2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ah canım teşekkür ederim şimdilik yok bi sorum...

Varolmanın en güzel yanı, sıcacık bir güneş gibi iç ısıtan, minicik bir gülücüğe dünyaları verdiren, ağladığında canı en derinden yakan, tarif edilemeyecek kadar büyük, hiç bitmeyecek kadar derin bir duygudur;ANNE OLMAK....

Dünyaya aynı gözle baktıran, aynı anda güldüren, aynı anda ağlatan, koşulsuz, karşılıksız, sebepsiz sevdiren tek duygudur; ANNE OLMAK...

Hayatı sil baştan yaşadığımız, anne olmayı yaşayarak öğrendiğimiz, önceyi unutturan, sonrayı hatırlatan, tüm benliğimizle kendimizi adadığımız tek varlıklarımız, gonca güllerimiz, minik kuşlarımız...

lansınohu herkes cok oneri valla gogus yara olması bı anne ıcın sezeryan acısındn kotuymussss :26::26::26:bende hemencecık aldım koydum

Sen sezeryan mı olacaksın ? Ya herkes diyor ki özel hastanede doğum yaparsan sezeryan olursun diyorlar korkutuyorlar beni yaaa bişi diyin Ben doktoruma normal doğum istediğimi söyledim ama hiç bişey demedi :44::44::44:

kızlar bebek şekerlerimiz fikir olsun diye koyuyorum size 50 tanesi 30 tl aldım ben
Eki Görüntüle 422871
Eki Görüntüle 422872

bunuda eltime hediye yaptırdım
Eki Görüntüle 422873

aysuncum yusufccuk şekerine bayıldım bende bundan düşünüyorum kaça ve nerde yaptırdın?
bide doğum tarihi ve isim etiketine ne yazdırdın?

cnm harikaymış güle güle kullan SAĞLIKLA ,SIHHATLE,MUTLULUKLA büyüt kuzunu inş...

Sen sezeryan mı olacaksın ? Ya herkes diyor ki özel hastanede doğum yaparsan sezeryan olursun diyorlar korkutuyorlar beni yaaa bişi diyin Ben doktoruma normal doğum istediğimi söyledim ama hiç bişey demedi :44::44::44:
bende ozelde yapcam canim bende normal dogum istiyorum bi sorun cikmazsa ozellerde illede sezeryan olcak die bisey yok bazi ozel hastanelerde sezeryan fiyatlari daha pahali oldugu icin sezeryana yonlendirmeye calisiyorlarmis ama sen normal istersen kimse seni zorla sezeyan yapmaz

ben orkid koydum canim 2 paket orkid koy zaten hastanede ilk sargi bezi koyuyolarmis lansinoh krem aldim gogus icin ben primanin yeni doganini aldim 1 gun kalcaimiz kesin olsa az al derdim ama bence al bi paketi yanina ne olur ne olmaz terlik disari terligi canim ev terligi degil mumkun oldugunca hafif terlik koy yanina agirlik yapmasin ayaginda

biz iyiyiz canim issiziz artik evdeiz izne ciktim siz nasilsiniz

oooo süppeer iyi keyifler o zaman...bizde iyiyiz ama benim dil kursum var hafta içi hergün tüm öğleden sonra okul gibi anlıcağın biraz zor gelsede bi yandan da ii oluyor zaman geçiyo hareket oluyo

evet iyi oluo simdi ben korkuom canim iyice sismanlicam die evde :))

Bişi olmaz ben gördüm senin resmini öyle çok kilolu değilsin gayet iyisin güzelsin maşallahın var seni kuzenime benzettim ben şimdilik çıkıyorum tatlım yemek yiycez sonra yine açarım çook öptüm görüşürüz

merhaba..calısıyorum evde bos zamanım olunca anca gırebıldım foruma...baktım aslında varmı sılıvrı anadolua gıden dıye pek rastlayamadım denk gelmedık demekkı.ben kafeteryada beklerken bı bayanla tanıstım 10 gun gecmesıne ragmen duzelememıstı;kesık sezerayn yerınden ıltıhap gelıyormus ıkı buklum duruyordu..doktorunu sordum Emıne ozcan dedı..hastaneden hcı memnun kalmadıgını normal ssk hastanesı gıbı oldugunu,carsafı hergun degıstırmedıklerını kac kere ıstemelerıne ragmen tuvalet kagıdını getırmedıklerını vs vs..bıde kadıncagızın bebegının ust dudagı yarık dogmus;cocuk doktoruda moralını bozmus kadının cok..bebegın durumu cok ıyı degıl cıgerıne su kacmsı fılan demıs yanı anlıyacagın benı strese soktu gıttı kadın..ben normal deogum ıstedıgımı soyledım ınsallah oyle olur dedı..ben eser beye zaten normal ıstedgıımı her fırsatta soyluyorum oda bı sorun olmadıgını belırtıyor..ınsAllah ozaman gelene kadarda olmaz..Bu arada bana verılen dogum tarıhıde 14.07.2012...senınle aramızda fazla zaman yok..kontrolune ne zaman gıdıyosun?

Bu arada bızde bebek sekerı degılde;buzdolabı ıcın magnet yaptırdık..emınonunde kurukahvecı mehmet efendının sokagı sırf bu dukkanlarla dolu..yolun sonuna kadar gıdıp baktık esımle..ve ılk gırdıgmız dukkana karar verıp grı döndük..en hesaplısını orda bulduk..ordakı bayanda cok ılgılendı bızımle..kapı susumuzu...albumumuzu toptan yaptık cıktık..bır hafat sonrada kargoyla geldı bıze..ınanaın fıyatlafr ınternettekılere gore daha hesaplı..hemde cesıt cok daha fazla..nasıl ıstersen oyle kombıne edebılıyorlar..ınsAllah odamızıda bu forumdan kesfettıgımız erbosan dan begendık..yarın sıparıs verelım artık hemen hemen herkes almıs sanırım:)Allah herkese güle güle kullanmayı nasıp etsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…