2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sunny Baby Alya Ana Kucağı - e-bebek.com

kızlar kayannama bebek arabası ve bunun linkini yolladım çok güzel ben çok beğendim bakalm ne diyecek
inşallah kalbimi kırmaz

bunun bir değişiğini benm babam aldı :) kaynanamlar cok şükürdaha bi çorap almadı kendı düşünmedkten sonra bende al demem hıcbıseyı her yerdede soruolar şunu aldınızmı bunu aldınızmı dıye cvb veremıo kalıo ben diorum anneannesi aldı oglumun her seyını hıc bı eksıgımız yok die lafımıda cekmem ohh ıı edıorum

Yav Gözdenur yapılır mı bu şimdi benim kızım 1930 gr diye tombiklik rekoru benim kızda sanıyordum
Maşallah çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. raporu bende hallettim kafam rahat.3 hafta kala istirahat belgesi almamız gerekiyor ama unutmayız inşallah.ben hesapladım haziranın 13ünde Belgeyi ayarlamam gerek

gozdenur merhaba,
32 hafta raporunu devletten mı ozelden mı aldın?
bir de tam 32+ 0 da mı aldın?

Canım ben dün aldım devlet hastanesinden. 31+5 iken aldım. 32+0 33.haftanın başlangıcı oluyor...

ay peki 31+5 de verdiği 32. hafta raporu o günemi aitti yoksa 32+0 gününemi aitti
eğer öncesinde veriosa aldığın güne ben 25 inde alırım dahada gelmem işe hahaahaha
ben bugün 29+1 im ben ne zaman bu raporu alıp burdan gidebilirim

çok teşekkür ederim.dedğin çok mantıklı.
az önce doktorumu aradım. izinli olduğu için asistanı ile görüştüm.
asistanı tam 32+ o da gelmem gerektiğini söyledi. kafam çok karıştı.

bana da 2 farklı dr da 32+0 da gelmen lazım dedı bıten haftayı sayıyor drlar anladıgım kadarıyla gecen gıttım ben mesela 29+5 de ben 30. haftadayım dıyorum dr yok 29 sun dıyor delırttı benı 2 gunden oturu:))))))))))))

Sorun olmaz aslında 32+0 da gitmek daha iyi tabi.32.haftanın sonu 33.haftanın başı oluyor. ne kadar ucu ucuna olursa o kadar iyi. ben 31+5te hallettim sürekli işyerinden idare ediyorlar zaten, sağlık ocağı,hastaneye,özel doktora gerektikçe gidiyorum , sağ olsunlar hiç karışmıyorlar.

benim son zamanlarda sıkıntım var
huzurum kalmadı her gün ayaklarım geri geri gidiyor şafak sayıyorum adeta

Kizlar telden girdigim icin hepinize ayni anda msj atiyorum
Bugun 32. Hafta raporumu verdi 5 hafta calisabilirsin daha dedi
Ama ben mayis sonunda isten ayrilmak istedigimi soleyince 1
Haziranda gel raporunu kapatalim dedi gittigim hastane ozel
Ana sgk uzerinden bakiliyorum dogum oncesi evde dinlenmek istiyorum
Cok yoruldum artik dogumdan onceki iznimi dogum sonrasina aktarma
Sansim olmayacak benim ekim basinda ise baslicam

Neler yedigime gelince mutlaka haftada 1 2 balik
Sut gunde 1. Lt yakin ayran faydali herseyi yiyorum kizlar
Saglikli olsunlarda kilo ya takilmayin kizlar

Bu arada kizimin kiyafetlerini yikamadigim ii olmus
Yazliklarin hepsi i 0 3 ay almistim bazilarini hafta sonu degistirip
3 6 ay alcam yoksa tombik kizim giyemicek ))

izin işiyle ilgili bilgi için sağol canım
değişim nasıl yapacaksın aldıklarının nereden alındığını hatırlıonmu
gerçi ben özelikle 0-3 çok almadım toplasan 3 5 parça bişesi var
erkekler iri olurmuş çabuk gelişirmiş ondan hep 3-6 ve sonrası aldım

Son düzenleme:

ben de koca koca almışım sanki,bi de nerdeyse 20 ye yakın cıtcıtlı badı almısım,bi o kadar da kardeşim verdi.annem hepsini yıkadı utuledi,başlarda biraz içinde yuzecek cocugum ama napıyım,olsun:)

ben de koca koca almışım sanki,bi de nerdeyse 20 ye yakın cıtcıtlı badı almısım,bi o kadar da kardeşim verdi.annem hepsini yıkadı utuledi,başlarda biraz içinde yuzecek cocugum ama napıyım,olsun:)

küçük olacağına büyük olsun
nasılsa her türlü giyer ama küçük olursa giyemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…