2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar ve melekleri bende artik cok cabuk yoruluyorum bisey yapmadan bile yoruldugumu hissediyorum daaha odamizi havalandiriyoruz mobilya kokusu ciksin diye sonra kiyafetleri yikanip utulenecek kizimin is cok ama hal yok eskiler nasil yapiyormus acaba

Ekiler bızım gıbı detaylı dusunmuyorlarmıs kı bız cok fena olduk kızlarr takıntı yapıoruz valla
hele ben yetısmıcek etmıcek felan dıe kafayı kırcam nerdeyse

günaydın kızlarr....takıntılı anne ben taktıkça üstüne bişiler ekleniyor.Beşiğimizi ayıcık şeklinde yaptırmıştık biz,yani sallanan yeri ayıcığın ayağı üstünde ayıcık kulakları vardı.İçine ayıcıklı uyku setinide almıştım dolabın kapağına ve beşiğin iki yan tarafına ayıcıklı vitray yaptırcaktım yani çizimini.Bu işi yapan kişiye kapakları verdik oda gitmiş ördek çizmişşşş 2 kapağa beşiğin iki yanına delirdim görünce yaaa,çok güzel olmuş ama benim ayıcıklarımla uymuyorki(herşeyi bu kadar ince eleyip sık dokuyunca tüm aksilikler beni buluyor.Tekrar mobilyanın yapılması lazım yada öyle kullanıcam püfff napsam bilemedim ayı ördek beraber( :)

günaydın millet,nasılsınız
beni soracak olursanız ıyıyım.kızım dötünü dömeltip duruyo karnım yamuluyo ben de pıt pıt vuruyorum dötüne sonra düzeliyo ondan sonra yıne baslıyo,oyun oynuyos:))

aynen ben de öyleyim ya,hıc bır sey yapmıyım cok yoruluyorum.bı de ıkıncı cocugu doguranlar napıyo acaba,allah kolaylık versın

amann boşver canım,tek derdin bu olsun,yeterki sağlıkla gelsin bebişin

bence de git kurana,hepimiz için dua et:))

Merhaba kızlar
Zeynepciğim inşallah gönlüne göre bir ev bulursun tez zamanda.

Ben son 3 haftaya kadar çalışmaya devam edeceğim inşallah. çocuğun başında ne kadar durabilirsem o kadar iyi, 5 hafta eklenecek böylece iznime. bakalım nasıl olacak. bende hemen nefes nefese kalıyorum ama çalışmadan da duramam, her an doğumu düşünerek zaman geçirmek olur çalışmazsam kafam ona çok odaklanır.mecburen işe devam. her gün (işle ev arası 1 km) 4 kez aynı mesafeyi yürüyorum bazen birde akşam gezmesi bahanesiyle çıkıyoruz o zaman daha çok yürümüş oluyorum.doktorum arada dinlendikten sonra yürümenin zararı yok dedi. ama fazla ayakta kalmak ve demir eksikliği erken doğuma sebep olabilirmiş. kan değerleri gerçekten önemli. bol bol su için, hatta soda su karışımı güzel oluyor günde bir şişe tüketiyorum bazen iki. malum havalar sıcak olmaya başladı su içmeyi ihmal etmeyin

ben de son 3 haftaya kadar çalısıcam dıye raporumu aldım ama pes etmek üzereyim.aşırı yoruluyorum.bir de geçtiğimiz hafta anneler gunu programı hazırlıyorum dıye acayip yoruldum.bu hafta da gitcem işe.eger kendımı ıyı hıssetmezsem ayrılmayı dusunuyorum

merhaba kızlar derbi macı yuzunden kocamın izin gunu yandı ve goreve cagırdılar
ne guzel bı cok ev bakmıstık ınternetten onlara bakacaktık bugun .. yarında pazar off offff zaman daraldıkca ben de darlanıyorum .
neyse oglusumun keyfı yerınde ya şukurler olsun totosunu dayayıp duuruyor ayak atıyor .. dısarda olup bıtenden haberı yok cocugumunn

cnm sıkma canını güzel bi ev bulursun inş kendine stres yapma tamam mı:)

Çalışma koşulları etkiler tabi. benim işim rahat fazla stres yok.turizm bürosundayım gelen giden turistlere yardımcı oluyorum. genelde oturuyorum yani.sezon yoğunlaşmaya başladı.sadece nöbet tutma kısmı biraz sıkıntılı olacak benim için. onun dışında çok rahatım. ama öğretmenlik vb meslekler çok yorucu olur tahmin edebiliyorum. geçmişte 1yıllık ücretli öğretenlik deneyimim var

biz hala isim konusunda karar veremedik ben siraç diyorum bizimkiler eymen olsun diyo bakalım:)
wuuuu siraç ne guzel bı ısımmiş
eymen bu sene cok moda kıme sorsam eymen koycam dıyor .. ama ısıme bayıldım siraçç :))) 2 ısım sevmıyorum ben .. ayrıca bısey sırcam sana uyku basıyo mu senı arada .. ne bıleyım kestırmeye basladın mı gunduzlerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…