2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ayy gece hiç uyumadım agrıdannnnnnn oturup agladm resmen ya eşim şimdi getirdi ilaçları aksama uygulicam inş faydasını görürüm

kızlar kafam çok karışık hala mobilya konusunda.. sabah link atmıştım beğendiğimiz bebek odasının.. görmeyenler için bi daha atayım.

Belis Mdf Lake Doa Bebek Odas Takm-Yeil (Orjinal Uyku Seti,Yatak,Kiwibaby Oto koltuu 15-36 kg ve Kraft Dnence HEDYE..!) | | Bebefix.com

bi bakar mısınız nasıl sizce?? nasıldan ziyade mdf mobilya önermiyor bazı mobilyacılar çok ağır olurmuş ne gerek varmış, yerinden oynatamazsın falan diyorlar. bi de bu baktığımız takımın gerçeğini görmedim henüz ama mdf lake diyor. lake mobilya çizilirmiş hemen. çok kullanışlı olmaz diyenler var. yumuşak bezle silmen gerekirmiş sürekli. çocuk elinde oyuncakla filan kesin çizer rezil olur mobilyalar diyorlar. doğru mu sizce?? suntalem olanlardan alın diyorlar.. fikri olan, bebişine oda almış olan varsa lütfen bi yardımcı olurmusunuz??

Bebek Odaları - Ermoda E-Ticaret Platformu ben burdan aldım kurdum

inş cnm inş gecegercekten çok fenaydı inş bebegimde hiç bi zararı olmaz
cnm kontrolunuz ne zaman yada druna oda olmazsa sağlık ocağına fln bi git pisikolojik olarak rahatlarsın hiç olmazsa...

iyi cok sukurler olsun cnm pek bı hareketlıyız bu aralar carsamba gunu kontrolum var bakalım dr ne dıyecek sız nasılsınız

şükür bizde iyiyiz....

bunları kım demısse kandırmıs senı cnm suntalem e sakın para verme yazık gunah kesınlıkle mdf olsun dayanıklı olur lake ye gelınce canım benım butun mobılyam lake benım cok hosuma gıdıyor kullanımı zorda deıl araba pastasından alırsan azıcık onla sılersen hemen ılk gunku halıne donuyor kı sunuda unutma cocuk buyuyecek zaman gelecek mobılyaya resım cızecek kendısı zaten dayanıklı ve bebek boyasıyla boyanmıs olmasına dıkkat et derım ben canım

biraz çok olacak belki ama sorularım var siteden mi sipariş verdin cnm? nasıl çabuk eline geçti mi? bi de kendiniz kolay kurabildiniz mi? suntalem mi aldın??

suntelemmi pdf mi bilmiyorum ama siteden aldım canm annemler kayseride onlar da ordan gidip baktı :)
perşembe verdi cuma elimizdeydi :) kendmiz kurduk zaten kağıdı felan var adam herşeyini yolluyor sadece
pratik zekan varsa becerikliysen daha kısa sürüyor :)
ben resimleri attım http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/523554-kizlar-bebegimin-yatagini-aldik.html
konumu inceleyebilirsin :)

cnm kontrolunuz ne zaman yada druna oda olmazsa sağlık ocağına fln bi git pisikolojik olarak rahatlarsın hiç olmazsa...

şükür bizde iyiyiz....

gecen haftaydı kontrolumuz zaten doktra gıdene kdr böle bi sorunum yoktuu adam tahlilleri yaptı ılacları yazdı benm afedersiniz genital bölgemde agrı olmaya başladı

bence sana kım mdf ıcın alma dedıyse kandırmıs cunku sunta ya gore hem daha dayanıklı hem daha kalıtelı mdf ben mdf aldım :) sanada mdf almanı tavsıye ederım

canım bende sürüyorum hemde 3,5 aylıkken falan başladım kaçıncı kutu bitio bide pahalı bişi ama çatlayacağıma dedim hep aldım sanırım kalıtsal etkilerin önünü kesemiyorsun çatlayacağı varsa çatlıyor.
Bugün bittik kızlar oğlumun dolabı beşiği geldi ben bişi yapmadım ama ortada dolanırken bittim anca oturuyorum.Bu arada mdf mi sunta mı konuşulmuş kesinlikle mdf.Biz 35 yıllık mobilyacıyız babam kocam heerkes mobilyacı asla sunta almayın iki günde dağılır.Bende en kısa zamanda dolabımızın ve beşiğimizin fotounu çekip eklicem sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…