2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

allah muhafaza etsin...
Neymiş ki böbreğin büyük olması?
Yani sonuçta bunlar daha gelişimlerini tamamlamamış bebekler,belki normal bi durumdur inşallahda öyledir...

Evet canım araştırdım netten biraz genelde erkek bebeklerde oluomus birkaç arkadasimizinda aynı durum olmuş 2.ölçümleri normal çıkmış erkek bebeklerin yumurtaliklari böbreklerden gelen siviyla buyuyormuş yada idrarı varsa ondanda olabiliomus 3 hafta sonra gittiğimde belli olur inşallah bisey çıkmaz ama bunları okuyunca moralim düzeldi daha oncede sekerim olduğunu solemislerdi bisey çıkmadı hem diorum böbreklerde bisi olsa 3 lu dopler renkli ultrason bunlarda niye normal çıksın ama tabi yine Allah'ın bileceği is bebislerimiZ Allah'a emanet

selam kizlar simdi doktordan geldim bebegimin sag bobreginin buyuk oldugunu soledi doktor simdiye kadar herseyi normaldi bidaha randevude bidaha olceriz onemli bisey deil belki kendiliginden normale doner dedi hic bole bi sorun yasayan oldumu??
canım bizimde aynı sorunumuz var 28 inci haftadan beri .sınırın altında dedi sınırın altında olduğu sürece sıkıntı yok dedi zaman ilerleyikçe geçebiliyor yada doğum yapıca geçiyor dedi erkek bebeklerin %50sinde görülüyomuş.geçmezsede yapcak bişi yok doğumdan sonra takiplerini yaptırcaz artık.bebbeğin idrarı böbreklerde birikiyor biraz.darlık falan oluyomuş bebeklerde yada idrar yollarında.ben alıştım 28inci haftadan beri alalhaa şükür büyümedi çok büyümesi problemdi.hayırlısı artık ama içini raht tutinş geçer

gunaydınn kızlar,
bugün yine erkenciyiz.
haftaya cuma 32 haftalık raporumu alıp izne çıkıyorum.
doktor çalışırsam erkenden doğuracağımı söyledi.
zaten son on gündür okulda inanılmaz yoruluyordum.
bol bol dinlenip son hazırlıklarımızı yapacağız artık...

Herkese günaydın canlar Ne zmaandır uğramıyordum buralara nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl? Biz iyiyiz çok şükür bu hafta ben raporluyum evde geçirdim vaktimi haftaya da son kez çalışıp 29 mayısta 32 haftamı doldurup iznimi alacağım ksımetse

günaydın canım 31 mayısta iznimi aktarıcam bende aslında izne ayrılmaya çok ihtiyacım var ama doğumdan sonrası daha önemli benim için mecburen aktarmam gerekecek

tubişim aramızda 1 hafta varmış kız senle

hiiiiiii sakın sıkma bir daha göğsünü mazallah erken doğum yaparsın çok sakıncalı!!!:18:

:) 2600 dr da bizde sasirdik gecen ay 1500 gramdi zaten:)

Oyy maşallahı var miniin desene ben de senle hemen hemen aynıyım hafta olarak benimki 1650 filandır şimdi . Zaten 2500ün üstünde doğan bebekler normal kiloda sayılıyor sanırım 4 kilo üstü olacak tombişş

günaydın güzel günler herkese..

günaydın

Gunaydin kizlar bugun kizimin kiyafetlerini yikicam artik
Yikicam yikicam dedim hep biseyler cikti is cikisi eve gidnce
İlk isim yikamakk :))

günaydın herkese...yok canım sıkarmıyım hiç sürekli..göğüs uçlarımda sıvılar akmış kurumuştu..bir defa denemek için yaptım..sonra hemen sildim dokunur muyum hiç..erken doğumu tetikliyor Allah korusun:)

gunaydın cnmmmm ben hallettım dun hatta utuledım bıle :))
bugunde besıgın kılıflarını yıkadım hastane cantamın yarısını hallettım sende hallet artık zor gelıyo sonrasııı

günaydın..sanırım aynı haftadayız..benim de bir oğlum olacak..ben de geçen hafta tüm gücümü toplayıp yıkayıp ütüledim..ama hala hastane çantasında bi kaç eksik var

selam kizlar simdi doktordan geldim bebegimin sag bobreginin buyuk oldugunu soledi doktor simdiye kadar herseyi normaldi bidaha randevude bidaha olceriz onemli bisey deil belki kendiliginden normale doner dedi hic bole bi sorun yasayan oldumu??

Allah korusun canim,insallah onemli bir durum degildir ve bir sorun cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…