- 30 Haziran 2011
- 597
- 14
- 318
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.481
Niye canım bende balık burcuyum yengeç borcunuda çok severim duygusal die Diosan kucukken ağlayanlar büyüyünce gülmeyi daha kolay öğrenir kucukken gülenlerde büyüyünce en ufak bı sorunda yalapaliyorlar bence bende dua ediyorum yengeç olsun ikizler olmasın die
ayaktayken ve uyanıkkende mi ? Magnezyum içeren bişeyler kullanıyor musun canım? Benim sadece geceleri kramp oluyor ve onun içinde magnorm kullanıyorum zaten o krampların nedeni magnezyum eksikliğindenmiş ama yine de doktoruna danış ve gerekirse test yaptırt. çünkü çok şiddetli bir acı oluyor ve tekrarladığında insan dayanamıyor, geçmiş olsun şimdiden
bacım inan o kadar huysuz o kadar gecımsızdimki hamıle kalmadan once hamıle kaldıktan sonra bana bısey oldu kocam bana pamuk seker oldun diyor :)) aglama kuzum bebısın uzulmesınnn
Ne güzel maşaallah.. :) bende öyle olsaydım keşke..Ağlarken hep bebeğimle konuşuyorum Rabbim senin yüzünü hep güldürsün benim güzel kızım diyorum.. oda bana cevap veriyormuş gibi hareket ediyor..
canım haklısın yengeçlerin bi sürü olumlu yanları çook merhametli iyiliksever kinci degil yumuşak anaçlar bir sürü şey var ama ben duygusallıklarının onları olumsuz etkilediğini düşünüyorum çook duygusal olunca hayatta güçlü duramıyosun kırılıyosun kulak ardı edemiyosun vs.. ama dediklerine katılıyorum tabi balıklarda yengeçlere benziyolar zaten.
çok teşekkür ediyorum. Gece gündüz farketmiyor. Sürekli oluyor. Doktorum osteocare diye bir ilaç vermişti. Içinden magnezyum, kalsiyum var.
Bir de benım erken doğum riskim var. Alakalı mı diye korkuyorum.
aynı benn :)) bazen kendıme guılesımgelıo hatta.Bazen aglarken guluyorum bıle yaptıklarıma
oturup elımı karnıma koyup aglıyorum bebısımı sevıyorum bı taraftanda sonrada kendı kendıme
kafayımı kırdım ne dıyorumm
Ben ağlarken bebeğim doğduğunda mutsuz olacak benim yüzümden diye düşünüp daha çok ağlıyorum.. ama bu ağlama konusuna bir çözüm bulmam lazım..artık gözlerim ağrımaya başladı çünkü..
Onunla alakası yok ona dokunmak hareketini hissetmek seni mutlu ediyordur.. ondan ağlarken gülüyorsundur.. çünkü sen ağlarken yanında bir tek o var ve benim o anda tek düşündüğüm şey kızımı kucağıma alıp ona sımsıkı sarılmak ve sükunet bulmak..
eve gidip yatmak istiyorum artık ayaklarım kocaman oldu
çalışan arkadaşlar
bizi ilgilendiren doğum izniyle alakalı rapor aşağıdakinin aynısı. bana devlet hastanesinden bu kağıttan verdiler tıpkısı, sadece hastanenin adı başka.
http://www.bayar.edu.tr/hastane/for...cesi_iznini_dogum_sonrasina_aktarmak_icin.pdf
sağol canım, raporun altında 35 gün sonra yazdığına göre günün önemi var. bu çok yardımcı oldu. benim beklenen doğum tarihim cumaya geliyor. tam 8 hafta önece cuma alırsam raporum ertesi hafta pazartesiden başlar. gerçi diyelim ki doğum erken geç ya da erken oldu. o zaman o 5 hafta doğum tarihinden itibaren sayılır di mi? erken almak daha mantıklı o zaman. al işte yine kendi kafamı karıştırdım, hofffffffffff
benim ufaklık içerde napıosa bazen göbek deilğim çok ağrıo nie acep
evet cnm aynen bı cozum bulmak sart bende benım yuzumden streslı sınırlı oluıcak cocuguma bısey olucak dıye cok korkuyorum
valla vıcdan azabı cekıyorum bazen ama leımde dııl aglamamakta kendı kendıne oluyo napayım.Kızımı dusununcede
daha cok kotu oluyorum.Eşimde takmıyo bıle benı aglarken daha cok sınır oluyorum
sağol canım, raporun altında 35 gün sonra yazdığına göre günün önemi var. bu çok yardımcı oldu. benim beklenen doğum tarihim cumaya geliyor. tam 8 hafta önece cuma alırsam raporum ertesi hafta pazartesiden başlar. gerçi diyelim ki doğum erken geç ya da erken oldu. o zaman o 5 hafta doğum tarihinden itibaren sayılır di mi? erken almak daha mantıklı o zaman. al işte yine kendi kafamı karıştırdım, hofffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?