2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bu arada sizlerede merhabalar Allah bi kesikte kurtarsın sizleri malum artık avazda kurtarma nadir hale geldi bende dahil olmak uzere nasıl heyecan dorukta olmalı çok az kalmış herbirinzin

Allah kısmet ederse epiduralsiz normal doğum istiyorum...ebeler ve doktorlar çok iyi diye bahsedebilirler epiduralden ama yaptıran arkadaşlar var burda doğumdan uzun süre geçmesine rağmen bellerinde problem yaşıyorlar ben kesinlikle düşümüyorum

Merhaba hanımlar, aranızda zayıf ya da normal kiloda hamile kalıp da çok fazla kilo almayan var mı? Ne yiyip içiyorsunuz mesela?

ben normal kilodaydım ,ama zayıf değildim. 7 ayda 8 kilo aldım. her zamanki gibi yiyorum ama hamur işinden,şekerden genelde uzak duruyorum bazen arada sırada yiyorum. "hamileyim nasılsa" deyip abartınca, olanlar oluyor

ne problem var bellerinde,ben hiç duymadım canım??

ne problem var bellerinde,ben hiç duymadım canım??

tatlım bel ağrıları var ara sıra, eğilince, iş yapınca belleri ağrıyo bi tanede değil bir kaç kişiden aynı şeyi duydum zaten epidural eklem rahatsızlığı ilk çıktığında olanlara yapılıyordu yani sağlık gereği ama şimdi maşallah olmazsa olmaz gibi yapılıyo nedense

ya ben 51 kiloyla başladım şu anda 62 kiloyum. sizin aldığınız kiloları okudum da ben biraz fazla almışım galiba sizlere göre. daha da kaç hafta var almaya devam ediyorum fazla takmaya başladım ben bu aralar bu kiloları ( ama napayım iştahım çok açık yemek yemeyi seviyorum ve ekmeği de kesemiyorum

epiduralle doğum yapan bir tanıdığımız 1 yıldır belden aşağısının hala uyuşuk olduğunu belinin sancılandığını söylüyo doktor zamanla geçer demiş ama o kimseye tavsiye etmem bu tarz doğumu diyo çünkü anestezi yapan çok önemli azcık doz fazla yada az olsa allah korusun felçe kadar riski varmış paylaşmak istedim bende..

Gunaydın erkencı anneler,
ben hiç normal doğumu düşünemiyorum. Direk sezaryen. Aslında ondan bile çok korkuyorum ama ...
Allah yardımcımız olsun.

Gunaydın erkencı anneler,
ben hiç normal doğumu düşünemiyorum. Direk sezaryen. Aslında ondan bile çok korkuyorum ama ...
Allah yardımcımız olsun.

günaydınlar korkma canım Allah'a dua et bizi yaradan vücudumuzu doğuma uygun olarak yaratmıştır elbet gerçi o korku bende de var ama doğumu düşünmüyorum ne halt gelcekse başıma o anda gelsin diyorum

Günaydın tombik annişler ve cici bebişleri.Dun mısafırlıkte yemekteydım off
okadar oturdugum halde nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamm kızlar
eve bı geldım gece 12de ölü gibiyim hemen yattım.Bu gunde mevlut var gıtmessemde cok ayıp olucak
hıc gıtmek ıstemıyorum cok yoruluyorum yaa yatmadan gecıremıcem galıba ben hamıslıgımı

günaydın güzel anneler ve melekleri :) Nasılsınız bugün

sizede günaydın :) biz kızımla iyiyz çok şükür kalktığımızdan beri oyun oynuyoruz..

Ben tombik değilim ama Günaydın :) çok yormayım kendinizi.. ama mevlüde gidin derim Kur'an dinlemek hem size hem bebeğinize iyi gelir..

Herkese Hayırlı Sabahlar Hamişler :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…