2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

erkenciyiz bayağı.

Kızlar ana kucağı alan var mı?ben istedim ama eşim fazla kullanamıycak diye almadı.
ben ucuzlarindan aldim canim set halinde 40-45 lira falandi ana kucagi alt acma zipizip kol cantasi kucak askisi falan cokta gereli deil aslinda ama ilk ogrendigimde bi heves aldim cantasi hic guzel deildi gittim bidaha guzel bi canta aldim ayrica bebek arabasini set halinde aldim icinde arac koltuguda var onuda ana kucagi olarak kullanabiliosun ama arac koltugu agir biraz pek rahat deil evde olmadigim icin eskiden cektigim fotosunu koydum yatagin uzerindeki yesil olan ana kucagi alt acmayida icine koydum kendinden yastigi var yerde solda var alttaki uzerine yatirip mutfaga falan goturursun dieride kucak askisi hepsini o fiyata aldim uygundu yani bide cantasi var

Eklentiler

• $IMG_1060.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 40
Bizim bebek şekeri alıp almayacağımız daha belli değil bu konuyu daha eşimle hiç konuşmadım.. zaten şunu almamız lazım dediğimde gözleri büyüyor adamın..

merhaba kızlar nasılsınız bakalım .hava kapalı sıkıntılı banada yansıyoo yapıcak bişey yok dünden beri annnemdeyim :) yuatıyorum kalkıyorum anlıyacağınız kendime bakıttırıyorum allah onlarda razı olsunn ..yarın babamız bizi almaya gelicek onuda özledik oğlum da elhamdulillah iyi ..melekleri yoğun bakımda olan arkadaşlarımızdan bi haber varmıı ? onlar ve hepimiz için dua ediyorum .öpüyoruz siziii

kızlar oğlumun karyolasını dün aldık bugün yerleştirdim çok şükür...sizlerede bi gösterelim dedik

buda foto albümü

oğlumla çok tşk ederiz minita'cım evet cibinliğin aparatı ayrı onu karyolanın altından vidasıyla monte ediyorsun çok pratik bişeymiş istemezsen çıkarabiliyosun

zeynepcim daha iyileri size olsun valla bizim oğlanlar çok kızın canını yakacak içime öyle doğuyor

Çok güzelmiş canım güle güle büyüsün paşan içinde sağlıkla inş. Benim oğlanın beşiği de beyaz ama uyku setimiz yeşilli kremli.(aldığımız sıra mavisi kalmamış, dedemiz alacaktı dedemizi bulmuşken aldık işte)

tşk ederiz beğenen herkese olsun tatlım yeşilde çok yakışıyo küçük paşalara ben bayılıyorum yeşile, kızlarda da pembe beyaza bütün kuzucuklar tatlı tatlı uyusular yataklarında tıpkı karımızda ki gibi mutlu ve huzurlu olurlar inşallah

Kızlar, çok şükür sonunda doğum çantamı hazırladım ama aklıma takılan bir kaç şey var. :44::44::44:

- Çoğu kişi hasta bezi yazmış listeye.Gerekli mi ? Gerekli ise kaç tane almalı ?
- Göğüs ucu kremi hangi marka alsam daha iyi olur ?
- Oğlum için Molfix Yeni Doğan bez aldık.Bütün paketi mi götüreyim (pakette 50 tane var sanırm) yoksa kaç tane alsam yeter ?
- Terlik , peluş içeri terliği mi yoksa dışarı terliği mi ?

CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM DOSTLAR....

-bana orkid yetmez dedikleri için orta boy hasta bezi aldım 1 paket
-lansinoh aldım
-7 8 tane koydum ama dahada koymak lazım sanki,benimki prima
-hemşire terliği de denilen sabolardan aldıö

bebegım ben hasta bezı almadım ama doguma yakın alırım.
lansınoh aldım en ıyısı oymus ..
20 tane alsam yanıma yeter 50 tane bezı 1 haftada bıtıremezsın bebegım
sabo terlık yada dısar terlıgı alcam 5 lıralıklardan ..
baska soru var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…