- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.341
perşembe günü gittiğim kontrolde servikal mesafede kısalma ve NST de kasılma olduğunu söyledi dr. erken doğum riski var dedi bugün tekrar gittik NST de yine sancı olduğunu söyledi çok önemli değil gibi görünüyor dedi ama önlem olarak 2 doz celestone ve nidilat başlattı aranızda bu durumda olan varmı varsa ne gibi değişiklikler oluyor söyleyebilirmisiniz
arakadaşlar amniyon sıvısının azaldığını kendimiz anlayabilirmiyiz belirti verirmi bu konuda bilgisi tecrübesi olan varmı acaba?
arakadaşlar amniyon sıvısının azaldığını kendimiz anlayabilirmiyiz belirti verirmi bu konuda bilgisi tecrübesi olan varmı acaba?
merhaba benim suyum 1.5 aydır az seviyede birden su kaybım olmuş fakat ben bunu hiç bir türlü hissetmedim özel hastaneye gidiodum suyum az çıktı doktor dedi erken doğum olabilir üniversiteye sevk ediyim ben seni dedi neyse biz ünv. gittik bana yatış verdiler 4 gün yattım her gün 3 lt su serum fln derken 4 gün sonra çıkışım yapıldı ama suyumda çoğalma olmadı bebeği alıcaz bebek tehlikede neler neler dediler o zaman 7 ayım bitmek üzereydi neyse sonra prof.hoca geldi çıkışın olabilir haftada 1 kontrole gel fln dedi hemşireler soruyo kanaman kasılman ağrın sancın var mı hayır ped takibi yaptılar yine bişi yok bebek hareketleri çok ii sadece her an herşey olabilir die 4 gün orda yattım aradan 15 gün geçti suyum biraz artmıştı ve dün tekrar doktora gittim suyun az dedi riskli bi surum dedi şu an evdeyim haftada 1 nst ve dopplere giricem bakalım biraz uzun oldu ama tüm gelişmeleri yazdım eğer suyun azsa bebek hareketlerini takip et kasılman ağrın sızın olursa hemen doktora git sol tarafa yat iice dinlen ve 3 lt.su iç perşembe tekrar kontrole gitcem inş. bi sorun olmaz bu zamana kadar geldik Allah yardımcımız olsun bu arada 31+4 deyim
selam ,
bol bol kayısı yiyip üzerine su iç . iyi gelecektir.
kozmatik bebeşim bana ses ver ????
bi arkadas benden once davranıp sormus sana aldıfgın lohusa takımın fıyatını soracaktım sana yerını ve fıyatını solemssın zatenn :)) muck muck git bakemteşekkürleerrrrr.. eşimi arayayım alsınnnn ..
bi arkadas benden once davranıp sormus sana aldıfgın lohusa takımın fıyatını soracaktım sana yerını ve fıyatını solemssın zatenn :)) muck muck git bakem
cek bi fotosunu da koy bakalım ??? bende kız rengı erkek rengı kıstasına karsıyım bak benım oglanın arabasıkızlar slm.Ya benim göbeğimin tam alt kemik kısmı çok fena ağrıyo yürüyemiyorum nerdeyse dr a sormayı unuttum ayağa kalkınca mahvediyo beni.
Bu gün e bebek mazasına gittik bebek arabası ve park yatak aldım babası arabayı gri-gülkurusu aldı rengini bende diyorum erkek oldğu için rengi içime sinmedi ama arabayı çok beğendim siyahını istedim ama yoktu sizce siyah başka bi model mi alsam?Eşim,erkek rengi kız rengi mi var diyo bana ama ben kararsız kaldım napim?
hahaha bence bosuna kırılmıs 20. haftamda park yatagımı 23. haftada arabamı aldımm ..tamam cnm gelsinde çekip koyarım
anneme söyledim aldıklarımı daha erken niye aldın falan dedi hevesim kıırldı ya
kızlar slm.Ya benim göbeğimin tam alt kemik kısmı çok fena ağrıyo yürüyemiyorum nerdeyse dr a sormayı unuttum ayağa kalkınca mahvediyo beni.
Bu gün e bebek mazasına gittik bebek arabası ve park yatak aldım babası arabayı gri-gülkurusu aldı rengini bende diyorum erkek oldğu için rengi içime sinmedi ama arabayı çok beğendim siyahını istedim ama yoktu sizce siyah başka bi model mi alsam?Eşim,erkek rengi kız rengi mi var diyo bana ama ben kararsız kaldım napim?
hahaha bence bosuna kırılmıs 20. haftamda park yatagımı 23. haftada arabamı aldımm ..
ben almadım kuzum . zaten o ana kucagını tasımak bı dert . bosken bıle cok agır . araba aldım ya yetererkenciyiz bayağı.
Kızlar ana kucağı alan var mı?ben istedim ama eşim fazla kullanamıycak diye almadı.
selamlaaar arkadaşlarrr yaaaa iki gündür kabızlık var fenayım.. ne yapsam bilemedim. tavsiyeiz nedirrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?