2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

yok artık şakamı bu yaa bu insnlarda hiçmi vicdan kalmamışş yazık çok yazıkkkkk..

yok artık şakamı bu yaa bu insnlarda hiçmi vicdan kalmamışş yazık çok yazıkkkkk..
bide demıs kı ambulans cagırsın hastaneye gıtsın .. ee yavrum amir komiserr olunca ne dıyebılırler ki ?? 3000 tane polısın arasında 1 benım kocam gıtse eve sanki olay olur ..
hıcbısey dıyememıs esım de. Askım ben gelemıyorum nolur sabaha kadar dayan dedi . bende uzulmesın dıye sancım gectı askım ben ıyyıyım dedimm

zeynepcm iyi misin ?Rabbim yardımcın olsun Allah o komiseride bildiği gibi yapsın

Anneler Günümüz kutlu olsun arkadaslar..Benim gibi ilk kez anneliği tadacak olanlar için çok anlamlı bugün..

Herhangi bir risk faktörü olmayan anne adayı hiçbir şikayeti olmasa bile ideal olarak 28. gebelik haftasına kadar dörder haftalık, 28-36. haftalar arasında ikişer haftalık aralıklarla, 36. haftadan doğuma kadar ise haftalık olarak doktor kontrolüne gelmelidir. Ek bir şikayet olduğunda yeni doktor muayenesi beklenmemeli ve takipeden doktora durum iletilerek doktorun gerekli gördüğü durumlarda ek muayeneler için de başvurulmalıdır.

Gebelikte risk faktörlerinin varlığında ise bu takip şeması tümüyle değişir. Risk faktörünün ya da risk faktörlerinin niteliklerine göre doktor kontrolleri daha sık aralıklarla gerçekleşir ve bazı durumlarda risk faktörü olmayan anne adaylarına yapılan incelemelerden daha farklı incelemeler yapılır.

bak ne buldum

Anneler günümüz kutlu olsuuunn Kızlar...Çok mutluyum ilk defa bende anneyim benim içinde özel bir gün diyebiliyorum rabbimiz seneye sıpalarımızla kutlamayıda nasip etsin bütün anneler güzeldir en güzel çiçekler onlara aittir

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy insallah kızzz . anneler gunumuz kutlu olsunnnn ..

kızlar demın sancım tuttu cok panık yaptım alt komsu kostu geldı .. bı an gercekten doguruyorum zannettimmmm

zeynepcim dikkat et yorma kendini size lojaman vermiolarmi en kotu ihtimal lojmana tasinirsiniz die geldi aklima ama bilmioyorum ole bisi varmi allah yardimciniz olsun tatlim umarim iyisindir uzme kendini

gunaydın kızlar,
hepımızın anneler gunu kutlu olsun.
benı yıne uyku tutmadı hafta ıcı 6 da kalktıgım yetmıyormus gıbı hafta sonu da 6 da acıyorum gozlerımı...

Dün sana kızdıklarımı bugün ben yapıyorum anne...Çünkü aslında senin küçük bir kopyanım...Umarım senin kadar sevgi dolu olabilirim annem...Hüznümü sevincime dönüştüren tek insansın, iyiki benim annemsin...Şimdi bende anne oluyorum, umarım bana anne diyende iyiki annemsin der.. senin gibi olmak istiyorum anneciğim, sevgi dolu, sabır dolu, şefkat dolu..Başarabilecekmiyim bilmiyorum hep yanımda ol hep ışığım ol anne yalnız yapamam...
SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNEMMMM, ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN...

günaydın herkese
tüm annelerin ve anne adaylarının gününü kutluyorum...

dinlendim dahada leke olmadı korkum geçti
ama tabi ya erken doğarsa korkusu var ister istemez :)
temizlik bi süredir yapmıyorum çok şükür ama çalışıyorum arabayla gidip geliyordum cuma itibari ile onuda kestim ne olur ne olmaz die
bu ayın sonu izne çıkacağım inş.
ben önümüzdeki hafta sonu ucakla bi seyahat planlıyordum bu durumda gitmem sakıncalımı acaba ya

şu derbi maçı yuzunden butun ıstanbul karıstı .. off kım şampıyon olacaksa olsun
bıtsın bu dırdır . Allah kocama ve tüm polislere kolaylıklar versinnnn ....

amin canım işleri zor valla neler neler yapıyorlar her iki tarafta çok üzücü
futbol bu keyifle izleyip insan gibi sevinmek varken neden byleyiz anlamıyorum

şampiyon galatasaray !!!

tebrikler :)

anam ne diosun sen yaf sakin sakin dur takma kafaya bişi gitsin sancılar
o eşinin başındaki herifte çok insancılmış hayvan
taşınma konsunda nakliyeye çok güvenemem dersen sen otur eşin sana versin herşeyi sen sar o paketlesin
büyükleri flnnakliye yapıo zati
anne yada kayınvalide nerede oturuyor gelemezlermi ?
ne tarafta oturuyorsun yakınsan yardıma gelirim ben
körler sağırlar birbirini ağırlar

sağlıkla kullanson inş.
ama neden bebek odasını atacağını düşündün ki
ben bebek odası aldım düz kırık beyaz kulpları bebe mavisi
dolap fln bayaca geniş şifonyerin ara kısmında bişi var onu çıkartıon çalışma masası oluyor
yatağıda şuan 80x140 bebe byüyünce olacak 80x190
atmıcam yani ortaokulu çıkartıtız onunla

Son düzenleme:
manetlerimiz hazır sizede gösterim bakalım beğencekmisiniz
1 liradan az büyük minik sevimli bişi :)
ben kurabiyeye benzetiyorum arkasında mıknatıs olmasa yerim hahaha

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…