2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba kan testi-idrar testi-TORCH testi-2li-test-3lü test-tetanoz aşısı-detaylı ve 4 boyutlu ultrason-şeker yüklemesi derken yavaş yavaş bebişlerimize kavuşacağımız ana yaklaşıyoruz.allah hepimizinkini hayırlısıyla bizimle buluşturur işallah.bu arada hamilelik çatlakları hakında bir topik açtım.konuyla ilgilenenler varsa deneyim vb bilgilerinizi o topikte beyin fırtınası şeklinde paylaşalım.denediğim bir formulü ekledim.memnunum şimdilik.işte topiğimiz:

http://www.kadinlarkulubu.com/agust...eleri-catlaklarla-savasiyor.html#post24571653

kızlar size bişey sormak istiyorum kızıma aldığımız beşiğimiz 60 120 cm bu ölçülerde uyku seti yan korumalıklı yok 70 130 cm var 10 cm buyuk yani sizce bunu alsam nasıl olur buyuk mu ?

canım bizimde beşiğimiz 60 a 120 ve dediğin gibi uyku setleri daha büyük bende büyük duracağını tahmin ettiğim için beğendiğim uyku setinin 60a 120 olanını yaptırdım.Gerçi şu an değiştirmek istiyorum ama bize özel diktikleri için değişmiyorlarda

Ömür ismi de cok guzelmis cnm, saglikli uzun ömrü olsun insallah bebisinin
amin Rabbım herkesın bebegıne de benım bebegıme de saglıklı uzun ömürler ihsan eylesinn ...

cnm malesef benim evim 1+1 olduğu için oğluma oda yapamaıyorum malesef ben daha beşik falan da almadım doğumdan ssonra alıcam sadece acil kıyafetler alındı o kadar onun dışında bişi almadım
bende canım oda yapmıyorum sadece park yatak ve acil kıyafetler alındı baska bısey almadım

kızlar size bişey sormak istiyorum kızıma aldığımız beşiğimiz 60 120 cm bu ölçülerde uyku seti yan korumalıklı yok 70 130 cm var 10 cm buyuk yani sizce bunu alsam nasıl olur buyuk mu ?
bebegım bende 70*130 aldım . yapılcak bısey yok hem yıkanır ceker zamanla küçük olsa da sıkıntı olur . ben bunu aldım nevresimi adım besıgı degıl :)))

Son düzenleme:
herkese selamlarrr

suni sancı ve vakum asla istemem alsınlar sezeryana daha ii

canım bence hemen dr unu ara erken dogum habercısı olabılır nişan gelmeside oyle oluyormus

korkudan hemen aramıştım :) bida aolursa yine ara demişti

benimde kalçam bayadır ağrıyor
doktora söylediğimde egzesizi mi bıraktın demişti
şimdi uzun süre oturayım ağrım olur 10 adım atayım gçeer sürekli yürüyüp spora yaparsam ağrı yok

sezeyan olursa genel anestezide de sıkıntı var
her türlü çok önemli anestezi uzmanı

kızlar dün leke oldu demiştim
doktoru aradım hemen nerde olduğumu kaçıncı haftam olduğunu ilişki duurmunu sordu
bidaha olursa beni ara dedi
bi süre olmadı tam yemee çıkacaktım yine oldu aradım bende
şansa dün izin günüydü partneri varmış ona yönlendirdi
gel dedi adam gittim önce nstye bağlandım sancı yoktu kalp atışlarıda normal çok şükür
ultrasonla bakalım dedi ve bebişimiz dönmüş başıda bira aşağı inmiş
dinlenmen lazımdedi 3 günlük bi rapor verdi yatıştayım

benım bebegımın cınsıyeti belli olmadan ısmı belliydi kız olursa Derin olacaktı erkek olursa ömür .. ömür olacak yani

kızım olsaydı bizim ismimizde derin olcaktı:)Çok seviyorum ben derin ismini...Ama oğluşum gelio doruk olacak inş.Sağlıklı uzun ömürler hepsine inşallah

kızlar dün leke oldu demiştim
doktoru aradım hemen nerde olduğumu kaçıncı haftam olduğunu ilişki duurmunu sordu
bidaha olursa beni ara dedi
bi süre olmadı tam yemee çıkacaktım yine oldu aradım bende
şansa dün izin günüydü partneri varmış ona yönlendirdi
gel dedi adam gittim önce nstye bağlandım sancı yoktu kalp atışlarıda normal çok şükür
ultrasonla bakalım dedi ve bebişimiz dönmüş başıda bira aşağı inmiş
dinlenmen lazımdedi 3 günlük bi rapor verdi yatıştayım[/QUOTE]

canım sakın korkma bizim başımız 1 aydır aşağıda,hemde baya bi.Dinleniyoruz bol bol arada çıkıyoruz geziyoruz o kadar.Sende istirahat et yorma kendini ve sakın ağır kaldırma benim doktorum öyle demişti temizlik filanda yok.Hayırlısıyla zamanında gelsinler inş.

şu derbi maçı yuzunden butun ıstanbul karıstı .. off kım şampıyon olacaksa olsun
bıtsın bu dırdır . Allah kocama ve tüm polislere kolaylıklar versinnnn ....

şu derbi maçı yuzunden butun ıstanbul karıstı .. off kım şampıyon olacaksa olsun
bıtsın bu dırdır . Allah kocama ve tüm polislere kolaylıklar versinnnn ....

Aminnn canım gerçekten çok abartıyolar , ben de maç izlemeyi çok severim ama tabiki böyle bi maçta evdeyim,radyodan dinliyoruz eşimle,bi de çocuklarını alıp da gidenler yok mu maça çıldırıyorum oturduğum yerde...

Bu arada kızlar pazartesi günü kontrole gidecektik ya,32+0 olduğumuz için riske atmayalım diye bugün gittik çalışabilir raporumuzu aldık,kızımla buluştuk çok mutlu oldum,çok tatlıydı bebişim , doktorumuz tombiş olcak bu dedi,2200 olmuşsuz bi kaç gün önden gidiyo dedi maşşallah kuzuma herşey yolunda allaha şükür,eğer böyle giderse 3700 ü geçerse kilosu sezeryan olur dedi ben de riske atmam zaten dedim...

kızlar demın sancım tuttu cok panık yaptım alt komsu kostu geldı .. bı an gercekten doguruyorum zannettimmmm

sakin ol tatlım bebeğini düşün yanlış hatırlamıyorsam eşin bu maçta görevliydi umarım iyidir olaylar çıkınca aklıma geldin hemen bir sorayım dedim

kızlar tam sıze cevap verıyorum yıne yokladı benı agrı sancı .. esımle alakalı bı durum degıl . aradım konustum
Gayet ıyı basıt bıkac olay cıkmıs biber gazı sıkıp dagıtmıslar ..
bılmıyorum okudunuz mu anlatmıstım ben .. ev sahıbı yuzunden mahkemelıkm olduk 15 gun ıcınde evı bosaltmamız lazım ev arıyorum yana yana ..
tasınırken bana yardım edebılecek kımsem yok ev mı bulayım tasınırken napıcam dusunmeden edemıyorum .
dusundukce de işin ıcınden cıkamıyorum canım
saolun Allah razı olsun dusunuyorsunuz benı ..

stres yapma sakın canım en büyük tetikçisi...bebeğini düşün herşey olacağına varır evde bulunur hayırlısıyla güzel günlerde oturursunuz ama sen rahat ol.Benim eşim trafik kazası atlatmıştı onun stresinden kuzum nerdeyse 5,5 aylıkken geliyodu rahmimde açılma olmuştu aman dikkat et canım.Allaha emanet...

Allah yardımcınız olsun tatlım inşallah en güzelini kesenize en uygun evi rabbim nasip etsin yinede stres yapmamaya çalış öpüyorum çok

bende 20 haftadayken cok darlanmıstım rahmımde acılma vardı hıc kalkmadan yatmıstım doktor demısti erken dogum olabılır . ama yaşamaz bebegın cok kuçuk dıye ... oyle bır yapım var ki 40 kat yabancının derdıne oturur aglarımmm . sız de Allaha emanett ... Allah razı olsunn

Allah yardımcınız olsun tatlım inşallah en güzelini kesenize en uygun evi rabbim nasip etsin yinede stres yapmamaya çalış öpüyorum çok
bende senı cok opuyorum Allah razı olsun . stres yapsam hıcbsey degısmıyo bunu bılıyorum ...
Duaların ıcın cok saol ..

Zeynepcim evden eve nakliyat tut ve sen bi bardak bile sarma oblar herseyi hallediyo cok da hesapli bi de pazarlik yapin ugrastigina bile degmez koskoca evi oglene kadar topluyorlar evi de bulursunuz insallah ole bunaltma kendini

Zeynepcim evden eve nakliyat tut ve sen bi bardak bile sarma oblar herseyi hallediyo cok da hesapli bi de pazarlik yapin ugrastigina bile degmez koskoca evi oglene kadar topluyorlar evi de bulursunuz insallah ole bunaltma kendini
İnsanın kımse olmayınca yanında kendını yanlız hıssedıyor :bıde hamıle olunca fazlaca kafaya takıyor belli kii...Sa olun Allah razı olsunn .. destegınız buyukk
bıde demın sancım tutunca kocam komserıne esımın sancısı tutmus eve gıtmem lazım demıs . oda daha 7 aylık dogurmaz merak etme dıye cevap vermıs . sana emredıyorum cık dısarı demıs .
Şok oldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…