- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.361
izin işiyle ilgili bilgi için sağol canım
değişim nasıl yapacaksın aldıklarının nereden alındığını hatırlıonmu
gerçi ben özelikle 0-3 çok almadım toplasan 3 5 parça bişesi var
erkekler iri olurmuş çabuk gelişirmiş ondan hep 3-6 ve sonrası aldım
ben de hep onu dusunurum kıyafet alırken,cocugun yedıgı kar gıydıgı zarar derler,ama şöyle bı baktım da cıtcıtlı badılerım 3-6 aydan baslıyor 0-3 ay dıye bı sey yok bende:)
bi arkadaşım da 3 ay once doğurdu o da oyle kocaman kocaman almış bebeğe giydircek bı sey bulamamıslar doğunca cocugun kıçı açıkta kalmış:)) artık çaresiz acıbadem hastanesının kıyafetlerinden gıydırmışler garip gibibende de cok az 0 3 ay arası gerısı hep 3 6 aylık ve hatta 6 9
aylık bıle var bende :)) bıde hedıyeler geldı kızlar bebısıme
elbıse bıle almıslar :))
Yok canım o değildi,şimdi kendim çarpıp bölerken buldum sanki,yani her ay 4 hafta olmuyo yadolayısıyla hamileliğin 40 hafta olduğunu anlamıyo herkes,10 ay mı hamileleik diyolar,sanırım şöyle hesaplanıyodu 1 ay 30 gün baz alınıyo,şu anda 32. haftadayım ben normalde 32 hafta 8 ay bitmiş olarak görünüyo,ama aslında dah bitmedi, yani şöyle hesaplanıyodu sanırım, 32 haftayı önce 7 ile çarpıyosun (1 hafta 7 gün olarak düşün) ,259 çıkıyo 259 u da 30 a (1 aya) bölüyosun 7.4666 çıkıyo, yani 7.5 aylık hamile olmuş oluyorum,40 haftayı da aynı şekilde düşünürsek 40 haftalıkken 9.33 çıkıyo.
Deneme yanılmayla buldum ama zaten böyle bişeydi diye hatırlıyorum...
bi arkadaşım da 3 ay once doğurdu o da oyle kocaman kocaman almış bebeğe giydircek bı sey bulamamıslar doğunca cocugun kıçı açıkta kalmış:)) artık çaresiz acıbadem hastanesının kıyafetlerinden gıydırmışler garip gibi
çok gülmüştüm başıma gelecek herhealde:)
elbisesini sevsinler kızının:)kız çocuklarına elbise etek inanılmaz güzel yakışıyor,çok sevimli oluyorlar:)
merhaba kızlarr nasılsınızzzzz????
bi arkadaşım da 3 ay once doğurdu o da oyle kocaman kocaman almış bebeğe giydircek bı sey bulamamıslar doğunca cocugun kıçı açıkta kalmış:)) artık çaresiz acıbadem hastanesının kıyafetlerinden gıydırmışler garip gibi
çok gülmüştüm başıma gelecek herhealde:)
elbisesini sevsinler kızının:)kız çocuklarına elbise etek inanılmaz güzel yakışıyor,çok sevimli oluyorlar:)
hoşgeldn eli maşalııı
aman alınır canım nolcak
biz annemle eminönüne gidicektik gitmeden bize gelbak benim aldıklarıma ona göre listemizi ayarlayalım demiştim
neyse baktık ettik annem dedi giyimlik almayalım daha çok ee hediye flnda gelecek dedi
0-3 hiç almadım anne alsakmı dedim 1 2 alırız başkada almayak bebeğin iriliğini bilmioz dedi lazım olursa dükkanlar kapatmıyor ya gidip alır birisi dedi
mantıklı geldi
he heeee :))) bencede cnm basına gelcek galıba bende korkuyom cocuguma
0 3 bıle gelmıcek heralde cılız bebek ya :)) ayy totsunu yerım ben onların...
Bende baby 2 go da karar kildim uzun arastirmalardan sonra. :))
Baby 2 go cift yonlu bebek arabasi alaniniz varmi ve ne kadara aldiniz ogrenebilirmiyim?
hosbulduk canım benım .. ıyısınız ınsallahhhh ..
evet mantıklı
eet hesap bu şekilde doğrudur. bide ben kolay yoldan ay hesabımı sat tarihine göre hesaplıyorum her ayın onunda benimkisi ay atlıyor haftayı da zaten takip ediyoruz
kızlar yaa haftasına gore gerıden gelenler varmı aramızda acaba
yoksa bıtek benımkımı oyle gerıden gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?