- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.601
İnsanın kımse olmayınca yanında kendını yanlız hıssedıyor :bıde hamıle olunca fazlaca kafaya takıyor belli kii...Sa olun Allah razı olsunn .. destegınız buyukk
bıde demın sancım tutunca kocam komserıne esımın sancısı tutmus eve gıtmem lazım demıs . oda daha 7 aylık dogurmaz merak etme dıye cevap vermıs . sana emredıyorum cık dısarı demıs .
Şok oldumm
bide demıs kı ambulans cagırsın hastaneye gıtsın .. ee yavrum amir komiserr olunca ne dıyebılırler ki ?? 3000 tane polısın arasında 1 benım kocam gıtse eve sanki olay olur ..yok artık şakamı bu yaa bu insnlarda hiçmi vicdan kalmamışş yazık çok yazıkkkkk..
İnsanın kımse olmayınca yanında kendını yanlız hıssedıyor :bıde hamıle olunca fazlaca kafaya takıyor belli kii...Sa olun Allah razı olsunn .. destegınız buyukk
bıde demın sancım tutunca kocam komserıne esımın sancısı tutmus eve gıtmem lazım demıs . oda daha 7 aylık dogurmaz merak etme dıye cevap vermıs . sana emredıyorum cık dısarı demıs .
Şok oldumm
burdayım hayatımmmmmm sen nerdesınnnnnnnzeynepppppppppppp burdamısın
ıyıyım bırtanem .. Allah razı olsunnn .. Allah herkesın yuregıne gore versın bısey dıyemıyorummmzeynepcm iyi misin ?Rabbim yardımcın olsun Allah o komiseride bildiği gibi yapsın
burdayım hayatımmmmmm sen nerdesınnnnnnnzeynepppppppppppp burdamısın
ıyıyım bırtanem .. Allah razı olsunnn .. Allah herkesın yuregıne gore versın bısey dıyemıyorummmzeynepcm iyi misin ?Rabbim yardımcın olsun Allah o komiseride bildiği gibi yapsın
Allah senı netsin hemi :)) delüüüüü . temam tasıcazzzzzeyneple birlikte ev taşıcaz sorun yok
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah kızzz . anneler gunumuz kutlu olsunnnn ..Anneler günümüz kutlu olsuuunn Kızlar...Çok mutluyum ilk defa bende anneyim benim içinde özel bir gün diyebiliyorum rabbimiz seneye sıpalarımızla kutlamayıda nasip etsin bütün anneler güzeldir en güzel çiçekler onlara aittir
kızlar demın sancım tuttu cok panık yaptım alt komsu kostu geldı .. bı an gercekten doguruyorum zannettimmmm
Selammm kizlar herkesler iyidir insallah. Odalari hazir olan anneler resimlerinizi bekliyorum, merakta birakmayin bizleriii:))) hem bizlerede fikir olur
canım sakın korkma bizim başımız 1 aydır aşağıda,hemde baya bi.Dinleniyoruz bol bol arada çıkıyoruz geziyoruz o kadar.Sende istirahat et yorma kendini ve sakın ağır kaldırma benim doktorum öyle demişti temizlik filanda yok.Hayırlısıyla zamanında gelsinler inş.
şu derbi maçı yuzunden butun ıstanbul karıstı .. off kım şampıyon olacaksa olsun
bıtsın bu dırdır . Allah kocama ve tüm polislere kolaylıklar versinnnn ....
şampiyon galatasaray !!!
kızlar tam sıze cevap verıyorum yıne yokladı benı agrı sancı .. esımle alakalı bı durum degıl . aradım konustum
Gayet ıyı basıt bıkac olay cıkmıs biber gazı sıkıp dagıtmıslar ..
bılmıyorum okudunuz mu anlatmıstım ben .. ev sahıbı yuzunden mahkemelıkm olduk 15 gun ıcınde evı bosaltmamız lazım ev arıyorum yana yana ..
tasınırken bana yardım edebılecek kımsem yok ev mı bulayım tasınırken napıcam dusunmeden edemıyorum .
dusundukce de işin ıcınden cıkamıyorum canım
saolun Allah razı olsun dusunuyorsunuz benı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?