2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım o değildi,şimdi kendim çarpıp bölerken buldum sanki,yani her ay 4 hafta olmuyo yadolayısıyla hamileliğin 40 hafta olduğunu anlamıyo herkes,10 ay mı hamileleik diyolar,sanırım şöyle hesaplanıyodu 1 ay 30 gün baz alınıyo,şu anda 32. haftadayım ben normalde 32 hafta 8 ay bitmiş olarak görünüyo,ama aslında dah bitmedi, yani şöyle hesaplanıyodu sanırım, 32 haftayı önce 7 ile çarpıyosun (1 hafta 7 gün olarak düşün) ,259 çıkıyo 259 u da 30 a (1 aya) bölüyosun 7.4666 çıkıyo, yani 7.5 aylık hamile olmuş oluyorum,40 haftayı da aynı şekilde düşünürsek 40 haftalıkken 9.33 çıkıyo.

Deneme yanılmayla buldum ama zaten böyle bişeydi diye hatırlıyorum...

ben 29.haftamdayım aşağıya göre öndeyiz

en iyi bebek arabası markası sizce hangisi
baby2go ve kraft arasında kaldım​

Eğer ikisi arasında kaldıysan kesinlikle baby to go al,ben baya araştırmıştım canım pierre cardin aldım sonunda ama baby to go da çok kaliteli duruyo birebir inceledim ben

6,766 da benmişim

Artık zorlanmaya başlamamız normal hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alsa idik. İnşallah arkadaşında hayırlısı ile kurtulur. Bende normal doğum istiyorum ama koşullar neyi gösterir Allah bilir. Rabbim hepimize bebişlerimizle sağlıklı sıhhatli bir şekilde evlerimize gitmeyi nasip etsin. :)

kızlar 2 gundur resmen adet sancısı cekıyorum belımden gırıyor karnımda 5-10 dakka arası kıvrandırıyor sonra bırazdan gerı gelmek uzere gecıyor benım gıbı sancı ceken varmı ne sancısı bunlar doguma hazırlık sancısı bu kadar agrılı olmaz dımı

Eğer ikisi arasında kaldıysan kesinlikle baby to go al,ben baya araştırmıştım canım pierre cardin aldım sonunda ama baby to go da çok kaliteli duruyo birebir inceledim ben

canım pierre cardin çok pahalı

arsima bi evde deneseydin kız

ift Ynl Bebek Arabas | Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu

şunların görünüşü aynı ama farkı ne anlamadım bi bakıverin

canım hemen doktorunu ara normal bır sancıya benzemıyor bana doktorum adet sancısı gıbı sancın olursa mutlaka haber ver demıstı heleke sıksık oluyosa hemen bence doktora gıt kontrol ol bekleme fazla

cnmmm aynı sancılar bende de vardı benım erken dogum rıskım var bak.
bu agrılar yalancı agrılar dıe tabır edılen kafasına gore gelen agrılarmıs
doktorum bana oyle anlattı ve bu haftalarda gelmesı pek normal dıılmıs
benımde sag ve sol tarafımdan belımden kasıklarıma ınene agrılarım vardı

canım o ağrılardan bende de var 2 haftadır bazen yarım saati bulduğu bile oluyo ilk başlarda korktum uzun sürmesine ama çok şükür anladım ki böyle ağrılar normalmiş bende ne kasılma ne kramp sadece şiddetli bel ağrısı bide bu adet sancıları oluyo demekki her kadının doğuma hazırlık sancıları farklı oluyo senin ki de böyle bi durum olabilir

Günaydın minitacım hoşgeldin:)

Hosbulduk canim nasilsin bebis nasil:)
Ay hesaplamayi sormussun yabende senin dedigin gibi hatirliyorum.1 ayi 4 hafta degilde 30 gun olarak alip hesapliyoruz. Doktorlar hep hafta bazinda degerlendiriyorlar ama insanlara hfta soyleynce kac aylik yani die soruyorlar bu yuzden ay olarak dolemek dha iyi bncede:))

ben ay hesaplamasını son adet tarihine göre yapıyorum. benımkı 30 eyluldu. 30 undan 30 una 1 ayı dolduruyorum dıye dusunuyorum. yanı suanda 7 ay 10 gunluk olmalıyız. 3 aşağı 5 yukarı bu sekılde.

Canım benim aldığım model de çok pahalı değildi pierre cardin ps 617 travel sistem , 390 a aldık sanırım anakucağı dahil...Sen hangi ikkisini karşılaştırmamızı istiyosun bana kodlarını yaz bi bakayım,ben çoğunu yakından inceledim canım...

Bebişim iyidir inşallah canım 1 ay olacak görüşmeyeli pazartesi kontrolümüz var büyük buluşma Bencede ay olarak söylemek daha iyi sonra 40 hafta diyince 10 aylık mı doğacak diyolar

bugun benm taaam 30 haftaaa..

30 hafta tam 7 ay ediyo, o yuzden cok güzel bi hafta bence :)

çünki;

30 hafta * 7 gün = 7 ay * 30 gün

oldugu için tam bölünebiliyor. toplam gün sayısını 30 a bölünce, kaç aylık oldugmuz cıkıyo cunki

formul de su idi; (kaçıncı haftadayım * 7 + kusurat gunler ) / 30

Evet canım hatırladım şimdi senin paylaştığını ben de deneme yanılma yoluyla çarparken bölerken buldum canım formülü,tutturmuşum yani....

bilmiyorumki hayatım hiç fikrim yok evet bence 390 ucuz ama kayannamgile pahalı :26:

baby 2 go lar var ona baktım dün 200 diyor başka yerdende 70 tl anakucağı alayım diyorum

birde tekerleri çok büyük duryor bazılarının ama satıcılar çok iyi diyor sizce önemlimi tekerleri büyük olmasının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…