- 2 Kasım 2011
- 692
- 0
- 316
- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.501
sevimli bir oda olmuş
sağlıkla kullansın inş.
mışıl mışıl uyusunda büyüsün o oda içinde :)
Hazırlıklar son gaz devam ederken... Oğluşumun odasını paylaşmak istedim.Perdemiz , cibinliğimiz , dönencemiz falan eksik daha...
Eki Görüntüle 423760 Eki Görüntüle 423761 Eki Görüntüle 423762 Eki Görüntüle 423763 Eki Görüntüle 423764
selamlaaar arkadaşlarrr yaaaa iki gündür kabızlık var fenayım.. ne yapsam bilemedim. tavsiyeiz nedirrrr
ben de abimden alıcam ana kucağını. aslında kullanışlı bi şey amaselam kızlar,
ben ana kucağını aldım. oto oltuğu olarak da kullanacağım için.
eğer oto koltuğu olarak kullanmayacaksaız almanıza gerek yok.
hastaneler bu konuda ticari düşünebiliyor. zira normal doğum çoğu yerde sezaryanın yarısı,Sen sezeryan mı olacaksın ? Ya herkes diyor ki özel hastanede doğum yaparsan sezeryan olursun diyorlar korkutuyorlar beni yaaa bişi diyinBen doktoruma normal doğum istediğimi söyledim ama hiç bişey demedi :44::44::44:
valla, millet çok duyarsız ya.. bugün minibüse bindim. 20li yaşlarda genç erkekler, kızlar kös kös oturuyor.Ay ben oturuyorsam bir hamile görsem hemen yer verirdim.Hatta karnım belli olmaya başlayınca sevindim oh şimdi otobüse binince bana yer verirler diye.1,5 ay sonra inş. doğurcam şimdiye 1 yada 2 defa birileri yer verdi.Heleki birinde oturuyorum bir yaşlı teyze bindi etrafımdakilerde orta yaş insanlar içlerinde ben genç olduğumdan mı ne benim gözüme bakıyolar kalkıp yer vereyim diye.Ayy birisi de yer vermedi mi kalkıp yer vermeye yeltendim teyze otur sen otur dedi.İnsanlık nereye gidiyor!
kızlar iki sorum var
1.park yatagın yatagını nasıl aldınız.pamuk yatak olsun deniyo ya visco olmasın deniyo ben de şole bişey buldum ne dersiniz?bi de lütfen benim kayınvalidem pamuk yatak doldurttu filan yazmayın:2:benim öle bi imkanım olmadıgı için kendim cözmek durumundayım :))BABY-MAX Pamuk Yatak (70 x 110 cm) GittiGidiyor'da 56483340
2.park yatak için bi arkadasım 3 tane carsaf aldım sadece hala (bebeği 6 aylık oldu) onları kullanıyorum diyo.siz nasıl hallettiniz?
bugün dr randevum vardı. 32artı4 itibariyle bebişim 2300 gr ve yaklaşık 44 cm
doktor yaklaşık 3 hafta ilerden gidiyormaşallah dedi , ardından da inş 37-38 gibi kendi gelir, yoksa bunu doğurmak zor olacak dedi..
demir hapı haricinde bi şey kullanmıyorum ama buna rağmen iri bebek.. hem sevindimhem de düşüncelere daldım. :44:
normal doğum istiyorum, doktorum da bunu baştan beri teşvik ediyor. ama gelişimi böyle devam ederse normal doğum imkanı azalır.
zorlamayla, bastırmayla, vakumla yapılan doğum çok da ''normal'' olmuyor dedi..:26:
bakalım ne olacak?:44:
haricen, bebiş kanala yakın ama rahim ağzı uzunluğu iyi, suyu da güzel. ama çok sık tuvalete gidiyorum, çok sıkışıyorum dedim.
baktı. hakikaten başı idrar kesesine yaslanmış durumdaydı. idrar kültüründe de enfeksiyon çıktı zaten. bunun da etkisi var dedi.
bir hafta kullanılacak antibiyotik yazdı. mutlaka 3 litre su iç, 2 hafta sonra tahlillerinle gel dedi.
40 günde 3 kilo almışımfazla almışsın yine, dikkat edeceksin dedi. az yeme ve yürüyüş tavsiyelerini yeniledi..
haa, bi de artık cinsel ilişki yok
Cena demir hapi kullaniyormusun? bendede kabizlik vardi dediklerinin hepsini denedim ama faydasi olmadi sonunda demir hapini birakmak zorunda kaldim, yinede faydasi olmadi dr bir surup verdi cok sukur simdi rahatim. insaallah demir hapini biraktigim icin bir sorun olmaz.
Canim maasallah bebisinecanim neden iliski yok dedi dr?
demire hep devam. geçen ay tahlilde biraz düşük çıktı kan, o yüzden şimdi günde iki tane içiyorum.
her gün kahvaltıda salatalık domates yiyorum. öğlenleyin koca bi kaseyle yeşil salata yapıp yiyorum.
su da, kesinlikle 2 litrenin altına düşmüyorum. bunlarla geçti kabızlığım.
doktorun demiri bıraktığını biliyor mu? :44:
rahim ağzı uzunluğu iyi, erken doğum riski yok dedi. ben de ardından sordum. cinsel ilişki ?:44:
riskin yok ama bu haftadan sonra tavsiye etmiyorum. artık doğumdan sonra dedii
bugün dr randevum vardı. 32artı4 itibariyle bebişim 2300 gr ve yaklaşık 44 cm
doktor yaklaşık 3 hafta ilerden gidiyormaşallah dedi , ardından da inş 37-38 gibi kendi gelir, yoksa bunu doğurmak zor olacak dedi..
demir hapı haricinde bi şey kullanmıyorum ama buna rağmen iri bebek.. hem sevindimhem de düşüncelere daldım. :44:
normal doğum istiyorum, doktorum da bunu baştan beri teşvik ediyor. ama gelişimi böyle devam ederse normal doğum imkanı azalır.
zorlamayla, bastırmayla, vakumla yapılan doğum çok da ''normal'' olmuyor dedi..:26:
bakalım ne olacak?:44:
haricen, bebiş kanala yakın ama rahim ağzı uzunluğu iyi, suyu da güzel. ama çok sık tuvalete gidiyorum, çok sıkışıyorum dedim.
baktı. hakikaten başı idrar kesesine yaslanmış durumdaydı. idrar kültüründe de enfeksiyon çıktı zaten. bunun da etkisi var dedi.
bir hafta kullanılacak antibiyotik yazdı. mutlaka 3 litre su iç, 2 hafta sonra tahlillerinle gel dedi.
40 günde 3 kilo almışımfazla almışsın yine, dikkat edeceksin dedi. az yeme ve yürüyüş tavsiyelerini yeniledi..
haa, bi de artık cinsel ilişki yok
yok canim soylemedim mayis 30 da randevum var insaallah soylerim. ama kesin devam diyecek. ya birde bende hemoroid sorunu var kabiz oldugumda kanamam oluyor. kabiz oldugumda agridan sancidan duramiyorum demir hapinin yerini doldururmu bilmiyorum ama pekmez yiyorum. Allah yardimcimiz olsunda bu gunleri saglikla gecirelim.
benim de geçen ay vardı kabızlık sorunum. doktorum, sabah kalkınca oda sıcaklığında
hatta biraz ılık da olsa daha iyi olur bir bardak suya iki üç kuru kayısı at, birkaç dakika sonra suyu iç,
kayısıları ye dedi. haricen kahvaltıda ve günün diğer öğünlerinde mutlaka salatalık, kıvırcık, roka, marul gibi
taze sebzeler tüketmemi söyledi, koyu renk özellikle tam buğday ekmeği ye ve tabiki 3 litre su iç dedi.
hakikaten biraz dikkat edince bir haftaya rahatladım.. tavsiye ederim.
Cena demir hapi kullaniyormusun? bendede kabizlik vardi dediklerinin hepsini denedim ama faydasi olmadi sonunda demir hapini birakmak zorunda kaldim, yinede faydasi olmadi dr bir surup verdi cok sukur simdi rahatim. insaallah demir hapini biraktigim icin bir sorun olmaz.
Hazırlıklar son gaz devam ederken... Oğluşumun odasını paylaşmak istedim.Perdemiz , cibinliğimiz , dönencemiz falan eksik daha...
Eki Görüntüle 423760 Eki Görüntüle 423761 Eki Görüntüle 423762 Eki Görüntüle 423763 Eki Görüntüle 423764
Bebegin saglicakla uyusun icinde insaallahcok guzel olmus.
Gule gule kullanin insallah annesi:)) bizim odamizda yarin kurulacak,heyecanla bekliyoruz:))
canım demir hapını bırakma derim hatta doğumdan sonra bile kullanıcaz bir süre karpuz çıktı artık karpuzun içinde bol miktarda lif var ben şuan perişanım çünkü bağırsaklarım fena bozuk ben karpuzu abarttım çok canım çekiyo diye
Ah canim bir bilsen mecbur kaldim kabizliktan hemoroid oldum kanamam oluyor kullanidigim zaman bir hafta tuvaletimi yapamiyorumsonrasindada daha beter oluyorum totomun ustune oturamiyorum sancidan. Ne sanslisin bende senin gibi olmaya raziyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?