2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım geçmiş olsun,dikkat et kendine az daha sabır bebişine:)

o amirin karısı varsa acıyorum.karıyı evde doğurtturur bu.

zeynepcım rahat ol takma kafana ev değiştireceğini gördüm stres yapma.bi arkadaşın dediği gibi evden eve nakliyatlar cok rahat elını bır seye surmuyosun.stres yaptıgına değmez canım boşver dön dötünü yat

günaydın canım senın de anneler gunun kutlu olsun.ayrıca magnetlerin cok hoş nerde yaptırdın

Hepimizin annelerinin anneler gününü kutlarım
Tabi ki biz anne adaylarının da anneler gününü kutlarım, seneye de bebişlerimiz bizi kutlar mı acaba

Gunaydın kızlar annelerımızın ve bız adayların anneler gunu kutlu olsunn :))
bu arada [COLORzeynepcım nereye tasınıosun buldun mu ev??
bellı oldumu nereye tasınıcagın.Bazen takıpleyemıyorum kızlar kusura bakmayın.
Agrısı sancısı olan annıslerımızde dıkkat edın kendınıze bol bol dınlenın umarım
hersey normal olur

ayyyy cok guzel bunlar yaa bende ıstıyorum kurabıyemı ne bunlar
nasıl yapılmıs kım yapmıs ayy kızlar bayıldım yaa hemde magnetlı.İnternetten arastırdım ben
fıyatları pahalı tanesı 3 lıraydıı

Kız ağlattın beni ne güzel yazmışsın hepimizin duygularını dile getirmişsin eline yüreğine sağlık

oylede canim benim yegenime almislardi biraz buyudulermi burun kiviriyor cocuklar cocuk odasi istiolar yok arkadaslari gelio gidio okula basladimi yok onun odasi ole bole yeni nesil felaket bizlere hic benzemiolar :))) o yuzden bi oyun yatagi aldim simdi kullansin die bide genc odasi

Butun annelerin anne adaylarinin bizleri doguran annelerin anneler gununu kutlarim bize en guzel hediye olarak gelen bebislerimizede bize bole guzel duygular yasattigi icin binlerce tesekkurler butun bebislerimize saglik sihhat huzur ve uzun omurler versin rabbim...

Butun annelerin ve anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun. Cok sukur rabbime bizlere annelik duygusunu tatdirdigi icin. Allahim isteyen herkesi evlat sahibi yapsin.

Herkesin anneler gününü kutluyorum,Allahım seneye debebişlerimiz kucaklarımızda kutlamamızı nasip etsin,Allah bu güzel annelik duygusunu hbütün dileyenlere nasip etsin inşallah...Meğer annelik dünyanın en yüce duygusuymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…