2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

:)))) güleyım mı kızayım mı bılemedım canım. bı taraftan cok kızdım. bı taraftan kocana acıdım adam naapcağını sasırmıstır. bı taraftan da manzarayı hayal dınce gulesım gelıyor. karnı burnunda hatun adam dövuyor :) hey Allahım yaa ama sen gene de bı rahat dur :) verılmıs sadakan varmıs canım

kocam benımle artık asla kavga edemez herhalde.....
kocamda benden 1 cm uzun :)) ve benden zayıfffff.
ahh ben kıyamam kocama

kocam benımle artık asla kavga edemez herhalde.....
kocamda benden 1 cm uzun :)) ve benden zayıfffff.
ahh ben kıyamam kocama

bence de adamın gozu korkmustur. ılık bıseyler ıc. ya da ılık bir duş al ve lutfen uyu zıhnını bosalt. hadı canım benım daha fazla bu konudan bahsedıp germe kendını. ben bıle sinir oldum burdan.

Secret51'e kesinlkle katılıyorum Allah muhafaza ters bi hareketle ya bebeğine bir darbe alsaydın neyse rabbim korumuş sinirlerine hakim olmaya çalış lütfen sana ihtiyacı olan minicik bir can taşıyorsun bak polis gelmiş kocan yanı başında hallederler işte öyle kolay mı bu işler sizin ev sahibi de amma gaddarmış ne var canım bikaç gün geciktiyse yaşam kolay mı biraz idare edememiş ne insanlar var ya sanki kaçan varmış gibi

bacım ben sana kurban olurum haklısın ama oldu işte ne bilem kırayı vermememızın sebebi de evımı su bastı maddı hasarımı karsılamadı ondan vermedık bıde 4 gun aksattık .. sıcak bı cay ıcıp de kendıme geleyımm

bence de adamın gozu korkmustur. ılık bıseyler ıc. ya da ılık bir duş al ve lutfen uyu zıhnını bosalt. hadı canım benım daha fazla bu konudan bahsedıp germe kendını. ben bıle sinir oldum burdan.
haklısın bıtanem..

bunlar böyle işte tatlım insan olmak marifet ister....iç iç yarasın bebişene de güzel ve tehlikeli annesine de hakkaten haa senin karşına kimse çıkmasın allimallah sonu ne olur düşenemiyorum

tatlım çooooook geçmiş olsun ya çok üzüldüm ALLAH bu ev sahiplerine vicdan versin ne diyim yani ama ev sahibini düşünemiyorum senden yediği dayak sonucunda adam daha kendine gelememiştir eminim :))) ama sen kendine dikkat olurmu canm

Kizlar herkese gunaydin.umarim tum bebisler ve anneleri iyidir.30+3 teyim.doktor makat durusunda dedi.bebegi dogum pozisyonu alan varmi.dogum pozisyonu alan varsa hissettinizmi.gerci 32.haftadan itibaren alir diyorlar ama.ne bileyim tembel cikar benimki.herkesi kocaman optum

Günaydın Anneler
benim bebeğim baş aşağı hemde epeydir. benim günde iki veya üç kez göğüs uçlarım sızlıyor.gözlerimden yaş geliyor o kadar ağrı oluyor. doktorum olacak o kadar dedi, bir çare sunmadı. bunun için birşey kullanman doğru olmaz dedi. ağrırken ateş gibi oluyorlar buz koysam fayda eder mi acaba?bir çare bileniniz var mı:26:

Sanslisin medusa.umarim benim bebekte biran once gecer hazirola.benimde gogsum ozellikle banyodan sonra o kadar hassas oluyor ki anlatamam.ama gozyasi hic duymadim.o bahardan olmasin

Günaydın kızlar. Geçmiş olsun canım. Benim böyle bir sıkıntım olmadı. Ama doktorların genel tavrı bu. Ağrın, sancın, kanaman varmı diye soruyor benimki. Yoksa gerisi herşey normal.

Canım döner daha merak etme benimki 4 haftadan beri dönük. Ben hissetmiştim döndüğünü. Bir akşam çok hareketliydi. Acayip tahatsız etti. Her yerden vurdu. Sabah kalktım ve artık eğilemiyordum. Göğsümün altı çok sertleşmişti.o gün randevum vardı. Doktor döndüğünü söyledi.

canım gögüslerin süt üretimi için hazırlanıyor ee doğum yaklastıkca süt üretimi de başlıyor buda agrı yapıyor tahmınımce bu agrılar emzirmeden gecmez gibime geliyor. bırazda alısmamız lazım gogsumuz sut dolarkenden agrılar olacakmıs bebısı emzırıncede rahatlayacakmısız ablam oyle dıyor bana

baharcım bu şekilde bak arkasındaki tülü kapıya bağlayıp süsüde tüle dikebilirsin..
Eki Görüntüle 411835

cok sağol canım :) ya aslında benim sormak ıstedıgım kapı susu deildi :) bebek şekeri için annem bana süsleme aldı onu nasıl montelıycem şekere diye sormustum gercı benım şeker deil kurabıye olucak bak buda benım süslemenin bır benzeri benım pembe olanı ama Mira Bonbon Nikah sekeri, nikah sekeri, zel tasarim nikah sekerleri, bebek sekeri, nisan sekeri, hediye sepetleri, ikolata, hediye sepetleri, kurumsal hediyeler

ay canım ya ben kapı süsü diye anlamışım
şimdi anladım sanırım :)) silikon tabancaları var canım onla tuttur bilirsin ama kurabiyeyi değilde şekeri tutturabilirsin..yani kurabiye hiç düşünmedim :)

:) kurabiyeyi bohcanın içine koycam tek carem cerceveyide bohcanın içine koymak galiba

hadi bakalım buda iyi bi haber
sen kafana takma dua edelim bişe olmasın

ben hazırlayalı coook olduuu canıkommmm

vallamı ?
dolabını flnda yerleştirdinmi
ben hala hiç hazırlamadım herşey orda burda bi dip köşeye tıkılı
bu ay sonu işten çıkcam 32. haftada yani o zmana yıkar ütüler yerleştirir cantamıda ahzırlarım diom ama geçmi

ay dün benimde öyleydi
akşamda mideme bişi oturmuş gibi oldu elimi tutuom eve orda anlıom ama kıpraşmıo
sonra baya konuştum konuştum okşadım vurmalar başladı hah şöle dedim :)

aboww kız yapma böle şeler
adama vururken ani hareketten bile bişe olabilirdi Allah koruusun

bende sızlama yok hiç öle sakince duruolar :)
buz koyunca üşümesin sütün

silikon tabancası ile dene
yada kurabiyeyi jelatin içine koyup sonra çerçeve ile resimdeki gibi keselere koy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…