2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm hepsini toplu almistim ben mothercareden 1ayi gecse bile beden degisikliligi yapiyorlar
Pazar gunu drgistircm artik bosubosuna almis olmayayim )

ben de hep onu dusunurum kıyafet alırken,cocugun yedıgı kar gıydıgı zarar derler,ama şöyle bı baktım da cıtcıtlı badılerım 3-6 aydan baslıyor 0-3 ay dıye bı sey yok bende:)

bende de cok az 0 3 ay arası gerısı hep 3 6 aylık ve hatta 6 9
aylık bıle var bende :)) bıde hedıyeler geldı kızlar bebısıme
elbıse bıle almıslar :))

bende de cok az 0 3 ay arası gerısı hep 3 6 aylık ve hatta 6 9
aylık bıle var bende :)) bıde hedıyeler geldı kızlar bebısıme
elbıse bıle almıslar :))
bi arkadaşım da 3 ay once doğurdu o da oyle kocaman kocaman almış bebeğe giydircek bı sey bulamamıslar doğunca cocugun kıçı açıkta kalmış:)) artık çaresiz acıbadem hastanesının kıyafetlerinden gıydırmışler garip gibi

çok gülmüştüm başıma gelecek herhealde:)

elbisesini sevsinler kızının:)kız çocuklarına elbise etek inanılmaz güzel yakışıyor,çok sevimli oluyorlar:)

eet hesap bu şekilde doğrudur. bide ben kolay yoldan ay hesabımı sat tarihine göre hesaplıyorum her ayın onunda benimkisi ay atlıyor haftayı da zaten takip ediyoruz

aman alınır canım nolcak
biz annemle eminönüne gidicektik gitmeden bize gelbak benim aldıklarıma ona göre listemizi ayarlayalım demiştim
neyse baktık ettik annem dedi giyimlik almayalım daha çok ee hediye flnda gelecek dedi
0-3 hiç almadım anne alsakmı dedim 1 2 alırız başkada almayak bebeğin iriliğini bilmioz dedi lazım olursa dükkanlar kapatmıyor ya gidip alır birisi dedi
mantıklı geldi

he heeee :))) bencede cnm basına gelcek galıba bende korkuyom cocuguma
0 3 bıle gelmıcek heralde cılız bebek ya :)) ayy totsunu yerım ben onların...

evet mantıklı

Bende baby 2 go da karar kildim uzun arastirmalardan sonra. :))

Baby 2 go cift yonlu bebek arabasi alaniniz varmi ve ne kadara aldiniz ogrenebilirmiyim?

Özellikle proton modelini tavsiye edebilirim, biz aldık, daha kullanmadık tabiki inşallah oğluşumuzla ilerde kullancaz ama arkadaşım kullanıyo çok memnun,

Baby 2 Go Proton 88091 | | Bebefix.com

bu sitede kapalı halinin resmi bile var, ben seçerken çok zorlanmıştım çünkü diğer markaların nette kapalı hallerinin resmini bulmak çok zor. Ancak mağazada farkettim nette görünen güzel modellerin aslında nasıl hantal olduklarını. Bu araba ikiye diilde dörde katlandığı için daha az yer kaplıyo. Yinede bence sende sonbi mağazalarda karşılaştır bak hafifliğine tek elle kapanışını vs.

eet hesap bu şekilde doğrudur. bide ben kolay yoldan ay hesabımı sat tarihine göre hesaplıyorum her ayın onunda benimkisi ay atlıyor haftayı da zaten takip ediyoruz

Selam tatlım bende bu ay hesaplamasini merak ediyodum doktorumq sordum geçen hafta 32. hafta sonunda 8.aya gireceksin dedi

kızlar yaa haftasına gore gerıden gelenler varmı aramızda acaba
yoksa bıtek benımkımı oyle gerıden gelıyo

en son benımde geridne geliyodu doktorum onemlı dıel demıstı gelısımı ıyı takma kafana anıden ılerler one bıle gecebılır demıstı 18 ıne radev alıcam bakalım o zaman ne cıkıcak ama dert etme canım onemlı olan bebegın ıyı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…