2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar baby 2 go arabadan bahsetmıssınız. ben haftasonu gıdıp baktım. baya ınceledım. hosuma gıtmedı benım. cunku ıcıne 5 yasındakı yegenımı oturttum. ona ragmen araba sallandı. tekerlerı oldukca kucuk. bu yuzden yoldakı mazgallara gırer. ve oturma yerının altındakı sunger oldukca ınce. duz bır zemınde degıl. alt acma falan konulabılır aslında oraya ama bu seferde kemerını baglamak sıkıntı. bır de evet 4 e katlanıyor guzel bı ozellık ama cok da fark etmıyo ısın aslı ebat olarak. ha bı de tek elınle 2 ye, 2 elınle 4 e katlabılıyorsun. bu yuzden ben almadım. ama onun yerıne baska bısey de alamadım. onerılere acıgım.
mehmetsym hangı olcusu gerıden gelıyor canım?

benım doktorumla usg ye bakan doktor baska baska.kendı doktorum cok ıyı bı sorun olmaz dıo
ama usg dekı doktorda bıraz cılız olur gelısımı ıyı bı sorun yok dıo.Ben yınede kılo almıcak bebegım dıe korkuyorum
cok cılız dogarsa nasıl bakıcaz yaa:18::18::18:

canım ya bakarız boyle endıselerde olma ben 1800 doğmusum yanı onemlı olan saglıgı doğunca toparlanırlar hem ne kadardı kı en son ?

cnm boyuda kılosuda gerıden gelıo.Boyu kısa oldugu ıcın zaten bır bucuk hafta kucuk gorunuyo
kılosuda oyle en son 1500 du boyu 39 du gecen cuma gunu 30 haftalık.Halbukı 32 haftalık olması gerekıodu

kızlar çoğumuzun bebişleri yengeç burcu olacak gibi...Gerçi benimki temmuz sonu gözüküyor ama atom karıncamın o kadar durmayacağını tahmin ediyorum:))azcık araştırdım yengeç burçlarını:)
Yengeç Burcu Bebeği

Su Grubunun Bir Belirtisi Olarak, Yengeç Bebeği Muhtemelen Diğer Bebeklere Göre Daha Hassas ve Duygusal Olacaktır.
Bu da " Gözyaşı " Demektir. Çok Ağlar.
Bu Yüzden Onu Kucağa Almak, Ona Dokunmak Ya da Onu Rahat Hissettirebilen Diğer Şeyler, Çok Büyük Önem Taşır.
Kendini Güvende Hissetmeye İhtiyaç Duyar.
Evdeki Huzursuzlukları Hisseder ve Bunlardan Çok Çabuk Etkilenir. Bu Konuda Duyarlıdır.
Onun Yanında Tartışmamaya Çalışın. Ayrıca Çok İştahlı Bir Bebektir.
Büyük Olasılıkla Ona yemek Yedirememe Derdiniz Olmayacaktır.
Aile, Yengeç Bebeği İçin Çok Önemli Bir Kavramdır.
Bu Yüzden, Özellikle de Ailesi İçerisinde Ona Kendini Güvende Hissettirmeli ve Onu Koruduğunuzu Göstermelisiniz.
Genellikle Annesini Rol Model Seçer, Onun Davranış ve Tavırlarını Taklit Etmeye Çalışır.
Geçmişe Dair Anılarını Saklamaya Eğilimlidir.
Kötü de Olsa İyi de olsa, Anılarını Hafızasında Tutar.

yaa ben de hep 0-3 aldım salak gibi şimdi pişman oluyorum ama geçti artık tekrar değiştirmekle falan uğraşamıycam zaten hep farklı farklı yerlerden almıştım bakalım bnm kızım nasıl olacak zayıf mı şişman mı aman Allah korusun çok erken doğmasın daa :)

benimkinin de muhtemel doğum tarihi 29u ama ne zaman gelirler orasını Allah bilir tabii :)) ben de yengeç burcuyum evine ve ailesine gerçekten çok bağlı oluıyorlar çok koruyucu ve kollayıcı oluyorlar. gerçekten yengeçler çok duygusallar, ben yengeçten ziyade aslan olmasını daha çok istiyorum kızımın :)

evet canım çok duygusal oluyorlarmış hatta biri kızım 5 yaşında oldu ama günde hala 40-45 dk ağlar demiş:))aslan daha kuvvetli gibi hayata karşı bende oğlumun aslan olmasını tercih ederim tabi ama hiç sanmıyorum kafası çok aşağıda nerdeyse geldi gelecek:))sağlıklı olsunlarda bunlar ayrıntı tabi...

hastane cantam hazır .. herseyımı yıkadım ütüledimm
logusa kıyfetlerımde hazır . 2 takım pıjama 1 emzırme sudyenı 1 emzırme atletı 5 kılot 1 havlu falan fılan ...

kızlar bence geriden gelmesi daha iyi düşünüyorum en azından erken doğma ihtimali olmaz gibi geliyor. benim ki şimdilik normal ama tabii zaman göre değişebilir :S bu arada geçen hafta bnm arkadaşım doğum yaptı 38.haftasında maşşallah kızı 3900 kilo doğdu ve önceki hafta 3 falandı sonraki hafta çok kilo almış birden üstelik arkadaşım kendisi toplam sadece 9kilo aldı. sizinkiler de öyle olur bence son haftalar alırlar ayrıca zamanında olduktan sonra kilosunun bir önemi yok bence canınızı sıkmayın siz :))

Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Canım ben dün aldım devlet hastanesinden. 31+5 iken aldım. 32+0 33.haftanın başlangıcı oluyor...

raporda tam olarak ne yazıyor? 31-32 hafta gebelik mi, yoksa tam hafta+günü yazıyor mubana da haftaya salı-perşembe arası her hangi bir gün gel dedi doktorum. salı 31+4 oluyorum, perşembe 31+6. salı alırsam göreve salı mı başlamam gerekiyor tekrar? cuma 32+0 da alsam, pazartesiden itibaren izinli sayılır mıyım, haftam yanar mı acaba.. offf çok kafam karıştı raporu alanlar bi el atın bilemedim ben şimdi
bu arada benim sıpam da dönmüş, 30+4 te gittim en son.

benım hem bebısım kucuk hem erken dogum rıskım var ayrıcada 14 kılo aldım cnm
valla herkezın baska oluo ama keske kızımda alsaydı azcık .Bu arada bı kadının galıba hazıran annesıydı hatırlamıyorum
kordonunda fazla basınc varmıs bebegı beslenemıyomus ondan da kucukmus
benımde gozum korktu sımdı.Saglıklı olsunda YARABBIM kılosu felan onemlı dııl

bebegımın kılosunu hıc kafaya takmıyorum artık ..
usg sonucları kesın dogru degıl benım ablamın bebısıne 4 kılo dedı dr bebıs bı dogdu 3300 .. kılolu dıye sezeryan yaptırmıstı dr ona
kuzenımın bebısıne de 3350 dedı 2800 dogdu
saglıklı olsun tam olsun da kılosu onemlı degıll... ben kılosunu sormuyorum kocam atlıyor hemen paşam kaç kılo olmus dıyoo :))

bugün dr. kontrolümüz vardı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı kilosu 1470 dr haftasına göre gayet iyi dedi..
LCW den iki tane pijama takımı aldım iç çamaşırlarım sıkmaya başladı benim büyük beden çamaşır aldım

benim bebiş hamileliğin başından beri, baş aşağı duruyor.
yanlış hatırlamıyorsam doktorum, makat gelişinin sezaryan sebebi olup olmadığını sorduğumuzda
bebeklerin 38inci haftaya kadar dönmesini bekliyoruz demişti. daha çok zaman var yani..

oy maşallah subhanallah..
ama sezaryan olması iyi olmuş senin için.. yoksa bu gelişimle 4 kiloyu aşar senin tosuncuk
benim bebiş de önden gidiyor, ama ben çok da sevinemiyorum buna. bebiş ne kadar büyükse normal doğum o kadar zor :18:

Kızlar merhaba,
32 hafta raporunu acaba ne zaman almam gerekir? Bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Canım benim doktor 32. Hafta başlayınca veririm dedi normalde bitirince veriolar sanırım ben haftaya cuma alicam raporu

Sen bı doktorunla görüş canım devlet hastanesine gidiyorsan sata 32. Hafta bitince alicaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…