2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

biz hiç kalkamıyozki zaten gece saat 1,2 gündüz de yine 1 de falan kalkıyoz ilk zamanlar daha erken kalkıyodum ama şimdi uyuma modundayım sırf yemek için oğlum aç kalmasın diye kalkıyom nerdeyse

biz hiç kalkamıyozki zaten gece saat 1,2 gündüz de yine 1 de falan kalkıyoz ilk zamanlar daha erken kalkıyodum ama şimdi uyuma modundayım sırf yemek için oğlum aç kalmasın diye kalkıyom nerdeyse
anladım canım bazen pc kucagımda uyuya kalıyorum ınan gunduz gece uyku basıyor bıde bu aralar da sıkıntılıyım ya onun etkısı olabılır ..

Selammm kizlar herkesler iyidir insallah. Odalari hazir olan anneler resimlerinizi bekliyorum, merakta birakmayin bizleriii:))) hem bizlerede fikir olur

Selammm kizlar herkesler iyidir insallah. Odalari hazir olan anneler resimlerinizi bekliyorum, merakta birakmayin bizleriii:))) hem bizlerede fikir olur

cnm malesef benim evim 1+1 olduğu için oğluma oda yapamaıyorum malesef ben daha beşik falan da almadım doğumdan ssonra alıcam sadece acil kıyafetler alındı o kadar onun dışında bişi almadım

selamlarrr arkadaşlarr... Kızım olacak.. Adını HÜSNA diye düşünüyoruz.. Güzel , Çok Güzel anlamında. Ama ilk defa duyanlar burun kıvırır gibi olunca. Kararsız kaldık.. Ne dfersiniz ?

arada benimkide yapardı bir yere toplanır. bir iki dakika dururdu öyle. dün gece uzun süre bir tarafta takılıp kaldı. karnım fena srtleşti.. canım yandı.. ama sabaha karşı eski haline geldi.

amann boşver canım,tek derdin bu olsun,yeterki sağlıkla gelsin bebişin

öyle tabi canım önce sağlık,aman benim iyice huyum değişti zaten çok takar oldum herşeyi

öyle tabi canım önce sağlık,aman benim iyice huyum değişti zaten çok takar oldum herşeyi

takma kafana bu kadar serbest ol,geniş ol,bak ben 25 gun önce babamı kaybettim.onun öncesinde zaten kanserdi onun üzüntüsü yetiyordu falan..hayat okadar kucuk seylerı kafaya takacak kadar cömert değil canım.allah başka kederler vermesin.hem böyle kucuk şeylere takıla takıla hastalık dert saahıbı olursun canım allah korusun.

selam canım.ben oda yapmadım,evim musait değil hem de kiracıyım,inşallah ev alırsam bı gün o zaman güzel bir oda yapacağım,şimdilik bir park yatak alacağım

evet canım,bırak ders anlatmayı konusmaya halim olmuyor bazen.du bakalım şu önümüzdeki haftayı da çalışayım da ona göre karar vericem.çünkü doğum öncesi izinlerimi doğum sonrasına ekletip hemen okula baslamak ıstemıyorum

ah canım mekanı cennet olsun inşallah,yattığı yerde huzur bulsun.Sanada sabrını versin rabbim...
Ya öyle küçük şeyleri kafaya takan şımarık bi kadın değilimdir aslında.Her zaman kendi ayaklarım üstünde durmayı bildim hayat acı tatlı her yüzünü gösterdi,yaşandı yaşanması gereken gerçekler...Başak burcuyum herşeyde kılı kırk yararım zaten ama bu analık hormonu beni böyle yaptı sanırım Allah bebeklerimizi sağlıklarınla kucağımıza almamızı nasip etsin inş

saol canım amin inşallah çektikleri kefaret olmuştur.bu arada ben de başak burcuyum:))bilirim:))dünyanın en zor mutlu olan ınsanlarının burcudur başak:))ben de öyleydim ama son 1,5 yılda törpülendim biraz sanırım,hayatı gelişine göre yaşıyorum artık.gün bana neyi getirdiyse onu yaşıyorum,ortadan ikiye de çatlasan her şey olacağına varıyor canım

annemle aramızda geçen konuşmayı aynen aktarıyorum..

ben-
bebek telsizi almak istiyorum anne

annem-
naapcan telsizi zabıta mı yapcan çocuğu

:))

kızımın süperannanesi

Bizde aynı durumdayız kızımla
.. bol bol oyun oynuyoz artık uyuduğundan bile emin değilim hep kıpır kıpır maşaallah

kızlar size bişey sormak istiyorum kızıma aldığımız beşiğimiz 60 120 cm bu ölçülerde uyku seti yan korumalıklı yok 70 130 cm var 10 cm buyuk yani sizce bunu alsam nasıl olur buyuk mu ?

cnm malesef benim evim 1+1 olduğu için oğluma oda yapamaıyorum malesef ben daha beşik falan da almadım doğumdan ssonra alıcam sadece acil kıyafetler alındı o kadar onun dışında bişi almadım

selam canım.ben oda yapmadım,evim musait değil hem de kiracıyım,inşallah ev alırsam bı gün o zaman güzel bir oda yapacağım,şimdilik bir park yatak alacağım

Artik oda yapan arkadaslar varsa onlardan rica edelim,odamiz geldi perdelerimiz hazir diyen arkadaslar vardi:)). Sizlerede insallah gonlunuze gore bir oda yapmak nasip olur arkadaslar:))

Destiny555 basin sagolsun canim,nur icinde yatsin babacigin. Mekani cennet olsun.

canım ben de yanı ayrıldım dün. raporumu da bugün aldım. günlerimiz de aynı gözüküyor. lisedesin sanırım sen de. hiç bu sıcaklarda aktarma falan yapmak istemedim. sezeryanı da kabul ettim. eninde sonunda sezeryan yapıyolar nasılsa. strese girmek istemedim oğlum için. 4 yıldır yolunu bekliyoruz çünkü. tüp değil ama tüp kadar değerli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…