- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.301
ben 29.haftamdayım aşağıya göre öndeyiz
en iyi bebek arabası markası sizce hangisi
baby2go ve kraft arasında kaldım
Yok canım o değildi,şimdi kendim çarpıp bölerken buldum sanki,yani her ay 4 hafta olmuyo yadolayısıyla hamileliğin 40 hafta olduğunu anlamıyo herkes,10 ay mı hamileleik diyolar,sanırım şöyle hesaplanıyodu 1 ay 30 gün baz alınıyo,şu anda 32. haftadayım ben normalde 32 hafta 8 ay bitmiş olarak görünüyo,ama aslında dah bitmedi, yani şöyle hesaplanıyodu sanırım, 32 haftayı önce 7 ile çarpıyosun (1 hafta 7 gün olarak düşün) ,259 çıkıyo 259 u da 30 a (1 aya) bölüyosun 7.4666 çıkıyo, yani 7.5 aylık hamile olmuş oluyorum,40 haftayı da aynı şekilde düşünürsek 40 haftalıkken 9.33 çıkıyo.
Deneme yanılmayla buldum ama zaten böyle bişeydi diye hatırlıyorum...
İyiyiz canım çok şükür, ama büyüdükçe haftalar ilerledikçe zorlanıyorum artık ben,nefes almam filan değişiyo,belimdeki ağrılar da artıyo,Allah hepimize kolaylık versin,bi arkadaşım şimdi doğuma girdi ondan haberler bekliyorum normal doğum istiyo sancısı gelmemiş suni sancı veriyolarmış şimdi eşiyle görüştüm,kalbim nasıl atıyo insan çok heycanlanıyo yaa,kendimizde nolcaz bakalım...Allah kimseyi o yolda koymasın (aminnnn)
ben 29.haftamdayım aşağıya göre öndeyiz
en iyi bebek arabası markası sizce hangisi
baby2go ve kraft arasında kaldım
Eğer ikisi arasında kaldıysan kesinlikle baby to go al,ben baya araştırmıştım canım pierre cardin aldım sonunda ama baby to go da çok kaliteli duruyo birebir inceledim ben
son adet tarihine 7 gün eklenip 3 ay geriye gidiliyordu.
acaba bunu mu arıyordun...:44:
kızlar 2 gundur resmen adet sancısı cekıyorum belımden gırıyor karnımda 5-10 dakka arası kıvrandırıyor sonra bırazdan gerı gelmek uzere gecıyor benım gıbı sancı ceken varmı ne sancısı bunlar doguma hazırlık sancısı bu kadar agrılı olmaz dımı
evet son adet tarıhıne 7 gun ekleyıp 3 ay cıkarıyosun tahmını dogum tarıhını verıo bıze
kızlar bu arada ben artık gerı sayım yapıcam kendı kendıme :))
kızlar 2 gundur resmen adet sancısı cekıyorum belımden gırıyor karnımda 5-10 dakka arası kıvrandırıyor sonra bırazdan gerı gelmek uzere gecıyor benım gıbı sancı ceken varmı ne sancısı bunlar doguma hazırlık sancısı bu kadar agrılı olmaz dımı
Günaydın minitacım hoşgeldin:)
canım pierre cardin çok pahalı
arsima bi evde deneseydin kız
ift Ynl Bebek Arabas | Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu
şunların görünüşü aynı ama farkı ne anlamadım bi bakıverin
Hosbulduk canim nasilsin bebis nasil:)
Ay hesaplamayi sormussun yabende senin dedigin gibi hatirliyorum.1 ayi 4 hafta degilde 30 gun olarak alip hesapliyoruz. Doktorlar hep hafta bazinda degerlendiriyorlar ama insanlara hfta soyleynce kac aylik yani die soruyorlar bu yuzden ay olarak dolemek dha iyi bncede:))
Eğer ikisi arasında kaldıysan kesinlikle baby to go al,ben baya araştırmıştım canım pierre cardin aldım sonunda ama baby to go da çok kaliteli duruyo birebir inceledim ben
bugun benm taaam 30 haftaaa..
30 hafta tam 7 ay ediyo, o yuzden cok güzel bi hafta bence :)
çünki;
30 hafta * 7 gün = 7 ay * 30 gün
oldugu için tam bölünebiliyor. toplam gün sayısını 30 a bölünce, kaç aylık oldugmuz cıkıyo cunki
formul de su idi; (kaçıncı haftadayım * 7 + kusurat gunler ) / 30
Canım benim aldığım model de çok pahalı değildi pierre cardin ps 617 travel sistem , 390 a aldık sanırım anakucağı dahil...Sen hangi ikkisini karşılaştırmamızı istiyosun bana kodlarını yaz bi bakayım,ben çoğunu yakından inceledim canım...
Bebişim iyidir inşallah canım 1 ay olacak görüşmeyeli pazartesi kontrolümüz var büyük buluşmaBencede ay olarak söylemek daha iyi sonra 40 hafta diyince 10 aylık mı doğacak diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?