2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tünaydın merhaba kızlar:))hepisni toplu yazayım dedim cok sık giremyrmda
ya ben size bişey sormak istyrm bilgisi olan vardır doktor bana bugun gel çalısabilir raporu al dedi ama ben gidemyrm hafta ya alsam sizce olur mu gec kalmıs olur muyum??

herkese hayırlı cumalar...

Gunaydin kizlarrr,herkese Hayirli cumalar Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah,hepimize hayirli dogumlar.

bencede kasik agrisi onemli bisey olabilir cnm,bir doktora danismanda fayda var. Randevunu bgune alma ihtimalin varsa bugun gorun doktoruna

Gunaydin kizlarrr,herkese Hayirli cumalar Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah,hepimize hayirli dogumlar.

bencede kasik agrisi onemli bisey olabilir cnm,bir doktora danismanda fayda var. Randevunu bgune alma ihtimalin varsa bugun gorun doktoruna

hadi gözün aydın.

sağol canım

doktorunu arayıp sorsan olmazmı ?
bugün gidersen eğer yarnkini iptal et bugün olsun kontrolün hemde ağrıya bakar

hadi gözün aydın.

sağol canım

doktorunu arayıp sorsan olmazmı ?
bugün gidersen eğer yarnkini iptal et bugün olsun kontrolün hemde ağrıya bakar

Son düzenleme:
Hayırlı cumalar kızlar,

Yaaaa bu hamilelikten midir nedir iice sinirli bi insan oldum çıktım İnsanlar hep soruyordu isim buldunuz mu diye, biz zaten biraz erkenci davranıp bulduk. Hayırlısıyla okan koycaz oğlumuzun ismini ama inatla çevremizdeki kimi insanlar ona başka isimle sesleniyo Sinirleniyorum, biz koyacağımız ismi söylediğimiz halde neden böyle yapıyorlar diye ama belli etmemeye çalışıyorum, kendi kendime sinirlenip duruyorum

ay güldürdün beni canım ya,bizdede var beğenmeyen tipler ama hiç takmıyorum kendi çocuğunuz torununuz olunca onlara koyarsınız canınızın istediğini diyorum.Hamileyim diye bişey diyemiyorlarda susup kalıyorlar:)))

Herkese günaydın güzel anneler:)bugün canım hiç bşey yapmak istemiyor..oysa o kadar çok işim var ki...acayip isteksizim..
bir de göğüslerimde normalde bişey yok..ama sıkınca epey bir sıvı geliyor...sizinki de böyle sıkınca mı geliyor..yoksa müdahelesiz akıyor mu?

Yok ben biz kesin kararımızı verdik, allah nasip ederse okan koycaz desemde bi dahaki görüşmede isimle ilgili bi mevzu dahi olmasa karnıma doğru yönelip kendi taktıkları isimle sesleniyorlar. Korkuyorum doğuncada böyle mi devam etcek diye, çoluk çocuğun ağzına da o ismi doluyorlar daha bebişim doğmadan millet başka isimle tanıyıp öyle seslencek diye endişeleniyorum. İnsanlar hiç hamile olduğumu da takmıyo zaten, varsa yoksa ağır kaldırma, eğilme kalkma. Bi hamilenin dikkat etmesi gereken tek şey onlarmış gibi. Oysaki bu dönemde fiziğimizden çok ruhsal dengemizde çok değişiyo ve hassaslaşıyoruz. Ama tabi bizim millette incelik nezaket hak getire

Son düzenleme:

o isim mevzusu ayrı birşey benmde hangi ismi söylersem ay şu isim daha güzel diyenler mi söylediğim isme uygun küfür bulanlar mı bak böyle dalga geçerler diyenler mi içiniz fesat sizin diyorum başka birşey demiyorum sanki biz hiçbirşey bilmiyoruz herşeyi onlar biliyor

kızlar merhaba,
çarşamba doktor randevum vardi. ağrılarımdan dolayı gitmiştim.
her şey yolundaymış. kızım 41 cm, 1800 gram olmuş.
doktor erken doğum riskim olduğu için ciğerlerini geliştirici iğne de verdi.
üüzünü ilk defa çok net gördüm, çok mutlu oldum.bana benziyordu sanki...

arkadaşlaaaaaarrr yarın alışverişe çıkıyorum kızım için, bebek çantasının olmazsa olmazları neler, bebeğim için öncelikli almam gerekenler neler olsun sizce

belli periyodlarla mı geliyo?
doğum sancısı demek için aynı aralıklarla gelmesi gerekiyomuş. düzensiz ise yalancı olabilir, baska bişi de olabilir tabi yarın doktora gittgnde söylersn, bugun cok yorma kendini bence.

benm de eşim yakında foruma girmemi yasaklicak :)
her akşam bişi cıkarıyorum vesvese kuruntu yapcak, ama boyle yazmış kızlar ama şöyle demişler diye :)

Son düzenleme:
gunydın kızlar kasıklarıma sancılar gırıyor adet sancısı gibi bazen ayyyyy uyyyy cekiyorum vallaaaaq

alla alal niye acaba

hiç takma emin ol herkeste var bu durum
bende de var takmıyorum ben ve babası ne dersek o yani
bide diğer isimde öle bi oturmuşki insanların kafasına gelip soruolar omu yosa bumu die
bide soruolar mesela ne koycanız ismini diom şunu aaa öle olur böle olur yandın sen die başlıolar
evladım o benim yakmaz o beni :)

sıkma ya o ilk gelen sütü bebenin içmesi lazım
ayrıca bu şekilde yaparsan doğumu tetiklersin
ben krem sürerken ellemeye korkuom siz ii kurcalıonuz

oh maşallah :)

arkadaşlaaaaaarrr yarın alışverişe çıkıyorum kızım için, bebek çantasının olmazsa olmazları neler, bebeğim için öncelikli almam gerekenler neler olsun sizce
canım bebek cantası derken dogum cantasımı yoksa dogumdan sonrası içinmi anlamadım ben aldıklarımdan aklıma gelenlerı yazaım oncelıkle kusmuk bezı 6 lı falandı yanlıs hatırlmaıosam sonra ıslak mendıl ama ıyı olanlarından bı adet kucuk boy suluk aldım(bıberonun ufacıgı) 2 tane bıberon aldım 1 tanede olur pişik kremi aldım ve pudra aldım emzik emzik askısı ve emzik koymak için kap aldım ki bence lazım bebe yağı ve bebe kolonyası ayrıca tırnak makası setı sac fırcası eger doğumdan sonra çalışıcaksan bı adette termos al ben almadım eger dogum çantası için diosan kendıne iç çamasırı emzirme südyeni bi pakette ped al bebeişe de yenidoğan bi paket ped al ayrıca göğüs pedi göğüs kremi sut pompası gecelik pijama terlik yenidoğan için setler var tulum onlardan al ben 2 takım koydum ne olur ne olmaz dıe kırmızı kurdaleli tac aldım 2 tane kurdale bağlamayı sevmıyorum bide çorap alanlar var yanına ama ben bu sıcakta çorap giymem istersen al şimdilik aklıma gelen bunlar

Canım işin en zevkli kısmıymış,bende geç başladım.Okullar kapanınca yapacaktım,ama erken doğum riskim olduğu için bu hafta sonu hallettik en sonunda.
Hastane çantası için;
Hastane çıkışı 10 lu ve 5 li iki takım (markalı falan değil pamuklu olmasına dikkat ettik)
Bebek bezi yeni doğan 1 numara (prima premium care)
Islak mendil 2 paket (unibaby yenidoğan-paraben içermediği için tavsiye ettiler)
Dr browns cam biberon(umarım ihtiyacımız olmaz,gögüsleri boşuna büyütmedik :))
2 tane pamuklu penye yelek
2 tane çıtçıtlı zıbın
2 tane çorap
4 tane ağız silme bezi
2 tane dalin alt açma bezi(kullan at)
Portbebe
Kendim için;
1 adet gecelik,1 adet pijama takımı,terlik,2 tane çorap,havlu,kağıt havlu,diş fırçası falan
2 emzirme sütyeni,1 emzirme atleti
6 lı depend hasta külodu(kullananlar memnunmuş :)
1 paket ped ve 3 tane logusa külodu
Gögüs pedi ve gögüs ucu kremi (Lansinoh çok tavsiye ediliyor)
Gögüs pompası (philips avent elektrikli almıştık)

Sana şimdiden kolay gelsin...liste yapıp gitmiştik ama fena yoruldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…