2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar noluyo böyle geçmiş sayfalara baktımda yavaş yavaş herkes sezeryan moduna girmiş çatı muaynesini yaptıran bu fikre sahip oluyo nedense çokmu acı veriyoki benim bir kaç arkadaşımda çatı muaynesinden sonra asla normal yapamam deyip sezeryan olmuşlardı neyse bakalım bende kontrolümde anlarım artıkzaten korkuyorum
bu arada günaydın herkese hayırlı cumalar rabbim herkesin gönlüne göre versin hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inş..

Herkes uyanmış günaudın herkeseeeeeeee :) o çatlakları hiç sorma canm karnım komple çatladı rekor bende herhalde.Annemde bitane bile çatlak yok ama halalarım da çatlak var bende onlara çekmişim herhalde valla çatlak falan düşünemiyorum şuan takılmıyorum pek fazla düşünecek daha önemli şeylerim var malum.

ya arkadaşlar öncelikle herkese günaydın, hayırlı cumalar.. ama bişey diyeceğim, şu çatı muayenesi olayını lütfen bilenler kendine saklasın. zaten doğum anı yaklaştıkça daha tedirgin, daha meraklı daha endişeli olmaya başladık bir de yok çok acıdı yok normal doğuramam filan demeyin.. lütfen yaaa.. rica ediyorum.. ayrıca herkesin acı eşiği farklıdır. normal doğumu bile gık demeden yapabilecek insanlar varsa onların da korkudan cesaretleri kırılmasın.. bir de son söylemek istediğim şey şu lütfen kimse yanlış anlamasın dediklerimi. kimsenin şahsına denmiş bir lafım yok, olamaz da zaten.. ne kadar tanıyoruzki birbirimizi sonuçta.. benim bu 4. hamileliğim. ilk üçünü düşürdüm ve sonunda hep kürtaj oldum.. hatta ilk kürtajım tıp fakültesinde olmuştu ve hiç anestezi olmadan yapmışlardı.. canımın çok tatlı olduğunu düşünen ben o acıya bile dayandıysam.. normal doğum ondan daha zor olmasa gerek diye düşünüyorum nacizane...

Hayırlı Sabahlar Herkese.. Cumamız mübarek olsun.. Bizde bu sabah kızımla 8.30 da kalktık sağlık ocağına muayeneye gittik.. bebişimin kalp atışını dinledim maşaallah pek bir hareketli dedi ebe.. kan ve idrar tahlili yaptı.. idrarda biraz iltihap varmış kan sonucunu da p.tesi alıcam İnşaallah..

Sizde ne var ne yok..?

Hayırlı cumalaaarrrrrr

iyi akşamlar kızlar,herkes iyidir umarım.Benim bu aralar mide yanmalarım çok oluyor kavruluyorum resmen,eğer ananelerin söylediği şey doğruysa benimki baya gür ve uzun saçlı bişi çıkacak:)))

simit pogaca filan yiyosanız bırakın kızlar, ben bıraktım baya rahatladım, çok yanıyodu midem fena idi.

Krem sürüyo muydun canım?
benim de baldırlarımda var, karnıma sürüyorum ama bacaklarıma üşeniyorum, eskiden de vardı zaten iice cogaldı bacagımdakiler.

günaydın herkese
hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

hadi güzel haberlerle gel inş

haberler güzel çok şükür
geçen hafta 3 gün yatmıştım erken doğum riski diye
şükür şuan yeri normal paşamın :)
sağlığıda yerinde yüzünü göstermedi ama ne yapalım o iyi olsun yeter
babası gibi sürprizci olacak :) gelince görcez artık
2 hafta önce gittiğimde 1300 idi şidmi 1680 olmuş
bu benim içimi çok rahatlattı çünkü şu sra diyet ve şeker ölçümü yapıyorum sürekli
herşey normale döndü ama sabah açlık şekerim yüksekti genelde nadiren normal çıkıo
ve diyetisyende bu durumun bebeğin gelişimini etkileyeceğini söyledi
ee gelişimini etkilese kiloda alamazdı doktorada söyledim böle böle die
diyeti bırakırsan öyle olur bırakmazsan sorun yok dedi çok şükür :)

selam hanımlar arada girip yazıyorum ama bir kişide selamımı alıp karşılık vermemiş üzüldüm..neyse herkesler ve bebişler iyidir umarım

hoşgeldin parparlim nasıl gidiyor şekercim

aaa çok sevindim gözün aydın tatlım
bi doktora gidip hemen üzülmemeli aslında :)

haftada 1 _ 2 gün kasıklarım ağrıyor 1 gün sonra geçiyor kızlar siz de de oluyor mu?

benimde kasık ağrılarım çok oluo
dün sordum kasıklarım çok ağprıyor die
bebek artık büyüdü hareketlerde çoğaldı ondan dedi
ee tabi bide vücut artık doğuma hazırlanıyor dedi
korkuyorum sanki D:

geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur iltihap için ilaç verdi mi?? bizimde gece sorunlarımız çok oluyo her gece ayrı bi sorun geçen göbek deliğim acıyordu uyuyamadım dünde kalça kemiğim feci ağrıdı yine de çok şükür bir sıkıntımız yok

simit pogaca filan yiyosanız bırakın kızlar, ben bıraktım baya rahatladım, çok yanıyodu midem fena idi.

sana katılıyorum şekercim
ben önceden ofisteyken bazı sabahlar kahvaltıda dışardna yerdim
öğleden sonra bisküvi çikolata fln yerdim
allahım nasıl mide yanması gavisconda sevmedim tadını ço kzorda kalınca azcık içiyordum
şidmi diyet yapıyorum tamamen düzgün beslenince yanmadan eser kalmadı
gaviscon süs olarak duruo artık

hayırlı cumalar tubaal'cım

Arşima hayırlı haberlerine çook sevindim canım çok geçmiş olsun Rabbimiz kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın

Arşima hayırlı haberlerine çook sevindim canım çok geçmiş olsun Rabbimiz kuzucuklarımızı bizlere bağışlasın

amin canım çok sağol

bu gece sabaha karşı baldırıma bir kramp girdi
anam nası fena bu iki oldu bikeresinde annemde kalıyordum seslenemedimde korkar die
kıpırdayamadım nası ağrıdı
bu sefer eşimi uyandırdım o ovaladı hemen geçti çok şükür

hadi gözün aydın.

kızlar sizlere bir sorum var. dün geceden beri kasık ağrısı çekiyorum.. sizce doktora gitmeli miyim?? gece bi ara çok kötüydüm, sonra hafifledi uyuyup kalmışım.. ara ara uyandım hep ağrıyla ama hep kısa sürdü.. sabahtan beri yine ara ara yokluyo.. başka bir yerimde bişey yok, bebişimin hareketleri de normal her zamanki gibi.. ama ağrı girdiği zaman bazen dayanamıcak gibi oluyorum resmen nefesim kesiliyo.. belimden bir başlıyo, kasıklarıma, oradan da taa bacaklarıma kadar yayılıyo.. yalancı sancılardan bahseden arkadaşlar vardı doktorları normal bu haftalarda demişti.. 32. haftaya girdim bende. o yüzden pek üstünde durmak istemiyorum ama birazcık tedirgin de oldum açıkçası.. 18 saat oldu ara ara yokluyo, geçmedi.. az evvel bi ıslaklık hissettim tuvalete gittim akıntım olmuş.. sizce ne yapmalıyım?? bulunduğum yerde kadın doğumcu yok, sevk almak istemiyorum okuldan da, çünkü yarın doktrrandevum var zaten.. ama çok da kararsızım acaba bugünden mi gitsem diye.. oooooffff yaaaaa ne yapsam..

ilaç vermedi kendi doktoruma göstericem tahlil sonucunu.. o verirse verir ilacı.. benim de kalçaların bacaklarım çok ağrıyor.. magnezyum verdi dr. ama onuda zor içiyorum..

Krem sürüyo muydun canım?
benim de baldırlarımda var, karnıma sürüyorum ama bacaklarıma üşeniyorum, eskiden de vardı zaten iice cogaldı bacagımdakiler.

Evet canım kullanıyordum, hatta kız kardeşim yurtdışındanda getirdi kakao yagı gibi birşey ama maalesef en sonunda doktorun dediğine geldim :) yaşayarak ögreniyoruz.Zaten fizyolojik olarakta yaglanmanın oldugu bölgede oksijenlenme az olur,yani dolaşım yavaşlar.İçsel bir durum tamamen,dışardan hiç birşey fayda etmez.Kullanmadımda çatladımı demektense,kullandım yine oldu demek farkı var :)

Canım sana geçmiş olsun,nadir giriyorum ben umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın.Morallerimizi yüksek tutmak gerekiyor.En son renkli ultrasona girdiğimde ben konuşup güldükçe bebeğimde gülümsüyordu.Mucize dedim bu!Eşim kamreya almıştı.Ne zaman konuşup gülsem,yanaklarında ki o gülücük belirtisi herşeye bedel.Boş kaldıkça izleyip duruyorum.Öğrendim ki bebeğim için önce ben mutlu,huzurlu olmalıyım.Benimde haftama göre suyum azaldı.Dışarıdan yapılabilecek bir şey yok.Kontrollerim 2 haftaya bir düştü.Normal doğum istiyorum,ama sezeryan olma olasılığı arttı bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalımda gerisi önemli değil.O yüzden hiçbirşeyi takmıyorum bebişim için.Gülmeye,gülümsetmeye devam ...

bunları doktora söylemende fayda var.. benimde çok kasıklarım ağrıyordu belime vuruyordu ağrısı sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum kendimi ama ben bende idrar yolu enfeksiyonu olduğunu düşünüyordum. bugünkü tahlilden sonra emin oldum ama sen yinede doktoruna söyle bunları..

canım kasık ağrısı önemli bence doktora mutlaka gözükmelisin yalancı sancı da olabilir ama yine kesin olması için doktora bakınmalısın helekı bukadar uzun sure agrın oluyosa ihmal etme erken doğuma işaret olabılır eger doğum sancısı ıse durdurmak ıcın tedavı altına alırlar seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…