- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.581
kızlar size bişey sormak istiyorum kızıma aldığımız beşiğimiz 60 120 cm bu ölçülerde uyku seti yan korumalıklı yok 70 130 cm var 10 cm buyuk yani sizce bunu alsam nasıl olur buyuk mu ?
amin Rabbım herkesın bebegıne de benım bebegıme de saglıklı uzun ömürler ihsan eylesinn ...Ömür ismi de cok guzelmis cnm, saglikli uzun ömrü olsun insallah bebisinin
bende canım oda yapmıyorum sadece park yatak ve acil kıyafetler alındı baska bısey almadımcnm malesef benim evim 1+1 olduğu için oğluma oda yapamaıyorum malesef ben daha beşik falan da almadım doğumdan ssonra alıcam sadece acil kıyafetler alındı o kadar onun dışında bişi almadım
bebegım bende 70*130 aldım . yapılcak bısey yok hem yıkanır ceker zamanla küçük olsa da sıkıntı olur . ben bunu aldımkızlar size bişey sormak istiyorum kızıma aldığımız beşiğimiz 60 120 cm bu ölçülerde uyku seti yan korumalıklı yok 70 130 cm var 10 cm buyuk yani sizce bunu alsam nasıl olur buyuk mu ?
Yani kızlar bunları sizi korkutmak için değil bilgilendirmek için paylaşıyorum,Allah nasip kısmet ederse ben de normal doğum istiyorum ama doktorların ihmali ve o anki pratiklikleri çok önemli,bu sonuncu anlattığım doktora çok kızdım yani herkes normal doğum yapacak diye bi şart yok ,doğum şekli insanın kaderidir ve o an ne gerekiyorsa hemen o yapılmalıdır diye düşünüyorum,annemlerle görüştüm dün dedim normal oldu oldu , olmazsa vakkumla almak yok beklemek de yok suni sancı da yok direk sezeryan yapsınlar dedim,benim o anki psikolojm bunları düşünmeme engel olabilir dedim.Şimdi ben herşey yolunda olursa epidural normal doğum istiyorum, bu bahsettiğim epiduralin ıkınmayı etkilemesi var ya onu soracaktım size bu konuda bilgisi olan var mı yada anlattıklarıma ilave birşeyler paylaşmak isteyen...
canım bence hemen dr unu ara erken dogum habercısı olabılır nişan gelmeside oyle oluyormus
kızlar selma,
benım yaklasık 10 gundur sol kalçam çok ağrıyor. bazen ole bı kramp gıbı bır sey gırıyor kı bıraz fazla surse yere dusecekmısım gıbı oluyor.
bu konuyla ılgılı fıkrı olan var mı?
epiduralle doğum yapan bir tanıdığımız 1 yıldır belden aşağısının hala uyuşuk olduğunu belinin sancılandığını söylüyo doktor zamanla geçer demiş ama o kimseye tavsiye etmem bu tarz doğumu diyo çünkü anestezi yapan çok önemli azcık doz fazla yada az olsa allah korusun felçe kadar riski varmış paylaşmak istedim bende..
benım bebegımın cınsıyeti belli olmadan ısmı belliydi kız olursa Derin olacaktı erkek olursa ömür .. ömür olacak yani
günaydın millet,nasılsınız
beni soracak olursanız ıyıyım.kızım dötünü dömeltip duruyo karnım yamuluyo ben de pıt pıt vuruyorum dötüne sonra düzeliyo ondan sonra yıne baslıyo,oyun oynuyos:))
şu derbi maçı yuzunden butun ıstanbul karıstı .. off kım şampıyon olacaksa olsun
bıtsın bu dırdır . Allah kocama ve tüm polislere kolaylıklar versinnnn ....
kızlar demın sancım tuttu cok panık yaptım alt komsu kostu geldı .. bı an gercekten doguruyorum zannettimmmm
kızlar demın sancım tuttu cok panık yaptım alt komsu kostu geldı .. bı an gercekten doguruyorum zannettimmmm
kızlar tam sıze cevap verıyorum yıne yokladı benı agrı sancı .. esımle alakalı bı durum degıl . aradım konustum
Gayet ıyı basıt bıkac olay cıkmıs biber gazı sıkıp dagıtmıslar ..
bılmıyorum okudunuz mu anlatmıstım ben .. ev sahıbı yuzunden mahkemelıkm olduk 15 gun ıcınde evı bosaltmamız lazım ev arıyorum yana yana ..
tasınırken bana yardım edebılecek kımsem yok ev mı bulayım tasınırken napıcam dusunmeden edemıyorum .
dusundukce de işin ıcınden cıkamıyorum canım
saolun Allah razı olsun dusunuyorsunuz benı ..
kızlar tam sıze cevap verıyorum yıne yokladı benı agrı sancı .. esımle alakalı bı durum degıl . aradım konustum
Gayet ıyı basıt bıkac olay cıkmıs biber gazı sıkıp dagıtmıslar ..
bılmıyorum okudunuz mu anlatmıstım ben .. ev sahıbı yuzunden mahkemelıkm olduk 15 gun ıcınde evı bosaltmamız lazım ev arıyorum yana yana ..
tasınırken bana yardım edebılecek kımsem yok ev mı bulayım tasınırken napıcam dusunmeden edemıyorum .
dusundukce de işin ıcınden cıkamıyorum canım
saolun Allah razı olsun dusunuyorsunuz benı ..
bende 20 haftadayken cok darlanmıstım rahmımde acılma vardı hıc kalkmadan yatmıstım doktor demısti erken dogum olabılır . ama yaşamaz bebegın cok kuçuk dıye ... oyle bır yapım var ki 40 kat yabancının derdıne oturur aglarımmm . sız de Allaha emanett ... Allah razı olsunnstres yapma sakın canım en büyük tetikçisi...bebeğini düşün herşey olacağına varır evde bulunur hayırlısıyla güzel günlerde oturursunuz ama sen rahat ol.Benim eşim trafik kazası atlatmıştı onun stresinden kuzum nerdeyse 5,5 aylıkken geliyodu rahmimde açılma olmuştu aman dikkat et canım.Allaha emanet...
bende senı cok opuyorum Allah razı olsun . stres yapsam hıcbsey degısmıyo bunu bılıyorum ...Allah yardımcınız olsun tatlım inşallah en güzelini kesenize en uygun evi rabbim nasip etsin yinede stres yapmamaya çalış öpüyorum çok
İnsanın kımse olmayınca yanında kendını yanlız hıssedıyor :Zeynepcim evden eve nakliyat tut ve sen bi bardak bile sarma oblar herseyi hallediyo cok da hesapli bi de pazarlik yapin ugrastigina bile degmez koskoca evi oglene kadar topluyorlar evi de bulursunuz insallah ole bunaltma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?