- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.161
benim gibi kan sulandırıcı iğne olan arkadaşlar vardı onlara sesleniyorum.. doğum şeklinizi konuştıunuz mu doktorunuzla?? ben taa en başlarda normal doğum yapmaya engel mi diye sormuştum, o zaman hayır engel değil demişti dr. herşey normal giderse son zamana kadar, 2-3 gün önce ilaçları bırakır normal doğumu bekleriz demişti.. illa sezeryan olmak zorunda değilsin demişti. ama ondan sonra doktorumu değiştirdim ve şimdiye kadar şuanki doktoruma sormadım.. bazı doktorlar riske girmek istemiyormuş sezeryan yaptırıyormuş dediler.. sizler nasıl doğum yapacaksınız acaba? normal doğum yapmak gerçekten riske girmek mi olur acaba? çünkü şu an benim bir sivilcem bile kanasa saatlerce durmuyo kanamam.. e doğumdaki kan miktarını düşününce de korkmuyor değilim.. ya normal doğuma tamam derler de sonra kanamayı durduramazlarsa???
benim gibi kan sulandırıcı iğne olan arkadaşlar vardı onlara sesleniyorum.. doğum şeklinizi konuştıunuz mu doktorunuzla?? ben taa en başlarda normal doğum yapmaya engel mi diye sormuştum, o zaman hayır engel değil demişti dr. herşey normal giderse son zamana kadar, 2-3 gün önce ilaçları bırakır normal doğumu bekleriz demişti.. illa sezeryan olmak zorunda değilsin demişti. ama ondan sonra doktorumu değiştirdim ve şimdiye kadar şuanki doktoruma sormadım.. bazı doktorlar riske girmek istemiyormuş sezeryan yaptırıyormuş dediler.. sizler nasıl doğum yapacaksınız acaba? normal doğum yapmak gerçekten riske girmek mi olur acaba? çünkü şu an benim bir sivilcem bile kanasa saatlerce durmuyo kanamam.. e doğumdaki kan miktarını düşününce de korkmuyor değilim.. ya normal doğuma tamam derler de sonra kanamayı durduramazlarsa???
kızlar slm doktordan geldim şimdi bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını amniyosentez olması gerektiğini(31+5 im bu arada) vs söylemişlerdi sabahlara kadar uyuyamamıştım düşünmekten.önceki gün burda gezerken tesadüfen burdaki arkadaşların bi doktor önerisini gördüm ve doktoru
arayıp konuştum bu günde randevum vardı.Oğlumun ne beyninde nede başka biyerinde herhangi bi problem olmadığını sadece biriz tonbik olduğunu söyledi. Doğumumu cerrahpaşada yapmamın iyi olcağını elinden geleni yapcanı söyledi.Doktoru çok beğendim ayrıntılara çok dikkat ediyo ve güven verici geldi bana çok rahatladım gerçekten :)
kızlar slm doktordan geldim şimdi bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını amniyosentez olması gerektiğini(31+5 im bu arada) vs söylemişlerdi sabahlara kadar uyuyamamıştım düşünmekten.önceki gün burda gezerken tesadüfen burdaki arkadaşların bi doktor önerisini gördüm ve doktoru
arayıp konuştum bu günde randevum vardı.Oğlumun ne beyninde nede başka biyerinde herhangi bi problem olmadığını sadece biriz tonbik olduğunu söyledi. Doğumumu cerrahpaşada yapmamın iyi olcağını elinden geleni yapcanı söyledi.Doktoru çok beğendim ayrıntılara çok dikkat ediyo ve güven verici geldi bana çok rahatladım gerçekten :)
hangı dr a gıttın bebegım ??? cok sevındım ya Rabbım sana sukurkızlar slm doktordan geldim şimdi bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını amniyosentez olması gerektiğini(31+5 im bu arada) vs söylemişlerdi sabahlara kadar uyuyamamıştım düşünmekten.önceki gün burda gezerken tesadüfen burdaki arkadaşların bi doktor önerisini gördüm ve doktoru
kızlar ya ben sezeryana karar verdim. ama ne bileyim yinede korkuyorum
canım benım ınan havalara uctum . Korkma dun benım basıma gelmeyen kalmadi ınan .. gecen derbı macının oldugu aksam su geldı ıslandım . ama esıme ızın vermedıler onun ıcın dr a gıdemedım 2 gun sonra yani dun esımle dr a gıttımm . çatı muaynesı yaptılar . ( sana ozelden detaylarını yazarım ) nst ye gırdım suyumu ölçtuler kan aldılar . amaa catı muaynesı cok kotuydu 3 defa yaptılar hemdeecanlarım çoooooook teşekkür ederim aynen bende çok rahatladımZeynepcim prof.dr ENGİN ORAL muayenehanesi nişantaşında.Florya dada varmış orası sana yakın sanırım doğumumuda cerrahpaşada yapcam kısmetse yardımcı olcanı söyledi bakalım.
bende dusunuyorum sezeryan .. korkma bebısımm :) ben senden once dogurursam sana anlatırımmmkızlar ya ben sezeryana karar verdim. ama ne bileyim yinede korkuyorum
kızlar noluyo doğum yaklaştıkça herkes sukoyverdi herkes sezeryan diyo arkadaşlar mecbur kalmadığınız sürece sezeryan yapmayın derim iyi araştrın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?