2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu liste benim çok işime yarayacak.. Teşekkür ederim.. :) :) benimde hala çok eksiğim var..

ah kardeşim.. millete eğlence geliyor bunlar. mesela ben eşime soruyorum, isim düşünelim.
senin aklında ne var diye. bana diyorki, bunlar işin magazin boyutu. sonra bakarız.
sıkıntı, külfet olunca millet üzerine almıyor da, hakikaten böyle konuşulması kolay, keyifli gelen mevzularda
üzerine vazifieymiş, sanki onlara sorulmuş gibi atlıyorlar meseleye. sanırım, bu örnekte bahsettiğin insanlar yakın akrabalar (!)
kendilerine hak görüyor olabilirler bu isim koyma mevzuunu.

bana doktorum bebişe başta erkek demişti. benim de çok sevdiğim bi isim rahmetli kayınpederimin ismi.
eşime de söyledim, ilk ismi o, ikincisini düşünelim diye. eşimin de hoşuna gitti ama bi şey demedi. neysee
netice-i kelam, bi gün arabada giderken kayınvadilem, kendi direkt söyleyemedi de, eşimin teyzesi üzerinden
''teyzen diyorki, mutlaka bebeğin ismini rahmetli eniştemin ismi koyun '' falan dedi.. kadının cümlesini bitirmesiyle eşim öyle bi atıldı ki..
ona neymiş, ona mı sorcaz diye.. eşim de biliyor ki, aslında kayınvalidemin isteği bu, ama bize o şekilde söyledi.
yani aynı isme hepimiz taraftarken bile, sorulmadan, bilmişlikle hareket edilince işler karışabiliyor.

sen gönlünü ferah tut. sonuçta o sizin bebeğiniz. istemediğin bi şey olmayacak.
millet de kendi kursun kursun dursun.. sonuçta sen ne dersen oo

aman bacım, sıkmak bi yana kurcalama bile. göğüs ucu kremine bile bu haftalarda başlamayın
diyor doktorlar. erken doğum tehlikesi oluşturuyor diye..
bu arada sorunun cevabı, benim için. göğüs ucundaki sürekli nemlilik şeklinde. öyle şıp şıp damlama durumu yok yani..

bebişine maşallah diyeyim.. gün geçtikçe büyüyor keratalar..

Son düzenleme:
herkese selaaaaam. nasılsınız? kım var kım yok?
ben yuruyememn vatnds dıyorum kendıme. baskıdan baya zor olmaya basladı. daha 33 teyım ılerleyen zamanlarda ne yapcam hıcbır fıkrım yok. sız ne alemdesınız koca göbüşlü hanımlar?

hoşgeldin
bugün sakin burası :)
bende çok yürürsem ertesi güne leke gelio
dün akşam yürüdüm bugün geldi
ama daha dün gördük kuzuyu turp gibi

MerhaBa arkadaslar bizde bugun dr umuza gittik:) hersey yolunda 31. Haftamiza girdik bebisim 36 cm ve 2 kg600 gr olmus:) cok sevindim onunda bnmde sagligimiz cok gzl maasallah, bnde gecen aydan bu aya yarim kilo almisim:) cifte mutluluk oldu bana:)

Aynen cnm yakın akrabalar durumu şekiller ve usluplar farklı olsada bu konuda huzursuzluk yaşayan bi ben diilim demekki, allah sağlık sıhhat versinde diyip sakinleştiriyorum kendi kendimi, yoksa inan ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar kimseden bişey beklememek lazım. Bu dönemde anladım artık biraz kendimizi düşünmeli ve gerekiyorsa bencil olmalıyız. Çünkü bebişlerimizin birincil ihtiyacı olan biziz. Rabbim bebişlerimizin yanında bizede hem sağlık hem de sabır ve kuvvet versin.

Son düzenleme:
MerhaBa arkadaslar bizde bugun dr umuza gittik:) hersey yolunda 31. Haftamiza girdik bebisim 36 cm ve 2 kg600 gr olmus:) cok sevindim onunda bnmde sagligimiz cok gzl maasallah, bnde gecen aydan bu aya yarim kilo almisim:) cifte mutluluk oldu bana:)

Oh maşallah kuzuya, 2600 mü ortalamaların epey üstünde gibi geldi bana biz 3 hafta önce 1180dik, acaba ne kadar olduk, haftaya öğrencez inşallah

Evt dr da bayagi onde gittigini soyledi:) aslinda en onemlisi sagligi tabiki asiri kilo ya da asiri zayiflik iyi degil , bana kalirsa 3700 gr gibi dogar tabii kimse bilemez de tahminen yani. Komikte geldi bi yandan esimde tombikmis belki ona cekti gurbuzcan diye isim taktim ona:) butun bebekler saglikli olsun ins

bence fazla doğar 3700den 5 kiloya yakın doğar o,ay yerim ben onu tosuncukkk:))))benimki şu an 1500 gr doktorum 3500 falan doğar dedi.Ne yiyip ne içiyorsun kız bizede söyleee:))

Tabiki cnm en önemlisi sağlık, ama ben bazen çok ikilemde kalıyorum Normal doğum istediğim için çok kilolu olmasın diye içimden geçiriyorum, ama küçük bebekte tutamam öyle pek biraz tırsağımdır diye de tombik olsun istiyorum, tabi sonrada amaaaan sağlıklı olsun da diyip susturuyorum kendi kendimi

Son düzenleme:
bence fazla doğar 3700den 5 kiloya yakın doğar o,ay yerim ben onu tosuncukkk:))))benimki şu an 1500 gr doktorum 3500 falan doğar dedi.Ne yiyip ne içiyorsun kız bizede söyleee:))

Aman o kadar olmasin:) 5 kilo:) seninkininde maasallahi var Allah saglik versin , ben son zamanlarda hergun 2-3 kasik dut pekmezi yedim kansiz oldugumdan doktor yememi soyledi ama hani ev yapimi olanindan . Sut nerdeyse hergun 1 litreye yakin iciyorum yogurt yiyorum ceviZ badem antep fist. Birde bu ara cok dondurmaya dadandim:)

.
:) haklisin 4-5 kiloluk bebek nasil cikar normal yoldan:) dusunemiyorum. Zaten musade etmez o kiloda normal doguma bnce:) bnde cok kararsizim normal mi sezaryanmi diye ama bu gidisle sezaryan olcam galiba

bi pekmez yemiyorum ben saydıklarının arasından ama bebekten bebeğe fark ediyor demekki işin şakası tabi sağlıklı olsunlarda,hayırlısı kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…