2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

çaalısan anneler ALLAH kolaylık versın valla benımde 6. ayımda bı kac gun geldı bıdaha
gelmemişti sutum halada bısey yok gelmıyo yanı ama meme ucumu sıkmıstım bı kere sapsarıydı
ayy cok kotu olmustum valla :18::18: libyana alemsın yaa cok guldum sana

merhaba
yok oynamıyorum da işte ne bileyim amin canım inşallah....

Olurmu öyle şey Hoşgeldin canım benim.. gelir sütün merak etme..
Nasılsın bakalım kaç aylık oldun..?

hoşbulduk canım teşekkür ederim ... 31+2 oldum canım .... bişi kalmadı hızla geçiyor zaman.. hepimiz sağlıcakla alırız kucaklarımıza inşallah bebişlerimizi......

Geçenlerde ben de rüyamda doğuma devlet hastanesine gitmişim odada 4 kişi var.Hepsi doğuruyo ben doğuramamışım.Bi ebe gelmiş bana kızıyor ben de ona sayıp sayıp kalkıp gidiyorum doğurmuyorum işte diye.Kim beni buraya getirdi diye sinirli sinirli çıkıyorum.Hayy Allah'ım çok korktum yaaa...

tünaydın herkese

sen de cicileri gezmelere göre ayarlamışsın hep:)40 çıkar çıkmaz oturmak yok anlaşılan:)

40ı bekleyemicez kanımca bayram olacak ya :)

geçmiş olsun canım
durum değişikmiş biraz inş. o kadar pahalı tutmaz seninde
ama diğer doktorun tavrı çok kötü nasıl böyleler hayret
ama bu kişilerin kişilikleri ile alakalı bişe
insan böle yapamaz ya

hoşgeldin şekerim
benim de özellikle sol göğüsümde bi nemlilik var ama öyle damla damla akma durumu yok. :44:
kurcalamamaya çalışıyorum, erken doğuma bile sebep olabiliyormuş çünkü

kızlar merhabalar bu arada selamsız sabahsız girmişim.
Benden süt gelmiyor doğumla birlikte umarım sorunsuz gelir ama içimden bir his benden fazla süt çıkmayacağını söylüyor.

gözümle görmesem hakkaten inanmazdım. gece acılde ben nst de yatarken yanımdakı kadın dogum sancısı cekıyordu o da nst ye baglıydı. ama sadece of falan dıyordu. bagırma cağırma hıc olmadı. sonra bırden kustu. ustune degıstırdı ve tekrar yataga yatıp nst ye baglandı. sonra bana sen gıt kan ver gel dedı doktor. o sırada dogumhaneden cıktım. kadının kaynanası kapıdaydı. yazık kadıncağız getırmıs gelınını dısarda baya endıselıydı. ben de bır seyı yok merak etme ama sanırım daha sancıları artmadı dedım. cunku hıc bagırmıyordu. ardından bır saat sonra dogumhaneye tekrar geldım ve kaynanasının kucağında bır bebek vardı. doğmuş bebek o ara. maşşallah dedım kadına gıkı cıkmadı resmen. dogum hıkaelerınde cok bagırdıklarını yazmıslar ben de oyle bısey bekledım acıkcası. bu arda catı muayenesı ıcınde baya seyler yazılmıs cok zor bagırdım dıye. ama mesela bende cok acımadı yanı daha doğrusu o an o acıyı pek umursamadım. yanı sanırım cıdden kısıye gore degısıyor ağrı eşiği. ama öğrendım kı kendımızı zor olacak dıye sartlamak hıc dogru değılmıs.

Slm kızlar bende 2011 temmuz annesiyim benden doğumdan sonra süt gelmeye başladı doğumdan önce arada nemlilik oluyodu dr sakın uğraşma erken doğuma neden olabilir dedi bende hiç dokunmadım kızımın 40 ı ramazan bayramının ilk günü çıkmıştı kırkladım sonra beraber gezmeye çıkmıştık

hoşgeldin şekerim
benim de özellikle sol göğüsümde bi nemlilik var ama öyle damla damla akma durumu yok. :44:
kurcalamamaya çalışıyorum, erken doğuma bile sebep olabiliyormuş çünkü

hoşbuldukkk
evet bende korkuyorum da ellemıyorum ...

kızlar merhabalar bu arada selamsız sabahsız girmişim.
Benden süt gelmiyor doğumla birlikte umarım sorunsuz gelir ama içimden bir his benden fazla süt çıkmayacağını söylüyor.

merhaba..... benimde korkum o .. öle bişi olursa allahın gücüne gitmesin ama küçülttürcam boşuna taşımanın bi anlamı yok töbe yarabbim....

Sinopee hosgeldin aramiza:)
Gunaydiiiiin tum anneler:)) süte benzer bisey bir kere bendende gelmisti,insallah bol bol sutumuz olurda bebislerimizi emziririzzzzz

Merhaba kızlar. bugünde geç kaldık biraz artık işyerinde işlerimizi toparlıyoruz yavaş yavaş. İzne çıkınca kimse zor durumda kalmasın diye. Bu arada dün izin olayını konuştuk müdürümle inşallah benim dediğim gibi kabul ederler.Gerçi kendisi de benim gibi düşünüyor ama bakalım ne olcak. Oğlumda bugün pek bir hareketli. Hele ki acıkınca yerinde durmuyor snaki doğum sonrasına hazırlık yapıyor acıktım karnımı doyur der gibi ama hareketlerine vurmaları çok hoşuma gidiyor. O vurdukça ben mest oluyorum.

snopee hoş geldiiiiiiiiin kusura bakma geç oldu biraz.

Ben dede süt gelmedi şeffaf bi sıvı geliyo az az son bi kaç haftadır bende pek önemsemedim önmli bişi değil herhalde.

Ayy napayım ayol.. gece yatarken biraz kasıklarım ağrıyordu ondan etkilendim heralde..

Amin canım İnşaallah.. :) :)

Ayy onu bende çok yapıyorum.. Suni sancı vurmak isteyince hemşireyle kavga ediyorum gel ben sana vurayım da nasıl birşeymiş gör diyorum hemşireye..

amin canım umarım hepimiz için kolay bir doğum olur..sağlıklı bebeklerimiz olur..normal doğum olursa 7 temmuz..sezeryan olursa 30 haziran olacka..senin doğum ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…