- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.421
Zeynepcim ozel mesaj gonnderemiyorum. Bebegimiz iyi solunumu kendisi yapiyor. Daha beslemeye baslamadilar en az 6 hafta kuvezde kalicak 2 kilo olunca veriyorlarmis daha onumuzde cok uzun zamanimiz var . Zoor geciyor zaman ama sabretmek ve dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor sizde dualarinizi eksik etmeyin
Zeynepcim ozel mesaj gonnderemiyorum. Bebegimiz iyi solunumu kendisi yapiyor. Daha beslemeye baslamadilar en az 6 hafta kuvezde kalicak 2 kilo olunca veriyorlarmis daha onumuzde cok uzun zamanimiz var . Zoor geciyor zaman ama sabretmek ve dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor sizde dualarinizi eksik etmeyin
kzı senin kocanda elinden gelse doğsun öyle hastaneye götürelim diyecek
cnm ALLAH KOLAYLIKLAR VERSİN hiç kolay değil bebeğinden ayrı bebeğini beklemesi bizim bi arkadaşta bu sorunu yaşamıştı....Zeynepcim ozel mesaj gonnderemiyorum. Bebegimiz iyi solunumu kendisi yapiyor. Daha beslemeye baslamadilar en az 6 hafta kuvezde kalicak 2 kilo olunca veriyorlarmis daha onumuzde cok uzun zamanimiz var . Zoor geciyor zaman ama sabretmek ve dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor sizde dualarinizi eksik etmeyin
merhaba..calısıyorum evde bos zamanım olunca anca gırebıldım foruma...baktım aslında varmı sılıvrı anadolua gıden dıye pek rastlayamadım denk gelmedık demekkı.ben kafeteryada beklerken bı bayanla tanıstım 10 gun gecmesıne ragmen duzelememıstı;kesık sezerayn yerınden ıltıhap gelıyormus ıkı buklum duruyordu..doktorunu sordum Emıne ozcan dedı..hastaneden hcı memnun kalmadıgını normal ssk hastanesı gıbı oldugunu,carsafı hergun degıstırmedıklerını kac kere ıstemelerıne ragmen tuvalet kagıdını getırmedıklerını vs vs..bıde kadıncagızın bebegının ust dudagı yarık dogmus;cocuk doktoruda moralını bozmus kadının cok..bebegın durumu cok ıyı degıl cıgerıne su kacmsı fılan demıs yanı anlıyacagın benı strese soktu gıttı kadın..ben normal deogum ıstedıgımı soyledım ınsallah oyle olur dedı..ben eser beye zaten normal ıstedgıımı her fırsatta soyluyorum oda bı sorun olmadıgını belırtıyor..ınsAllah ozaman gelene kadarda olmaz..Bu arada bana verılen dogum tarıhıde 14.07.2012...senınle aramızda fazla zaman yok..kontrolune ne zaman gıdıyosun?
dualarımız senınle ve bebegınle . en kısa zamanda alsın kıloları 2 kılocuk olsun da evınıze gıdın . zaman su gıbı gecer insallah yavruma kurban olurum ben :))Zeynepcim ozel mesaj gonnderemiyorum. Bebegimiz iyi solunumu kendisi yapiyor. Daha beslemeye baslamadilar en az 6 hafta kuvezde kalicak 2 kilo olunca veriyorlarmis daha onumuzde cok uzun zamanimiz var . Zoor geciyor zaman ama sabretmek ve dua etmekten baska elimizden birsey gelmiyor sizde dualarinizi eksik etmeyin
Hamileliğimin 33. haftası içindeyim.
Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2.500 gr. - Yaklaşık boyu : 50 cm. (Baştan Topuğa)
doktorum herşeyin yolunda olduğunu söyledi. sakin olmam gerektiğini belirtti. ancak bende korku başladı bile rüyalarıma giriyor... doğum yaklaştıkça içim ürpermeye başladı.. normal doğum(epidural) düşünüyorum. umarım herşey yolunda gider..
bende bu maviden almayı düşnüyorum çok kullanışlı gözüküyor.
Sen sezeryan mı olacaksın ? Ya herkes diyor ki özel hastanede doğum yaparsan sezeryan olursun diyorlar korkutuyorlar beni yaaa bişi diyinBen doktoruma normal doğum istediğimi söyledim ama hiç bişey demedi :44::44::44:
maşallah maşallah bebeğine daha 7 hafta var bu ne boy uzunluğu böyle inşallah canım hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini doğumuda düşünmemeye çalış hamişliğin tadını çıkar...
canım haftasonu giremediğim için yeni gördüm msjını , bende mthfr677 heterozigot pıhtılaşma problemi var , ama çok önemli bişi değil çok şükür aspirin bile kullanmana gerek yok dedi birçok dr ama ben cesaret edip bırakamadıgımdan devam edıyorum....neden aspirin kullanıyorsun ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?