- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.301
allah muhafaza etsin...
Neymiş ki böbreğin büyük olması?
Yani sonuçta bunlar daha gelişimlerini tamamlamamış bebekler,belki normal bi durumdur inşallahda öyledir...
canım bizimde aynı sorunumuz var 28 inci haftadan beri .sınırın altında dedi sınırın altında olduğu sürece sıkıntı yok dedi zaman ilerleyikçe geçebiliyor yada doğum yapıca geçiyor dedi erkek bebeklerin %50sinde görülüyomuş.geçmezsede yapcak bişi yok doğumdan sonra takiplerini yaptırcaz artık.bebbeğin idrarı böbreklerde birikiyor biraz.darlık falan oluyomuş bebeklerde yada idrar yollarında.ben alıştım 28inci haftadan beri alalhaa şükür büyümedi çok büyümesi problemdi.hayırlısı artık ama içini raht tutinş geçerselam kizlar simdi doktordan geldim bebegimin sag bobreginin buyuk oldugunu soledi doktor simdiye kadar herseyi normaldi bidaha randevude bidaha olceriz onemli bisey deil belki kendiliginden normale doner dedi hic bole bi sorun yasayan oldumu??
gunaydınn kızlar,
bugün yine erkenciyiz.
haftaya cuma 32 haftalık raporumu alıp izne çıkıyorum.
doktor çalışırsam erkenden doğuracağımı söyledi.
zaten son on gündür okulda inanılmaz yoruluyordum.
bol bol dinlenip son hazırlıklarımızı yapacağız artık...
Herkese günaydın canlarNe zmaandır uğramıyordum buralara nasılsınız ne var ne yok bebişler nasıl? Biz iyiyiz çok şükür bu hafta ben raporluyum evde geçirdim vaktimi haftaya da son kez çalışıp 29 mayısta 32 haftamı doldurup iznimi alacağım ksımetse
tubişim aramızda 1 hafta varmış kız senle
Ebet canımm:13: ama görüntü olarak ben sanki 4 hafta öndeyim sendenşişkoyum
Herkese günaydın güzel anneler:)bugün canım hiç bşey yapmak istemiyor..oysa o kadar çok işim var ki...acayip isteksizim..
bir de göğüslerimde normalde bişey yok..ama sıkınca epey bir sıvı geliyor...sizinki de böyle sıkınca mı geliyor..yoksa müdahelesiz akıyor mu?
:) 2600 dr da bizde sasirdik gecen ay 1500 gramdi zaten:)
günaydın güzel günler herkese..
ama maşallah güzelliğinden kilon fark edilmiyor kuzum
hiiiiiii sakın sıkma bir daha göğsünü mazallah erken doğum yaparsın çok sakıncalı!!!:18:
Oyy maşallahı var miniin desene ben de senle hemen hemen aynıyım hafta olarak benimki 1650 filandır şimdi . Zaten 2500ün üstünde doğan bebekler normal kiloda sayılıyor sanırım 4 kilo üstü olacak tombişş
günaydın
Gunaydin kizlar bugun kizimin kiyafetlerini yikicam artik
Yikicam yikicam dedim hep biseyler cikti is cikisi eve gidnce
İlk isim yikamakk :))
Gunaydin kizlar bugun kizimin kiyafetlerini yikicam artik
Yikicam yikicam dedim hep biseyler cikti is cikisi eve gidnce
İlk isim yikamakk :))
selam kizlar simdi doktordan geldim bebegimin sag bobreginin buyuk oldugunu soledi doktor simdiye kadar herseyi normaldi bidaha randevude bidaha olceriz onemli bisey deil belki kendiliginden normale doner dedi hic bole bi sorun yasayan oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?