- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.381
en son benımde geridne geliyodu doktorum onemlı dıel demıstı gelısımı ıyı takma kafana anıden ılerler one bıle gecebılır demıstı 18 ıne radev alıcam bakalım o zaman ne cıkıcak ama dert etme canım onemlı olan bebegın ıyı olması
benım doktorumla usg ye bakan doktor baska baska.kendı doktorum cok ıyı bı sorun olmaz dıo
ama usg dekı doktorda bıraz cılız olur gelısımı ıyı bı sorun yok dıo.Ben yınede kılo almıcak bebegım dıe korkuyorum
cok cılız dogarsa nasıl bakıcaz yaa:18::18::18:
kızlar baby 2 go arabadan bahsetmıssınız. ben haftasonu gıdıp baktım. baya ınceledım. hosuma gıtmedı benım. cunku ıcıne 5 yasındakı yegenımı oturttum. ona ragmen araba sallandı. tekerlerı oldukca kucuk. bu yuzden yoldakı mazgallara gırer. ve oturma yerının altındakı sunger oldukca ınce. duz bır zemınde degıl. alt acma falan konulabılır aslında oraya ama bu seferde kemerını baglamak sıkıntı. bır de evet 4 e katlanıyor guzel bı ozellık ama cok da fark etmıyo ısın aslı ebat olarak. ha bı de tek elınle 2 ye, 2 elınle 4 e katlabılıyorsun. bu yuzden ben almadım. ama onun yerıne baska bısey de alamadım. onerılere acıgım.
mehmetsym hangı olcusu gerıden gelıyor canım?
Selam tatlım bende bu ay hesaplamasini merak ediyodum doktorumq sordum geçen hafta 32. hafta sonunda 8.aya gireceksin dedi
cnm boyuda kılosuda gerıden gelıo.Boyu kısa oldugu ıcın zaten bır bucuk hafta kucuk gorunuyo
kılosuda oyle en son 1500 du boyu 39 du gecen cuma gunu 30 haftalık.Halbukı 32 haftalık olması gerekıodu
canım sen kontrollerını kıme yaptırıyorsun?
Kizlar telden girdigim icin hepinize ayni anda msj atiyorum
Bugun 32. Hafta raporumu verdi 5 hafta calisabilirsin daha dedi
Ama ben mayis sonunda isten ayrilmak istedigimi soleyince 1
Haziranda gel raporunu kapatalim dedi gittigim hastane ozel
Ana sgk uzerinden bakiliyorum dogum oncesi evde dinlenmek istiyorum
Cok yoruldum artik dogumdan onceki iznimi dogum sonrasina aktarma
Sansim olmayacak benim ekim basinda ise baslicam
Neler yedigime gelince mutlaka haftada 1 2 balik
Sut gunde 1. Lt yakin ayran faydali herseyi yiyorum kizlar
Saglikli olsunlarda kilo ya takilmayin kizlar
Bu arada kizimin kiyafetlerini yikamadigim ii olmus
Yazliklarin hepsi i 0 3 ay almistim bazilarini hafta sonu degistirip
3 6 ay alcam yoksa tombik kizim giyemicek))
kızlar çoğumuzun bebişleri yengeç burcu olacak gibi...Gerçi benimki temmuz sonu gözüküyor ama atom karıncamın o kadar durmayacağını tahmin ediyorum:))azcık araştırdım yengeç burçlarını:)
Yengeç Burcu Bebeği
Su Grubunun Bir Belirtisi Olarak, Yengeç Bebeği Muhtemelen Diğer Bebeklere Göre Daha Hassas ve Duygusal Olacaktır.
Bu da " Gözyaşı " Demektir. Çok Ağlar.
Bu Yüzden Onu Kucağa Almak, Ona Dokunmak Ya da Onu Rahat Hissettirebilen Diğer Şeyler, Çok Büyük Önem Taşır.
Kendini Güvende Hissetmeye İhtiyaç Duyar.
Evdeki Huzursuzlukları Hisseder ve Bunlardan Çok Çabuk Etkilenir. Bu Konuda Duyarlıdır.
Onun Yanında Tartışmamaya Çalışın. Ayrıca Çok İştahlı Bir Bebektir.
Büyük Olasılıkla Ona yemek Yedirememe Derdiniz Olmayacaktır.
Aile, Yengeç Bebeği İçin Çok Önemli Bir Kavramdır.
Bu Yüzden, Özellikle de Ailesi İçerisinde Ona Kendini Güvende Hissettirmeli ve Onu Koruduğunuzu Göstermelisiniz.
Genellikle Annesini Rol Model Seçer, Onun Davranış ve Tavırlarını Taklit Etmeye Çalışır.
Geçmişe Dair Anılarını Saklamaya Eğilimlidir.
Kötü de Olsa İyi de olsa, Anılarını Hafızasında Tutar.
benimkinin de muhtemel doğum tarihi 29u ama ne zaman gelirler orasını Allah bilir tabii :)) ben de yengeç burcuyum evine ve ailesine gerçekten çok bağlı oluıyorlar çok koruyucu ve kollayıcı oluyorlar. gerçekten yengeçler çok duygusallar, ben yengeçten ziyade aslan olmasını daha çok istiyorum kızımın :)
benım doktorumla usg ye bakan doktor baska baska.kendı doktorum cok ıyı bı sorun olmaz dıo
ama usg dekı doktorda bıraz cılız olur gelısımı ıyı bı sorun yok dıo.Ben yınede kılo almıcak bebegım dıe korkuyorum
cok cılız dogarsa nasıl bakıcaz yaa:18::18::18:
Canım bende haftaya 32. hafta raporumu alıcam,haftaya pazartesi alıcaktım ben ama doktoruma uzun zamandır gitmediğim için kendi kafama göre bi tarih belirledim,pazartesi 32+2 oluyorum bi problem olur mu sence,yani bu 32. hafta çalışabilr raporunun alınması gereken son bi günü var mı ki,eğer geç kalmış olacaksam cuma gideyim...
Doktoruna güven canım çok şükür önemli bişey yokmuş bak,merak ediyodum bende bugün seni,artık içini rahat tut bebişin de strese girmesin...
Canım gelmiş geçmişte var bi kaç sayfa önce,bak ben cevap yazdım...
Kizlar herkese gunaydin.umarim tum bebisler ve anneleri iyidir.30+3 teyim.doktor makat durusunda dedi.bebegi dogum pozisyonu alan varmi.dogum pozisyonu alan varsa hissettinizmi.gerci 32.haftadan itibaren alir diyorlar ama.ne bileyim tembel cikar benimki.herkesi kocaman optum
Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
Canım ben dün aldım.32.haftadayım. çalışmak isteyipte 5 haftalık izin süresini doğumdan sonraki 8haftaya ekletmek isteyenler için veriliyor. doğuma 3 hafta kala mecburen izne ayrılıyorsun.3 hafta yeniden hastaneye gidip istirahat belgesi almam gerektiği yazıyor aldığım raporda.
Canım ben dün aldım devlet hastanesinden. 31+5 iken aldım. 32+0 33.haftanın başlangıcı oluyor...
kızlar bence geriden gelmesi daha iyi düşünüyorum en azından erken doğma ihtimali olmaz gibi geliyor. benim ki şimdilik normal ama tabii zaman göre değişebilir :S bu arada geçen hafta bnm arkadaşım doğum yaptı 38.haftasında maşşallah kızı 3900 kilo doğdu ve önceki hafta 3 falandı sonraki hafta çok kilo almış birden üstelik arkadaşım kendisi toplam sadece 9kilo aldı. sizinkiler de öyle olur bence son haftalar alırlar ayrıca zamanında olduktan sonra kilosunun bir önemi yok bence canınızı sıkmayın siz :))
Kizlar herkese gunaydin.umarim tum bebisler ve anneleri iyidir.30+3 teyim.doktor makat durusunda dedi.bebegi dogum pozisyonu alan varmi.dogum pozisyonu alan varsa hissettinizmi.gerci 32.haftadan itibaren alir diyorlar ama.ne bileyim tembel cikar benimki.herkesi kocaman optum
oy maşallah subhanallah..Kizlar geldimsimdi dr dan herseyimiz normalmis kizim
Tombikmis 2160 gr boyuda 43 cm mis ii dedi dr 32 hafta
Raporumu verdi 1haziranda kapatcak raporu 1haziranda izine
Ayriliyorum sezeryan olcagi icin haziran sonu dogum kizim
2hafta onceden gidiyomus
Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
kızlar yaa haftasına gore gerıden gelenler varmı aramızda acaba
yoksa bıtek benımkımı oyle gerıden gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?