- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.361
ıyı gecelerrr..gece olmasını cok ıstemıyorum aslındaa...yıne yatma cılesı baslıyacak..dönüp duruyorum..sızlerdede boyeldır sanırım;sabah guzel uyuyorum kalkma mecburıyetım olmazsa..sızlere sormak ıstedıgım konu dun hastaneye gıttım kontrole..sılıvrı anadolu hastanesıne basladım 3.ayımız oluyor dr.eser agara..aranızdan bu hastanede dogum yapan var mı ;yada bılgısı olan..corluda ıyı bı hastane ve dr bulamadgım ıcın son secenek burayı gormstum ama dun kontrole gıttıgımde orda sezeryanla dogum yapan bı bayanla konusunca yıne kafam karıstı ıyımı yapıyprum dıye..KOZMATİK sılıvrıde oturuyosun sanırım..sen nereye gıdıyosun hastaneye?
günaydın annişlerrrrr! Benim oğlan dünden beri çok hareket etmiyor ya.önceden sabahlara kadar kıpır kıpırdı uyutmazdı beni bugün çok az hareket etti... :26:
Günaydın annişlerrrrr! Benim oğlan dünden beri çok hareket etmiyor ya.Önceden sabahlara kadar kıpır kıpırdı uyutmazdı beni bugün çok az hareket etti... :26:
erkenciyiz bayağı.
Kızlar ana kucağı alan var mı?ben istedim ama eşim fazla kullanamıycak diye almadı.
Günaydın annişlerrrrr! Benim oğlan dünden beri çok hareket etmiyor ya.Önceden sabahlara kadar kıpır kıpırdı uyutmazdı beni bugün çok az hareket etti... :26:
erkenciyiz bayağı.
Kızlar ana kucağı alan var mı?ben istedim ama eşim fazla kullanamıycak diye almadı.
Gunaydin kizlarr,iyi pazarlar herkese.Bebeğin hareketleri konuşulmuş günü gününe tutmuyorki sıpaların 2 gün benide endislendirdi oynuyordu ama vok arada miskin miskin doktora gitcektim nerdeyse ama dun çoştu disaridaydim
ama masallahi vardi kuzucugumun cok normal yani
Ben travel sistem aldim bebek arabasını onun içinde var bence şart cok küçükken nasıl tasicaz,kanguru bile aldim ben:)
Cnm benim durumumda seninle aynı benimkinin hareketleri de sanki daha yavaş ve az gbi dr u arasammı diye düşünüyorum.
gunaydın kızlar bu bebege noldu kıpırdamıyor kerataaaaa .. sabaha kadar durmayan oğlumdan çıt yokkk korkuyorummmmm
ben almadım daha bebek sekerlerını baskası alıcakmıs ama almassa ben ınternetten almayı dusunuyorum
fıyatları cok uygun gelıo bana
bende aldim cnm, hem oto koltugu olarak kullancm, hem de bebek arabasinida ilk zaman anakicagini takarak kullancm, evin icinde falanda rahat olur bence biryere gidince falan bebek onun icinde rahat eder bence.Kızlar ana kucağı alan var mı?ben istedim ama eşim fazla kullanamıycak diye almadı.
Ben de arasam mı diyorum bi eşim az dinlen hareket eder şimdi hemen veyveleye verme diyo.. Biraz önce bi bardak süt içip uzandım.Biraz tekmeledi ama 2-3 gün önce karnımdan çıkacak gibi hareket ediyodu... Hafta içi olsa hemen arkada sağlık ocağı var oraya giderdim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?