- 13 Ocak 2012
- 743
- 296
- 73
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.541
Gunaydin kizlar ve melekleri bende artik cok cabuk yoruluyorum bisey yapmadan bile yoruldugumu hissediyorum daaha odamizi havalandiriyoruz mobilya kokusu ciksin diye sonra kiyafetleri yikanip utulenecek kizimin is cok ama hal yok eskiler nasil yapiyormus acaba
Slm meslektasim bende yarin alcam dogum oncesi iznimi bi sikinti olmaz dimi aldiin raporu sadece okulami teslim ediosun mem le bi isimiz yok dimi
Gunaydin kizlar ve melekleri bende artik cok cabuk yoruluyorum bisey yapmadan bile yoruldugumu hissediyorum daaha odamizi havalandiriyoruz mobilya kokusu ciksin diye sonra kiyafetleri yikanip utulenecek kizimin is cok ama hal yok eskiler nasil yapiyormus acaba
günaydın kızlarr....takıntılı anne ben taktıkça üstüne bişiler ekleniyor.Beşiğimizi ayıcık şeklinde yaptırmıştık biz,yani sallanan yeri ayıcığın ayağı üstünde ayıcık kulakları vardı.İçine ayıcıklı uyku setinide almıştım dolabın kapağına ve beşiğin iki yan tarafına ayıcıklı vitray yaptırcaktım yani çizimini.Bu işi yapan kişiye kapakları verdik oda gitmiş ördek çizmişşşş 2 kapağa beşiğin iki yanına delirdim görünce yaaa,çok güzel olmuş ama benim ayıcıklarımla uymuyorki(herşeyi bu kadar ince eleyip sık dokuyunca tüm aksilikler beni buluyor.Tekrar mobilyanın yapılması lazım yada öyle kullanıcam püfff napsam bilemedim ayı ördek beraber ( :)
yok bıtanem ne arar .. yarın bıkac yer var oraya bakacagızzz
Günaydın tombik annişler ve cici bebişleri.Dun mısafırlıkte yemekteydım off
okadar oturdugum halde nasıl yoruldum nasıl yoruldum anlatamm kızlar
eve bı geldım gece 12de ölü gibiyim hemen yattım.Bu gunde mevlut var gıtmessemde cok ayıp olucak
hıc gıtmek ıstemıyorum cok yoruluyorum yaa yatmadan gecıremıcem galıba ben hamıslıgımı
Merhaba kızlar
Zeynepciğim inşallah gönlüne göre bir ev bulursun tez zamanda.
Ben son 3 haftaya kadar çalışmaya devam edeceğim inşallah. çocuğun başında ne kadar durabilirsem o kadar iyi, 5 hafta eklenecek böylece iznime. bakalım nasıl olacak. bende hemen nefes nefese kalıyorum ama çalışmadan da duramam, her an doğumu düşünerek zaman geçirmek olur çalışmazsam kafam ona çok odaklanır.mecburen işe devam. her gün (işle ev arası 1 km) 4 kez aynı mesafeyi yürüyorum bazen birde akşam gezmesi bahanesiyle çıkıyoruz o zaman daha çok yürümüş oluyorum.doktorum arada dinlendikten sonra yürümenin zararı yok dedi. ama fazla ayakta kalmak ve demir eksikliği erken doğuma sebep olabilirmiş. kan değerleri gerçekten önemli. bol bol su için, hatta soda su karışımı güzel oluyor günde bir şişe tüketiyorum bazen iki. malum havalar sıcak olmaya başladı su içmeyi ihmal etmeyin
merhaba kızlar derbi macı yuzunden kocamın izin gunu yandı ve goreve cagırdılar
ne guzel bı cok ev bakmıstık ınternetten onlara bakacaktık bugun .. yarında pazar off offff zaman daraldıkca ben de darlanıyorum .
neyse oglusumun keyfı yerınde ya şukurler olsun totosunu dayayıp duuruyor ayak atıyor .. dısarda olup bıtenden haberı yok cocugumunn
ınsallah hayatım ınsallahcnm sıkma canını güzel bi ev bulursun inş kendine stres yapma tamam mı:)
benım bebegımın cınsıyeti belli olmadan ısmı belliydi kız olursa Derin olacaktı erkek olursa ömür .. ömür olacak yanizeynepcim bu arada isim buldunmuuuuu???
ben de son 3 haftaya kadar çalısıcam dıye raporumu aldım ama pes etmek üzereyim.aşırı yoruluyorum.bir de geçtiğimiz hafta anneler gunu programı hazırlıyorum dıye acayip yoruldum.bu hafta da gitcem işe.eger kendımı ıyı hıssetmezsem ayrılmayı dusunuyorum
wuuuu siraç ne guzel bı ısımmişbiz hala isim konusunda karar veremedik ben siraç diyorum bizimkiler eymen olsun diyo bakalım:)
biz hala isim konusunda karar veremedik ben siraç diyorum bizimkiler eymen olsun diyo bakalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?