- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.221
Günaydın güzel anneler ve bebisleri...
Çatlayan var mı?Dün sabah esim fark etti, karnımın sag alt tarafında kırmızı kırmızı çizgileri gördü, malum artık o kadar eğilip göremiyorumama acayip tatli tatli kaşınıyorum sadece avucumla elimi gezdirmeye çalışıyorum.
iyi akşamlar kızlar,herkes iyidir umarım.Benim bu aralar mide yanmalarım çok oluyor kavruluyorum resmen,eğer ananelerin söylediği şey doğruysa benimki baya gür ve uzun saçlı bişi çıkacak:)))
Günaydın güzel anneler ve bebisleri...
Çatlayan var mı?Dün sabah esim fark etti, karnımın sag alt tarafında kırmızı kırmızı çizgileri gördü, malum artık o kadar eğilip göremiyorumama acayip tatli tatli kaşınıyorum sadece avucumla elimi gezdirmeye çalışıyorum.
hadi güzel haberlerle gel inş
selam hanımlar arada girip yazıyorum ama bir kişide selamımı alıp karşılık vermemiş üzüldüm..neyse herkesler ve bebişler iyidir umarım
kızlar slm doktordan geldim şimdi bebeğimin beynindeki ventriküllerin genişlemeye başladığını amniyosentez olması gerektiğini(31+5 im bu arada) vs söylemişlerdi sabahlara kadar uyuyamamıştım düşünmekten.önceki gün burda gezerken tesadüfen burdaki arkadaşların bi doktor önerisini gördüm ve doktoru
arayıp konuştum bu günde randevum vardı.Oğlumun ne beyninde nede başka biyerinde herhangi bi problem olmadığını sadece biriz tonbik olduğunu söyledi. Doğumumu cerrahpaşada yapmamın iyi olcağını elinden geleni yapcanı söyledi.Doktoru çok beğendim ayrıntılara çok dikkat ediyo ve güven verici geldi bana çok rahatladım gerçekten :)
haftada 1 _ 2 gün kasıklarım ağrıyor 1 gün sonra geçiyor kızlar siz de de oluyor mu?
Hayırlı Sabahlar Herkese.. Cumamız mübarek olsun..Bizde bu sabah kızımla 8.30 da kalktık sağlık ocağına muayeneye gittik.. bebişimin kalp atışını dinledim maşaallah pek bir hareketli dedi ebe.. kan ve idrar tahlili yaptı.. idrarda biraz iltihap varmış kan sonucunu da p.tesi alıcam İnşaallah..
Sizde ne var ne yok..?
simit pogaca filan yiyosanız bırakın kızlar, ben bıraktım baya rahatladım, çok yanıyodu midem fena idi.
aranızda tiroid ilacı kullanan var mı?
Arşima hayırlı haberlerine çook sevindim canım çok geçmiş olsun Rabbimiz kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın
ya arkadaşlar öncelikle herkese günaydın, hayırlı cumalar.. ama bişey diyeceğim, şu çatı muayenesi olayını lütfen bilenler kendine saklasın. zaten doğum anı yaklaştıkça daha tedirgin, daha meraklı daha endişeli olmaya başladık bir de yok çok acıdı yok normal doğuramam filan demeyin.. lütfen yaaa.. rica ediyorum.. ayrıca herkesin acı eşiği farklıdır. normal doğumu bile gık demeden yapabilecek insanlar varsa onların da korkudan cesaretleri kırılmasın.. bir de son söylemek istediğim şey şu lütfen kimse yanlış anlamasın dediklerimi. kimsenin şahsına denmiş bir lafım yok, olamaz da zaten.. ne kadar tanıyoruzki birbirimizi sonuçta.. benim bu 4. hamileliğim. ilk üçünü düşürdüm ve sonunda hep kürtaj oldum.. hatta ilk kürtajım tıp fakültesinde olmuştu ve hiç anestezi olmadan yapmışlardı.. canımın çok tatlı olduğunu düşünen ben o acıya bile dayandıysam.. normal doğum ondan daha zor olmasa gerek diye düşünüyorum nacizane...
haberler güzel çok şükür
geçen hafta 3 gün yatmıştım erken doğum riski diye
şükür şuan yeri normal paşamın :)
sağlığıda yerinde yüzünü göstermedi ama ne yapalım o iyi olsun yeter
babası gibi sürprizci olacak :) gelince görcez artık
2 hafta önce gittiğimde 1300 idi şidmi 1680 olmuş
bu benim içimi çok rahatlattı çünkü şu sra diyet ve şeker ölçümü yapıyorum sürekli
herşey normale döndü ama sabah açlık şekerim yüksekti genelde nadiren normal çıkıo
ve diyetisyende bu durumun bebeğin gelişimini etkileyeceğini söyledi
ee gelişimini etkilese kiloda alamazdı doktorada söyledim böle böle die
diyeti bırakırsan öyle olur bırakmazsan sorun yok dedi çok şükür :)
geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yokturiltihap için ilaç verdi mi?? bizimde gece sorunlarımız çok oluyo her gece ayrı bi sorun geçen göbek deliğim acıyordu uyuyamadım dünde kalça kemiğim feci ağrıdı yine de çok şükür bir sıkıntımız yok
Krem sürüyo muydun canım?
benim de baldırlarımda var, karnıma sürüyorum ama bacaklarıma üşeniyorum, eskiden de vardı zaten iice cogaldı bacagımdakiler.
Herkes uyanmış günaudın herkeseeeeeeee :) o çatlakları hiç sorma canm karnım komple çatladı rekor bende herhalde.Annemde bitane bile çatlak yok ama halalarım da çatlak var bende onlara çekmişim herhalde valla çatlak falan düşünemiyorum şuan takılmıyorum pek fazla düşünecek daha önemli şeylerim var malum.
kızlar sizlere bir sorum var. dün geceden beri kasık ağrısı çekiyorum.. sizce doktora gitmeli miyim?? gece bi ara çok kötüydüm, sonra hafifledi uyuyup kalmışım.. ara ara uyandım hep ağrıyla ama hep kısa sürdü.. sabahtan beri yine ara ara yokluyo.. başka bir yerimde bişey yok, bebişimin hareketleri de normal her zamanki gibi.. ama ağrı girdiği zaman bazen dayanamıcak gibi oluyorum resmen nefesim kesiliyo.. belimden bir başlıyo, kasıklarıma, oradan da taa bacaklarıma kadar yayılıyo.. yalancı sancılardan bahseden arkadaşlar vardı doktorları normal bu haftalarda demişti.. 32. haftaya girdim bende. o yüzden pek üstünde durmak istemiyorum ama birazcık tedirgin de oldum açıkçası.. 18 saat oldu ara ara yokluyo, geçmedi.. az evvel bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim akıntım olmuş.. sizce ne yapmalıyım?? bulunduğum yerde kadın doğumcu yok, sevk almak istemiyorum okuldan da, çünkü yarın doktrrandevum var zaten.. ama çok da kararsızım acaba bugünden mi gitsem diye.. oooooffff yaaaaa ne yapsam..
kızlar sizlere bir sorum var. dün geceden beri kasık ağrısı çekiyorum.. sizce doktora gitmeli miyim?? gece bi ara çok kötüydüm, sonra hafifledi uyuyup kalmışım.. ara ara uyandım hep ağrıyla ama hep kısa sürdü.. sabahtan beri yine ara ara yokluyo.. başka bir yerimde bişey yok, bebişimin hareketleri de normal her zamanki gibi.. ama ağrı girdiği zaman bazen dayanamıcak gibi oluyorum resmen nefesim kesiliyo.. belimden bir başlıyo, kasıklarıma, oradan da taa bacaklarıma kadar yayılıyo.. yalancı sancılardan bahseden arkadaşlar vardı doktorları normal bu haftalarda demişti.. 32. haftaya girdim bende. o yüzden pek üstünde durmak istemiyorum ama birazcık tedirgin de oldum açıkçası.. 18 saat oldu ara ara yokluyo, geçmedi.. az evvel bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim akıntım olmuş.. sizce ne yapmalıyım?? bulunduğum yerde kadın doğumcu yok, sevk almak istemiyorum okuldan da, çünkü yarın doktrrandevum var zaten.. ama çok da kararsızım acaba bugünden mi gitsem diye.. oooooffff yaaaaa ne yapsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?