2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Herkesin gecmis anneler gunü kutlu olsun arkadaslar...

Bu hafta kontrolum vardı.31+1 doktor amnion sıvısının azaldığını söyledi.3 hafta sonra tekrar kontrole gidicem,takip edilmesi gerektiğini söyledi.Bundan bir ay önce 2-3 kasık kadar su gibi çamaşırında islanma olmuştu.O zamana kadar akıntım falanda yoktu.1 ay sonra kontrolde haftamıza göre sıvının azaldığını söyledi.Akıntı ile ilişkili olabilir mı dedim,ilgisi yok dedi.Sıvı tuketimininde bununla ilgisi yok dedi,birkaç yerde okudum bebeğin böbrek ve idrar yolları ile ilgisi olabilir yazıyor ama tarama testlerimiz normaldi.Hafta sonundan beri huzursuzum.Bebeğimin ölçümleri iyi,1804 gr ağırlığı,haftasına göre gelişimi 9 gün onde gidiyor.Cokkkkk stresliyim,böyle iste...

bu ıslanmayı ben anlayamıyorum bende dün mesela ıslaklık vardı acaba tuvaletimi çok bekletiyorum ondan mı dedim
nasıl anlıyorsunuz ya
canım maaşallah bebişne takma

ben gun icinde hareket ediyorum die yurumuyodum bugun 1 saat yurudum bacaklarim deli gibi kasinmaya basladi yag yakiom heralde:))
varmi yuruyus yapipta kasinan yaa

ben eskiden de kasınıyodum yürüyünce, acayp deli gbi bi kasıntı tutar beni.

kilodan oluyo o, ben 2,3 yıldır daha kiloluym ve 2,3 yıldır yürürken hemen kasınmaya baslarım.
hamilelik dönemnde kilo alımı oldugu için sizde de baslamış demek..

renkleri çok cici duruo
kalite bakımından bişi diyemem
ama bu siteden alacaksan alma derim çünkü çok fenalar
biz bi arkadaşa hediye yatak aldık 2 hafta oyalandık yolladık yolluoz die sonra iptal ettik para iadesinide geç ettiler

canını sıkma tatlım ya
bazı gebelerde olabiliyormuş doktorn ne dedi

Canim oncelikle gecmis olsun. dogru anladiysam vajinal kasintin var aynisini bende yasadim benimki cok beterdi kanadigi gun bile olmustu ama dr ilac vermedi cisini yaptiktan sonra iyice yika ve 1 su bardagi suya 1 corba kasigi sirke koy temiz yere uygula her defasinda dedi. inan bana cok faydasi oldu bir kac yikama sonrasi geciyor tamamen. umarim isine yarar.

ay ne güzel.. ben gerçeğini görmedim hiç bilmiyorum nasıl olduğunu ama bu haftasonu inşallah merkeze gidince bakacağım. inşallah vardır örneği mağazada.. bende ilk beyazı beğendim ama eşim illa biraz da renkli olsun diyor.. bakalım görebilirsek haftasonu alcaz inşallah.

Bence beyaz olması daha iyi çocuk biraz büyüdü mü yine kullanır. Birde güzel duruyor. Ben siteden almadım mağazadan almıştım.

cnm benım gecmıs olsun.Aynı sorun bende de var hatta 24. haftamdan berıdır var gunde 3 lıtre su ıcıyorum banamısın demıyo.Bı ara toparladı 4 cm oldu suyum
bır ay sonra 3.5 cm oldu sımdı ıse 3 cm doktorum dııl 3 lıtre damacanayla ıcsende
senınle alakalı dııl dıyo.Bebegımın bobreklerını takıbe aldılar sorun cıkmadı.Sanırım bebeklerımızın bagırsakları bıraz tembel
olucak gıbıme gelıo cunku sıvı azlıgı bebegın cısınden kaynaklanıyo sen yınede su ıcmeyı elden bırakma

bu ıslanmayı ben anlayamıyorum bende dün mesela ıslaklık vardı acaba tuvaletimi çok bekletiyorum ondan mı dedim
nasıl anlıyorsunuz ya
canım maaşallah bebişne takma

Ben ilk akıntının ve sıvının geldigi zamanda griptim ateşim çıkmıştı.Doktoru aradım gel bakalım dedi.Alttan kontrol yaptı,sıvı miktarına baktı,akıntının kokusuna falan bile baktı.Hersey normal dedi.Bir sonra ki kontrolde haftamıza göre suyumuz azalmış dedi,yapacak birsey yok düzenli takip etmemiz gerekiyor dedi.3 hafta sonra bakalım...ayrıca akıntı su seklinde oluyor ve beyazimsi küçük parça oluyor.Tahlillerde enfeksiyon falanda çıkmadı,kaşıntı,koku,yanma falanda yok.İyi düşünmeye çalışıyorum teşekkür ederim...

merhaba ben geçen sağlıklı ve planlı gebelik için gerekli testlerin yapılması için Tülay hnma gittim ve bana yaptığı muane sonucu temiz bir yumurta gördüğünü belirtti? ve ilginç dedi çok temiz bir yumurta dedi. acaba hamilemiyim? yardımcı olun. adet olmama 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda ufak ağrılarım var. gebelik başlangıcı olabilir mi doktorun belirttiği temiz yumurta döllenmiş bir yumurta mı demek acaba?

canım döllemiş olup olmadıgını doktorun goremez . sadece kalıtelı bır yumurtan var bence esınle bugunlerı ıyı degelendırın. hayırlısı ıle hamıle kalırsın ınsallah

gunaydiiiin kizlar herkesler nasillarrrr

Aynen bnde artik yatakta donmekte zorlanmaya basladim oncen bole degildim ama artik agirlasmaya basladim. Azcik ayakta durayim hemen yatasim geliyor:)) catlak bnde henuz yok kremi duzgunce surmeye calisiyorum ama catlamanin genetik oldugu soyleniyor, sen gnede onlemlerini al cnm

Model guzel gorunuyor cnm,markayi bende bilmiyorum ama gorebilme sansin varsa mutlaka incele bak. Birde renk olarak bnde ogluma beyaz takim aldim,kulplarini degisik yaptirdik ole renklendirdik birazcik. Duz beyaz daha şık durur bnce:))

Canım benim doktorumda aynı şekilde soyledi,sıvı miktarını arttırsanda etkisi olmaz dedi.Evet bebeğin böbrekleri ya da idrar yolları ile ilişkisi olabiliyormuş.Bir sonraki kontrole bakalım,sağ salim şu zaman su gibi geçsede kavuşsak bebeklerimize.

gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmm
bugun memur maaslarında devlet teklıfını sunacak . maglum halen ocak zammını beklıyoruzzzz bana ne oluyorsa kocamın maası ben tv yı esir aldım ... ee sız napıonuz bakalımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…