- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.521
yok bıtanem ne arar .. yarın bıkac yer var oraya bakacagızzzslm kızlar nasılsınız? iyiyiz zeynepcim sen nasılsın?ev buldun mu?
yok bıtanem ne arar .. yarın bıkac yer var oraya bakacagızzz
Canım ben normal dogum istiyorum İnan bunun icin çok caba sarfettim dua ettim ama nasip en sagliklisi anne icinde bebek icinde epudralsiz normal dogum epudral sadece sancıyı azaltıyormuş e uyuşukluk ve ikinmada zorlanma gayet normal sezeryanda epudral ile kesiyorlar anlamiosun nasıl ikindigini anlican normal dogum isteyenler iğne falan vurdurmasin bence ama benim bebeğim iri son haftaları bekliyorum bebis icinde benim icinde zararlı olabilir normal dogum o zaman epidural sezeryan istiyorum çünkü tamamen baygin hicbisey görmeden bilmeden anne olmak istemem
Merhaba hanımlar, aranızda zayıf ya da normal kiloda hamile kalıp da çok fazla kilo almayan var mı? Ne yiyip içiyorsunuz mesela?
Allah kısmet ederse epiduralsiz normal doğum istiyorum...ebeler ve doktorlar çok iyi diye bahsedebilirler epiduralden ama yaptıran arkadaşlar var burda doğumdan uzun süre geçmesine rağmen bellerinde problem yaşıyorlar ben kesinlikle düşümüyorum
ne problem var bellerinde,ben hiç duymadım canım??
Merhaba hanımlar, aranızda zayıf ya da normal kiloda hamile kalıp da çok fazla kilo almayan var mı? Ne yiyip içiyorsunuz mesela?
Allah kısmet ederse epiduralsiz normal doğum istiyorum...ebeler ve doktorlar çok iyi diye bahsedebilirler epiduralden ama yaptıran arkadaşlar var burda doğumdan uzun süre geçmesine rağmen bellerinde problem yaşıyorlar ben kesinlikle düşümüyorum
Gunaydın erkencı anneler,
ben hiç normal doğumu düşünemiyorum. Direk sezaryen. Aslında ondan bile çok korkuyorum ama ...
Allah yardımcımız olsun.
günaydın güzel anneler ve melekleri :) Nasılsınız bugün
Günaydın tombik annişler ve cici bebişleri.Dun mısafırlıkte yemekteydım off
okadar oturdugum halde nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamm kızlar
eve bı geldım gece 12de ölü gibiyim hemen yattım.Bu gunde mevlut var gıtmessemde cok ayıp olucak
hıc gıtmek ıstemıyorum cok yoruluyorum yaa yatmadan gecıremıcem galıba ben hamıslıgımı
günaydınnn anneler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?