2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydın kızlarrr goruyorum kı herkes gayet ıyı zeynepcım dıkkat et kendıne
aman ALLAH korusun bebişine falan gelır ters hareket olur.erken dogum gormeyelım kızlar

gunaydın kızlar ve melekleri ....

canım benımde goguslerim bı ara acayıp acıyor sızlıyordu nette bı yerde okudum emzırme sutyenlerınden kullanın altı kalın olanlardan yazıyordu ben denedım benımkı gectı cok sukur artık hıc agrı olmuyor ama normal sutyen takarsam yıne agrı baslıyor cnm

olabilir canım genelde sütyeni çıkardıktan sonra başlıyor.sanırım değiştirmem gerekiyor...

günaydın herkeslere hayırlı günler...ya benim göğüslerde 5. aydan sonra sızlama ağrı kalmadı ama ara sıra uçları kahverengi kısmı kaşınıyo bilmem neden acep sizde de kaşınıyo mu:44: :44:

canım bende de aynı sorun var yasadıgımız hersey doğuma hazırlık ıcın canım bence krem suruyorum rahatlıyorum bırazda kasıntı cıldımızın cok daha erken kurumuasından kaynaklı oldugunu dusunuyorum benım bırde pul pul oluyo krem surmedıgımde

Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Canım ben dün aldım.32.haftadayım. çalışmak isteyipte 5 haftalık izin süresini doğumdan sonraki 8haftaya ekletmek isteyenler için veriliyor. doğuma 3 hafta kala mecburen izne ayrılıyorsun.3 hafta yeniden hastaneye gidip istirahat belgesi almam gerektiği yazıyor aldığım raporda.

Sanslisin medusa.umarim benim bebekte biran once gecer hazirola.benimde gogsum ozellikle banyodan sonra o kadar hassas oluyor ki anlatamam.ama gozyasi hic duymadim.o bahardan olmasin

Yok canım. bahardan değil göğüslerimde oluşan ağrının kuvvetinden ağlayasım geliyor bazen onun için gözlerim yaşarıyor

Canim bende bu yil subatta dondum esimin yanina son kez yapiyorum dedi ve 2 yil magdur etmemek icin yapmak zorunda kaldi.Ben 15 eylule cektiler diye biliyorum bu magduriyeti gidermek icin ama...ins gonlune gore olur hersey

Ahhh canım ne güzel söylüyosun valla sabah sabah motive oldum inşallah bende yapacaklarına inanıyorum,aminnnn canım inşallah...

Canım bence buz koyma sonuçta süt kanalları devreye giriyo, ne güzel sütü bol bi anne olursun inşallah, bu yönden bak.Ben garmastan göğüs kremi kullanıyorum 4. ayımdan beri hiç bi sıkıntım olmadı,doğumdan sonra emzirirken de kullanmaya devam edeceksin dedi doktorum,bence bi dene istersen...

Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Canım arkadaşlardan biri yazmış az önce okudum bende,beklenen doğum tarihinden 56 gün önce 32. hafta raporunu alman gerekiyormuş sanırım,bende ona göre hesapladım bu pazara denk geliyo pazartesi gidip alcam canım bende...

hemen hemen her gün kremlerim tüm vücudumu kuruluktan olduğunu sanmıyorum zatii sadece ucu bir datlı kaşınıyo ki haklısın canım hepsi doğuma hazırlık rabbim zamanında yavrularımıza kavuşmayı ve emzirmeyi nasip etsin rüyama bile girdi emzirmek inanılmaz bir duygudur herhalde herkese bol sütlü günler diliyorum

herkese günaydın...

bebek bekleyen ben değilim ama eşimin kız kardeşi kısmetse temmuz annesi olacak. dolayısıyla ailemize minik bir birey daha katılacak.
herkese allah kolaylık versin. sağlıklı bebekleriniz olsun inşallah.

Bize de zamanı gelince nasip eder inşallah.

günaydın güzel anneler ve bebişleri... Nasılsınız bugün

İyiyiz canım çok şükür, ama büyüdükçe haftalar ilerledikçe zorlanıyorum artık ben,nefes almam filan değişiyo,belimdeki ağrılar da artıyo,Allah hepimize kolaylık versin,bi arkadaşım şimdi doğuma girdi ondan haberler bekliyorum normal doğum istiyo sancısı gelmemiş suni sancı veriyolarmış şimdi eşiyle görüştüm,kalbim nasıl atıyo insan çok heycanlanıyo yaa,kendimizde nolcaz bakalım...Allah kimseyi o yolda koymasın (aminnnn)

Kızlar yaa ayımızı hesaplamak için bi formul vermişti arkadaşlardan biri,hatırlayamıyorum şimdi , haftamızı bişeyle çarpıp bölüyoduk hatırlayan var mı ya da o arkadaş bi daha paylaşabilir mi

ben 29.haftamdayım aşağıya göre öndeyiz

en iyi bebek arabası markası sizce hangisi
baby2go ve kraft arasında kaldım​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…