2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

ay sinir oldum doktoraaaaa, illa sezeryan yapcak yani. o olmadı baska bahane bu olmadı baska bahanee..

miniciğim mrb nasılsın ne yaptın biberon işini hangisine karar verdin???

ben nuk first choice cam biberon aldım, inşallah kullanmama gerek kalmaz ama

Son düzenleme:

Ben biberonu Dr.Brauns aldım içinde çubuğu var hem diğer biberonlar gibi kaldırınca hemen akmıyor böylelikle bebeğin emmesi gerekiyor bu da bebeğin anne memesini hemen bırakmamasını sağlıyor hem de gaz yapmıyor.

Ay canım asıl sen çıksaydın ya yolun çok uzun, doğudasın heralde bende şubatta döndüm eş durumuyla guya memleketimdeyim ama çok uzağa düştüm günde 2saat yol okulum bide yol bozuktu o yüzden kanamam oldu hep doktorum da izin vermedi çalışmama,ins sende hayırlısıyla iyi bi yere gelirsin canım

tubaal cığım bu gittiğimiz devlet hastanesinde. Benim eşimde doktor olduğu için aklına estiği için sezeryana sokamaz Eşim başımdan ayrılmaz zaten gerekirse kendi doğurtur :))

Günaydın anneler! ben geç kaldım bugün ya... Eşim artık çok daha fazla çalışıyor.Hafta içi geliyor yatana kadar pc başında iş yapıo.Haftasonu da aynı şekilde.Dün gece 2 de bitirmiş işini ben de koltukta uyuyakalmışım.Uyandırınca beni uyuyamadım tekrar, başladık tartışmaya (annesi, babası, çok çalıştığından bizi ihmal ettiğinden) saat 4'e kadar.Zar zor uyuduk.Garibim 7 de kalkıp işe gitti ben ne güzel uyudum 11.30 a kadar...Bu aralar daha mı hassasım acaba ? Üzüldüm onu hem uykusuz bıraktığıma hem de canını sıktığıma....

Dr. Browns un da iyi bi marka olduğunu duymuştum canım güle güle kullanın inş.,ama medela calma benim çok içime sindi...

Haklısın canım aslında benim de izne ayrılmam lazımdı ama sonrasında daha çok iznim olsun diye sabrediyorum,doğum sonrasında rapor haklarımı da kullanıcam hala eş durumu gelmezse ayl-ıksız izinle memleketimde beklemeyi düşünüyorum.Yani ben 1 haziranda atanıp 5 eylülde başlayanlardanım,inş 5 eylülde hak tanırlarsa sorunsuz memleketime giderim canım, çünkü rehber öğretmenim, tayin isteyeceğim ilçede 45-50 okul var ve toplam 5-6 rehber öğr. var yani rahat giderim inş,tek dileğim bizi yazın yapacak oldukları atamaya dahil etmeleri,buraya gelirken en kötü ihtimal şubatta dönerim diyodum şimdi onu da kaldırdıkları için hak vermeleri lazım diye düşünüyorum yoksa herkes 2 yıl madur olacak,dua edin benim gibi olanlar için , Allah kimsenin evladını annesiz babasız koymasın AMİNNNNNN

Ah cnmmm, ne kendini ne onu üzdüğüne değmez. Bebişleri düşünmek lazım ama malesef hassas olduğumuz için engelde olamıyoruz asabiyetimizede üzüntümüze de. Bizde periyodik olarak hafta da bir tartışıyoruz hemde aynı konular üzerine Tek fark biz tartıştıktan sonra benim uykularım kaçıyo, ağlamaktan bitap düşüyorum, o ise arkasını dönüp hiç bişi olmamış diye dakkasında horlamaya başlıyor. Ertesi sabah ikimizde işe kalkıyoruz, ben uykusuz o turp gibi Değmiyo yani ne ağladığıma ne de saatlerce ona dil dökmeme, sonrası aynı tas aynı hamam. O hemen başka moda geçip hayatına devam ediyo ama ben endişelenmeden duramıyorum, bebek doğunca da böyle bizi ihmal edecekmi, işten geç gelip yine sadece futbolla ilgilenip ayaklarını uzatıp uyuyacak mı diye

Bana da sanki normal doğuramayacaksın sen diyip sezeryana alacaklar gibi geliyo.Rabbim hayırlısını versin ne diyelim...

Geçmiş olsun canım.İnş. hiç bir sorun olmaz....

Canım benim oğlanda 2 gün falan pek hareket etmedi ben de korktum ama şimdi yine aynı performansta maşallah.Dün bide eşim karnın düne göre inmiş mi dedi.Bunu taktım kafama.Suyum mu azaldı acaba diye.Sürekli soruyorum eşime bi de şöyle bak bakim inmiş mi bi de böyle bak falan...Yok ya yok ben yanlış dedim bi fark yok amma abarttın diyo.Ama aklıma takıldı işte napcam şimdi ?

çok geçmiş olsun o zamansız ve tutarsız ağrılardan bizde de var ama şükür başka bi sıkıntı yok...yok tatlım bende medela calma alıcam ilk doğduğuna ihtiyaç olursa die ama daha sonrası için bir tanede nuk'un first choice biberonunu aldım yeni çıkanını 6 aydan sonra kullanabiliyosun aır system antı colıc özelliğine sahip ama ilk etap için medela dan vazgeçmem benimde içime çok sindi alışveriş bitti sayılır şampuanı küveti bezi kaldı yavrumun

Evet kesinlikle katılıyorum sana canım.Dediğin gibi inş. bebek olduğunda da aynı sorun olmaz! Dün bi ara bilgisayarını,dosyalarını sakladım az benimle ilgilen diye gidiyo bi arıyo bulamayınca yanıma gelip nerde bilgisayarım diye bi kızıo.Yarım saat aradı buldu oturdu pc başına.Halbuki o yarım saatte benimle ilgilense zaten söylicem nerde olduğunu...

Güle güle kullanın annesi,bizimde pek eksiğimiz kalmadı,büyük parçaları kıyafetleri hallettik,bebek şekerimiz kaldı onu da araştırıyorum şimdilik , zaten artık geniş geniş dolaşarak alışverişe çıkmak çok zor,eksiği çok olan arkadaşlar bir an önce kıpırdasınlar bence...

günaydın arkadaşlar....33+2 deyiz...bebeğim ters duruyor...36. haftada son pozisyonlarını alıyorlarmış ama yine de dönecek mi endişeliyim..bebeği benim gibi ters duran var mı?

canım profiline baktım farklı şehirlerdeyiz...ama aynı meslekte,aynı kan grubundayızve bebeklerimizin doğum tarihi aynı

Evt canım büyük tesadüf,benim yaşağım yerde senin kullanıcı adında bikaç yer var da,acaba aynı yerdemiyiz dedim ama değilmiş.Senin bebişin de benimkisi gibi kız mı yoksa Bir de bebeğin duruşu için endişelenme son haftalara kadar dönebilir canım,ben 10 gün önce gittim kontrole dk doğum pozisyonu almış dedi ama benim kız biraz kilolu eğer böyle giderse sezeryan olabilirsin dedi,yani pozisyon alması da çok bişey değiştirmiyo bazen hayırlısıyla sağlıklıca kucağımıza alalım da gerisi çok önemli değil canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…