- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.321
ben ozel okulda çalıştığım için doğum sonrasına aktaramam. eylül de iş başı yapmam gerekiyor. bir de zaten benim erken doğum riskim var. bu izin şart yanigünaydın canım 31 mayısta iznimi aktarıcam bende aslında izne ayrılmaya çok ihtiyacım var ama doğumdan sonrası daha önemli benim için mecburen aktarmam gerekecek
hazır boşşluk bulmuşken şöyle lohusa pijamamı ekliyeyim dedim çok beğenerek aldım hatta bayılarak sizlerlede paylaşmak istedim nasıl kızlar?
Eki Görüntüle 421880 Eki Görüntüle 421881 Eki Görüntüle 421882 Eki Görüntüle 421883
gunaydın cnmmmm ben hallettım dun hatta utuledım bıle :))
bugunde besıgın kılıflarını yıkadım hastane cantamın yarısını hallettım sende hallet artık zor gelıyo sonrasııı
günaydın..sanırım aynı haftadayız..benim de bir oğlum olacak..ben de geçen hafta tüm gücümü toplayıp yıkayıp ütüledim..ama hala hastane çantasında bi kaç eksik var
Hizlisin sekerim sen sana gec kaldin diye diye ben kaldim)1aydan beri yikicam canim ama bu aksam kesin artik
bencede hallet tatlım hemen sonra valla zor oluyo benım 3 gundur yapasım gelmıodu da dun aradan cıkardım ıste
cok sukur sende kendı fazla yormadan yap cunku cok ugrastırıyo utulerken kucuk kucuk ayyyy
bebısımmmm benımkıde sessız bu aralar . ama onların yeri cok daraldı vahh kuzularımızaaaHayırlı günler hanımlar.. nasılsınız.? beni sorarsanız pek iyi değilim.. Bel ağrılarım çok arttı ne yapacağımı bilemez oldum otursam olmuyor yatsam olmuyor.. hiçbir işimi yapamıyorum.. bugün kızımda hiç kıpırdamıyor çok moralim bozuk anlayacağınız..
Sizde ne var ne yok?
çook çook begendim güle güle giy inş.. sakıncası yoksa nerden ve kaç liraya aldın.
slm kızlaar...
Annem geldi memleketten temizlikler boya badana bitti sayılır bebişin odası gelicek perşembe günü onu bekliyoruz.Dün akşam nst ye bağlandık çok şükür hiç bir sorun çıkmadı..
perşembe günü gittiğim kontrolde servikal mesafede kısalma ve NST de kasılma olduğunu söyledi dr. erken doğum riski var dedi bugün tekrar gittik NST de yine sancı olduğunu söyledi çok önemli değil gibi görünüyor dedi ama önlem olarak 2 doz celestone ve nidilat başlattı aranızda bu durumda olan varmı varsa ne gibi değişiklikler oluyor söyleyebilirmisiniz
arakadaşlar amniyon sıvısının azaldığını kendimiz anlayabilirmiyiz belirti verirmi bu konuda bilgisi tecrübesi olan varmı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?