2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

farklı südyen olarak h&m magazalarına bi bakın derim istanbulda olan arkadaşlar sitesindekinden daha fazla ürün var mağazalarda

selamlaaar arkadaşlarrr yaaaa iki gündür kabızlık var fenayım.. ne yapsam bilemedim. tavsiyeiz nedirrrr

benim de geçen ay vardı kabızlık sorunum. doktorum, sabah kalkınca oda sıcaklığında
hatta biraz ılık da olsa daha iyi olur bir bardak suya iki üç kuru kayısı at, birkaç dakika sonra suyu iç,
kayısıları ye dedi. haricen kahvaltıda ve günün diğer öğünlerinde mutlaka salatalık, kıvırcık, roka, marul gibi
taze sebzeler tüketmemi söyledi, koyu renk özellikle tam buğday ekmeği ye ve tabiki 3 litre su iç dedi.
hakikaten biraz dikkat edince bir haftaya rahatladım.. tavsiye ederim.

selam kızlar,
ben ana kucağını aldım. oto oltuğu olarak da kullanacağım için.
eğer oto koltuğu olarak kullanmayacaksaız almanıza gerek yok.
ben de abimden alıcam ana kucağını. aslında kullanışlı bi şey ama
herkesin söylediği ortak şey, çok kısa kullanıldığı. yani abimler verecek olmasa kendim alır mıydım bilmiyorum..
ama pahalı bi şey değil. 40 liraya da var sonuçta.. alınabilir yani..

Sen sezeryan mı olacaksın ? Ya herkes diyor ki özel hastanede doğum yaparsan sezeryan olursun diyorlar korkutuyorlar beni yaaa bişi diyin Ben doktoruma normal doğum istediğimi söyledim ama hiç bişey demedi :44::44::44:
hastaneler bu konuda ticari düşünebiliyor. zira normal doğum çoğu yerde sezaryanın yarısı,
yada üçte biri fiyatında. doktor bu konuda önemli rol oynuyor. normal doğum yanlısı, teşvik edici olmalı.
bu konuda ben doktoruma güveniyorum.

valla, millet çok duyarsız ya.. bugün minibüse bindim. 20li yaşlarda genç erkekler, kızlar kös kös oturuyor.
ben ayakta bi başıma.. açısı iyi olmamasına rağmen şoför gördü durumu.. en arkada yer var dedi. ki en arkada bi aile oturuyordu.
6-7 yaşlarındaki çocuklarını da oturtmuşlar.. arkaya yöneldim, önündeki koltuktaki çocuk utandı da kalkıp yer verdi..
yani 8 aylık hamileyi de görüp kafanı çeviriyorsan.. bilmiyorum insanlık nereye gidiyo..

cnm ben e bebekten aldım pamuk yatak önermiyo dr lar gömülme olabiliyomuş boğulma riski varmış visko daki gibi ben de sert sünger yatak aldım park yatağımız için henüz gelmediler.

bugün dr randevum vardı. 32artı4 itibariyle bebişim 2300 gr ve yaklaşık 44 cm
doktor yaklaşık 3 hafta ilerden gidiyor maşallah dedi, ardından da inş 37-38 gibi kendi gelir, yoksa bunu doğurmak zor olacak dedi..
demir hapı haricinde bi şey kullanmıyorum ama buna rağmen iri bebek.. hem sevindim hem de düşüncelere daldım. :44:
normal doğum istiyorum, doktorum da bunu baştan beri teşvik ediyor. ama gelişimi böyle devam ederse normal doğum imkanı azalır.
zorlamayla, bastırmayla, vakumla yapılan doğum çok da ''normal'' olmuyor dedi..:26:
bakalım ne olacak?:44:

haricen, bebiş kanala yakın ama rahim ağzı uzunluğu iyi, suyu da güzel. ama çok sık tuvalete gidiyorum, çok sıkışıyorum dedim.
baktı. hakikaten başı idrar kesesine yaslanmış durumdaydı. idrar kültüründe de enfeksiyon çıktı zaten. bunun da etkisi var dedi.
bir hafta kullanılacak antibiyotik yazdı. mutlaka 3 litre su iç, 2 hafta sonra tahlillerinle gel dedi.

40 günde 3 kilo almışım fazla almışsın yine, dikkat edeceksin dedi. az yeme ve yürüyüş tavsiyelerini yeniledi..

haa, bi de artık cinsel ilişki yok

benim de geçen ay vardı kabızlık sorunum. doktorum, sabah kalkınca oda sıcaklığında
hatta biraz ılık da olsa daha iyi olur bir bardak suya iki üç kuru kayısı at, birkaç dakika sonra suyu iç,
kayısıları ye dedi. haricen kahvaltıda ve günün diğer öğünlerinde mutlaka salatalık, kıvırcık, roka, marul gibi
taze sebzeler tüketmemi söyledi, koyu renk özellikle tam buğday ekmeği ye ve tabiki 3 litre su iç dedi.
hakikaten biraz dikkat edince bir haftaya rahatladım.. tavsiye ederim.

Cena demir hapi kullaniyormusun? bendede kabizlik vardi dediklerinin hepsini denedim ama faydasi olmadi sonunda demir hapini birakmak zorunda kaldim, yinede faydasi olmadi dr bir surup verdi cok sukur simdi rahatim. insaallah demir hapini biraktigim icin bir sorun olmaz.

Canim maasallah bebisine canim neden iliski yok dedi dr?

demire hep devam. geçen ay tahlilde biraz düşük çıktı kan, o yüzden şimdi günde iki tane içiyorum.
her gün kahvaltıda salatalık domates yiyorum. öğlenleyin koca bi kaseyle yeşil salata yapıp yiyorum.
su da, kesinlikle 2 litrenin altına düşmüyorum. bunlarla geçti kabızlığım.
doktorun demiri bıraktığını biliyor mu? :44:

yok canim soylemedim mayis 30 da randevum var insaallah soylerim. ama kesin devam diyecek. ya birde bende hemoroid sorunu var kabiz oldugumda kanamam oluyor. kabiz oldugumda agridan sancidan duramiyorum demir hapinin yerini doldururmu bilmiyorum ama pekmez yiyorum. Allah yardimcimiz olsunda bu gunleri saglikla gecirelim.

rahim ağzı uzunluğu iyi, erken doğum riski yok dedi. ben de ardından sordum. cinsel ilişki ?:44:
riskin yok ama bu haftadan sonra tavsiye etmiyorum. artık doğumdan sonra dedii

Ben son iki hafta kalana kadar diye duymustum hatta normal dogurmak isteyenler son haftaya kadar devam etmeli diye biliyorum. olsun tatil yap biraz

Maşallah canım bebişine de sana da... Darısı bizim başımıza.Benim oğlan en son gittiğimde 1 hafta geriden geliyordu...:26:

hemoroid mi?:18: hamilelik de tuz biber ekmiştir üstüne.. Allah kolaylık versin valla..
ben de pekmez özellikle yemeye çalışıyorum. kan olsun diye. mutkaka tesir ediyordur sana.
ama demirin yerini tutar mı bilmiyorum. bakalım doktorun ne diyecek ..

canım demir hapını bırakma derim hatta doğumdan sonra bile kullanıcaz bir süre karpuz çıktı artık karpuzun içinde bol miktarda lif var ben şuan perişanım çünkü bağırsaklarım fena bozuk ben karpuzu abarttım çok canım çekiyo diye

Ah canim bir bilsen mecbur kaldim kabizliktan hemoroid oldum kanamam oluyor kullanidigim zaman bir hafta tuvaletimi yapamiyorum sonrasindada daha beter oluyorum totomun ustune oturamiyorum sancidan. Ne sanslisin bende senin gibi olmaya raziyim.

Ah canim bir bilsen mecbur kaldim kabizliktan hemoroid oldum kanamam oluyor kullanidigim zaman bir hafta tuvaletimi yapamiyorum sonrasindada daha beter oluyorum totomun ustune oturamiyorum sancidan. Ne sanslisin bende senin gibi olmaya raziyim.

canım geçmiş olsun zordur tahmin edebiliyorum ama buda zor emin ol sürekli karın ağrısı yapıyo bide diyolarki doğum yaklaşınca ishal olurmuşsun bu vaziyette normal doğum yaparsam artık o kadar ıkınmaya sen düşün gerisini yinede rahatlaman açısında karpuzu bi dene.Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…