2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ya haklısın, ama bu işler biterse bi rahatlıycam ki anlatamam...
iki haftada ancak biter benim tantanam herhalde...
sen nasılsın?
nasıl gidiyor hazırlıklar?

sakin sakin yavaş yavaş yap o halde. ben de iyiyim işte daha doğrusu bugun ıyı sayılırım. bı tek dolap alıcam ben cumartesı gunu. o kadar onun dısında her seyımı hazırladım.

sakin sakin yavaş yavaş yap o halde. ben de iyiyim işte daha doğrusu bugun ıyı sayılırım. bı tek dolap alıcam ben cumartesı gunu. o kadar onun dısında her seyımı hazırladım.
oh oh maşallah sana:)benim bebek arabam ile bebek bezi kaldı alıncak ha bide hala çözemediğim ve hazirana bıraktığım şeker meselem var:)))
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler allaha emanet olun

sanada cnm ALLAH RAHATLIK VERSİN ...
BENDE ÇIKIYORUM CÜMLETEN HAYIRLI GECELLERRR....

ayy rahatladık çok şükür canımmm...gözümüz aydın....

cnm çok teşekkür edrim seni görmek güzel aramızda biri olmadığı zaman fark ediliyo tabiki biz farkında olmadan alışmışız birbirimize.Sende kendine çok dikkat et fazla yorma:)

Günaydın güzel anneler ve bebisleri...

Çatlayan var mı?Dün sabah esim fark etti, karnımın sag alt tarafında kırmızı kırmızı çizgileri gördü, malum artık o kadar eğilip göremiyorum ama acayip tatli tatli kaşınıyorum sadece avucumla elimi gezdirmeye çalışıyorum.

hava kapalı, şiddetli yağış ve fırtına uyarısı yapılıyor ama..
sizin gününüz aydın, cumanız mübarek olsun..

hah, gözümüz aydın.. çok sevindim, rahatladım. senin sevincini düşünemiyorum bile

doğurmmaıstır umarım kozmatıııık bızı duyuyorsan ses ver merak ettık senııııııııı
hadi yoğun günler başlıyor desene, kolay gelsin..

benim baldırların üst kısmında çatlamalar var, bir ay kadar önce farkettim.
ben de göremiyorum, aynayla baktım göbek altına ama bi şey yok (yani henüz )
aman, sen de dediğin gibi tırnağını sürme daha fena olur diyorlar. zaten olacak olan oluyor, ama iyice derinleşmesin çatlaklar..

Sanırım çatlakların kilonun alındığı yerle alakası var.Ben 16 kilo aldım ama eski kotlarımı hala giyebiliyorum,selulut bile oluşmadı.üst tarafım için aynısını söyleyemem göğüslerimde 95 oldu,bebisim 2 metre onden gidiyor :)

canım catlakların olusma nedeni biraz genetik biraz derinin nemini kaybetmesi yani az su içmeden birazda ani kilo alıslardan oluyomus. engellemek ıcın krem ve bol bol su içmek lazım.

kssinlikle haklısın, ben yaklaşık 12 kilo aldım. ve aldığım kilolar bacaklarımda toplandı.
sırtımda, göğsümde, ne bileyim başka bi bölgede değil, kalça ve diz arasında öbeklendi. öyle olunca da o kısım çatladı..

canım catlakların olusma nedeni biraz genetik biraz derinin nemini kaybetmesi yani az su içmeden birazda ani kilo alıslardan oluyomus. engellemek ıcın krem ve bol bol su içmek lazım.
evet, çatlaklar genetik. doktorum istediğin kremi yağı kullan, bakımı yap.
eğer çatlayacaksa engel olamazsın, sadece ufak bi oranda azaltabilirsin dedi.
ben krem kullanmıyorum, duştan sonra nemlendirici bile sürmüyorum
ama bol su içmeye çalışıyorum. doktorum onu tavsiye etti. sadece çatlaklar için değil biliyorsunuz..

evet catlakları engelemiyor krem ama bence derinliğini engeliyor.

Canım bence tamamen genetik,fizik yapımızla alakalı,ben beden egitimi öğretmeniyim,spor yaptıgım donemde ani kilo alış verişlerim olmuştu ama böyle birsey olmadı,gebeliğimin basından beri kremlenip yaglaniyorum sonumu bile bile bir umut; çünkü annemde sadece karın bölgesinde benden hatıralar var :) Bu da benim yavrumun hatırası...

bende sadece bebe aspirini kullanıyorum..... kaçıncı haftada bırakacagım bilmiyorum gerçi bırakabilirsin dendi ama bırakmaya da korkuyorum ...

eşimi gönderdim, yattım ama uyuyamadım.
hava iyice bozmadan biraz yürüyem de gelem, görüşürüz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…