- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.421
eşim kaynanamla telde konuşuyordu sesimi duymasın diye tele yazdım dedim bunu söye bizim faceden mesaj attığımı
oda karakiz3834 diyorki faceden linki attım ordan gelirken alsınlar
çıldırdım ağladım çok kötü oldum çünkü bu adam beni hep böyle ortada bırakıyor
deseki biz beğendik haberiniz olsa yok
birde bana bu aralar çok alıngansın,sinirlisin diyor bir daha hamile olma diyor
bende ıkızlerım 16 gun sora dogum gunummm .
kım burcumu sorupda ıkızler dedıgımı duyunca hıı öyle mı dıyorne var kı bızımm burcumuzdaaaa
bacım inan o kadar huysuz o kadar gecımsızdimki hamıle kalmadan once hamıle kaldıktan sonra bana bısey oldu kocam bana pamuk seker oldun diyor :)) aglama kuzum bebısın uzulmesınnn
Benim eşimde bana aynısını diyor canım.. Ben hamile kaldığımdan beri ağlıyorum.. Ve sürekli eşimle kavga eder olduk.. Bu yüzden bebeğim için çok üzülüyorum..
evet bebısım . hemen ıkızler dıyınce 2 yuzlu damgasını şakkk dıye gecırıyorlarcekemıyolar zeynepcım bızı hıh :)
bende ıkızlerım 16 gun sora dogum gunummm .
kım burcumu sorupda ıkızler dedıgımı duyunca hıı öyle mı dıyorne var kı bızımm burcumuzdaaaa
cekemıyolar zeynepcım bızı hıh :)
Benim eşimde bana aynısını diyor canım.. Ben hamile kaldığımdan beri ağlıyorum.. Ve sürekli eşimle kavga eder olduk.. Bu yüzden bebeğim için çok üzülüyorum..
cekemıyolar zeynepcım bızı hıh :)
abooooooooo ilossum ... ama bi ağlamak bi gulmek meselesınde galıba haklısınnnYok valla cekememezlikten deil en belirgin özelliğiniz çift kArakterli olmanız bı anda gulerken bı anda aglayip bı anda sinirlenip bı anda kahkaha atmanız insan sizle ne yapcaini sasirio ama eğlencelide okuyuşunuz :)) kova burcuda herseyi bilir ama ben alıştım kovalara sen haklısın ben bilmem cahil bı ınsanım zaten deyip geciyorum:))
hosgeldın bebısım sende gel sendeee ..izmirli ikizler burda galibaaaaaabende ıkızlerım kızlar bu arada :))
abooooooooo ilossum ... ama bi ağlamak bi gulmek meselesınde galıba haklısınnn
hosgeldın bebısım sende gel sendeee ..
ayy yengec burcu erkegı nasıl bır burc acaba az arastırcam ben .. arslan mı yengec mı acabaaaahadı bakalım ıkızlermı yengecmı ozama bebiklerimiz :)) ıkızler zorda
acaba oule mı olsaymıstı yaa :))
kızlarrrrrrrrrrrrr bende ikizlerimmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrrrrrrrrrr bende ikizlerimmmmmmmmmmmmm
ayy yengec burcu erkegı nasıl bır burc acaba az arastırcam ben .. arslan mı yengec mı acabaaaa
ayy yengec burcu erkegı nasıl bır burc acaba az arastırcam ben .. arslan mı yengec mı acabaaaa
bende aynıyım cnm sureklı bı kavga bı gurultu valla sıkıldım artık.Begım delı gıbı dogcak dıe
korkuyorum valla cok uzuluyorum onun adına anlayıssız bunlar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?