- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.241
selam kizlar bu sabah kahvaltidan sonra oglum oynamadi ogleni bekledim oglen yemeginden sonrada oynamadi sonra gittim devlet hastanesine ultrasona yolladilar onlarda cumaya cagirdi ne bicim is anlamadim iyice sinirler tepeme cikti ozele gittim nst ye bagladilar hersey iyi cikti sukur ama sekere alismis bebegim kullanmayinca oynamio fazla 9 gun sonrada ultrasona gidicem ozelde cuma gunu girmicem devlet hastanesinde cok kizdim onlara bugunum evham ve kosturmaca gecti evdeim simdi aksam yemegi yedim oynadi oglumm
canım inşallah böyle bir durumla bır daha karsılasmazsın ama aklında bulunsun herhangı acıl bır durumda ya unıversıteye ya da ege dogumevıne gıt. acılden gırıs yaptır.
canim ben univ. hastanelerini hic sevmiorum ege dogum evine hic gitmedim aklimda olsun iyi oldu konaktaki kadin doguma gittim orda dusunebiliomusun cumaya randevu verdiler bisey olsaydi allah korusun erkenden farketsek bile ihmalden gidicez baktim olcak gibi deil egepole gittim
selam kizlar bu sabah kahvaltidan sonra oglum oynamadi ogleni bekledim oglen yemeginden sonrada oynamadi sonra gittim devlet hastanesine ultrasona yolladilar onlarda cumaya cagirdi ne bicim is anlamadim iyice sinirler tepeme cikti ozele gittim nst ye bagladilar hersey iyi cikti sukur ama sekere alismis bebegim kullanmayinca oynamio fazla 9 gun sonrada ultrasona gidicem ozelde cuma gunu girmicem devlet hastanesinde cok kizdim onlara bugunum evham ve kosturmaca gecti evdeim simdi aksam yemegi yedim oynadi oglumm
Ahh canım ben her zaman diyorum valla Allah mecbur etmesin devlet hastanesine gitmeyi,bu ne yaa nasıl aynı gün ultrasyona giremezsin ekemk kuyruğu mu varmış....
miniciğim maşallah sana ben coktan ızne cıktım bıle. 30. haftamdan berı raporluyum cuma da ıznımı alıcam artık. dayanamıyorum calısmak baya zorladı benı.
Saol canım valla ben de zorlanıyorum artık ama napıyım iznin çoğu tatile denk geldi diye sabrediyorum zorluyorum kendimi,bi de benim şöyle bi durumum var 36. haftamda filan memleketime yola çıkıcam ve yol 14 saat sürüyo inşallah yollarda doğmaz diye konuşuyoruz eşimle,memlekette yapıcam inş doğumu ve bebeğimi de orda büyütmeyi düşünüyorum yani beim durumum karışık biraz canım yaa,bak yine aklıma geldi canım sıkılıyo,eylülde atandım ben bu eylüldeinş eş durumu olur diye düşünüyorum en kötü ihtimal şubatta eş durumundan giderim diye gelmiştim ama malum şubat ataması kaldırıldı,eğer eylülde hak tanımazlarsa 2 sene doğuda kalmış olcam,yani sabretmemin asıl nedeni de bunlar ekime kadar uzasın en azından iznim sonra da rapor haklarımı filan kullanıcam o da bitince aylıksız izin alıp atamamı bekliyim diyorum.Yani eğer memleketimde olsam inan bende 32 de ayrılırdım izne:18: ve rapor bile almazdım inan...Sence ne olur benim durumum canım yaaaa:44:
malesef bende nefret edıyorum magnezyumdan
çok kötü ya(kayısı suyuda varmış içinde galiba,nefret ederim kayısıdan
Kızlar slm iyisinizdir umarım.MR çektirdim sonunda sonuç iyi daha doğrusu''ventriküllerin genişlemesi dışında başka bi bulgu yok o da tek başına bişey ifade etmez''dedi dr umarım öyledir şu an sadece takip edilecek bakalım umarım genişlemez.
eylülün kaçında başladın bılmıyorm ama sanırım bır ara eylul 15 yapmıslardı. yalnız şöyle bır durum var kac yıllık ogretmensın canım? yanı hızmet puanın azsa hak tanınsa bıle gıdememe ıhtımalın var malesef. bılıyorsun ıl emrını kaldırdılar. valla zor durum yaa. Allah yardımcın olsun. çalış o halde çalışabıldıgın kadar. başka care yok gıbı sankı. hangı ılde calısyorsun bu arada?
Canım 1 haziranda atanıp da 5 eylülde başlamak zorunda kalanlardanım.Hizmette ilk yılım ama bundan önce 4 yıl özel eğitimde çalıştığım için hesaplatıp hizmet puanlarımı birleştirdim yani şu an toplamda 66 puanım var,bir de şu an şanlıurfada görevim ama ben antalyanın bi ilçesinde yaşıyorum ve eş durumunu oraya istiycez,görevim rehber öğretmen o yüzden il emri kalksada çok rahat giderim diye düşünüyorum atama isteyeceğim ilçede toplamda 45-50 okul var ve sadece 4-5 tane rehber öğretmen var,bu yüzden sadece 5 eylülde hak tanımaları yetecek canım,nolur dua et bana ve bu konuyla ilgili bi gelişme olursa paylaşırsan çok sevinirim.Bi de ayrıca adaylık eğitimimi de özel eğitimde tamamladığım için burda kabul ettiler temel eğitim ve hazırlayıcı eğitimden de muaf oldum yani sadece uygulamalıyı bekleyeceksin yani 5 rylülde adylığın kalkmış olacak dediler,sabırla ve tüm inancımla 5 eylülde bize de hak tanımalarını bekliyorum canım
merhaba kızlar bugun cok hareketliyiz masallah subanallah
Rabbım evlatlarımızı korusun ..
ee sız nasılsınız
ben hazırlayalı coook olduuu canıkommmm
Kızlar slm iyisinizdir umarım.MR çektirdim sonunda sonuç iyi daha doğrusu''ventriküllerin genişlemesi dışında başka bi bulgu yok o da tek başına bişey ifade etmez''dedi dr umarım öyledir şu an sadece takip edilecek bakalım umarım genişlemez.
size neden verdi dr. magnezyumu? bana kramplarım olmasın diye verdiler..
Canım 1 haziranda atanıp da 5 eylülde başlamak zorunda kalanlardanım.Hizmette ilk yılım ama bundan önce 4 yıl özel eğitimde çalıştığım için hesaplatıp hizmet puanlarımı birleştirdim yani şu an toplamda 66 puanım var,bir de şu an şanlıurfada görevim ama ben antalyanın bi ilçesinde yaşıyorum ve eş durumunu oraya istiycez,görevim rehber öğretmen o yüzden il emri kalksada çok rahat giderim diye düşünüyorum atama isteyeceğim ilçede toplamda 45-50 okul var ve sadece 4-5 tane rehber öğretmen var,bu yüzden sadece 5 eylülde hak tanımaları yetecek canım,nolur dua et bana ve bu konuyla ilgili bi gelişme olursa paylaşırsan çok sevinirim.Bi de ayrıca adaylık eğitimimi de özel eğitimde tamamladığım için burda kabul ettiler temel eğitim ve hazırlayıcı eğitimden de muaf oldum yani sadece uygulamalıyı bekleyeceksin yani 5 rylülde adylığın kalkmış olacak dediler,sabırla ve tüm inancımla 5 eylülde bize de hak tanımalarını bekliyorum canım
ıyk 3. ayımdan beri unutmassam hergun içiyorm, iicene tiksindm..
ishal, şişlik, gaz yapıyo, bi de son zamanlarda yutarken acayip midemi yakıyo, nefes alamıyorm magnezyumu içerken mide yanmasından resmen..
hapı bişisi olsaymış keşke, bi yutmada gitseydi..
Canım bende haftaya 32. hafta raporumu alıcam,haftaya pazartesi alıcaktım ben ama doktoruma uzun zamandır gitmediğim için kendi kafama göre bi tarih belirledim,pazartesi 32+2 oluyorum bi problem olur mu sence,yani bu 32. hafta çalışabilr raporunun alınması gereken son bi günü var mı ki,eğer geç kalmış olacaksam cuma gideyim...
beklenen doğum tarihinden 56 gün önce gitmen gerekiyor tam olarak rapor için hesapla istersen bi
kızlar kendımı o kadar kotu hıssedıyorum ki anlatamam ..
Cok kotu bır aksamdı cok .. ev sahıbım ve esım bırbırıne gırdıler .. adam kırayı gecıktırdık dıye evın elektırık ve su vanalarının oldugu yere kilit takmıs ve kapatmıs suyu elektrıgı.. polıs cagırdık . vs sonra ev sahibi gelıp elektırık ve suyu acarken cinnet gecırdım ve adama saldırdım ..
170 boyunda 7 aylık hamıle ben . 190 boyundakı adamı 3 kat ite ite apartmandan dısarı attım .
gözümü bi actım kocam sıkmaktan kanattığım avuc içlerimi acmaya çalısıyordu ..
hayatım inan o kadar guzel gecıyordu kı aksamım kocamla yemek yaptık tam yıyoduk şakkkk elektrıkler gıttı ..canım bnım yaaaaa. ama bak cok kızdım sana ne işin var senın adamla o halde. bırak kocan halletsın sen nıye karısıyorsun??? Allah göstermesın adam da o sınırle bı vursa sana naapcaksın? sıkma bak canını. bebek nasıl stres olmustur sımdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?