- 8 Aralık 2009
- 5.375
- 322
- 698
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.401
ben de ayni durumdayim.kipir kipirdi daha once ama son 2 gundur hafif dalgalanmalar seklinde hissediyorum sadece.umarim normaldir.
bebegım ben hasta bezı almadım ama doguma yakın alırım.
lansınoh aldım en ıyısı oymus ..
20 tane alsam yanıma yeter 50 tane bezı 1 haftada bıtıremezsın bebegım
sabo terlık yada dısar terlıgı alcam 5 lıralıklardan ..
baska soru var mı
-bana orkid yetmez dedikleri için orta boy hasta bezi aldım 1 paket
-lansinoh aldım
-7 8 tane koydum ama dahada koymak lazım sanki,benimki prima
-hemşire terliği de denilen sabolardan aldıö
benımde oyle guzelım dalgalanma var ama tepık cok nadirrrrbenimki de daha az kıpırdıyor birkaç gündür
lansınohu herkes cok oneri valla gogus yara olması bı anne ıcın sezeryan acısındn kotuymussss :26::26::26:bende hemencecık aldım koydumah canım teşekkür ederim şimdilik yok bi sorum...
lansınohu herkes cok oneri valla gogus yara olması bı anne ıcın sezeryan acısındn kotuymussss :26::26::26:bende hemencecık aldım koydum
kızlar bebek şekerlerimiz fikir olsun diye koyuyorum size 50 tanesi 30 tl aldım ben
Eki Görüntüle 422871
Eki Görüntüle 422872
bunuda eltime hediye yaptırdım
Eki Görüntüle 422873
Eki Görüntüle 422918
Eki Görüntüle 422922 Eki Görüntüle 422925
kızlar oğlumun karyolasını dün aldık bugün yerleştirdim çok şükür...sizlerede bi gösterelim dedik
Eki Görüntüle 422924
buda foto albümü
Eki Görüntüle 422918
Eki Görüntüle 422922 Eki Görüntüle 422925
kızlar oğlumun karyolasını dün aldık bugün yerleştirdim çok şükür...sizlerede bi gösterelim dedik
Eki Görüntüle 422924
buda foto albümü
bende ozelde yapcam canim bende normal dogum istiyorum bi sorun cikmazsa ozellerde illede sezeryan olcak die bisey yok bazi ozel hastanelerde sezeryan fiyatlari daha pahali oldugu icin sezeryana yonlendirmeye calisiyorlarmis ama sen normal istersen kimse seni zorla sezeyan yapmazSen sezeryan mı olacaksın ? Ya herkes diyor ki özel hastanede doğum yaparsan sezeryan olursun diyorlar korkutuyorlar beni yaaa bişi diyinBen doktoruma normal doğum istediğimi söyledim ama hiç bişey demedi :44::44::44:
Cok guzel olmus canim ve ferah yakisikli denizcimin yatagi albumu de cok guzel gule gule kullansinnn gerine gerine tatli tatli misil misil uykular da yatsin
Kızlar, çok şükür sonunda doğum çantamı hazırladım ama aklıma takılan bir kaç şey var. :44::44::44:
- Çoğu kişi hasta bezi yazmış listeye.Gerekli mi ? Gerekli ise kaç tane almalı ?
- Göğüs ucu kremi hangi marka alsam daha iyi olur ?
- Oğlum için Molfix Yeni Doğan bez aldık.Bütün paketi mi götüreyim (pakette 50 tane var sanırm) yoksa kaç tane alsam yeter ?
- Terlik , peluş içeri terliği mi yoksa dışarı terliği mi ?
CEVAPLARINIZI BEKLİYORUM DOSTLAR....
biz iyiyiz canim issiziz artik evdeiz izne ciktim siz nasilsiniztşk ederiz teyzesi daha iyileri sizlere olsunsen nasılsın demir nasıl keyfi yerindedir inşallah :nazr:
biz iyiyiz canim issiziz artik evdeiz izne ciktim siz nasilsiniz
oooo süppeer iyi keyifler o zaman...bizde iyiyiz ama benim dil kursum var hafta içi hergün tüm öğleden sonra okul gibi anlıcağın biraz zor gelsede bi yandan da ii oluyor zaman geçiyo hareket oluyo
evet iyi oluo simdi ben korkuom canim iyice sismanlicam die evde :))
Bişi olmaz ben gördüm senin resmini öyle çok kilolu değilsin gayet iyisin güzelsin maşallahın var seni kuzenime benzettimben şimdilik çıkıyorum tatlım yemek yiycez sonra yine açarım çook öptüm görüşürüz
cnm bu konuda forumda kaç kez topik açtım ama benim gibi silivri anadolu hastanesine giden birini bulamadım....
ya ben emine özcana gidiyrum ilgisinden çok memnunumm...
hastaneyide çok beğeniyorum, odaları çok ferah...
valla eser ağarı bu forumda övmüşler çok iyi diolar ama bilemiyorum sen sezeryanlı hastada ne duydun?????
valla gelirsen bizim hastaneye iletişim halinde olalım ben silivride başka bi seçenek olmadığından en kafama yatanı bu diye tercih ettim anadoluyu...
sen ne kadar lık hamilesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?