2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım 31 mayısta iznimi aktarıcam bende aslında izne ayrılmaya çok ihtiyacım var ama doğumdan sonrası daha önemli benim için mecburen aktarmam gerekecek
ben ozel okulda çalıştığım için doğum sonrasına aktaramam. eylül de iş başı yapmam gerekiyor. bir de zaten benim erken doğum riskim var. bu izin şart yani

Hizlisin sekerim sen sana gec kaldin diye diye ben kaldim )1aydan beri yikicam canim ama bu aksam kesin artik

bencede hallet tatlım hemen sonra valla zor oluyo benım 3 gundur yapasım gelmıodu da dun aradan cıkardım ıste
cok sukur sende kendı fazla yormadan yap cunku cok ugrastırıyo utulerken kucuk kucuk ayyyy

Hayırlı günler hanımlar.. nasılsınız.? beni sorarsanız pek iyi değilim.. Bel ağrılarım çok arttı ne yapacağımı bilemez oldum otursam olmuyor yatsam olmuyor.. hiçbir işimi yapamıyorum.. bugün kızımda hiç kıpırdamıyor çok moralim bozuk anlayacağınız..

Sizde ne var ne yok?

bencede hallet tatlım hemen sonra valla zor oluyo benım 3 gundur yapasım gelmıodu da dun aradan cıkardım ıste
cok sukur sende kendı fazla yormadan yap cunku cok ugrastırıyo utulerken kucuk kucuk ayyyy

ben annemi bekliyorum hadi hayırlısı bakalım daha ben beşikde almadım arabada nasıl olcak bilmiyorum kararsız olunca insan park yatak mı beşik mi concord gibi bi araba mı yoksa bebe confort mu bilemedim e bide küveti şampuanı bakım ürünleri alınacak anam benm çok işim varmış da ben rahat mı davranmışım ay bide bebek şekeri herşeyi mayıs sonuna bırakırsan olacağı bu dimi :111:

Slm tum anneler ve melekleri biz kizimla kac gundur giremedik gecmiside okuyamadim umarim herkes iyidir bende kiyafetleri yikadim persembe ama hala kurumadi havalardan dolayi yarin annemle ablam gelecek utuleyip yerlestirecegiz cantalarimizida hazirlayacagiz insallah utulemeyi birak minik minik asarken bile yoruyor insani nasil gececek bundan sonrasi bilmiyorum valla

bebısımmmm benımkıde sessız bu aralar . ama onların yeri cok daraldı vahh kuzularımızaaasıkış tepiş duruyorlar .
dogunca merak etme ayy bunlar nıye hıc durmuyor dıye sızlanacagız. benımde belım acayıp agrıyor kuzummmmm

slm kızlaar...
Annem geldi memleketten temizlikler boya badana bitti sayılır bebişin odası gelicek perşembe günü onu bekliyoruz.Dün akşam nst ye bağlandık çok şükür hiç bir sorun çıkmadı..

çook çook begendim güle güle giy inş.. sakıncası yoksa nerden ve kaç liraya aldın.

sağol cnm eminönünden alıp ta fiyatı konusunda kesinlikle uygun bulduğum tek ürün...eminönü havuzlu han ,kısmet diye bi mağaza sanırım 3. yada 2. kattaydı...
artış 3lü lohusa pijamalarından.ısezon fiyatı 149 tl sezonsonu diye 60 tlye aldım kumaşı fln çoook çok rahat tiril tiril....
kırmızı kaprili olanı burda(silivride)bi mağazadan 15 tl ye aldım

slm kızlaar...
Annem geldi memleketten temizlikler boya badana bitti sayılır bebişin odası gelicek perşembe günü onu bekliyoruz.Dün akşam nst ye bağlandık çok şükür hiç bir sorun çıkmadı..

oh oh herkes yakancaklar ütülencekler bitirmiş ben daha yeni başlıycam
bankemcim badana fln zor oldumu evi yerleştirmesi nasıl yaptın?
ya huyum çok kötü evde herşey elimden geçsin istiyorum temizlik konusunda kimseye güvenemiyoruım...
yavaş yavaş yaparım diyip gelmek iasteyenleri engelliyorum...

perşembe günü gittiğim kontrolde servikal mesafede kısalma ve NST de kasılma olduğunu söyledi dr. erken doğum riski var dedi bugün tekrar gittik NST de yine sancı olduğunu söyledi çok önemli değil gibi görünüyor dedi ama önlem olarak 2 doz celestone ve nidilat başlattı aranızda bu durumda olan varmı varsa ne gibi değişiklikler oluyor söyleyebilirmisiniz

canım ben geçen hafta perşembe ani kasılmayla hastaneye yattım. aniden kasıldım yürüyemedim. 4 gün hastanede yattım bana da iğne vurdular erken doğuma karşın. hemen nidilat başlattılar. şimdi evde yatıyorum tuvalet yemek dışında kalkamıyorum kasılıyorum çünkü.nstde sancım çıkmıyor ama ben ara ara özellikle ayağa kalkınca kasılıyorum karnım taş gibi oluyor

arakadaşlar amniyon sıvısının azaldığını kendimiz anlayabilirmiyiz belirti verirmi bu konuda bilgisi tecrübesi olan varmı acaba?

Son düzenleme:
slm hanımlar nasılsınızz ? artık son haftalarımıza yaklaştığımız için endişelerimiz korkularımızda arttı rabbim hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı yüzlerini görmeyi nasip etsin inşallah ..öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…