2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O bizde de var malesef canım yaa.Soruyorlar (özellikle eşimin tarafı) inş. Yusuf koyacağız diyorum.Aaa niye ömer koymuyorsunuz ki ömer çok güzel isim.(ömer kayınpederimin adı)Evet güzel isim ama Yusuf a karar verdik diyorum.Sonra bebeğim hakkında bişi oldumu ömercan'ın şapkası , yok ömercan'ın eldiveni...Hayyy ömer kadar taş düşsün tepenize diyecem zor tutuyorum.

Geçen kontrole gittiğimde doktorum bebeğin biraz küçük dedi.Ben de çok üzüldüm iyi beslenemiyor muyum acaba dedim.Yok üzülme senin beslenmenle alakası yok dedi.Doktorun yalancısıyım...

selam kizlar simdi doktordan geldim bebegimin sag bobreginin buyuk oldugunu soledi doktor simdiye kadar herseyi normaldi bidaha randevude bidaha olceriz onemli bisey deil belki kendiliginden normale doner dedi hic bole bi sorun yasayan oldumu??

nasılsınız kızlar,keyifler yerindemi?
ben aynı ev iş koşuşturmacası il yorgun düştüm yarında evde badanacı gelmeden şöyle bi toplancakları ayarlıycam ALLAH kolaylık versin bana:)))

nasılsınız kızlar,keyifler yerindemi?
ben aynı ev iş koşuşturmacası il yorgun düştüm yarında evde badanacı gelmeden şöyle bi toplancakları ayarlıycam ALLAH kolaylık versin bana:)))

ayy kolay gelsin. ben de sabahtan eşimle salonu değiştirdik... Uzun süre aynı duran eşyalar bunaltıyo beni...Büyük eşyaları eşim çekti sonra işe gitti.Hem bu vesileyle temizlik yapmış oldum.Çok yoruldum ama... Şimdi de bebişimin renklilerini attım makineye.Biberonlarını kaynattım.Daha çok işim var...Perdeler yıkanacak, halılar yıkamaya verilecek.Çok şükür badana derdim yok.Daha 4 ay oldu eve taşınalı.O zaman kolay gelsin bize

evt şekerim kolay gelsin bize:)
evleneli bu sene tam sene bitti badanada 6 senelik oldu sıkıldım hem gerekiodu artık:)
işin içine gircem girmeyede nasıl çıkıcam bilmiyorum:)))

MerhaBa arkadaslar bizde bugun dr umuza gittik:) hersey yolunda 31. Haftamiza girdik bebisim 36 cm ve 2 kg600 gr olmus:) cok sevindim onunda bnmde sagligimiz cok gzl maasallah, bnde gecen aydan bu aya yarim kilo almisim:) cifte mutluluk oldu bana:)

hay maşallah.. 31. hafta 2600 demek..
tahminen 2,5-3 hafta önden gidiyor demek gelişimi.. Allah bağışlasın..

valla ben de aynı ikilemi yaşıyorum. ama bebişin tombul olması sağlıklı olması anlamına gelmiyor.
doktorum da bebek zaten iri dedi, kalsiyumu kesti. ki ben süt içemiyorum. yoğurt peynir..
bebiş etli butlu olsun diyorum bi yandan. hadi karnında taşımak tamam da ama bi de onu doğurmak var..
sipariş gibi olcak ama ben maksimum 3500 gram doğsun istiyorum..

selam kizlar simdi doktordan geldim bebegimin sag bobreginin buyuk oldugunu soledi doktor simdiye kadar herseyi normaldi bidaha randevude bidaha olceriz onemli bisey deil belki kendiliginden normale doner dedi hic bole bi sorun yasayan oldumu??

İloscum çok üzüldüm tatlım inşallah demir beyimiz sağlığını korur dualarımız onunla

Biraz önce forum da bir arkadaşın açtığı konuuyu okudum ve çok üzüldüm.41 günlükken bebeğini kaybeden bir arkadaş öyle bir yazmış ki ciğerim parçalandı.Rabbim kimseye evlat acısı vermesin inş.Hala moralim bozuk eşim yorgunluktan zannediyor ama okuduğumu söylemiyorum yoksa siteye girişimi yasaklar.

ilosun bebeğinin sağ böbreği diğerine göre biraz büyük çıkmış ölçümlerde...ona üzüldüm bende

allah muhafaza etsin...
Neymiş ki böbreğin büyük olması?
Yani sonuçta bunlar daha gelişimlerini tamamlamamış bebekler,belki normal bi durumdur inşallahda öyledir...

slm kızlarrrrrr nasılsınız ya ben bugun o kdr cok vc gittimki sayamadm belimde agrıyo ara ara aynı adet olackmısım gibi ayyyy hayırlısıyla bi kurtulsaydık kızlarrr saglıklıca alsaydık cocuklarımızı kucaklarımıza bi sorun olcak die cok korkuorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…