2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

birde bu sitede sorular cevaplar var buyrunuz :
http://www.insangucu.com.tr/default.aspx?pid=22658&fcid=43

Son düzenleme:
Yengeç burcunda doğan çocuk da bu burcun yetişkin mensuplarından çok farklı sayılmaz aslında. Duyarlı, kolay ağlayıp kolay gülen, sevdiklerinin yanında konuşkan ve neşeli bir çocuktur o. Sevilmeye ihtiyaç duyar. Ona karşı gerektiği kadar sevecen davranırsanız kendine güvenmesini sağlayabilirsiniz. Güvende olduğunu, sevildiğini ve önemsendiğini bildiği zaman mutlu olur, aksi halde hislerini içine atar ve hiç konuşmadan oturur. Hayal gücü çok gelişmiştir. Masal dinlemeye bayılır. Uyumadan önce güzel masallar dinlemeyi çok seven bu çocuk kendi de masallar uydurabilme yeteneğine sahiptir. Yengeç olsun oglumm

ne yalan söylıyım, haklısın.

bende kovayım :82: hemde tüm özelliklerini taşıyorum :115:

Günaydın kızlar,

Busmai ne kadar erkencisin maşallah :)
Ben de bir kovayım kızlar... Çok duygusal olduğum söylenemez, o yüzden duygusal bir çocukla yaşamak zor olabilir.

günaydın kızlar
hayırlı cumalar
rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

ya bence bişe olmaz 3 haftaya kadar sorun yok diolar
kilo almazsa çıkınca alır elbet o kadar üzülme bak geçen a rkadaşımız 1900 doğurdu o napsın
sağlıkları yerinde olsunda cılız olsn

gözün aydın
güle güle giy cicilerini

ikizler çok demek burada :)
ben ikizleri hiç sevmem
ama eşim, yeğenim ve eniştem ikizler annemde sevmezdi oh 3tane birden bitti burnunun dibinde
ha benimde yükselenim ikizle rhahahahah

benim ufaklık içerde napıosa bazen göbek deilğim çok ağrıo nie acep

Merhaba,

Dün gün boyu benim de göbek deliğimin etrafı sancılandı..yattım kalktım gene de geçmedi..Ama düzenli bi sancı olmadığı için bekledim geçmesini..Şu an bişeyim kalmamış..Nedir hakkaten sebebi acaba??

arkadaşlar bebeğim nerdeyse sürekli hıçkırıyo bi sorun olabilirmi ne yapsam bilemiyorum

bebeğin ciğerlerini geliştirip dış dünyaya hazırlık yapıyo cnm normal endişe etme..

kızlar bu zmnlarınız iyi değerlendirin hamilelik çok güzel bi duygu ve bn çok özlüyorm her gördüğüm hamileye özeniyorm :))
bide doğum anının tadını çıkarın saniyesini bile kaçırmayın çok müthiş bişey artık size ait bi canlı dünyaya getirceksiniz o sizin olcak ve siz ondan sorumlu olcaksınız..
ben o anları tekrar tekrar yaşamak istiyorm..kollarınıza aldığınızda herşey değişcek..annelik inanılmaz bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin..

benim ufaklık içerde napıosa bazen göbek deilğim çok ağrıo nie acep

kızlar benım gobısımın egrafıda cok acıyodu bır ay once felan ama cok sukur gectı sımdı.doktor gerılmeden olabılır dedı
bebek buyudugu ıcın olabılrmıs oyle dedı

günaydın anneler kızımın yataği gelcekmiş bugün :))

ayy hadı hayırlısı olsun cnm gule gule yatmak nasıp etsın RABBIM

evet düzenli bi sancı deil bazen uzun sürüo bazen çok kısa
kilotlu çorap giydim sıkı deil ama omu sıktı die düşündüm bende

bu haftalarda çok sık oynarmış bebekler

kordonu çekiştirip duruo zaar sıpa

günaydın anneler kızımın yataği gelcekmiş bugün :))

gözün aydın olsun
sağlıkla yatsın içinde

belkide bugün karnımda da içten bi ağrı var böle içim genişlemeye çalışıo sanki

ya birde ben az önce lavaboya gittim pembemsi yavru ağzı gibi bi leke geldi azcık
korktum

Son düzenleme:
Prima "Bebeğimle Büyüyorum" - Ailelerimizi Tanıyoruz - YouTube
kızlar bu videoyu kesin izleyin
prima "bebeğimle büyüyorum" diye dizi hazırlamış, ilk video ağlattı beni

Ayy çok güzel yaa,izlerken şekilden şekile girdim odamın penceresinden beni gören olmamıştır umarım

arkadaşlar bebeğim nerdeyse sürekli hıçkırıyo bi sorun olabilirmi ne yapsam bilemiyorum

Canım ara sıra benim bebişin hıçkırıkları da artıyo,yani bazen gün içinde çok sık oluyo,bence sorun olacak bi durum değil...

Günaydın
dün gece benim bebiş habire spor yaptı durdu uyutmadı annesini

Offf bende zorlanıyorum artık çok da şikayetlenmek istemiyorum buna da şükür,ama kızım çok yukarda ve kaburgalarımın kemiklerini nasıl acıtıyo,yukarda olması da iyi diye düşünüyorum daha doğuma hazırlanmadı demek ki diyorum,ayy öyle ne bileyim sabah sabah karnım nasıl gergin nefes alışlarım bile değişti,çok kilo alan arkadaşların allah yardımcıları olsun,ben toplamda 8 kilo aldım ve bu kadar zorlanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…