- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.561
Siraç adını hiç duymamıştım anlamı ne acaba?
wuuuu siraç ne guzel bı ısımmiş
eymen bu sene cok moda kıme sorsam eymen koycam dıyor .. ama ısıme bayıldım siraçç :))) 2 ısım sevmıyorum ben .. ayrıca bısey sırcam sana uyku basıyo mu senı arada .. ne bıleyım kestırmeye basladın mı gunduzlerı
anladım canım bazen pc kucagımda uyuya kalıyorum ınan gunduz gece uyku basıyor bıde bu aralar da sıkıntılıyım ya onun etkısı olabılır ..biz hiç kalkamıyozki zaten gece saat 1,2 gündüz de yine 1 de falan kalkıyoz ilk zamanlar daha erken kalkıyodum ama şimdi uyuma modundayım sırf yemek için oğlum aç kalmasın diye kalkıyom nerdeyse
benım bebegımın cınsıyeti belli olmadan ısmı belliydi kız olursa Derin olacaktı erkek olursa ömür .. ömür olacak yani
Selammm kizlar herkesler iyidir insallah. Odalari hazir olan anneler resimlerinizi bekliyorum, merakta birakmayin bizleriii:))) hem bizlerede fikir olur
günaydın millet,nasılsınız
beni soracak olursanız ıyıyım.kızım dötünü dömeltip duruyo karnım yamuluyo ben de pıt pıt vuruyorum dötüne sonra düzeliyo ondan sonra yıne baslıyo,oyun oynuyos:))
günaydın kızlarr....takıntılı anne ben taktıkça üstüne bişiler ekleniyor.Beşiğimizi ayıcık şeklinde yaptırmıştık biz,yani sallanan yeri ayıcığın ayağı üstünde ayıcık kulakları vardı.İçine ayıcıklı uyku setinide almıştım dolabın kapağına ve beşiğin iki yan tarafına ayıcıklı vitray yaptırcaktım yani çizimini.Bu işi yapan kişiye kapakları verdik oda gitmiş ördek çizmişşşş 2 kapağa beşiğin iki yanına delirdim görünce yaaa,çok güzel olmuş ama benim ayıcıklarımla uymuyorki(herşeyi bu kadar ince eleyip sık dokuyunca tüm aksilikler beni buluyor.Tekrar mobilyanın yapılması lazım yada öyle kullanıcam püfff napsam bilemedim ayı ördek beraber ( :)
amann boşver canım,tek derdin bu olsun,yeterki sağlıkla gelsin bebişin
arada benimkide yapardı bir yere toplanır. bir iki dakika dururdu öyle. dün gece uzun süre bir tarafta takılıp kaldı. karnım fena srtleşti.. canım yandı.. ama sabaha karşı eski haline geldi.
öyle tabi canım önce sağlık,aman benim iyice huyum değişti zaten çok takar oldum herşeyi
Selammm kizlar herkesler iyidir insallah. Odalari hazir olan anneler resimlerinizi bekliyorum, merakta birakmayin bizleriii:))) hem bizlerede fikir olur
Çalışma koşulları etkiler tabi. benim işim rahat fazla stres yok.turizm bürosundayım gelen giden turistlere yardımcı oluyorum. genelde oturuyorum yani.sezon yoğunlaşmaya başladı.sadece nöbet tutma kısmı biraz sıkıntılı olacak benim için. onun dışında çok rahatım. ama öğretmenlik vb meslekler çok yorucu olur tahmin edebiliyorum. geçmişte 1yıllık ücretli öğretenlik deneyimim var
takma kafana bu kadar serbest ol,geniş ol,bak ben 25 gun önce babamı kaybettim.onun öncesinde zaten kanserdi onun üzüntüsü yetiyordu falan..hayat okadar kucuk seylerı kafaya takacak kadar cömert değil canım.allah başka kederler vermesin.hem böyle kucuk şeylere takıla takıla hastalık dert saahıbı olursun canım allah korusun.
ah canım mekanı cennet olsun inşallah,yattığı yerde huzur bulsun.Sanada sabrını versin rabbim...
Ya öyle küçük şeyleri kafaya takan şımarık bi kadın değilimdir aslında.Her zaman kendi ayaklarım üstünde durmayı bildim hayat acı tatlı her yüzünü gösterdi,yaşandı yaşanması gereken gerçekler...Başak burcuyum herşeyde kılı kırk yararım zaten ama bu analık hormonu beni böyle yaptı sanırımAllah bebeklerimizi sağlıklarınla kucağımıza almamızı nasip etsin inş
günaydın millet,nasılsınız
beni soracak olursanız ıyıyım.kızım dötünü dömeltip duruyo karnım yamuluyo ben de pıt pıt vuruyorum dötüne sonra düzeliyo ondan sonra yıne baslıyo,oyun oynuyos:))
cnm malesef benim evim 1+1 olduğu için oğluma oda yapamaıyorum malesef ben daha beşik falan da almadım doğumdan ssonra alıcam sadece acil kıyafetler alındı o kadar onun dışında bişi almadım
selam canım.ben oda yapmadım,evim musait değil hem de kiracıyım,inşallah ev alırsam bı gün o zaman güzel bir oda yapacağım,şimdilik bir park yatak alacağım
Meraba kizlar, bugun okuldaki son gunumdu.pazartesi raporu vermeye gidicem sadece.arkadaslarla da vedalastim.bekledigim gun geldi ama ben hala idrak edemiyorum:) artik o kadar cok yorulmaya baslamistim ki ders anlatmaktan, dun belimin agrisindan hüngür hüngür agladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?