2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelikte zoooor anne olmakta ama bir yandanda dunyanin en guzel duygulari. Bu duygularin bir kismini yasamaya basladik hele bir de o misssss kokululari kucagimiza aldigimizi dusunun kizlar, saglikla sihhatle hayirlisiyla gelsin insallah yavrular:))

Gozunaydin cnm cok sevindim, bilgili ve iyi bir doktora denk gelmek cok onemli.

Bebeğim teşekkür ederim.doğru söylüyosun çoğu bu işi para için yapmışolduğundan dolayı doğru dr u bulmak malesf zor.Ama baı yerlerde de paranla bile rezil oluyosun malsef.Allah'ım yardım etsin hepimize inş. nediyim:)

Haklisin cnm dogru doktoru bulmakta zor olabiliyor, ben detayli ultrason icin Riza Madazli ya gitmistim kendiside prof. Mukemmel bir doktordu. Konusmasiyla, ses tonuyla o kadar rahatlatmistiki beni. Normalde gittigim doktorumda cok guleryuzlu, aradaki enerjiyi tutturmak onemli:)

ay cnm yaaa beni andığını görmek ne güzel bişi bu kadar mutlu olcağımı tahmin etmezdim...
sanalda olsa arkadaşları tarafından önemsenmek çok hoş bi duygu cidden:)
cnm sorma biraz eşim biraz oğlum bide kurs olunca çok yoğun oluyo hayat...
kursumu bırakıcam sadece sınav yapmak için uğrıycam o yüzden çok yoğun oluyorum gündüz bu aralar...
kısmetse önümüzdeki hafta pazartesi badanacı başlıycak evdede...
sonra temizlikti ,bebek eşyaları ,doğum çantası fln o yüzden dışardaki tüm işlerimi halletmek peşindeyim ,buda beni çok yoruyor girip şöyle bi göz atacak vaktim ya oluyo ya olmuyo ama yeni bi gelişme yok sanırım yok hayır hayır FATMAŞAHcım iyi haberlerine çok sevindim...
nüklüer den haber varmı?doğum yapmıştı bide herşeyimbenim ?

göremeyınce senı korktum ben de. 2 sınden de haberım yok suanda. en son nuklegerın bebıs kuvozdeydı onu bılıyorum o kadar. bence sen de kendını cok yorma canım. enerjı lazım bıze.

göremeyınce senı korktum ben de. 2 sınden de haberım yok suanda. en son nuklegerın bebıs kuvozdeydı onu bılıyorum o kadar. bence sen de kendını cok yorma canım. enerjı lazım bıze.

ya haklısın, ama bu işler biterse bi rahatlıycam ki anlatamam...
iki haftada ancak biter benim tantanam herhalde...
sen nasılsın?
nasıl gidiyor hazırlıklar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…