2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimizin anneler gunu kutlu olsun kizlarrrr,seneye yavrularimizla beraber kutlariz insallah:) Allah herkese bu duyguyu tatmayi nasip etsin:))

Gule gule kullanin insallah cnm,ileriye donuk bir oda hazirlamissin:) bnde bebek odasi aldim ilerde buyudugunde tek kusilik bir yatak alirim die dusundum, dolabi sifonyeri genis cnku rht rht kullanir insallah:)
kızlar üç gündür hastaede yatıyorum. birden kasılmalarım başladı.hala da devam ediyor ilaç tedavisi görüyorum.
Allah sufa versin cnm, atlatirsin insallah da bebegini zamaninda saglikla kucagina alirsin. Nasilsa hastanedeymissin emin ellerdesin hc sıkıntıya sokma kndini

canım geçmiş olsun,dikkat et kendine az daha sabır bebişine:)

günaydın canım senın de anneler gunun kutlu olsun.ayrıca magnetlerin cok hoş nerde yaptırdın

teşekkür ederim canım
netten buldum garnet dizayn diye biryere yaptırdım

çok güzelmiş canım bende magnetli istiyorum bakalım bi türlü gidemedim eminönüne bu hafta giderim belki alırsam eklerim bende

ben eminönüne gittim çok beğenemedim dışarda ne gördümse aynıları vardı ve fiyatlarda çok farklı deildi belki cumartesi gititğim için öleydi cumartesi artarmış fiyatlar :)

yok canım porselenden magnet
ben bunu bi sitede gördüm tanesi 6.75 idi oha dedim sonra araştırdım birine yaptırdım belki onun ebatı büyük flndır bilemem ama buda çok sevimli tek lokmalık kurabiye gibi hahah

kulplarını değiştikmi olur valla genç odası oyarım onu :)
ah ahhh biz ne alırlarsa yatardık giyerdik yeni nesil fena

kızlar üç gündür hastaede yatıyorum. birden kasılmalarım başladı.hala da devam ediyor ilaç tedavisi görüyorum.

geçmiş olsun tatlım

bugün anneme uğradım daha önce eklemiştim mikileri size ben işlemiştim annem dikimi bitirmiş buyrun :)))

BUDA BENİM 27 yıl önce sarıldığım kundağım annem onu çift taraflı battaniye yaptı :)

Son düzenleme:

oo becerikli kızsın vessellam,bende nerde öyle..odunluk ruhuma işlemiş:))

çok güzel olmuşlar bayıldım ellerine sağlık canım,güzel günlerde kullan inşallah

kızlar benim bi sorunum war ya yardımcı olabilcek olan varmı bana gecen doktor kontrolune gittigimde idrar ve kan tahlili yaptrmstm kaşıntım ve dıs tarafta kabarmıstı ama cok dikkate almamstm idrr tahlilinde demekki manntar enfeksiyonu cıkmıs olcakki doktor bana ikili fitil bi tane suya karıstırılp içilcek bi toz ilç bide kan surubu verdi ama o günden beri cesaret edip ne toz karışımını ne de fitli kullanmadım ama bikaç gündür baya rahatsz olmaya bsladım mantar sanrım bu kaşınıo ve agrı yapmaya basladı kullansammı fitili kızlar ne dersiniz kendi doktorumuda aradım memleketimdeki ilaçlarn isimlerini sööyledim kullan dedi ona ragmen cesaret edip kullanamadm fitil olunca ama agrım olmaya basladı dediğim gibi ve kşıntım var nabcamı bilemedim :26:

karabocuq um genıtal mantardan bahsedıyorsan bende yasadım fıtıl verdı bana 3 gun ust uste kullan bırak dedı . bırde suya karıstırılan bısey vermıstıı . munırol dü ısmı .. ben kullandım yoksa oturamıyordum daaa

canım bende de vardı.bana da fitil vermişti.3 gün arayla 2 adet fitil vajinal yoldan kullandım.ayrıca o suya karıstırılıp ıcılen şeyi 3. ayımda vermişti ve içmiştim.korkma ilaçları kullan bişey olmaz allahın izniyle.seni rahatlatacak fitil kullan bi an önce

kullnyım o zamn esım alsnda yarın ewet cok kötu afedersn iç çamasrm bıle degdıkce acıyo ne bılım hamıle olnca ınsan korkuyooo :44::44:

kullnyım o zamn esım alsnda yarın ewet cok kötu afedersn iç çamasrm bıle degdıkce acıyo ne bılım hamıle olnca ınsan korkuyooo :44::44:

ben cok cektım oturamıyordum sureklı wc ye gıdıp suyla temas edınce rahatlıyordum ..
korkma dr verdıyse sorun olmaz . o enfeksıyon buyurse daha sıkıntı olur bıtanem .. rahat ol bencee

canim o toz dedigin 1 tane paket degilmi antibyotik o bendede vardi ama ben baslar baslamaz gittim kasinti cogu gebelikte oluomus idarar yollari iltahaplanmasi ertesi gun bidaha ozele gidip sordum baska doktora icmezsen bobreklerine kadar geciomus iltahap ve erken dogumada sebep oluomus ben sadece tozu kullandim normal suda karistirip iciceksin sicak suda deil hic bi zarari yok ayrica bidahaki testim temiz cikti ama fitille ilgili bi bilgim yok ama tozu gonul rahatligiyla icebilirsin

bende kullandım tek bi paket pembe suya kattım portakallı gibi bişeydi omu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…