- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.281
Günaydın Anneler
benim bebeğim baş aşağı hemde epeydir. benim günde iki veya üç kez göğüs uçlarım sızlıyor.gözlerimden yaş geliyor o kadar ağrı oluyor. doktorum olacak o kadar dedi, bir çare sunmadı. bunun için birşey kullanman doğru olmaz dedi. ağrırken ateş gibi oluyorlar buz koysam fayda eder mi acaba?bir çare bileniniz var mı:26:
gunaydın kızlar ve melekleri ....
canım benımde goguslerim bı ara acayıp acıyor sızlıyordu nette bı yerde okudum emzırme sutyenlerınden kullanın altı kalın olanlardan yazıyordu ben denedım benımkı gectı cok sukur artık hıc agrı olmuyor ama normal sutyen takarsam yıne agrı baslıyor cnm
günaydın herkeslere hayırlı günler...ya benim göğüslerde 5. aydan sonra sızlama ağrı kalmadı ama ara sıra uçları kahverengi kısmı kaşınıyo bilmem neden acep sizde de kaşınıyo mu:44: :44:
Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Sanslisin medusa.umarim benim bebekte biran once gecer hazirola.benimde gogsum ozellikle banyodan sonra o kadar hassas oluyor ki anlatamam.ama gozyasi hic duymadim.o bahardan olmasin
Canim bende bu yil subatta dondum esimin yanina son kez yapiyorum dedi ve 2 yil magdur etmemek icin yapmak zorunda kaldi.Ben 15 eylule cektiler diye biliyorum bu magduriyeti gidermek icin ama...ins gonlune gore olur hersey
Günaydın Anneler
benim bebeğim baş aşağı hemde epeydir. benim günde iki veya üç kez göğüs uçlarım sızlıyor.gözlerimden yaş geliyor o kadar ağrı oluyor. doktorum olacak o kadar dedi, bir çare sunmadı. bunun için birşey kullanman doğru olmaz dedi. ağrırken ateş gibi oluyorlar buz koysam fayda eder mi acaba?bir çare bileniniz var mı:26:
Kızlar merhaba,
canım bende de aynı sorun var yasadıgımız hersey doğuma hazırlık ıcın canım bence krem suruyorum rahatlıyorum bırazda kasıntı cıldımızın cok daha erken kurumuasından kaynaklı oldugunu dusunuyorum benım bırde pul pul oluyo krem surmedıgımde
Selammm kizlar herkeslere gunaydinnnn:))
günaydın güzel anneler ve bebişleri... Nasılsınız bugün
Kızlar yaa ayımızı hesaplamak için bi formul vermişti arkadaşlardan biri,hatırlayamıyorum şimdi , haftamızı bişeyle çarpıp bölüyoduk hatırlayan var mı ya da o arkadaş bi daha paylaşabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?