2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya bu mothercare in online alışveriş sitesi yokmu kızlar?benim bulunduğum şehirde yoktaürünleri çok kaliteliymiş öle duydum

Mothercare | MODAGURUSU™ canım bu link mothercare netten satış yaptığı adres,ben alışverişe yeni başladım istanbulda yaşıyorum,demsa grubun evime yakın outleti var.Geçen hafta 7li 0-3 ay kollu çıtçıtlı badiyi 29dan almıştım,fiyatlar aynı sadece çeşit az bu sayfada.ben eski sezonu almıştım.Bebek sezondan ne anlar :))güle güle giysin şimdiden bebişin.

bende yengeç burcuyum ve çocugumun olmasını istediğim en son burç bi yengeç bide balıktı yengeç olacak kısmetse büyük konuştum ama benneyse sakin oluyolarmış genelde umarım inş..

sağol canım ama gerçekten çeşit az sadece 7li badiler var onlardanda bi dolu aldık zaten ben şöle mont bayramlık falan istiyorum paşama:))seninkide güle güle giysin canım iyi günlerde inşallah

Canım ben dün aldım devlet hastanesinden. 31+5 iken aldım. 32+0 33.haftanın başlangıcı oluyor...

Ayyy canım bende hayırlısıyla bi alsaydım şu 32. hafta raporunu..Yarın ben 31+5 oluyorum,ama pazartesi gitmek istiyodum doktora yani 32+2 de,32 +2 de geç kalmış mı olurum bilginiz var mı,doktora mı bağlı yoksa,yarın bi arayıp sorayım bari doktorumu,ama bilen varsa ceavplarsa çok sevinirim...

Valla benim de aklım ermedi,1 aydır da doktora gitmediğim için hangisi doğru bilemedim, bilen arkadaşlar bana da bi el atsın,32+0 almamız gereken son günmüymüş...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben öldüm yorgunluktan akşam yürüyüşünden geldim ayaklarım aşıniiii

İi aksamlar kizlar bugun patronumla konustum izin olayini solemek icin beni cok mutlu etti iznim boyunca maasimi vercekmis
Cok sasirdim ve mutlu oldum cunku yeni ev aldik onun kredisi bizi sikcakti gelen bebeklerimiz nasibinle geliyor ALLAH nasibini veriyor

bende yengeç burcuyum ve çocugumun olmasını istediğim en son burç bi yengeç bide balıktı yengeç olacak kısmetse büyük konuştum ama benneyse sakin oluyolarmış genelde umarım inş..

Niye canım bende balık burcuyum yengeç borcunuda çok severim duygusal die Diosan kucukken ağlayanlar büyüyünce gülmeyi daha kolay öğrenir kucukken gülenlerde büyüyünce en ufak bı sorunda yalapaliyorlar bence bende dua ediyorum yengeç olsun ikizler olmasın die

Sevindim canım senin adına iyi bir işverenin varmış

Canım çok sevindim senin adına Allah gerçekten bebişlerin nasibini veriyo,inşallah hepimizin hayatında olumlu güzel gelişmeler olur,inş. beklentilerimiz karşılık bulurçok sevindim gerçekten maaşını alacağına demek ki hala iyi ve vicdanlı insanlar var hayatta...

hastane cantam hazır .. herseyımı yıkadım ütüledimm
logusa kıyfetlerımde hazır . 2 takım pıjama 1 emzırme sudyenı 1 emzırme atletı 5 kılot 1 havlu falan fılan ...

hayırlı olsun canım.ben hazırlamadım henuz ama annem yıkadı utuledı herseyı.çantaya koyulacak.kendıme ıc camasır almayı unuttum senı gorunce aklıma geldi bak..sadece tek kullanımlık ıc camasırlardan aldım.emzirme sütyenı ve atleti aldım.ama penye ıc camasır almadım ıyı hatırlattın canım

eşim kaynanamla telde konuşuyordu sesimi duymasın diye tele yazdım dedim bunu söye bizim faceden mesaj attığımı
oda karakiz3834 diyorki faceden linki attım ordan gelirken alsınlar
çıldırdım ağladım çok kötü oldum çünkü bu adam beni hep böyle ortada bırakıyor
deseki biz beğendik haberiniz olsa yok
birde bana bu aralar çok alıngansın,sinirlisin diyor bir daha hamile olma diyor

valla arkadaşlar ben gecen hafta aldım raporumu ama 1hafta ıcınde ağırlaştım.izine ayrılsam mı dıye dusunuyorum.1 hafta once çalışırım sandıydım ama gittikçe bu düşüncem çürüyor.

ben ıkızlerım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hayatım banyo havlusu falan koyun dıyorlar da ben yıkanamam hastanede falan :)) yarım yamalak da olsa hazırladım işteee .. ayy bugun pazara gıttım domates salatalık almaya bebege corap aldım döndüm . unuttum domatesi salatalıgı

Patmagul e bakiorum :)) bide Bebeğime günlük bakıyorum bı d&r da var bide kemeraltinda barış bebede buldum ama 49 lira orda sen ne yapıosun tatlim
hıc bende fatmagule bakıyorum . hıc de guzel gelın olmamıs . şu mukaddesin gırtlagını sıkmak lazımmm hehe

İnsallah cnm hepimiz icin ole olur dedigin gibi vicdanli insanlarin bir taneside patronum allah daha cok versin bolelerine esime soleyince sevindi cok
Gozlerimiz doldu valla aglicktik cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…