- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #23.741
ayy gece hiç uyumadım agrıdannnnnnn oturup agladm resmen yaeşim şimdi getirdi ilaçları aksama uygulicam inş faydasını görürüm
tabikisi görürsün o ağrıları çekmektense dene
hayalim benim bebişin nasıl ?
kızlar kafam çok karışık hala mobilya konusunda.. sabah link atmıştım beğendiğimiz bebek odasının.. görmeyenler için bi daha atayım.
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Yeil (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
bi bakar mısınız nasıl sizce?? nasıldan ziyade mdf mobilya önermiyor bazı mobilyacılar çok ağır olurmuş ne gerek varmış, yerinden oynatamazsın falan diyorlar. bi de bu baktığımız takımın gerçeğini görmedim henüz ama mdf lake diyor. lake mobilya çizilirmiş hemen. çok kullanışlı olmaz diyenler var. yumuşak bezle silmen gerekirmiş sürekli. çocuk elinde oyuncakla filan kesin çizer rezil olur mobilyalar diyorlar. doğru mu sizce?? suntalem olanlardan alın diyorlar.. fikri olan, bebişine oda almış olan varsa lütfen bi yardımcı olurmusunuz??
cnm kontrolunuz ne zaman yada druna oda olmazsa sağlık ocağına fln bi git pisikolojik olarak rahatlarsın hiç olmazsa...inş cnm inş gecegercekten çok fenaydı inş bebegimde hiç bi zararı olmaz
kızlar kafam çok karışık hala mobilya konusunda.. sabah link atmıştım beğendiğimiz bebek odasının.. görmeyenler için bi daha atayım.
Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Yeil (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com
cnm ben bakmadan alma derim helede mobilya olunca....
bi bakar mısınız nasıl sizce?? nasıldan ziyade mdf mobilya önermiyor bazı mobilyacılar çok ağır olurmuş ne gerek varmış, yerinden oynatamazsın falan diyorlar. bi de bu baktığımız takımın gerçeğini görmedim henüz ama mdf lake diyor. lake mobilya çizilirmiş hemen. çok kullanışlı olmaz diyenler var. yumuşak bezle silmen gerekirmiş sürekli. çocuk elinde oyuncakla filan kesin çizer rezil olur mobilyalar diyorlar. doğru mu sizce?? suntalem olanlardan alın diyorlar.. fikri olan, bebişine oda almış olan varsa lütfen bi yardımcı olurmusunuz??
iyi cok sukurler olsun cnm pek bı hareketlıyız bu aralar carsamba gunu kontrolum var bakalım dr ne dıyecek sız nasılsınız
Bebek Odaları - Ermoda E-Ticaret Platformu ben burdan aldım kurdum
kurban olurum senı yaratan Rabbimeee..
biraz çok olacak belki ama sorularım varsiteden mi sipariş verdin cnm? nasıl çabuk eline geçti mi? bi de kendiniz kolay kurabildiniz mi? suntalem mi aldın??
Eki Görüntüle 415563 Eki Görüntüle 415564 Eki Görüntüle 415565 Eki Görüntüle 415566 Eki Görüntüle 415567 Eki Görüntüle 415568 bunlar aldıklarım ve daha baska bısey alamayacagımmm
devlet baba zammı ver
cnm kontrolunuz ne zaman yada druna oda olmazsa sağlık ocağına fln bi git pisikolojik olarak rahatlarsın hiç olmazsa...
şükür bizde iyiyiz....
gunaydiiiin kizlar herkesler nasillarrrr
Aynen bnde artik yatakta donmekte zorlanmaya basladim oncen bole degildim ama artik agirlasmaya basladim. Azcik ayakta durayim hemen yatasim geliyor:)) catlak bnde henuz yok kremi duzgunce surmeye calisiyorum ama catlamanin genetik oldugu soyleniyor, sen gnede onlemlerini al cnm
Model guzel gorunuyor cnm,markayi bende bilmiyorum ama gorebilme sansin varsa mutlaka incele bak. Birde renk olarak bnde ogluma beyaz takim aldim,kulplarini degisik yaptirdik ole renklendirdik birazcik. Duz beyaz daha şık durur bnce:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?