2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım umarım hepimiz için kolay bir doğum olur..sağlıklı bebeklerimiz olur..normal doğum olursa 7 temmuz..sezeryan olursa 30 haziran olacka..senin doğum ne zaman?

Tahminime göre Temmuzun 12sinden sonra olcak.. Nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun.? ben normal istiyorum sezeryan istemiyorum sağlıklı değil çünkü..

snopee hoş geldiiiiiiiiin kusura bakma geç oldu biraz.

Ben dede süt gelmedi şeffaf bi sıvı geliyo az az son bi kaç haftadır bende pek önemsemedim önmli bişi değil herhalde.

hoşbulduk canım olsun
önemli değil canım normal zaten olması ...

merhaba arkadaşlar..yeni üyeyim ben..33+5 günlük hamileyim..bir oğlum olacak...

merhaba hoşgeldin aramıza....

bugün acayip belim ağrıyor işim çok oturamıyorum gezinip duruyorum....bebişim de az hareket etti sanki bugün gerçi işlerden pek takip edemedim ...öğle arasındada eve gidip geldim ama bi uzanamadım şöle...

allah nasip ederse bende normal doğum istiyorum .. epiduralde olabilir ama onuda çok düşünmüyorum acıkcası normal epiduralsizi tercih ederim gibi şimdilik....bakalım kısmet ....

Ben böylelerine affedersiniz ama doktor diyemiyorum. düpedüz odun bunlar.hissiz insanlar.robotlaşmışlar artık bence bu tür insanlar mesleklerini devam ettirdikleri müddetçe hastanelere olan inancımız güvenimiz hiç olmayacak bu nedenle hep özellere yönelmek durumunda kalıyoruz.para için de olsa zorlu sürecimizi moralimizi bozmadan atlatmamızı sağlıyorlar.geçmiş olsun canım moralini bozma herşey güzel geçip gidecek giden para olsun yeterki...

süt akıyormu bildiğin

evet canım yaa çok garip bişey.. bildiğin süt akıyor, hatta sıkınca bildiğin fışkırıyor ama sıkmak iyi değil sancıları doğumu tetikler dediklerinden bi kere sıktım devamına cesaret edemedim merak da etmedim değil ama sadece rengi tam beyaz değil süt gibi.. biraz sarımsıydı..

merhaba canım
ilk süt sarı olurmuş en besleyici ve kıvamlı, yağlı sütmüş.hatta adı kolostrum diye geçiyor. ilk zaman gelirmiş ve bebeğe çok faydalıymışşş

cesarette etme bence
o ilk gelen sarı sıvıyı bebeğin alması gerekirmiş
besin değerleri yüksekmiş
ben krem sürerken bile aman az ellim die uğraşıom siz nası kurcalıonuz

sağol canım hoş bulduk..formda yeniyim;ancak görüp cevap yazabiliyorum geçmiş olsun bel ağrın için..sanırım hala çalışıyosun..kaçıncı haftandasın..?izne ayrılma durumu var mı?

amin canım umarım hepimiz için kolay bir doğum olur..sağlıklı bebeklerimiz olur..normal doğum olursa 7 temmuz..sezeryan olursa 30 haziran olacka..senin doğum ne zaman?

Hoş geldin canım... Benim de tahmini doğum tarihim 7 Temmuz Allah nasip ederse.Son adet tarihin 1 Ekim mi ? Sezeryan olursa şu tarih diye doktorun mu söyledi ?

geçmiş olsun, rabbim kolaylıgını verir inşallah rahat bi doğumun olur..

Nukleer gözün aydın, en kısa zamanda kavusursun bebişine inşallah..

Bende ayni seyi duydum, sabun parcalari tamaen erimeyebiliyormus ve giysi ustunde kalabiliyormus. Bu yuzden sivi deterjan tercih etmek daha iyi. Ben henuz yikama kismina gelemedim ama yakindir insallah:)

kızlar ben deterjanı önce bi kapta az biraz su ile ıslattım, erittikten sonra koydum makineye. çamasırlarn üstünde artık bişi flan kalmadı.
oyle yapabilirsniz, sıvı deterjanlar bana biraz pahalı geldi cunki

doktorlara son zamanlarda uygulanan şiddet içeren davranışlar gerçekten çok üzücü ama bazı doktorlar da gerçekten bazen insanları çileden çıkarıyolar.

doktorlara olan şiddetin de önüne geçilmeli ama hastalara uygulanan psikolojk şiddetin de önüne geçilmeli,
kaldı ki hamile bir kadını butun gece sandalye üzernde bekletmek psikolojk değil bildiginiz fiziksel şiddet bence

Hoş geldin canım... Benim de tahmini doğum tarihim 7 Temmuz Allah nasip ederse.Son adet tarihin 1 Ekim mi ? Sezeryan olursa şu tarih diye doktorun mu söyledi ?

bizim de kısmetse 7 temmuz şimdilik ama nedense ben haziran olcak diye düşünüyorum bi an önce kavuşim diye herhalde amn bebişim sağlıklı olsunda inş.

bizim de kısmetse 7 temmuz şimdilik ama nedense ben haziran olcak diye düşünüyorum bi an önce kavuşim diye herhalde amn bebişim sağlıklı olsunda inş.

Ben de ben deeee Sanki 15 Hazirandan sonra her an doğurabilirm gibi geliyo :) Dediğin gibi bi an önce kavuşalım diye sanırm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…