- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.441
raporda tam olarak ne yazıyor? 31-32 hafta gebelik mi, yoksa tam hafta+günü yazıyor mubana da haftaya salı-perşembe arası her hangi bir gün gel dedi doktorum. salı 31+4 oluyorum, perşembe 31+6. salı alırsam göreve salı mı başlamam gerekiyor tekrar? cuma 32+0 da alsam, pazartesiden itibaren izinli sayılır mıyım, haftam yanar mı acaba.. offf çok kafam karıştıraporu alanlar bi el atın bilemedim ben şimdi
bu arada benim sıpam da dönmüş, 30+4 te gittim en son.
Ayyy canım bende hayırlısıyla bi alsaydım şu 32. hafta raporunu..Yarın ben 31+5 oluyorum,ama pazartesi gitmek istiyodum doktora yani 32+2 de,32 +2 de geç kalmış mı olurum bilginiz var mı,doktora mı bağlı yoksa,yarın bi arayıp sorayım bari doktorumu,ama bilen varsa ceavplarsa çok sevinirim...
Valla benim de aklım ermedi,1 aydır da doktora gitmediğim için hangisi doğru bilemedim, bilen arkadaşlar bana da bi el atsın,32+0 almamız gereken son günmüymüş...
Yok valla cekememezlikten deil en belirgin özelliğiniz çift kArakterli olmanız bı anda gulerken bı anda aglayip bı anda sinirlenip bı anda kahkaha atmanız insan sizle ne yapcaini sasirio ama eğlencelide okuyuşunuz :)) kova burcuda herseyi bilir ama ben alıştım kovalara sen haklısın ben bilmem cahil bı ınsanım zaten deyip geciyorum:))
Yok valla cekememezlikten deil en belirgin özelliğiniz çift kArakterli olmanız bı anda gulerken bı anda aglayip bı anda sinirlenip bı anda kahkaha atmanız insan sizle ne yapcaini sasirio ama eğlencelide okuyuşunuz :)) kova burcuda herseyi bilir ama ben alıştım kovalara sen haklısın ben bilmem cahil bı ınsanım zaten deyip geciyorum:))
benım doktorumla usg ye bakan doktor baska baska.kendı doktorum cok ıyı bı sorun olmaz dıo
ama usg dekı doktorda bıraz cılız olur gelısımı ıyı bı sorun yok dıo.Ben yınede kılo almıcak bebegım dıe korkuyorum
cok cılız dogarsa nasıl bakıcaz yaa:18::18::18:
bugün dr. kontrolümüz vardı çok şükür bi sıkıntı çıkmadı kilosu 1470 dr haftasına göre gayet iyi dedi..
LCW den iki tane pijama takımı aldımiç çamaşırlarım sıkmaya başladı benim büyük beden çamaşır aldım
benim ufaklık içerde napıosa bazen göbek deilğim çok ağrıo nie acep
günaydın anneler kızımın yataği gelcekmiş bugün :))
arkadaşlar bebeğim nerdeyse sürekli hıçkırıyo bi sorun olabilirmi ne yapsam bilemiyorum
benim ufaklık içerde napıosa bazen göbek deilğim çok ağrıo nie acep
Merhaba,
Dün gün boyu benim de göbek deliğimin etrafı sancılandı..yattım kalktım gene de geçmedi..Ama düzenli bi sancı olmadığı için bekledim geçmesini..Şu an bişeyim kalmamış..Nedir hakkaten sebebi acaba??
bu haftalarda çok sık oynarmış bebekler
kızlar benım gobısımın egrafıda cok acıyodu bır ay once felan ama cok sukur gectı sımdı.doktor gerılmeden olabılır dedı
bebek buyudugu ıcın olabılrmıs oyle dedı
ayy hadı hayırlısı olsun cnm gule gule yatmak nasıp etsın RABBIM
oo hayırlı olsun nasıl birşey almıştın :) ben kurdum yerleştirdim :)
Prima "Bebeğimle Büyüyorum" - Ailelerimizi Tanıyoruz - YouTube
kızlar bu videoyu kesin izleyin
prima "bebeğimle büyüyorum" diye dizi hazırlamış, ilk video ağlattı beni
arkadaşlar bebeğim nerdeyse sürekli hıçkırıyo bi sorun olabilirmi ne yapsam bilemiyorum
Günaydın
dün gece benim bebiş habire spor yaptı durdu uyutmadı annesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?