2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım son durumun ne sancın falan yok dimi dikkat et olurmu cnm taşıma işinede yardım ederiz gerekirse nerdesin?elimizden gelen bişi varsa söyle.kendine stres yapma yeterki olurmu? :)

Selam kizlarrrr napiosunuzzz:)) ben iyice sistim gbi geliyor karnim top yutmus gbi birde iyice gergin artik oturup kalkarken destek aliyorum.,sizinde oylemiiii

tatlım son durumun ne sancın falan yok dimi dikkat et olurmu cnm taşıma işinede yardım ederiz gerekirse nerdesin?elimizden gelen bişi varsa söyle.kendine stres yapma yeterki olurmu? :)
bebegım Allah razı olsunnn dusunmenız yeter . Allah sizi birgün bunaltmasın
su anda gayet ıyıyımm . sukurler olsunnnn . sancılar agrılar gectii

Slm temmuz anneleri ve bebisleri ne haber biz iyiyiz dun kontrolumuz vardi ona gittik 31.4 teydik bebis 1950 gram 42 cm olmus annesi yesin onu bide esnerken yakaladik superdi

Selam kizlarrrr napiosunuzzz:)) ben iyice sistim gbi geliyor karnim top yutmus gbi birde iyice gergin artik oturup kalkarken destek aliyorum.,sizinde oylemiiii

bende aynıyım gece dönerken eşime ittir beni diyorum:)varil gibi hissediyorum kendimi yürümekte zorlanıyorum çok çabuk yoruluyorum.Bİde sağ karın boşluğumun olduğu tarafta kızarıklar gördüm çizgi çizgi sanki giydiğim bişey sıkmış gibi ama çatlıyorum galibaaaaa imdatttttttttttttttttt(

ben gun icinde hareket ediyorum die yurumuyodum bugun 1 saat yurudum bacaklarim deli gibi kasinmaya basladi yag yakiom heralde:))
varmi yuruyus yapipta kasinan yaa

ben gun icinde hareket ediyorum die yurumuyodum bugun 1 saat yurudum bacaklarim deli gibi kasinmaya basladi yag yakiom heralde:))
varmi yuruyus yapipta kasinan yaa

tatlım bende öyle yürürken oluyo ben birazda tempolu yürüyorum kaşınma tutuyo bende eşofmana suç buluyordum sentetik pamuk herhalde diye... yağ yakabileceğimiz aklıma gelmemişti:44:

günaydın herkeseeee
gününüz güzel geçsin
bugün işe geldim bişe olmaz inş.
arkadaşlar dio nie geldin işi bırakamıcanmı sen evde dinleneydin :)

oo becerikli kızsın vessellam,bende nerde öyle..odunluk ruhuma işlemiş:))

çok güzel olmuşlar bayıldım ellerine sağlık canım,güzel günlerde kullan inşallah

teşekkür ederim canım ayy aşkolsun :)

bence kullan
iyileşmezse normal doğumda bebeğe geçer diolar bilmem ama
iki doktorda onaylamış

Öncelikle herkese günaydınlarrrrrrr

Karabocuq canım ilaçlarını kullan sonra erken doğum riski olabilir.Bende 4. ayımda idrar yolu enfeksiyonu olduğumda hem fitil hem de suda eriyen PURİNOL diye bi ilaç kullanmıştım,purinol zaten yan etkisiz arka arkaya 2 kutu fialn bile kullanabilirsin demişti doktorum,günde 3 defa içiyodum ben,ama fitili kullanmakta çok zorlanmıştım ne yalan,yani yerleştirirken çok zor geldi,neyseki iyiyim şu an bi daha tekrarlamadı,akıntın çok olabilir bu dönem,günlük ped komaktanda kalın peçete koy bence ve sürekli değiştir,tabi iç çamaşırını da sürekli değiştirmen lazım,bir de bol bol su iç canım,inşallah bişeyciğin kalmıycak bak gör....

canım merhaba. Bu bebek odasının aynısının beyaz rengini aldık bizde oğluma :) kurulumu yapıldı. Çok güzel duruyor. Ama mağazada göründüğünden daha büyük :) Ben duruşundan ve malzemesinin kalitesinden vs. memnun kaldım. Görenlerde çok beğendi.daha kullanmadım ama tavsiye ederim.

ben 2 aylıktm kullandım fitil, bişi olmadı cok şükür.
doktor kullanmazsan mantarın bebegne zararı olur demişti. erken doguma sebep oluyomuş.
doktoruna güven ve ilacını kullan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…