- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.201
ya haklısın, ama bu işler biterse bi rahatlıycam ki anlatamam...
iki haftada ancak biter benim tantanam herhalde...
sen nasılsın?
nasıl gidiyor hazırlıklar?
oh oh maşallah sana:)benim bebek arabam ile bebek bezi kaldı alıncak ha bide hala çözemediğim ve hazirana bıraktığım şeker meselem var:)))sakin sakin yavaş yavaş yap o halde. ben de iyiyim işte daha doğrusu bugun ıyı sayılırım. bı tek dolap alıcam ben cumartesı gunu. o kadar onun dısında her seyımı hazırladım.
kızlar ben çıkıyorum iyi geceler allaha emanet olun
kızlar slm doktordan geldim şimdi bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını amniyosentez olması gerektiğini(31+5 im bu arada) vs söylemişlerdi sabahlara kadar uyuyamamıştım düşünmekten.önceki gün burda gezerken tesadüfen burdaki arkadaşların bi doktor önerisini gördüm ve doktoru
arayıp konuştum bu günde randevum vardı.Oğlumun ne beyninde nede başka biyerinde herhangi bi problem olmadığını sadece biriz tonbik olduğunu söyledi. Doğumumu cerrahpaşada yapmamın iyi olcağını elinden geleni yapcanı söyledi.Doktoru çok beğendim ayrıntılara çok dikkat ediyo ve güven verici geldi bana çok rahatladım gerçekten :)
aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
ayy rahatladık çok şükür canımmm...gözümüz aydın....
ay cnm yaaa beni andığını görmek ne güzel bişi bu kadar mutlu olcağımı tahmin etmezdim...
sanalda olsa arkadaşları tarafından önemsenmek çok hoş bi duygu cidden:)
cnm sorma biraz eşim biraz oğlum bide kurs olunca çok yoğun oluyo hayat...
kursumu bırakıcam sadece sınav yapmak için uğrıycam o yüzden çok yoğun oluyorum gündüz bu aralar...
kısmetse önümüzdeki hafta pazartesi badanacı başlıycak evdede...
sonra temizlikti ,bebek eşyaları ,doğum çantası fln o yüzden dışardaki tüm işlerimi halletmek peşindeyim ,buda beni çok yoruyor girip şöyle bi göz atacak vaktim ya oluyo ya olmuyo ama yeni bi gelişme yok sanırım yok hayır hayır FATMAŞAHcım iyi haberlerine çok sevindim...
nüklüer den haber varmı?doğum yapmıştı bide herşeyimbenim ?
hah, gözümüz aydın.. çok sevindim, rahatladım. senin sevincini düşünemiyorum bilekızlar slm doktordan geldim şimdi bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını amniyosentez olması gerektiğini(31+5 im bu arada) vs söylemişlerdi sabahlara kadar uyuyamamıştım düşünmekten.önceki gün burda gezerken tesadüfen burdaki arkadaşların bi doktor önerisini gördüm ve doktoru
arayıp konuştum bu günde randevum vardı.Oğlumun ne beyninde nede başka biyerinde herhangi bi problem olmadığını sadece biriz tonbik olduğunu söyledi. Doğumumu cerrahpaşada yapmamın iyi olcağını elinden geleni yapcanı söyledi.Doktoru çok beğendim ayrıntılara çok dikkat ediyo ve güven verici geldi bana çok rahatladım gerçekten :)
doğurmmaıstır umarım kozmatıııık bızı duyuyorsan ses ver merak ettık senııııııııı
hadi yoğun günler başlıyor desene, kolay gelsin..ay cnm yaaa beni andığını görmek ne güzel bişi bu kadar mutlu olcağımı tahmin etmezdim...
sanalda olsa arkadaşları tarafından önemsenmek çok hoş bi duygu cidden:)
cnm sorma biraz eşim biraz oğlum bide kurs olunca çok yoğun oluyo hayat...
kursumu bırakıcam sadece sınav yapmak için uğrıycam o yüzden çok yoğun oluyorum gündüz bu aralar...
kısmetse önümüzdeki hafta pazartesi badanacı başlıycak evdede...
sonra temizlikti ,bebek eşyaları ,doğum çantası fln o yüzden dışardaki tüm işlerimi halletmek peşindeyim ,buda beni çok yoruyor girip şöyle bi göz atacak vaktim ya oluyo ya olmuyo ama yeni bi gelişme yok sanırım yok hayır hayır FATMAŞAHcım iyi haberlerine çok sevindim...
nüklüer den haber varmı?doğum yapmıştı bide herşeyimbenim ?
benim baldırların üst kısmında çatlamalar var, bir ay kadar önce farkettim.Günaydın güzel anneler ve bebisleri...
Çatlayan var mı?Dün sabah esim fark etti, karnımın sag alt tarafında kırmızı kırmızı çizgileri gördü, malum artık o kadar eğilip göremiyorumama acayip tatli tatli kaşınıyorum sadece avucumla elimi gezdirmeye çalışıyorum.
Sanırım çatlakların kilonun alındığı yerle alakası var.Ben 16 kilo aldım ama eski kotlarımı hala giyebiliyorum,selulut bile oluşmadı.üst tarafım için aynısını söyleyemem göğüslerimde 95 oldu,bebisim 2 metre onden gidiyor :)
kssinlikle haklısın, ben yaklaşık 12 kilo aldım. ve aldığım kilolar bacaklarımda toplandı.Sanırım çatlakların kilonun alındığı yerle alakası var.Ben 16 kilo aldım ama eski kotlarımı hala giyebiliyorum,selulut bile oluşmadı.üst tarafım için aynısını söyleyemem göğüslerimde 95 oldu,bebisim 2 metre onden gidiyor :)
evet, çatlaklar genetik. doktorum istediğin kremi yağı kullan, bakımı yap.canım catlakların olusma nedeni biraz genetik biraz derinin nemini kaybetmesi yani az su içmeden birazda ani kilo alıslardan oluyomus. engellemek ıcın krem ve bol bol su içmek lazım.
kssinlikle haklısın, ben yaklaşık 12 kilo aldım. ve aldığım kilolar bacaklarımda toplandı.
sırtımda, göğsümde, ne bileyim başka bi bölgede değil, kalça ve diz arasında öbeklendi. öyle olunca da o kısım çatladı..
evet, çatlaklar genetik. doktorum istediğin kremi yağı kullan, bakımı yap.
eğer çatlayacaksa engel olamazsın, sadece ufak bi oranda azaltabilirsin dedi.
ben krem kullanmıyorum, duştan sonra nemlendirici bile sürmüyorum
ama bol su içmeye çalışıyorum. doktorum onu tavsiye etti. sadece çatlaklar için değil biliyorsunuz..
canım catlakların olusma nedeni biraz genetik biraz derinin nemini kaybetmesi yani az su içmeden birazda ani kilo alıslardan oluyomus. engellemek ıcın krem ve bol bol su içmek lazım.
aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?