2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

KiZlar bende bugun agordaki d&r dan bebeğin güncesi Ni aldım izmirde bitek agorada varmış erkek icin olanı heryerde kiz bebek icin olanları var 22.90 yazıyordu internette ama ben 29 a aldım kaziklandim biraz

[Merhabalar herkezlere nasılsınız
teleşlar başlamış ben aranızdan ayrılmış olsamda
arda girip sizi takip ederek mutlu oluyorum dilerim herşey
gönlünüze göre olur kızlar bebişlerinizide sağlıcakla kucağınıza alırsınız
dualrım sizlerle Allaha emanet olun

s.a nasılsınız kızlarr....
epeydir görüşemiyoruz,bizim nette sorun var bu ara rahat bağlanmıyo....
geçmişede bakamadım bu yüzden inş herkes iyidir...
haftaya nasipse badanaya başlıycam ,temizlikti,yıkancaklar ütülencekeler fln oturmak yok doğuma kadar:)))
biz bugun dr teyzemize gittik ,ay yavrum bi tatlıydı bi tatlıydı ,tam hokka gibi burnu vardı ,ağzını açıp kapıyodu ALLAHIM onu kucağıma sağlıkla alacağım gün gelse dedim içimden.....
maşallah keyfi yerindeydi ,doğum pozisyonu bile almış ama malesef çıkıcağı yer orası değil,)))))
bizde haberler böyle sizler nasılsınız?

h.geldin tekrar sen nasılsın?

KZLAR nasıl anlıyosunuz bebeğin hıçkırdığını bi tarif edinde bende takip edim oğluşumuBu arada günaydın herkese

bebek hıçkırdıkça aynı noktaya aynı sıklıkta ritmik çarpmalar oluyor , hıçkırdıkça aynı yerini aynı noktaya çarpıyor kuzucuklar farketmesi çok keyifli oluyor

Meraba kizlar, bugun okuldaki son gunumdu.pazartesi raporu vermeye gidicem sadece.arkadaslarla da vedalastim.bekledigim gun geldi ama ben hala idrak edemiyorum:) artik o kadar cok yorulmaya baslamistim ki ders anlatmaktan, dun belimin agrisindan hüngür hüngür agladim

Slm meslektasim bende yarin alcam dogum oncesi iznimi bi sikinti olmaz dimi aldiin raporu sadece okulami teslim ediosun mem le bi isimiz yok dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…