2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende nıdılat kullanıyorum hemde bir aya yakın bı suredır.Bu ılacı kalp hastalarına ve tansıyon hastalarına verıyorlar
normalde hamılelere verılmesının sebebı kan akısını duzenlemesı ve bebege daha rahat oksıjen gıtmesı ıcın
bu ılacı kullandıgında kendınde farkedersın zaten kasılmaların azalır duzene gırer agrın pek kalmaz
ben kullandıgımdan berıdır gecelerı cok rahat oluyorum kasılmalarım yok denecek kadar azaldı
ılacı bı gun aksatttım yıne aynı kasılmalarım oldu o yuzden cok dıkkatlı kullanıyorum...

arakadaşlar amniyon sıvısının azaldığını kendimiz anlayabilirmiyiz belirti verirmi bu konuda bilgisi tecrübesi olan varmı acaba?

merhaba benim suyum 1.5 aydır az seviyede birden su kaybım olmuş fakat ben bunu hiç bir türlü hissetmedim özel hastaneye gidiodum suyum az çıktı doktor dedi erken doğum olabilir üniversiteye sevk ediyim ben seni dedi neyse biz ünv. gittik bana yatış verdiler 4 gün yattım her gün 3 lt su serum fln derken 4 gün sonra çıkışım yapıldı ama suyumda çoğalma olmadı bebeği alıcaz bebek tehlikede neler neler dediler o zaman 7 ayım bitmek üzereydi neyse sonra prof.hoca geldi çıkışın olabilir haftada 1 kontrole gel fln dedi hemşireler soruyo kanaman kasılman ağrın sancın var mı hayır ped takibi yaptılar yine bişi yok bebek hareketleri çok ii sadece her an herşey olabilir die 4 gün orda yattım aradan 15 gün geçti suyum biraz artmıştı ve dün tekrar doktora gittim suyun az dedi riskli bi surum dedi şu an evdeyim haftada 1 nst ve dopplere giricem bakalım biraz uzun oldu ama tüm gelişmeleri yazdım eğer suyun azsa bebek hareketlerini takip et kasılman ağrın sızın olursa hemen doktora git sol tarafa yat iice dinlen ve 3 lt.su iç perşembe tekrar kontrole gitcem inş. bi sorun olmaz bu zamana kadar geldik Allah yardımcımız olsun bu arada 31+4 deyim

arakadaşlar amniyon sıvısının azaldığını kendimiz anlayabilirmiyiz belirti verirmi bu konuda bilgisi tecrübesi olan varmı acaba?

Canım biz bunu anlayamıyoruz maalesef,sadece usg ile ölçümü yapılabiliyor.Çünkü benim şuana kadar hamileliğim çok rahat gitti,son kontrolümde usg ölçümünde haftama göre suyumun azaldıgını öğrenene kadar,nazar değdi diyorum.Sadece bir ay öncesine kadar akıntım yoktu,akıntım başladı,ama doktor onun kontrolünüde yaptı ilk farkettiğimde.Sızıntı falan ya da kesede açılma falan yok dedi,zaten bunun bir açıklaması yokmuş,sadece erken doğum söz konusu dedi.

Canım banada doktor bebeğin hareketlerini sırt üstü yatıp takip etmemi söyledi.Zaten sıvı tüketimi amniyon sıvısı azalma durumu olmasa bile sağlıklı bir gebelik için mutlaka günde 3 lt aşağı olmaması gerektiğini söyledi.Normalde ayda bir olan takiplerim 2 haftaya düştü.Kontrole sanırım benden önce gideceksin,sonucunu paylaşırsan sevinirim.Sağlıkla gelsin bebişlerimiz :))

kızlar slm.Ya benim göbeğimin tam alt kemik kısmı çok fena ağrıyo yürüyemiyorum nerdeyse dr a sormayı unuttum ayağa kalkınca mahvediyo beni.
Bu gün e bebek mazasına gittik bebek arabası ve park yatak aldım babası arabayı gri-gülkurusu aldı rengini bende diyorum erkek oldğu için rengi içime sinmedi ama arabayı çok beğendim siyahını istedim ama yoktu sizce siyah başka bi model mi alsam?Eşim,erkek rengi kız rengi mi var diyo bana ama ben kararsız kaldım napim?

cek bi fotosunu da koy bakalım ??? bende kız rengı erkek rengı kıstasına karsıyım bak benım oglanın arabası ama kıza da olur

ıyı gecelerrr..gece olmasını cok ıstemıyorum aslındaa...yıne yatma cılesı baslıyacak..dönüp duruyorum..sızlerdede boyeldır sanırım;sabah guzel uyuyorum kalkma mecburıyetım olmazsa..sızlere sormak ıstedıgım konu dun hastaneye gıttım kontrole..sılıvrı anadolu hastanesıne basladım 3.ayımız oluyor dr.eser agara..aranızdan bu hastanede dogum yapan var mı ;yada bılgısı olan..corluda ıyı bı hastane ve dr bulamadgım ıcın son secenek burayı gormstum ama dun kontrole gıttıgımde orda sezeryanla dogum yapan bı bayanla konusunca yıne kafam karıstı ıyımı yapıyprum dıye..KOZMATİK sılıvrıde oturuyosun sanırım..sen nereye gıdıyosun hastaneye?

Bende ogluma kirmizi araba aldim, bence sadece pembe fln kız rengi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…