2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok geçmiş olsun Allah korktuğuna uğratmasın inşaallah.Sende bebeğinde sağlıklı bir şekilde durumu atlatırsınız umarım.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın herzaman.Allah yardımcın olsun cnm dualarımız seninle ve bebişinle inş.

geçmiş olsun diyeyim. çatı muayenesinden sonra kanama normalmiş.
ama daha asistanken böyle saygısız, hoyrat ve ciddiyetsizse o doktor geleceğini düşünemiyorum
sen kendine dikkat et, Rabbim seni ve bebeğini korusun..

canım, birkaç şey söyleyeceğim sana.
1- baştan beri aynı doktora mı devam ediyorsun?
2- fl uzun zamandır mı geri yoksa, son zamanlar da mı gelişimi yavaş?
3- kilosu da geriden mi geliyor hep?

haziran annelerinde bi arkadaş vardı, 88prenses22 di yanlış hatırlamıyorsam. onun bebişine de doktor baştan beri fl 2 hafta geri diyormuş.
karın çevresi de tam uyumlu değildi yanlış hatırlamıyorsam, ama geç döllenmeymiş onunki.

ben hastane çıkışı almadım, haricen 2 tane ayaklı tutum aldım. yine alırım lazım olursa

benim bebişin de boynundaydı kordonu, ayrıntılıda görüldü 23. haftada.
ama 28. haftadaki kontrolümde içinden çıkmıştı kordonun. tabi her an tekrar dolanma ihtimali var.

bebişler büyüdükçe yerleri azalıyor. hareketlerin niteliği değişiyor. evham yapma derim.
ben de çok tuvalete gidiyorum bu aralar. hatta günlük yürüyüşe bile çıkamıyorum.
bebişin kafası öyle bi baskı yapıyorki bazen idrar keseme.. iki büklüm gidiyorum tuvalete..

Secret cm cok gecmis olsun, insallah bebisini saglikla kucagina alirsin. Doktorlarin tavirlarina cok sasiriyorum ya birde canimizi onlara emanet ediyoruz, biraz insancıl olsaymis kske hamile bir bayaniin karsisinda.

canım ben bu granülmatiklerden ilk kızımda kullanmıştım makinam 2 defa tıkandı pompasını bozdu sabun tozları çok sıcakta yıkama yapmadığımızdan da tam olarak erimiyormuş ve su boşaltma pompasını tıkamıştı sıvı deterjan daha iyi bence başıma geldiği için biliyorum söyliyeyyim dedim servis kocaman bir top şeklinde çıkartmıştı makinanın içinden sabun artıklarını makinamda mutfaktaydı boşaltırken her tarafı su basmıştı (

Bende ayni seyi duydum, sabun parcalari tamaen erimeyebiliyormus ve giysi ustunde kalabiliyormus. Bu yuzden sivi deterjan tercih etmek daha iyi. Ben henuz yikama kismina gelemedim ama yakindir insallah:)

Bende ayni seyi duydum, sabun parcalari tamaen erimeyebiliyormus ve giysi ustunde kalabiliyormus. Bu yuzden sivi deterjan tercih etmek daha iyi. Ben henuz yikama kismina gelemedim ama yakindir insallah:)

evet hem çamaşırların üzerinde kalıyor hem makineye zarar veriyor bende bugün aldım dalin in sıvı deterjanını 2lt 14 tl idi

Gunaydın guzel annişler bu sabah erkencıyız bız kızımla.Nasılsın bakalım
artık gecelerı uyuyamıyoruz gunduzlerımızıde zor gecırıyoruz bakalım nereye
kadar kızım kızyafetlerı yıkandı utulencek benı beklıo hazırlıklarımızda cok
sukur azaldı hastane cantam kaldı yapılcak bıde bı kac eksıgım.Bu arada bı
arkadasımızın bebegı gerıden gelıomus panıklemesın benım bebegımın de boyu
kısa doktor genetık dedı.Babamızda kısa zaten benımde randevum yarın bakalım
neler dıcek doktorum

günaydın temmuz anneleri.. sizlerle bişey paylaşmak istiyorum. dün duştan sonra yağlanırken bi baktımki ne göreyim?? sağ göğsümden süt akıyor daha önce bi kaç arkadaş demişti de bende olmadığından bilememiştim nası bişey.. çok garip oldum görünce yaa, oturdum ağladım bebeğim benim sağ salim sağlıkla doğsun inşallah, rabbim sütünü bile hazır ediyor şimdiden.. bu hamilelik denen şeyin her anı mucize.. allah isteyen her kadına nasip etsin inşallah..

süt akıyormu bildiğin

canım çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah doğumunu kolaylıkla atlatırsın ve bebeğini sağlıklı olarak kucağına alırsın. İnsanlar neden bu kadar acımasız olabiliyor anlamıyorum mesleğini sevmiyor hastalarla ilgilenmek istemiyorsa yapmasın doktorluk bu nedir ya hastaya bağırıp çağırıp ilgisiz davranarak mı doktorluk oluyor.Yine mi hasta geldi ne demek tabiki hasta gelecek hastaneye ne gelmesini bekliyordu acaba?

herkese tekrar merhaba, kimse bana hoşgeldin demiş olmasada
secret 51 allah yardımcın olsun bebişini hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah...
göğsünden süt gelmeyen var mı benim gibi ? merak ettim benimkilerde hiçbişi yok ..... kıskanıyorum valla

Hayırlı Sabahlar Güzeller.. Nasılsınız bu sabah? ben rüyamda hep doğum yaptığımı gördüm sancım çok oluyormuş falan.. ayy çok yoruldum rüyamda..

Öncelikle hoş geldin canım Ben de süt değil de 5-6. aydayken şeffaf sıvı gelmişti.Şimdilerde de biraz sıkınca şeffaf sıvı geliyor.Süt gibi değil, bilmiyorum beyaz renkte mi acaba süt geldi diyen arkadaşlar ?

merhaba canım benım gögsumden de süt gelmedi canım cokta kafaya takılacak bır olay deıl. sakın sut gelsın dıye gogsunle oynamaya kalkma cunku doğum sancılarını tetıklıyo onemlı olan dogumdan sonra gelmesı sütün .inşallah hepimizin sütü bol olur

Olurmu öyle şey Hoşgeldin canım benim.. gelir sütün merak etme..
Nasılsın bakalım kaç aylık oldun..?

Hayırlı Sabahlar Güzeller.. Nasılsınız bu sabah? ben rüyamda hep doğum yaptığımı gördüm sancım çok oluyormuş falan.. ayy çok yoruldum rüyamda..

bende sık sık rüyamda doğurduğumu görüyorum bebişimi görüyorum :) aman rüyada doğuralım tek daha çok erken ...

hoşbulduk canım tşk ederim :) bilmiyorum ki nasıl bende hiçbişi yok ....

doğru takmamak lazım kişiden kişiye değişiyordur muhtemelen ama sütüm olmayackmı yoksa gibi belki saçma bi düşüncedende kendimi alamıyorum ... amin inşallah olur da güzele emziririz bebişlerimizi

canım oyle gögsunu falan sıkma doğum sancısını tetıklıyomus .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…