- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.661
canim o toz dedigin 1 tane paket degilmi antibyotik o bendede vardi ama ben baslar baslamaz gittim kasinti cogu gebelikte oluomus idarar yollari iltahaplanmasi ertesi gun bidaha ozele gidip sordum baska doktora icmezsen bobreklerine kadar geciomus iltahap ve erken dogumada sebep oluomus ben sadece tozu kullandim normal suda karistirip iciceksin sicak suda deil hic bi zarari yok ayrica bidahaki testim temiz cikti ama fitille ilgili bi bilgim yok ama tozu gonul rahatligiyla icebilirsin
walla tozuda görmedim almadık ilaçları daha o zaman hemen alıp içeyim gece yatmadan önce iç dedi doktor ay ilerlemesin hemen alıp içeyim
al ic canim hicbiseycik olmuo hemende gecirio
ilerlemistir belki canim seninki eczaneye sor bakalim fitilleri bi zarari varmi die onlar doktordan daha bilgili oluolar zarari yoksa fitilinide kullaninş geçer canm cünkü gercekten baya rahatsz etmeye basladı cünkü
ne mumkunnnnn
ilerlemistir belki canim seninki eczaneye sor bakalim fitilleri bi zarari varmi die onlar doktordan daha bilgili oluolar zarari yoksa fitilinide kullan
ilerlemistir belki canim seninki eczaneye sor bakalim fitilleri bi zarari varmi die onlar doktordan daha bilgili oluolar zarari yoksa fitilinide kullan
bide kuş acayip büyümüş ya çok şaşırdım bu benimmi dedim
aallahh iyiligini versin hic gulesim yoktu
canım benim ama öyle bi bak istersen kocaman
karakızzzzzzzallah seni nabmasın emi :)))) güzel ve dogru tespit ama acaba dogumdan sonra geri eski görünümüü alırmı dersin
bilmiorum ama korkunç bazen diyorum gerçekten çocuğun çıkacağı kadar olmuş
ama bu nasıl toplanacak
millet boşuna doğumdan sonra ameliyat olmuyor
bence var ya ben inceledim bugun açılıyor açılıyor sonu nereye gidiyro koktum kapattım
Alemsin ne diyeyim göremediğin halde birde binbir şekle girip incelemeye mi kalktın
bilmiorum ama korkunç bazen diyorum gerçekten çocuğun çıkacağı kadar olmuş
ama bu nasıl toplanacak
millet boşuna doğumdan sonra ameliyat olmuyor
kızlar üç gündür hastaede yatıyorum. birden kasılmalarım başladı.hala da devam ediyor ilaç tedavisi görüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?