- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.701
Herkesin gecmis anneler gunü kutlu olsun arkadaslar...
Bu hafta kontrolum vardı.31+1 doktor amnion sıvısının azaldığını söyledi.3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem,takip edilmesi gerektiğini söyledi.Bundan bir ay önce 2-3 kasık kadar su gibi çamaşırında islanma olmuştu.O zamana kadar akıntım falanda yoktu.1 ay sonra kontrolde haftamıza göre sıvının azaldığını söyledi.Akıntı ile ilişkili olabilir mı dedim,ilgisi yok dedi.Sıvı tuketimininde bununla ilgisi yok dedi,birkaç yerde okudum bebeğin böbrek ve idrar yolları ile ilgisi olabilir yazıyor ama tarama testlerimiz normaldi.Hafta sonundan beri huzursuzum.Bebeğimin ölçümleri iyi,1804 gr ağırlığı,haftasına göre gelişimi 9 gün onde gidiyor.Cokkkkk stresliyim,böyle iste...
ben gun icinde hareket ediyorum die yurumuyodum bugun 1 saat yurudum bacaklarim deli gibi kasinmaya basladi yag yakiom heralde:))
varmi yuruyus yapipta kasinan yaa
günaydın temmuz anneleri.. inşallah herkes iyidir.. biz oğluşuma bu takımı almaya karar verdik. sizce nasıl?? bi de belis marka kullanan yada yakın çevresinde kullanmış olan var mı? iyi midir sizce??? memnun kalır mıyız acaba??
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Yeil (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
Bu hafta kontrolum vardı.31+1 doktor amnion sıvısının azaldığını söyledi.3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem,takip edilmesi gerektiğini söyledi.Bundan bir ay önce 2-3 kasık kadar su gibi çamaşırında islanma olmuştu.O zamana kadar akıntım falanda yoktu.1 ay sonra kontrolde haftamıza göre sıvının azaldığını söyledi.Akıntı ile ilişkili olabilir mı dedim,ilgisi yok dedi.Sıvı tuketimininde bununla ilgisi yok dedi,birkaç yerde okudum bebeğin böbrek ve idrar yolları ile ilgisi olabilir yazıyor ama tarama testlerimiz normaldi.Hafta sonundan beri huzursuzum.Bebeğimin ölçümleri iyi,1804 gr ağırlığı,haftasına göre gelişimi 9 gün onde gidiyor.Cokkkkk stresliyim,böyle iste...
kızlar benim bi sorunum war ya yardımcı olabilcek olan varmı banagecen doktor kontrolune gittigimde idrar ve kan tahlili yaptrmstm kaşıntım ve dıs tarafta kabarmıstı ama cok dikkate almamstm idrr tahlilinde demekki manntar enfeksiyonu cıkmıs olcakki doktor bana ikili fitil bi tane suya karıstırılp içilcek bi toz ilç bide kan surubu verdi ama o günden beri cesaret edip ne toz karışımını ne de fitli kullanmadım ama bikaç gündür baya rahatsz olmaya bsladım mantar sanrım bu kaşınıo ve agrı yapmaya basladı kullansammı fitili kızlar ne dersiniz kendi doktorumuda aradım memleketimdeki ilaçlarn isimlerini sööyledim kullan dedi ona ragmen cesaret edip kullanamadm fitil olunca ama agrım olmaya basladı dediğim gibi ve kşıntım var nabcamı bilemedim :26:
canım merhaba. Bu bebek odasının aynısının beyaz rengini aldık bizde oğluma :) kurulumu yapıldı. Çok güzel duruyor. Ama mağazada göründüğünden daha büyük :) Ben duruşundan ve malzemesinin kalitesinden vs. memnun kaldım. Görenlerde çok beğendi.daha kullanmadım ama tavsiye ederim.
ay ne güzel.. ben gerçeğini görmedim hiç bilmiyorum nasıl olduğunu ama bu haftasonu inşallah merkeze gidince bakacağım. inşallah vardır örneği mağazada.. bende ilk beyazı beğendim ama eşim illa biraz da renkli olsun diyor.. bakalım görebilirsek haftasonu alcaz inşallah.
bu ıslanmayı ben anlayamıyorum bende dün mesela ıslaklık vardı acaba tuvaletimi çok bekletiyorum ondan mı dedim
nasıl anlıyorsunuz ya
canım maaşallah bebişne takma
merhaba ben geçen sağlıklı ve planlı gebelik için gerekli testlerin yapılması için Tülay hnma gittim ve bana yaptığı muane sonucu temiz bir yumurta gördüğünü belirtti? ve ilginç dedi çok temiz bir yumurta dedi. acaba hamilemiyim? yardımcı olun. adet olmama 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda ufak ağrılarım var. gebelik başlangıcı olabilir mi doktorun belirttiği temiz yumurta döllenmiş bir yumurta mı demek acaba?
Aynen bnde artik yatakta donmekte zorlanmaya basladim oncen bole degildim ama artik agirlasmaya basladim. Azcik ayakta durayim hemen yatasim geliyor:)) catlak bnde henuz yok kremi duzgunce surmeye calisiyorum ama catlamanin genetik oldugu soyleniyor, sen gnede onlemlerini al cnmbende aynıyım gece dönerken eşime ittir beni diyorum:)varil gibi hissediyorum kendimi yürümekte zorlanıyorum çok çabuk yoruluyorum.Bİde sağ karın boşluğumun olduğu tarafta kızarıklar gördüm çizgi çizgi sanki giydiğim bişey sıkmış gibi ama çatlıyorum galibaaaaa imdatttttttttttttttttt(
günaydın temmuz anneleri.. inşallah herkes iyidir.. biz oğluşuma bu takımı almaya karar verdik. sizce nasıl?? bi de belis marka kullanan yada yakın çevresinde kullanmış olan var mı? iyi midir sizce??? memnun kalır mıyız acaba??
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Yeil (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
cnm benım gecmıs olsun.Aynı sorun bende de var hatta 24. haftamdan berıdır var gunde 3 lıtre su ıcıyorum banamısın demıyo.Bı ara toparladı 4 cm oldu suyum
bır ay sonra 3.5 cm oldu sımdı ıse 3 cm doktorum dııl 3 lıtre damacanayla ıcsende
senınle alakalı dııl dıyo.Bebegımın bobreklerını takıbe aldılar sorun cıkmadı.Sanırım bebeklerımızın bagırsakları bıraz tembel
olucak gıbıme gelıo cunku sıvı azlıgı bebegın cısınden kaynaklanıyo sen yınede su ıcmeyı elden bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?