2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım, bizde iyiyiz kızımla okuldayız gözüm zor açılıyo bugün , bi yorgunluk halsizlik var üzerimde havalardan sanırım, valla zeynepcim 5 aydır bekliyoruz bu zammı, Tabiki seni de ilgilendiriyo hatta doğmamış çocuklarımızı bile ilgilendiriyo,doğumlarımızdan önce alsaydık şu parayı, duyarsan bana da yaz canım,akşam haberlerini izlemeden önce haberim olmaz benim, sanırım haziran 15 te alıcaz topluca en son öyle dediler ama % kaç olduğunu bilmiyoruz hala tabiii.....

memur sen%16 ıstıyor bana %5 alırsak gobek
atarımmmmm

memur sen%16 ıstıyor bana %5 alırsak gobek
atarımmmmm

hiç sanmıyom o kadar vereceklerini ama bakalım her yıl aynı şeyi yapıyolar çünki memura %16 yı çok görüyolar ama doğalgaza bir gecede %18 zam yapabiliyolar.

Aynen canım kesinlikle o oranları bulmaz ama bu kadar beklettiler %5 in altına da düşmez bence,bakalım hayırlısı olsun hakkımızda,bu zam her halukarda yarına yetişmeyecek değil mi,ya mayısın 25 inden sonra ya da 15 haziranda alıcaz sanırım, en son duyumlarım bu yöndeydi...Yeni bi duyumu olan var mı?

Kızlar bu alıntıyı bi okuyun,

TOPLU PARA İMKANI

Toplu sözleşmenin tamamlanmasının ardından zamlı maaşın ve farkların 15 Haziran’da ödeneceği belirtiliyor. Yılbaşından bu yana zam bekleyen memurlara, toplu sözleşmenin gecikmesi nedeniyle çifte zam imkanı da doğacak. Memurların zammı 1 Ocak 2012′den itibaren geçerli olacak.

Bu nedenle memurlar 15 Haziran’da zamlı maaş ve 5.5 aylık fark alacak. 1 Temmuz’da da ikinci 6 aya ilişkin zam yapılacak. Temmuz maaşı ayın 15′inde ödendiği için, memurlara söz konusu ayda yeni zamlı maaşlarının yanı sıra 14 günlük de fark verilecek. Böylece memurların eline toplu para geçmiş olacak.

( Ajanslar – 8 Mayıs 2012 )

Yani temmuzdaki zamın da günü geliyo çok şükür baya para alıcaz tabi doğru düzgün zam yaparlarsa......

Kızlar ben cumartesi günü 32. hafta çalışabilir raporumu aldım,36. haftamda izne ayrılmayı düşünüyorum,36. Haftam 8 hazirana denk geliyo,sizce 15 hazirandaki zam oranını alabilirmiyim, yani bu konuda bi sorun olur mu şimdi aklıma geldi.

Gebelik testi yapabilirsin evde veya hastanede :) valla ben evde test yapmıştım.temiz bir yumurta diye birşey hiç duymadım, doktorum da kan testime göre evet hamilesin demişti.

Canım istediğin zaman izne ayrıl, memursan eğer her zaman neyse aldığın maaş gene aynısını alacaksın, zam yapılırsa zammı da tabiki etkilemez yani senin izne ayrılman....

şimdi idrar testi yapsam sonuç alabilir miyim ki? daha adetimin gelme süresine 1 hfta var..

Canım adetinin gecikmesi lazım şimdiden belli olmaz.mesela 3-5 gün geçti adetinin üzerinden al bir test yap. bir şey kaybetmezsin. siz çalışmalara da devam edin tabi belki de doktorun hamile kalmaya müsait olduğunu söylemiştir. bol bol su iç, meyve tüket, hatta bebek istiyorsanız folik asit içmeye başla, kuru incir, ceviz balık ve bol yeşillik ye

folik asit verdi zaten :) kendime dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum belki döllenmiş yumurta ise die. bir bol bol dua ediyorum :)

folik asit verdi zaten :) kendime dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum belki döllenmiş yumurta ise die. bir bol bol dua ediyorum :)

Moralini düzgün tut, tuttu tutacak stresine sakın girme, tadını çıkar yani
folik asit önemli, beslenme de çok önemli ama en önemlisi moral.keyfi davran çocuk için yapıyorum diye düşünme kocanı sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…