- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.321
bilmiyorumki hayatım hiç fikrim yok evet bence 390 ucuz ama kayannamgile pahalı :26:
baby 2 go lar var ona baktım dün 200 diyor başka yerdende 70 tl anakucağı alayım diyorum
birde tekerleri çok büyük duryor bazılarının ama satıcılar çok iyi diyor sizce önemlimi tekerleri büyük olmasının
bilmiyorumki hayatım hiç fikrim yok evet bence 390 ucuz ama kayannamgile pahalı :26:
baby 2 go lar var ona baktım dün 200 diyor başka yerdende 70 tl anakucağı alayım diyorum
birde tekerleri çok büyük duryor bazılarının ama satıcılar çok iyi diyor sizce önemlimi tekerleri büyük olmasının
Kızlar slm iyisinizdir umarım.MR çektirdim sonunda sonuç iyi daha doğrusu''ventriküllerin genişlemesi dışında başka bi bulgu yok o da tek başına bişey ifade etmez''dedi dr umarım öyledir şu an sadece takip edilecek bakalım umarım genişlemez.
Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
canım pierre cardin çok pahalı
arsima bi evde deneseydin kız
ift Ynl Bebek Arabas | Bebefix.com Bebek Odas,Bebek Arabas,Beik,Mama Sandalyesi,Park Yatak,ocuk Odas,Bisiklet,Buhar makinesi,Oto koltuu
şunların görünüşü aynı ama farkı ne anlamadım bi bakıverin
canım bende Baby 2 Go Mistral ift Ynl Puset 8842 | | Bebefix.com
bunu beğenmiştim dün mağazada çoook teekkür ederimmmmmmmmmmm <3<3<3 Allah razı olsun bunu alcam inşallah :)
birde anakucağı önerirmisiniz :)
selam kızlarrr...göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz ben karar veremiyorum her kafadan bi ses çıkıyor.Elektrikli düşünüyorum ben aventinkine karar kılmıştım ki bikaç olumsuz yorum duydum,satış temsilcisi bayanda geri dönüşlerin çok olduğunu çokta memnun olunmadığını söyledi.Doğru düzgün sağmıyor diyorlar,hızlı değil diyorlar.Birde medelanınki varmış onada fena değil dediler.Püffff hangisini alıcaz ya
Ohh karar verince insan rahatlıyo dimi yaa,bende çok araştırmıştım alınca çok rahatladım , güle güle iyi günlerde kullanın bebeişinle canım,rica ederiz bu arada
Ana kucağıyla ilgili çok bi fikrim yok marka olarak canım,travel sistem alınca o da dahildi o yüzden araştırmadım ben hiç,ama şöyle diyeyim çok ucuz bişeye kaçma ana kucağında, daha bebişlerin kemikleri çok hassas olacağı için sırt yerinin yumuşak ve konforlu olmasına dikkat et,zaten ben yine de iine battaniye gibi bişey sererim diye düşünüyorum,çünkü 6-7 aya kadar kullanacaklar ve o aylarda gelişimleri önemli....
.
Kizlar geldimsimdi dr dan herseyimiz normalmis kizim
Tombikmis 2160 gr boyuda 43 cm mis ii dedi dr 32 hafta
Raporumu verdi 1haziranda kapatcak raporu 1haziranda izine
Ayriliyorum sezeryan olcagi icin haziran sonu dogum kizim
2hafta onceden gidiyomus
selam kızlarrr...göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz ben karar veremiyorum her kafadan bi ses çıkıyor.Elektrikli düşünüyorum ben aventinkine karar kılmıştım ki bikaç olumsuz yorum duydum,satış temsilcisi bayanda geri dönüşlerin çok olduğunu çokta memnun olunmadığını söyledi.Doğru düzgün sağmıyor diyorlar,hızlı değil diyorlar.Birde medelanınki varmış onada fena değil dediler.Püffff hangisini alıcaz ya
kızlar gogus pompası olarak nuk tavsıye edılıyor kullananlar ve satıcılar tarafından bız e bebek ten aldık 129tl ye kuzenım medelanınkını kullanıyordu bozulunca komsusundan nuk u almıs ve baska marka tanımam oyle hızlı sagıyor kı dıyor ılk yavas yavas baslayıp hızlanıyormus
Canım ben philips avent beğenmiştim okulda kullanan bir kaç arkadaşımın tavsiyesi üzerine karar vermiştim,eşim anneler günü hediyesi olarak aldı.Şu an kampanyada her 200 liraya 50 lira hediye çeki var aventin.Fiyatı medelaya göre pahalı olabilir,ama medela uzun süreli kullanımda (2.bebeği düşünüyorsan ve çalışıyorsan) emiş gücünün azaldığını ve gürültülü çalıştığını öğrendim.Bende mantık eskiler gibi bebeğin yediği helal,giydiği haram :) o yüzden biraz parayı gözden çıkarmıştım.Yakın çevremdeki tecrübeler üzerine tercihim bu oldu.Bir de manuel kullanılabiliyor mandalı ile.
Az kalmis bebisinle bulusmaya bende carsambaya gitcem ins yavrumu gormeye:)Bebişim iyidir inşallah canım 1 ay olacak görüşmeyeli pazartesi kontrolümüz var büyük buluşmaBencede ay olarak söylemek daha iyi sonra 40 hafta diyince 10 aylık mı doğacak diyolar
Ben pompayi dogumdan sonra ihtiyacim olursa almayi dusunuyorum ama arastirmalarimi yaptim.ben aventle ilgili kotu bir yorum duadim hc aksine herkes cok memnun, medelayida oneriyorlar. Sahsen ben alirsam elektrikli avent almayi dusunuyorumselam kızlarrr...göğüs pompaları hakkında ne düşünüyorsunuz ben karar veremiyorum her kafadan bi ses çıkıyor.Elektrikli düşünüyorum ben aventinkine karar kılmıştım ki bikaç olumsuz yorum duydum,satış temsilcisi bayanda geri dönüşlerin çok olduğunu çokta memnun olunmadığını söyledi.Doğru düzgün sağmıyor diyorlar,hızlı değil diyorlar.Birde medelanınki varmış onada fena değil dediler.Püffff hangisini alıcaz ya
Bende bebisime indirimden hem yorgan em yastik aldim.mikrofiber antialerjik bebe yorgani penelope markasida,bir bak istersen cnmkızlar doğumlar yaza geliyor ama
kış için ne tür bir yorgan düşünüyorsunuz?
şu an yorganlar indirimde. eski usül pamuk yorgan mı ,yoksa mikrofiber-bakteri tutmayan yorgan mı:44:
Kizlar geldimsimdi dr dan herseyimiz normalmis kizim
Tombikmis 2160 gr boyuda 43 cm mis ii dedi dr 32 hafta
Raporumu verdi 1haziranda kapatcak raporu 1haziranda izine
Ayriliyorum sezeryan olcagi icin haziran sonu dogum kizim
2hafta onceden gidiyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?