2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim eşimde bana aynısını diyor canım.. Ben hamile kaldığımdan beri ağlıyorum.. Ve sürekli eşimle kavga eder olduk.. Bu yüzden bebeğim için çok üzülüyorum..

Benim eşimde bana aynısını diyor canım.. Ben hamile kaldığımdan beri ağlıyorum.. Ve sürekli eşimle kavga eder olduk.. Bu yüzden bebeğim için çok üzülüyorum..
bacım inan o kadar huysuz o kadar gecımsızdimki hamıle kalmadan once hamıle kaldıktan sonra bana bısey oldu kocam bana pamuk seker oldun diyor :)) aglama kuzum bebısın uzulmesınnn

cekemıyolar zeynepcım bızı hıh :)
evet bebısım . hemen ıkızler dıyınce 2 yuzlu damgasını şakkk dıye gecırıyorlar

aynen aynen kızlar bende eften püften sebepler buluorm kavga için hormonlardan kaynaklanıo demekki hiç olmacak şeylerden kavga cıkarıorm sonra bakıorm eşim sesini cıkarmıo ben bi ton laf sölüorm pişman oluorm sonrada .

bende aynıyım cnm sureklı bı kavga bı gurultu valla sıkıldım artık.Begım delı gıbı dogcak dıe
korkuyorum valla cok uzuluyorum onun adına anlayıssız bunlar yaaa

cekemıyolar zeynepcım bızı hıh :)

Yok valla cekememezlikten deil en belirgin özelliğiniz çift kArakterli olmanız bı anda gulerken bı anda aglayip bı anda sinirlenip bı anda kahkaha atmanız insan sizle ne yapcaini sasirio ama eğlencelide okuyuşunuz :)) kova burcuda herseyi bilir ama ben alıştım kovalara sen haklısın ben bilmem cahil bı ınsanım zaten deyip geciyorum:))

abooooooooo ilossum ... ama bi ağlamak bi gulmek meselesınde galıba haklısınnn

izmirli ikizler burda galibaaaaaabende ıkızlerım kızlar bu arada :))
hosgeldın bebısım sende gel sendeee ..

ayy yengec burcu erkegı nasıl bır burc acaba az arastırcam ben .. arslan mı yengec mı acabaaaa

Aslanda yengeçte iyi canım yengeç önce annesine evlendikten sonra esine çok bağlı oluyor Aslan burcuda anaci oluo her halukarda sansliyiz :)) hem Aslan lider burçtur iyidir ama benim aslan olmaz ya yengeç ya ikizler

oooo bizim burç işi baya dallanıp budaklanmış:))yengeç olurlarsa ağlar dururlar valla yandık ama çok oburlarmış ikizlerde denge aramak manasız sağları solları belli olmaz:))aslanda küçük dağları ben yarattım modunda gezer:)...Seçin beğenin alın hehhe:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…