2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bende korkuyorum canım bilmediğimiz bişey.Düşündükçe afakanlar basıyor ama adı üstünde normal,sezeryan ameliyat resmen sağlığımızı tehdit edicek bişey olmadıktan sonra en güzeli normal doğum.Bakalım hakkımıza hayırlısı...

yaa en çok korktuğum şey ve şu an bende şüpheleniyorum suyumun azalmasından.bebeğim 3 gündür flan çok az hareket ediyo nie olduğunu anlamadım ve çok az su içmeme rağmen aşırı tuvallete gidiyorum. doktora gitsemmi acaba korktum şimdi

bence en kısa zamanda git cnm kötü bişi olcandan değil ama rahatlarsın en azından öbür türlü kendine sters yapıyosun bende korkuyorum bu konudan yarın randevum var gidcem inş bakalım nolcak

Ankara Cad. üzerine taşınacağız. Çınardere Mah. diye geçiyormuş ben bir kere gittiğim için tam bilmiyorum yerini.. sen pendiğin neresindesin..?
evet canım biliyorum orayı.ben de uydukentte oturuyorum

çok geçmiş olsun,dinlen bol bol.yanında annen falan vardır inşallah

sen de cicileri gezmelere göre ayarlamışsın hep:)40 çıkar çıkmaz oturmak yok anlaşılan:)

Cok sükür gittim geldim cnm bir problem olmadan,zaten bir kez daha binmem artik bebiş olduktan sonra insallah:))

çok geçmiş olsun canım yaa çok yormuşlar seni..çatı muaynesinden sonra genelde kanama olduğunu söylerler bi sorun yoktur inş bizi haberdar et..

hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla çıkmayı nasip etsin rabbim inş.topiğin ikinci bebeği

Ben 2 gündür girememiştim topiğe neler neler olmuş 2. bebeğimiz dünyaya gelmi,rahatsızlananlar endişelenenler...

Canımmm hayırlı olsun bebişin,Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin,pek minikmiş ama zayıf bebekler çabuk toparlanırmış,Dualarım sizinle,biziyine haberdar et canım.

Secret cim çok geçmiş olsun dinlen canım yorma kendini,çatı muayenesi yaptıkları için leke gelmiştir hemen endişelenme ama takip etmeyi de ihmal etme canım.

nukleer canım hadi gözün aydın bebişini bir an önce sağlıcakla al kucagına , çok çabuk toparlanıp akranlarına yetişecektir...

bu arada herkese merhaba
bende temmuz annesiyim inşallah, çok uzun zamandır buradan takip edemıyordum ..yeniden herkese merhaba....

iyi akşamlar. yoğun gecen gece ve gunduzun ardından nıhayet eve gelebldım. ozel doktora gıttım bu aksam. 1 saat kadar muayenede kaldım. baya rahatlattı benı saolsun.
benım özel durumum var kızlar. hemofılı c denen bır hastalık. yanı kanama pıhtılasma zamanının normale gore cok uzun surmesı. kanamam durmuyor yanı kısacası. doğumda bu bana problem yaratacağı ıcın ozel hastane kabul etmedı benı. sadece unıversıte hastanesınde yapılır doğumun dedı. devlet bıle olmazmıs. bu yuzden ben de aylardır unıversıteye gıdıyordum. ama dun gecekı yasadıklarım benı cok uzdu. hastaneye gıttıgımde nonetcı asıstan bır doktor bana bakıp bu ne yaa gene mı hasta geldı? baya beklersın senı muayene etmemı dedı. bebeğimin kalbı cok hızlı atıyor dedım eeee dedı bana kızlar. o ankı halımı anlatamam. sonra işte catı muayensı. orda da sankı karsıısnda ınsan değıl de baska bır yaratık var gıbı davrandı. oldukca hoyrattı. ve sabaha kadar hıcbır sey yapmayıp bır sandalyede otur bekle dedıler bana. soru soruyorum cevap bıle vermıyorlar. berbattı resmen. sonra bu aksam ozel doktorum baska bır hastaneyı aradı. orda da kan hastalıkları uzmanı varmıs. benı kabul ettıler. cuma gunu gıdıp gorusucem. dogum yapmadan once tdp denılen bırsey verılecek yanı taze donmus plazma. kanı ayrıstırp ıcınden cıkan sarı maddeyı dogum oncesı 1 unıte, dogumd 1 unıte, dogumdan sonra da yeterı kadar vrılecekmıs. ıcınde hematolojı olan ozel hastanede yapılamıs dogum ama cok masraflı olurmus. doktorun verdıgı ornegı aynen yazıyorum gecenlerde ızmır kent hastanesınde bır kadına 22 unıte kan verıldı kanla beraber 8000 tl tuttu dogumu dedı.. yanı çok pahalı. bır de ben kordon kanı bankacılıgına basvurdum. ılk etapta ona da 2750 tl verıcem o yuzden cok geldı işin aslı. bahsetmısken bu arada mutlaka google da sunu bır arartın ve ne kadar faydalı oldugunu görun baby life kordon kanı bankacılığı. böyle işte kızlar. inşallah doğumum sıkıntısız gecer. hepınıze guzel dıleklerınız ve dualrınız ıcın tesekkur ederım. Allah hepınızden razı olsun.

Canım durumun bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum Allah yardımcın olsun inş. Sen ve bebeğin sağsağlim atlatın şu doğumu da parası batsın... Rabbim hiç beklemediğin yerden bir kapı açar inş. dualarımız seninle ve bebeğinle.O pislik şerefsz doktoru da Allah bildiği gibi yapsın.İnsan değil o insan da azcık da olsa vicdan olur... Offf Allah böylelerini kimsenin karşısına çıkarmasın...Çok sinirlendim!

geçmiş olsun canım.ben pendikteyim,herkes avrupa yakasında galiba.bebeklerle de buluşabılırız.çunku böyle koca karınla istanbulun bi ucuna bıraz zor gideriz
ben de maltepe küçükyalı civarındayım
Selam guzel anneler.bebeegimin kalp atislarinin azalmasindan dolayi bu gece saat 00.45 te sezeryan ile dunyaya getirdim bebegm suan kuvezde daha goremedim saglikla kucagima, kucagimizaaliriz ins
Rabbim beklenenden erken gönderdi bebişini sana. hamdolsun sıhhatti de iyi.
senin için zor bi sınav, ama inş iyi olacak herşey.. gönlünü ferah tut. Rabbim bebişine sıhhat versin,
hızla büyüsün inş..

canim bend iyiyim iyiyim diodum benimde mide yanmasi var ilac icmeme ragmen gecmedi bugun kizartma yedim sanirim ondan oldu
benim de aylardır mide yanmam olmuyordu, bu birkaç gündür başladı yine.
ama çok fena yanıyor. sanki midemi tavaya koymuşlar, bol baharat ve acıyla kavuruyorlar gibi

canım çok çok geçmiş olsun. maalesef böyle doktorlarda var.İnsanın halinden anlamaz bilmezler ama özel doktorun seni daha iyisine yönlendirmiş.Herşeyde vardır bi hayır. Rabbim yardımcın olsun hayırlısı ile bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…