- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.461
Meraba kızlar bizde bugün doktora gidicez nasipse, izinde olmak gerçekten iyi geldi bana çünkü çok stresli bi işim var. Biraz canım sıkılsa da idare ediyorum, akşama kadar oğluşumla boğuşuyoruz :)) 31. haftamızda bebişim tersti doktorumuz böyle giderse doğuramazsın dedi,bende 'napayım içimde mi tutayım' demişim :) Yok canım yani normal doğuramazsın dedi. Babamız dedi bizimki çok hareketli o zamana kadar 10 kere döner diye. Dönse de tombiş baya yine sezeryan olabilirsin dedi. Neyse 32 de gittik düzelmişti ama tabii hala tombişti :) Bakalım bugün başka bi doktora gideceğiz o ne diyecek.. Bu arada doktorum diyorki bu kilo boy konusuna fazla takılmayın yani elim biraz kayar yanlış ölçebilirim diyor.. Bi arkadaşıma 38. haftada 2800 dediler üzüldü bakamamışım bebeğime diye 39 da doğum yaptı 3500 kg doğdu yani yanlışlık olabiliyo..
miniciğim mrb nasılsın ne yaptın biberon işini hangisine karar verdin???
İyiyim canım benim ,biraz bel ağrısı dışında bi sorunum yok çok şükür,biberonu medela calma alıcam canım ama unutmuşum bugün yine bi araştırayım en zon 50-60 civarıydı fiyatı,diğer aylarda mamaya geçince kullanmak için de philips avent hediye geldi 3-4 tane,ama ben yine de emmeyi bırakmasın diye emzirdiğim sürece medela calma kullanayım diyorum.
Sende ne var ne yok canım,neler yaptınız alışveriş tamam mı , sen aldın mı biberon?
Boşver canım sen sağlığına bak,bende 32 de çalışabilir aldım ama inan çok zorlanıyorum artık belim çok ağrıyo,yani 37 ye kadar dayanamıycam zaten ama ne zaman bıraksam diye kendi kendime soruyorum,Tabi sonrasına atmak çok önemli ama son haftalar çok zor valla.Bi de benim durumum biraz farklı izne ayrılır ayrılmaz memleketime gidicem doğum orda olcak nasipse ve şu an çalıştığım yere 16 saat uzaklıkta,yollarda doğurmam inşallah diyorum,kendi arabamızla eşimle 2 saate bir mola vererk gidicez inşallah.İnan eğer memleketimde çalışıyo olsaydım hiç düşünmez ayrılırdım ama böyle olunca offfff,inşallah eş durumu olur da rapora filan gerek kalmaz dua edin kızlarrr,burburcum sen memleketinde misin eğer öyleyse hiç telaş yapma , çık paşalar gibi iznine keyfine bak,sonrasında çok ihtiyaç görürsen rapor alırsın...
Ben biberonu Dr.Brauns aldım içinde çubuğu var hem diğer biberonlar gibi kaldırınca hemen akmıyor böylelikle bebeğin emmesi gerekiyor bu da bebeğin anne memesini hemen bırakmamasını sağlıyor hem de gaz yapmıyor.
Ay canım asıl sen çıksaydın ya yolun çok uzun, doğudasın heralde bende şubatta döndüm eş durumuyla guya memleketimdeyim ama çok uzağa düştüm günde 2saat yol okulum bide yol bozuktu o yüzden kanamam oldu hep doktorum da izin vermedi çalışmama,ins sende hayırlısıyla iyi bi yere gelirsin canım
Günaydın anneler! ben geç kaldım bugün ya... Eşim artık çok daha fazla çalışıyor.Hafta içi geliyor yatana kadar pc başında iş yapıo.Haftasonu da aynı şekilde.Dün gece 2 de bitirmiş işini ben de koltukta uyuyakalmışım.Uyandırınca beni uyuyamadım tekrar, başladık tartışmaya (annesi, babası, çok çalıştığından bizi ihmal ettiğinden) saat 4'e kadar.Zar zor uyuduk.Garibim 7 de kalkıp işe gitti ben ne güzel uyudum 11.30 a kadar...Bu aralar daha mı hassasım acaba ? Üzüldüm onu hem uykusuz bıraktığıma hem de canını sıktığıma....
defne aynı korku bende de var, doktoruma söyledim, ben normal dogum düşünüyorum su an için bi engel görünüyo mu dedim. inşallah, şu an için bi engel yok dedi. ama yine de güvenemiyorum, son anda bişi cıkarıp sezeryane alcaklarmış gbi geliyo :26:
canım haftasonu giremediğim için yeni gördüm msjını , bende mthfr677 heterozigot pıhtılaşma problemi var , ama çok önemli bişi değil çok şükür aspirin bile kullanmana gerek yok dedi birçok dr ama ben cesaret edip bırakamadıgımdan devam edıyorum....
günaydın kızlar . saçma sapan rüyaların dibine vurmus durumdayımmm . sayıklamaya falan baslıyormuşum gecelerii.normlde 1 hafta sonra kontrolum var ama tasınma merasımı denk geldıgı ıcın bı kac gun beklıcem mecbur ..
bebısle ılgılı bı sıkıntım yok sukurler olsun . ama bu aralar hareketsızlıgı canımı sıkmaktaaakızıyorum oğlum tekme at dıyorum cıkolata yıyorumm paşam kendı havalarındaaaaa:))
İyiyim canım benim ,biraz bel ağrısı dışında bi sorunum yok çok şükür,biberonu medela calma alıcam canım ama unutmuşum bugün yine bi araştırayım en zon 50-60 civarıydı fiyatı,diğer aylarda mamaya geçince kullanmak için de philips avent hediye geldi 3-4 tane,ama ben yine de emmeyi bırakmasın diye emzirdiğim sürece medela calma kullanayım diyorum.
Sende ne var ne yok canım,neler yaptınız alışveriş tamam mı , sen aldın mı biberon?
Ah cnmmm, ne kendini ne onu üzdüğüne değmez. Bebişleri düşünmek lazım ama malesef hassas olduğumuz için engelde olamıyoruz asabiyetimizede üzüntümüze de. Bizde periyodik olarak hafta da bir tartışıyoruz hemde aynı konular üzerineTek fark biz tartıştıktan sonra benim uykularım kaçıyo, ağlamaktan bitap düşüyorum, o ise arkasını dönüp hiç bişi olmamış diye dakkasında horlamaya başlıyor. Ertesi sabah ikimizde işe kalkıyoruz, ben uykusuz o turp gibi Değmiyo yani ne ağladığıma ne de saatlerce ona dil dökmeme, sonrası aynı tas aynı hamam. O hemen başka moda geçip hayatına devam ediyo ama ben endişelenmeden duramıyorum, bebek doğunca da böyle bizi ihmal edecekmi, işten geç gelip yine sadece futbolla ilgilenip ayaklarını uzatıp uyuyacak mı diye
çok geçmiş olsun o zamansız ve tutarsız ağrılardan bizde de var ama şükür başka bi sıkıntı yok...yok tatlım bende medela calma alıcam ilk doğduğuna ihtiyaç olursa die ama daha sonrası için bir tanede nuk'un first choice biberonunu aldım yeni çıkanını 6 aydan sonra kullanabiliyosun aır system antı colıc özelliğine sahip ama ilk etap için medela dan vazgeçmem benimde içime çok sindialışveriş bitti sayılır şampuanı küveti bezi kaldı yavrumun
İ-berceste canım sen nerde yaşıyorsun merak ettim de,aynı yerdemiyiz acaba diye...
ben konyadayım canım..sen?
İ-berceste canım sen nerde yaşıyorsun merak ettim de,aynı yerdemiyiz acaba diye...[/QUOyanlış alıntı olmuş..düzeltelim:)
canım profiline baktım farklı şehirlerdeyiz...ama aynı meslekte,aynı kan grubundayızve bebeklerimizin doğum tarihi aynı
canım profiline baktım farklı şehirlerdeyiz...ama aynı meslekte,aynı kan grubundayızve bebeklerimizin doğum tarihi aynı
Evt canım büyük tesadüf,benim yaşağım yerde senin kullanıcı adında bikaç yer var da,acaba aynı yerdemiyiz dedim ama değilmiş.Senin bebişin de benimkisi gibi kız mı yoksaBir de bebeğin duruşu için endişelenme son haftalara kadar dönebilir canım,ben 10 gün önce gittim kontrole dk doğum pozisyonu almış dedi ama benim kız biraz kilolu eğer böyle giderse sezeryan olabilirsin dedi,yani pozisyon alması da çok bişey değiştirmiyo bazen hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alalım da gerisi çok önemli değil canım...
benimki erkek canım..benim oğlanda biraz ufak olacak sanırım..1 hafta önce 1800 gr 42 cm di..doktor biraz geriden geliyor dedi..senin prensesine de maşallah..:)canım sağlıklı doğumlar olsun da sezeryan normal çok takılmammak lazım
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?