- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.681
kızlar tam sıze cevap verıyorum yıne yokladı benı agrı sancı .. esımle alakalı bı durum degıl . aradım konustum
Gayet ıyı basıt bıkac olay cıkmıs biber gazı sıkıp dagıtmıslar ..
bılmıyorum okudunuz mu anlatmıstım ben .. ev sahıbı yuzunden mahkemelıkm olduk 15 gun ıcınde evı bosaltmamız lazım ev arıyorum yana yana ..
tasınırken bana yardım edebılecek kımsem yok ev mı bulayım tasınırken napıcam dusunmeden edemıyorum .
dusundukce de işin ıcınden cıkamıyorum canım
saolun Allah razı olsun dusunuyorsunuz benı ..
bebegım Allah razı olsunnn dusunmenız yeter . Allah sizi birgün bunaltmasıntatlım son durumun ne sancın falan yok dimi dikkat et olurmu cnm taşıma işinede yardım ederiz gerekirse nerdesin?elimizden gelen bişi varsa söyle.kendine stres yapma yeterki olurmu? :)
Selam kizlarrrr napiosunuzzz:)) ben iyice sistim gbi geliyor karnim top yutmus gbi birde iyice gergin artik oturup kalkarken destek aliyorum.,sizinde oylemiiii
ben gun icinde hareket ediyorum die yurumuyodum bugun 1 saat yurudum bacaklarim deli gibi kasinmaya basladi yag yakiom heralde:))
varmi yuruyus yapipta kasinan yaa
benim kuzumu günde 4-5 kere hıçkırık tutuyor yaaa, üzülüyorum sabiye
oo becerikli kızsın vessellam,bende nerde öyle..odunluk ruhuma işlemiş:))
çok güzel olmuşlar bayıldım ellerine sağlık canım,güzel günlerde kullan inşallah
kızlar benim bi sorunum war ya yardımcı olabilcek olan varmı banagecen doktor kontrolune gittigimde idrar ve kan tahlili yaptrmstm kaşıntım ve dıs tarafta kabarmıstı ama cok dikkate almamstm idrr tahlilinde demekki manntar enfeksiyonu cıkmıs olcakki doktor bana ikili fitil bi tane suya karıstırılp içilcek bi toz ilç bide kan surubu verdi ama o günden beri cesaret edip ne toz karışımını ne de fitli kullanmadım ama bikaç gündür baya rahatsz olmaya bsladım mantar sanrım bu kaşınıo ve agrı yapmaya basladı kullansammı fitili kızlar ne dersiniz kendi doktorumuda aradım memleketimdeki ilaçlarn isimlerini sööyledim kullan dedi ona ragmen cesaret edip kullanamadm fitil olunca ama agrım olmaya basladı dediğim gibi ve kşıntım var nabcamı bilemedim :26:
kızlar benim bi sorunum war ya yardımcı olabilcek olan varmı banagecen doktor kontrolune gittigimde idrar ve kan tahlili yaptrmstm kaşıntım ve dıs tarafta kabarmıstı ama cok dikkate almamstm idrr tahlilinde demekki manntar enfeksiyonu cıkmıs olcakki doktor bana ikili fitil bi tane suya karıstırılp içilcek bi toz ilç bide kan surubu verdi ama o günden beri cesaret edip ne toz karışımını ne de fitli kullanmadım ama bikaç gündür baya rahatsz olmaya bsladım mantar sanrım bu kaşınıo ve agrı yapmaya basladı kullansammı fitili kızlar ne dersiniz kendi doktorumuda aradım memleketimdeki ilaçlarn isimlerini sööyledim kullan dedi ona ragmen cesaret edip kullanamadm fitil olunca ama agrım olmaya basladı dediğim gibi ve kşıntım var nabcamı bilemedim :26:
günaydın temmuz anneleri.. inşallah herkes iyidir.. biz oğluşuma bu takımı almaya karar verdik. sizce nasıl?? bi de belis marka kullanan yada yakın çevresinde kullanmış olan var mı? iyi midir sizce??? memnun kalır mıyız acaba??
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Yeil (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
günaydın temmuz anneleri.. inşallah herkes iyidir.. biz oğluşuma bu takımı almaya karar verdik. sizce nasıl?? bi de belis marka kullanan yada yakın çevresinde kullanmış olan var mı? iyi midir sizce??? memnun kalır mıyız acaba??
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Yeil (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?