- 13 Kasım 2011
- 591
- 161
- 83
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.721
gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmm
bugun memur maaslarında devlet teklıfını sunacak . maglum halen ocak zammını beklıyoruzzzzbana ne oluyorsa kocamın maası ben tv yı esir aldım ... ee sız napıonuz bakalımmmmmmm
memur sen%16 ıstıyor bana %5 alırsak gobekGünaydın canım, bizde iyiyiz kızımla okuldayız gözüm zor açılıyo bugün , bi yorgunluk halsizlik var üzerimde havalardan sanırım, valla zeynepcim 5 aydır bekliyoruz bu zammı, Tabiki seni de ilgilendiriyo hatta doğmamış çocuklarımızı bile ilgilendiriyo,doğumlarımızdan önce alsaydık şu parayı, duyarsan bana da yaz canım,akşam haberlerini izlemeden önce haberim olmaz benim, sanırım haziran 15 te alıcaz topluca en son öyle dediler ama % kaç olduğunu bilmiyoruz hala tabiii.....
memur sen%16 ıstıyor bana %5 alırsak gobek
atarımmmmm
memur sen%16 ıstıyor bana %5 alırsak gobek
atarımmmmm
hiç sanmıyom o kadar vereceklerini ama bakalım her yıl aynı şeyi yapıyolar çünki memura %16 yı çok görüyolar ama doğalgaza bir gecede %18 zam yapabiliyolar.
ılknur zaten sadece hukumet teklıfını sunacaktı bugun hazıran basına belli olur ancakk .... off off offf.. doguma para lazım dıyorum kocam devlet vercek dıyorzammı yine vermediler
merhaba ben geçen sağlıklı ve planlı gebelik için gerekli testlerin yapılması için Tülay hnma gittim ve bana yaptığı muane sonucu temiz bir yumurta gördüğünü belirtti? ve ilginç dedi çok temiz bir yumurta dedi. acaba hamilemiyim? yardımcı olun. adet olmama 1 hafta var ve benim belimde kasıklarımda ufak ağrılarım var. gebelik başlangıcı olabilir mi doktorun belirttiği temiz yumurta döllenmiş bir yumurta mı demek acaba?
Gebelik testi yapabilirsin evde veya hastanede :) valla ben evde test yapmıştım.temiz bir yumurta diye birşey hiç duymadım, doktorum da kan testime göre evet hamilesin demişti.
gunaydın kızlar nasılsınız bakalımmm
bugun memur maaslarında devlet teklıfını sunacak . maglum halen ocak zammını beklıyoruzzzzbana ne oluyorsa kocamın maası ben tv yı esir aldım ... ee sız napıonuz bakalımmmmmmm
Kızlar ben cumartesi günü 32. hafta çalışabilir raporumu aldım,36. haftamda izne ayrılmayı düşünüyorum,36. Haftam 8 hazirana denk geliyo,sizce 15 hazirandaki zam oranını alabilirmiyim, yani bu konuda bi sorun olur mu şimdi aklıma geldi.
şimdi idrar testi yapsam sonuç alabilir miyim ki? daha adetimin gelme süresine 1 hfta var..
Canım adetinin gecikmesi lazım şimdiden belli olmaz.mesela 3-5 gün geçti adetinin üzerinden al bir test yap. bir şey kaybetmezsin. siz çalışmalara da devam edin tabi belki de doktorun hamile kalmaya müsait olduğunu söylemiştir. bol bol su iç, meyve tüket, hatta bebek istiyorsanız folik asit içmeye başla, kuru incir, ceviz balık ve bol yeşillik ye
folik asit verdi zaten :) kendime dikkat ediyorum ağır kaldırmıyorum belki döllenmiş yumurta ise die. bir bol bol dua ediyorum :)
slm temmuz anneleri gecmıs anneler gununuz kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?