2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oh yemeğimizide yedik geldik

Ohhh afiyet olsun canım,ben kahvaltıyla duruyorum kızım da pek hareketlendi acıktımı acaba yavrucuğum

Bu arada kızlar size bişey sorucam, bu emzirme sütyenlerinin penye olmayanları yok mu yaa,hadi evin içinde o penye olanlar iyi de dışarı çıkarken onlar giyilmez yani çok biçimsiz,ben 1 ten penye olandan aldım ama destekli düzgün duran bi modeli varsa ondan da almak istiyorum,var mı hiç denk gelen?

belki pozisyonu değişmiştir, aşağı inmiştir filan, suyundan değildir bence, bir gunde farketmez yani o kadar.

doktoruma dedim ki; akıntı geldiği zaman suyumdan mı gidiyo acaba diye korkuyorum dedim.
bu saatten sorna suyundan giderse oyle sızıntı gibi gitmez merak etme, foş diye gider anlarsın zaten dedi. sızıntı oluyo azalıyo diye endişelenme dedi.

günaydın arkadaşlar....33+2 deyiz...bebeğim ters duruyor...36. haftada son pozisyonlarını alıyorlarmış ama yine de dönecek mi endişeliyim..bebeği benim gibi ters duran var mı?

merak etme o daha cok döner, düzelir, ters olur..

Çok sağol canım yaa içim rahatladı... Bende de bazen akıntı çok sıvı gibi oluyo aklıma suyum mu akıo acaba diye gliyordu. Birşey daha sorayım ya.Afedersiniz vajinada acı hissediyorum bazen.Sanki iğne batıyo gibi.Sebebi ne olabilir acaba sizde de böyle birşeyle karşılaşan oldu mu ? Yara falan mı var ki acaba ? :44::44::44:

Emzirme südyenlerinin destekli olanları var. Ben bir kaç yerde sordum ama renk alternatifi yoktu. siyah, beyaz ve ten rengi vardı. Yine de temel renkelr yeterli bence. Dışarı çıkarken bencede o penye olanları giymek zor olur. Zaten löp löp süt olcak, yürürken filan acaip görüntü veririrz:))))

kızlar bende bugün 5haftalık çalışır raporumu aldım. bebeğimin başı aşağı dönmüş, doktor artık çok dikkat ediyorsun dedi. fazla hareket, ilişki filan hep yasak dedi. 4 hafta filan doğmasın sonra doğabilir dedi. bende kızıma sıkı sıkı tembih ediyorum. "ben seni merakla bekliyorum ama sağlıklı sıhhatlice büyü ve öyle gel kızım, ben beklerim" diyorum. boyu 44cm olmuş ama birazcık zayıf bir kızçem var, kilosuda 1750gr. çok mu az, kafama taktım şimdi. zayıf bir bebek olcak dedi doktor.

aynen benm dee nasıl rahatladım anlatamam, kafama takıp duruyodum, suyum mu akıyo acaba diye..

kızlar iki sorum var

1.park yatagın yatagını nasıl aldınız.pamuk yatak olsun deniyo ya visco olmasın deniyo ben de şole bişey buldum ne dersiniz?bi de lütfen benim kayınvalidem pamuk yatak doldurttu filan yazmayın:2:benim öle bi imkanım olmadıgı için kendim cözmek durumundayım :))BABY-MAX Pamuk Yatak (70 x 110 cm) GittiGidiyor'da 56483340

2.park yatak için bi arkadasım 3 tane carsaf aldım sadece hala (bebeği 6 aylık oldu) onları kullanıyorum diyo.siz nasıl hallettiniz?

ay o kadar aç kalma yazık kuzuya
ben görmedim hiç bitane aldım zaten emzirme sütyeni bitane sporcu sütyenim var güzel topluo önden aç kapalı onu kullanırım

hayırlı olsun
dikkat et ama kendine ve kızına çok yorulma
olsun zayıf olunca doğum kolay olur :)
doktor sorun var demediği sürece takma

hiç bilgim yk :S
ama yetmezse sana çarşaf alırsın kıtlık yok ya nasılsa

hiç bilgim yk :S
ama yetmezse sana çarşaf alırsın kıtlık yok ya nasılsa

hakketen yaa, sanki kıtlık varmış gbi ben de, herşeyi şimdi almak zorundaymışım gbi hissediyorum
sanki sonradan alamazmışm, dogumdan sonra bi daha evden cıkamicakmışm gbi..

mesela dogum cantasına 7,8 tane bebek bezi koysan yeter, olmadı lazım olursa, hastanede daha cok kalcak olursan, heryerde satılıyo zaten alırsın, illa paketle götürmeye gerek yok yane

Ben karar verdım kızlar . bundan sonra beledıye otobuslerınde . metrobuste . metroda yada dolmusta .ayakta kalmamak ıcın su lcw dekı klasık dar loadıng baby yada comıng soon yazan yumurtalı tısortlerden gıynıcem .. bol bısey gıynınce senı hamıleden saymıyorlar .. ben anlamıyorum ayakta hamıle gorup bakıp ta kafasını cevıren kadınları ???
bu zamana kadar bana hıc bı kadın yer vermedi . hep erkekler yer verıyor??illa yer istemek mi lazım ? bide son durağa 2 dk kalmış kadın -AAaaa. Hamıle varmışşş..deyıp kalkıyo?
bende anca mı gordun nerdeyse dogurmak uzereyim , kör kadın .. edasıyla sa olun oturmıcam son durağa geldık dıyorum
kan beynime sıcradı ....

Cokkk haklisin canim ama o tisortlerde ise yaramiyor c.tesi gunu
Dolmusa bneyim dedim ilk defa uzerimde bebekli tisort vardi kimsenin
Umru lmadi canim hatta anne kiz oturuyodu basinda dikilince bana ne desin
Bekle yanimizda incez 3durak sonra indiler dalga gecer gibi bogazlicaktim
Kadini nerdeyse insanlarda merhamet kalmamis onu anladim canim

aboooooo edepsize bak sen
bi adam bana dedi ki . bacım neden yer ıstemıyorsun . Bende dedım nıye ısteyeyım ınsanlar vermedıkten sonra . araba fren yaptı bılerek kadının ayagına bastım . ayy cok pardon dedimm ..
AAA hamıle mısın . fark etmedım dedi .. Yaww insaf yahuuu en az 5 kere baktın benı ınceledın . yanındakıne benı işaret ettın sora işine döndün
bende azcık agresıfım soylemesı ayıpp dayanamıyormm

Onlarinda esleri kizlari hamile olcak bunu hic dusunmuyorlar
Uyuma numarasida yapiyolarya gidip durtmek geliyo icimden
hemde bununla ))

Ay ben oturuyorsam bir hamile görsem hemen yer verirdim.Hatta karnım belli olmaya başlayınca sevindim oh şimdi otobüse binince bana yer verirler diye.1,5 ay sonra inş. doğurcam şimdiye 1 yada 2 defa birileri yer verdi.Heleki birinde oturuyorum bir yaşlı teyze bindi etrafımdakilerde orta yaş insanlar içlerinde ben genç olduğumdan mı ne benim gözüme bakıyolar kalkıp yer vereyim diye.Ayy birisi de yer vermedi mi kalkıp yer vermeye yeltendim teyze otur sen otur dedi.İnsanlık nereye gidiyor!

hayırlı olsun
dikkat et ama kendine ve kızına çok yorulma
olsun zayıf olunca doğum kolay olur :)
doktor sorun var demediği sürece takma

artık dikkat edicem kızım için için arsimacım. doktor sağlıklı bir bebek dedi. kuzucum elini çenesine koymuş derin derin düşünüyordu:)

Canım bende de oluyo öyle ağrılar,sanırım doğuma hazırlanıyoruz,tam vajinanın üzerindeki kemik bile nasıl zonkluyo bazen ama iyiye yor bence...

Canım o destekli olanları bilinen bi markada mı gördün yani bi internet sitesi filan var mdır ya da mağaza adı söylermisin bi araştırayım ben...

Ayyy gerçekten çok anlayışsız insanlar var,zeynepcim seni fazla dellendirmesinler bence neler yapabileceğini tahmin edemiyolar,ama yap kuzum valla hakediyolar,biz ilgi sevgi bekledikçe bak şu saygısızlara...

Ayyyyyy gözdenurcum seninki zeynepten de beter olmuş,tühhhh

evet canım bazen yer veriyorlar, bazen vermiyorlar. ben de pek çıkamıyorum bir yere sırf bu yüzden. ama markette falan hep yardımcı oluyorlar ,hala insanlık ölmüş değil demek ki

evet öle gelio
hadi biz çıkamayız belki bi süre diyelim
ee yakınlarımız gider alır :d

artık dikkat edicem kızım için için arsimacım. doktor sağlıklı bir bebek dedi. kuzucum elini çenesine koymuş derin derin düşünüyordu:)

yiceksin o pamuk ellerini parmaklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…