2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akşamlar kızlar,herkes iyidir umarım.Benim bu aralar mide yanmalarım çok oluyor kavruluyorum resmen,eğer ananelerin söylediği şey doğruysa benimki baya gür ve uzun saçlı bişi çıkacak:)))

bence kesinlikle doktorunla konuş, en azından doğum yaptığın vakit ona göre önlemini alır yada ne bileyim doğum şekline durumuna uygun bir karar verebilir.

canım hemen hemen aynı problemı yasıyoruz senınle. ben bu konuda docent bır hematologla gorustum unıversıtede. o bana dedıkı normal dogumda daha az kanama olur. bır tane kadın dogum doktordu da aynı seyı soylemıstı. yalnız dunku kadın dogum doktoru da sezaryenın daha ıyı olduguu cunku rahımde herhangı olası bır kanamanın anca sezaryenle gorulebılecegının mumkun oldugunu soyledı.
bu arada kanamyı durduramazlarsa kan verılır ya da k vıtamını ıgnesı. korkma sakın. bır sey olmaz Allah'ın ıznıyle.

kızlar slm doktordan geldim şimdi bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını amniyosentez olması gerektiğini(31+5 im bu arada) vs söylemişlerdi sabahlara kadar uyuyamamıştım düşünmekten.önceki gün burda gezerken tesadüfen burdaki arkadaşların bi doktor önerisini gördüm ve doktoru
arayıp konuştum bu günde randevum vardı.Oğlumun ne beyninde nede başka biyerinde herhangi bi problem olmadığını sadece biriz tonbik olduğunu söyledi. Doğumumu cerrahpaşada yapmamın iyi olcağını elinden geleni yapcanı söyledi.Doktoru çok beğendim ayrıntılara çok dikkat ediyo ve güven verici geldi bana çok rahatladım gerçekten :)

ohhhh beeee. ınan ben de rahatladım burdan. canım benım gozun aydın.

canım gözün aydın çok sevindim,hayırlısıyla sağlığınla gelsin inşallah kuzucuğun

hangı dr a gıttın bebegım ??? cok sevındım ya Rabbım sana sukur

canlarım çoooooook teşekkür ederim aynen bende çok rahatladım Zeynepcim prof.dr ENGİN ORAL muayenehanesi nişantaşında.Florya dada varmış orası sana yakın sanırım doğumumuda cerrahpaşada yapcam kısmetse yardımcı olcanı söyledi bakalım.

canım benım ınan havalara uctum . Korkma dun benım basıma gelmeyen kalmadi ınan .. gecen derbı macının oldugu aksam su geldı ıslandım . ama esıme ızın vermedıler onun ıcın dr a gıdemedım 2 gun sonra yani dun esımle dr a gıttımm . çatı muaynesı yaptılar . ( sana ozelden detaylarını yazarım ) nst ye gırdım suyumu ölçtuler kan aldılar . amaa catı muaynesı cok kotuydu 3 defa yaptılar hemdee

kızlar ya ben sezeryana karar verdim. ama ne bileyim yinede korkuyorum
bende dusunuyorum sezeryan .. korkma bebısımm :) ben senden once dogurursam sana anlatırımmm

kızlar noluyo doğum yaklaştıkça herkes sukoyverdi herkes sezeryan diyo arkadaşlar mecbur kalmadığınız sürece sezeryan yapmayın derim iyi araştrın.

demın kocam dıyor kı hamılelıgın bu kadr zor olduunu bılseydım yemın ederım 3-5 sene daha beklerdım . o kadar üzülüyorum kı senın agrın sancın olunca ..
o da oturup aglıyor canım kocam benımmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…