlekette yapıcam inş doğumu ve bebeğimi de orda büyütmeyi düşünüyorum yani beim durumum karışık biraz canım yaa,bak yine aklıma geldi canım sıkılıyo,eylülde atandım ben bu eylüldeinş eş durumu olur diye düşünüyorum en kötü ihtimal şubatta eş durumundan giderim diye gelmiştim ama malum şubat ataması kaldırıldı,eğer eylülde hak tanımazlarsa 2 sene doğuda kalmış olcam,yani sabretmemin asıl nedeni de bunlar ekime kadar uzasın en azından iznim sonra da rapor haklarımı filan kullanıcam o da bitince aylıksız izin alıp atamamı bekliyim diyorum.Yani eğer memleketimde olsam inan bende 32 de ayrılırdım izne:18: ve rapor bile almazdım inan...Sence ne olur benim durumum canım yaaaa:44:

eylülün kaçında başladın bılmıyorm ama sanırım bır ara eylul 15 yapmıslardı. yalnız şöyle bır durum var kac yıllık ogretmensın canım? yanı hızmet puanın azsa hak tanınsa bıle gıdememe ıhtımalın var malesef. bılıyorsun ıl emrını kaldırdılar. valla zor durum yaa. Allah yardımcın olsun. çalış o halde çalışabıldıgın kadar. başka care yok gıbı sankı. hangı ılde calısyorsun bu arada?

malesef bende nefret edıyorum magnezyumdan
çok kötü ya(kayısı suyuda varmış içinde galiba,nefret ederim kayısıdan

bana da magnorm verdi doktorum. ama 3 haftada sadece üç tane kullandım.
kramp iki kez oldu o da 1,5 ay önce. belki ondan savsaklıyorum
güya tadı portakal kayısı aromalı ama hoşuma gitmiyo işte

hadi bakalım. inş olumsuz bi gelişme olmaz.. kalbini ferah tut. Rabbim bebeğini korusun..

Canım 1 haziranda atanıp da 5 eylülde başlamak zorunda kalanlardanım.Hizmette ilk yılım ama bundan önce 4 yıl özel eğitimde çalıştığım için hesaplatıp hizmet puanlarımı birleştirdim yani şu an toplamda 66 puanım var,bir de şu an şanlıurfada görevim ama ben antalyanın bi ilçesinde yaşıyorum ve eş durumunu oraya istiycez,görevim rehber öğretmen o yüzden il emri kalksada çok rahat giderim diye düşünüyorum atama isteyeceğim ilçede toplamda 45-50 okul var ve sadece 4-5 tane rehber öğretmen var,bu yüzden sadece 5 eylülde hak tanımaları yetecek canım,nolur dua et bana ve bu konuyla ilgili bi gelişme olursa paylaşırsan çok sevinirim.Bi de ayrıca adaylık eğitimimi de özel eğitimde tamamladığım için burda kabul ettiler temel eğitim ve hazırlayıcı eğitimden de muaf oldum yani sadece uygulamalıyı bekleyeceksin yani 5 rylülde adylığın kalkmış olacak dediler,sabırla ve tüm inancımla 5 eylülde bize de hak tanımalarını bekliyorum canım

umaım olur yaa. bunların sağı solu bellı olmuyor malesef.ozellıkle de onumuzdekı yıl baya karısacak gıbı. herhangıbır sey duyarsam haber verırım mutlaka..

geçmiş olsun canımm içini ferah tut akılna kötü şeyler getirip kendinin de bebişin de sağlığını olumsuz etkileme bozma moralinizi :)

size neden verdi dr. magnezyumu? bana kramplarım olmasın diye verdiler..

ıyk 3. ayımdan beri unutmassam hergun içiyorm, iicene tiksindm..

ishal, şişlik, gaz yapıyo, bi de son zamanlarda yutarken acayip midemi yakıyo, nefes alamıyorm magnezyumu içerken mide yanmasından resmen..
hapı bişisi olsaymış keşke, bi yutmada gitseydi..

Canim bende bu yil subatta dondum esimin yanina son kez yapiyorum dedi ve 2 yil magdur etmemek icin yapmak zorunda kaldi.Ben 15 eylule cektiler diye biliyorum bu magduriyeti gidermek icin ama...ins gonlune gore olur hersey

Aynen ya ne gazim bitio ne ishalim biktim resmen.Sabahtan beri midem agzimda

kızlar kendımı o kadar kotu hıssedıyorum ki anlatamam ..
Cok kotu bır aksamdı cok .. ev sahıbım ve esım bırbırıne gırdıler .. adam kırayı gecıktırdık dıye evın elektırık ve su vanalarının oldugu yere kilit takmıs ve kapatmıs suyu elektrıgı.. polıs cagırdık . vs sonra ev sahibi gelıp elektırık ve suyu acarken cinnet gecırdım ve adama saldırdım ..
170 boyunda 7 aylık hamıle ben . 190 boyundakı adamı 3 kat ite ite apartmandan dısarı attım .
gözümü bi actım kocam sıkmaktan kanattığım avuc içlerimi acmaya çalısıyordu ..

canım bnım yaaaaa. ama bak cok kızdım sana ne işin var senın adamla o halde. bırak kocan halletsın sen nıye karısıyorsun??? Allah göstermesın adam da o sınırle bı vursa sana naapcaksın? sıkma bak canını. bebek nasıl stres olmustur sımdı.

hayatım inan o kadar guzel gecıyordu kı aksamım kocamla yemek yaptık tam yıyoduk şakkkk elektrıkler gıttı ..
bende dedım kı askım sen inme asagı ben bakayım da geleyım .. Bıde bakarım kii kilit ..
neyse polıs falan geldi ( eşimde polis memuru) aradılar ev sahıbını . ben cok uzaktayım gelıp acamam dedi
polıslerde ona yasal olarak suç işlıyorsun .. baskasının ustune olan elektrıgı syu nasıl kesersın dedıler
tamam memur bey gelıp acıyorum dedi geldi . ve bır anda gözlerım karardı bacım .. polısler sok oldu kaldı . adamın gırtlagına yapısmısım kocam ellerımı ayıramadı adamdan
ancak kendıme geldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…