- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.261
hayatım inan o kadar guzel gecıyordu kı aksamım kocamla yemek yaptık tam yıyoduk şakkkk elektrıkler gıttı ..
bende dedım kı askım sen inme asagı ben bakayım da geleyım .. Bıde bakarım kii kilit ..
neyse polıs falan geldi ( eşimde polis memuru) aradılar ev sahıbını . ben cok uzaktayım gelıp acamam dedi
polıslerde ona yasal olarak suç işlıyorsun .. baskasının ustune olan elektrıgı syu nasıl kesersın dedıler
tamam memur bey gelıp acıyorum dedi geldi . ve bır anda gözlerım karardı bacım .. polısler sok oldu kaldı . adamın gırtlagına yapısmısım kocam ellerımı ayıramadı adamdan
ancak kendıme geldımm
:)))) güleyım mı kızayım mı bılemedım canım. bı taraftan cok kızdım. bı taraftan kocana acıdım adam naapcağını sasırmıstır. bı taraftan da manzarayı hayal dınce gulesım gelıyor. karnı burnunda hatun adam dövuyor :) hey Allahım yaa ama sen gene de bı rahat dur :) verılmıs sadakan varmıs canım
kocam benımle artık asla kavga edemez herhalde.....
kocamda benden 1 cm uzun :)) ve benden zayıfffff.
ahh ben kıyamam kocama
kızlar kendımı o kadar kotu hıssedıyorum ki anlatamam ..
Cok kotu bır aksamdı cok .. ev sahıbım ve esım bırbırıne gırdıler .. adam kırayı gecıktırdık dıye evın elektırık ve su vanalarının oldugu yere kilit takmıs ve kapatmıs suyu elektrıgı.. polıs cagırdık . vs sonra ev sahibi gelıp elektırık ve suyu acarken cinnet gecırdım ve adama saldırdım ..
170 boyunda 7 aylık hamıle ben . 190 boyundakı adamı 3 kat ite ite apartmandan dısarı attım .
gözümü bi actım kocam sıkmaktan kanattığım avuc içlerimi acmaya çalısıyordu ..
bacım ben sana kurban olurum haklısın ama oldu işte ne bilemSecret51'e kesinlkle katılıyorum Allah muhafaza ters bi hareketle ya bebeğine bir darbe alsaydın neyse rabbim korumuş sinirlerine hakim olmaya çalış lütfen sana ihtiyacı olan minicik bir can taşıyorsun bak polis gelmiş kocan yanı başında hallederler işte öyle kolay mı bu işler sizin ev sahibi de amma gaddarmışne var canım bikaç gün geciktiyse yaşam kolay mı biraz idare edememiş ne insanlar var ya sanki kaçan varmış gibi
bence de adamın gozu korkmustur. ılık bıseyler ıc. ya da ılık bir duş al ve lutfen uyu zıhnını bosalt. hadı canım benım daha fazla bu konudan bahsedıp germe kendını. ben bıle sinir oldum burdan.
bacım ben sana kurban olurum haklısın ama oldu işte ne bilemkırayı vermememızın sebebi de evımı su bastı maddı hasarımı karsılamadı ondan vermedık bıde 4 gun aksattık .. sıcak bı cay ıcıp de kendıme geleyımm
haklısın bıtanem..
Cok kotu bır aksamdı cok .. ev sahıbım ve esım bırbırıne gırdıler .. adam kırayı gecıktırdık dıye evın elektırık ve su vanalarının oldugu yere kilit takmıs ve kapatmıs suyu elektrıgı.. polıs cagırdık . vs sonra ev sahibi gelıp elektırık ve suyu acarken cinnet gecırdım ve adama saldırdım ..
170 boyunda 7 aylık hamıle ben . 190 boyundakı adamı 3 kat ite ite apartmandan dısarı attım .
Günaydın Anneler
benim bebeğim baş aşağı hemde epeydir. benim günde iki veya üç kez göğüs uçlarım sızlıyor.gözlerimden yaş geliyor o kadar ağrı oluyor. doktorum olacak o kadar dedi, bir çare sunmadı. bunun için birşey kullanman doğru olmaz dedi. ağrırken ateş gibi oluyorlar buz koysam fayda eder mi acaba?bir çare bileniniz var mı:26:
Kizlar herkese gunaydin.umarim tum bebisler ve anneleri iyidir.30+3 teyim.doktor makat durusunda dedi.bebegi dogum pozisyonu alan varmi.dogum pozisyonu alan varsa hissettinizmi.gerci 32.haftadan itibaren alir diyorlar ama.ne bileyim tembel cikar benimki.herkesi kocaman optum
Günaydın Anneler
benim bebeğim baş aşağı hemde epeydir. benim günde iki veya üç kez göğüs uçlarım sızlıyor.gözlerimden yaş geliyor o kadar ağrı oluyor. doktorum olacak o kadar dedi, bir çare sunmadı. bunun için birşey kullanman doğru olmaz dedi. ağrırken ateş gibi oluyorlar buz koysam fayda eder mi acaba?bir çare bileniniz var mı:26:
baharcım bu şekilde bak arkasındaki tülü kapıya bağlayıp süsüde tüle dikebilirsin..
Eki Görüntüle 411835
cok sağol canım :) ya aslında benim sormak ıstedıgım kapı susu deildi :) bebek şekeri için annem bana süsleme aldı onu nasıl montelıycem şekere diye sormustum gercı benım şeker deil kurabıye olucak bak buda benım süslemenin bır benzeri benım pembe olanı ama Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler
ay canım ya ben kapı süsü diye anlamışım
şimdi anladım sanırım :)) silikon tabancaları var canım onla tuttur bilirsin ama kurabiyeyi değilde şekeri tutturabilirsin..yani kurabiye hiç düşünmedim :)
Kızlar slm iyisinizdir umarım.MR çektirdim sonunda sonuç iyi daha doğrusu''ventriküllerin genişlemesi dışında başka bi bulgu yok o da tek başına bişey ifade etmez''dedi dr umarım öyledir şu an sadece takip edilecek bakalım umarım genişlemez.
ben hazırlayalı coook olduuu canıkommmm
selam kizlar bu sabah kahvaltidan sonra oglum oynamadi ogleni bekledim oglen yemeginden sonrada oynamadi sonra gittim devlet hastanesine ultrasona yolladilar onlarda cumaya cagirdi ne bicim is anlamadim iyice sinirler tepeme cikti ozele gittim nst ye bagladilar hersey iyi cikti sukur ama sekere alismis bebegim kullanmayinca oynamio fazla 9 gun sonrada ultrasona gidicem ozelde cuma gunu girmicem devlet hastanesinde cok kizdim onlara bugunum evham ve kosturmaca gecti evdeim simdi aksam yemegi yedim oynadi oglumm
Günaydın Anneler
cok sağol canım :) ya aslında benim sormak ıstedıgım kapı susu deildi :) bebek şekeri için annem bana süsleme aldı onu nasıl montelıycem şekere diye sormustum gercı benım şeker deil kurabıye olucak bak buda benım süslemenin bır benzeri benım pembe olanı ama Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler
:) kurabiyeyi bohcanın içine koycam tek carem cerceveyide bohcanın içine koymak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?