2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın annişlerrrrr! Benim oğlan dünden beri çok hareket etmiyor ya.Önceden sabahlara kadar kıpır kıpırdı uyutmazdı beni bugün çok az hareket etti... :26:

cnm bu konuda forumda kaç kez topik açtım ama benim gibi silivri anadolu hastanesine giden birini bulamadım....
ya ben emine özcana gidiyrum ilgisinden çok memnunumm...
hastaneyide çok beğeniyorum, odaları çok ferah...
valla eser ağarı bu forumda övmüşler çok iyi diolar ama bilemiyorum sen sezeryanlı hastada ne duydun?????
valla gelirsen bizim hastaneye iletişim halinde olalım ben silivride başka bi seçenek olmadığından en kafama yatanı bu diye tercih ettim anadoluyu...
sen ne kadar lık hamilesin?

günaydın annişlerrrrr! Benim oğlan dünden beri çok hareket etmiyor ya.önceden sabahlara kadar kıpır kıpırdı uyutmazdı beni bugün çok az hareket etti... :26:

cnm sanada hayırlı sabahlar...,
bebek hareketleri bundan sonra daha da az hissedilecek yeri daraldı bebiş büyüyo ....
Korkulacak bişey yok sadece arada oynadığını hisset yeterli....

Günaydın annişlerrrrr! Benim oğlan dünden beri çok hareket etmiyor ya.Önceden sabahlara kadar kıpır kıpırdı uyutmazdı beni bugün çok az hareket etti... :26:

Dünde benim kızım öyleydi.. neredeyse hiç kıpırdamadı.. bende onunla biraz konuştum
"annecim neden kıpırdamıyorsun?senin kıpırdaman beni mutlu ediyor" falan diye daha konuşma bitmeden başladı kıpırdamaya.. Biraz ilgi bekliyorlar heralde.. bende sizin gibi düşünmüştüm eyvah dedim bebeğe bişey oldu ama çok şükür bişey olmamış..

Gunaydin kizlarr,iyi pazarlar herkese.Bebeğin hareketleri konuşulmuş günü gününe tutmuyorki sıpaların 2 gün benide endislendirdi oynuyordu ama vok arada miskin miskin doktora gitcektim nerdeyse ama dun çoştu disaridaydim
ama masallahi vardi kuzucugumun cok normal yani

erkenciyiz bayağı.

Kızlar ana kucağı alan var mı?ben istedim ama eşim fazla kullanamıycak diye almadı.

Ben travel sistem aldim bebek arabasını onun içinde var bence şart cok küçükken nasıl tasicaz,kanguru bile aldim ben:)

slmm kızlar ıyı haftasonları herkesee..Benımde kayınvalıdem almıs bebek arabası ve ustune takılan
puset tarzı almıs ben anakucagını ıstıyorum evde daha rahat olur dıye ama pussete koymam bebegımı evde anakucagına koymayı
dusunuyorum

Cnm benim durumumda seninle aynı benimkinin hareketleri de sanki daha yavaş ve az gbi dr u arasammı diye düşünüyorum.

Ben de arasam mı diyorum bi eşim az dinlen hareket eder şimdi hemen veyveleye verme diyo.. Biraz önce bi bardak süt içip uzandım.Biraz tekmeledi ama 2-3 gün önce karnımdan çıkacak gibi hareket ediyodu... Hafta içi olsa hemen arkada sağlık ocağı var oraya giderdim ama...

Kızlar ana kucağı alan var mı?ben istedim ama eşim fazla kullanamıycak diye almadı.
bende aldim cnm, hem oto koltugu olarak kullancm, hem de bebek arabasinida ilk zaman anakicagini takarak kullancm, evin icinde falanda rahat olur bence biryere gidince falan bebek onun icinde rahat eder bence.

tatli biseyler ye canim sol tarafina donuk yat biraz sonrada sirtustu dön o zaman kipirdanmaya baslar, hafta hafta gebelik takviminde okudugum kadariylada artik yerleri daraldigindan cok hareketli olmayabilirlermis, hemen endiseye kapilma.

Arkadaslar puset ve anakucagi gereksiz diye dusunebilirsiniz belki ama ben kizimda her ikisinide kullandim ve inanilmaz rahat oluyor helde anakucagi, eger evde size yardimci olacak bir yakininiz yoksa evdeki herseyde size bakiyorsa iyi oluyor ben mutfakta yemek yaparken masanin uzerine koyuyordum anakucagini sallaniyordu icinde bende o arada kizimla sohbet ederken aynizamanda yemegimi yapiyordum. puset ise disari cikarken icine koydugunuzda bebeginiz kucaginizdaki kadar fazla hirpalanmiyor icine yatiriyordum sonrasinda bebek arabasina yerlestiriyorsunuz. inanin yaz kis farketmedi ben bebegim dogdugundan 1 yasina kadar hergun bir kac saat dolasiyorduk hic usumuyorlar. cok sukur kizim hic hastalanmadi dolasirken temiz havada uyuyakaliyordu.

Eklentiler

• $193805.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 31
  • $1727_barnevogn.webp
    14 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…