2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canim bebisine bende perşembe gidicem ınş benim kızında iyidir cook osledim
kiscemi

Canım maşallah bebişlerimize benim kızım da 32+0 da 2200 dü,bize de doktorum biraz önden gidiyo dedi ama 3 hafta filan gibi belirtmedi,Ve aynen normal doğum için zor olacak dedi,ben şu an görev nedeniyle faklı bi ildeyim yani doğumum nasipse memlekette olacak,burdaki doktorum eğer bebek 3600-3700 olursa kesinlikle sezeryan ol memleketinde dedi,normal olmaz bebeği de kendini de riske sokma dedi,Bu cuma 33+6 da tekrar gidicez doktora bakalım 2 hafta geçtikten sonra kzıımın kilosu nasıl çıkacak,eğer tombiş olursa kesinlikle sezeryan istiyorum.

Toplamda kaç kilo aldın canım hamileliğin başından beri?

var canım ben aldım önden açılmalı destekli çamaşırcılarda vardır :))

güle güle kullanmayı nasip etsin allahım inşallah :)) yatağa monte olan beşiği nerden ve kaça aldın ayıp olmazsa sorablirmiyim :))

günaydın hamişler
kimse uyanamamış galiba hani nerde herkesler....gece hiç uyuyamadım gözlerim kapanıyor resmen ama mecbur işe geldim ...

günaydın hamişler
kimse uyanamamış galiba hani nerde herkesler....gece hiç uyuyamadım gözlerim kapanıyor resmen ama mecbur işe geldim ...

günaydın canım bende sabah zar zor uyanıp geldim işe ay izine az kaldı allahtan da sabretmeye calısıyorum

Dün eminönüne gittik bebek şekerlerini aldım şu biberonlu olanlardan çok güzel modelleri vardı ama biberonlu olan çok ucuzdu arkasına magnette aldım en son bitmiş halini eklerim içine tül falan koyacağız badem şekerinide aldım bayatlamazmış kapalı paketin içinde zaten..

Günaydın annelerrr,mayıs ayı oldu ben hala hapşuruyorum tamamen alerjiye çevirdi,her sabah uyanınca 7-8 defa hapşuruyorum kızım da bu sabah durmadan hıçkırıyo hemde hala,değişik bi sabah bizim için...

Miniciğimmm,

Destekli emzirme südyenini ilk olarak girls stop diye bir mağaza var, istanbulda capitol avm'de var bu mağaza orada gördüm. Birde boynerde görmüştüm ama markasını hatırlamıyorum

Günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah. geceleri uyumak ne kadar zor olmaya başladı değil mi? hele gece tuvalete kalktım mı sürahi nine gibi ayaklarımın bacaklarımın ağrısından yürüyüşüm değişti allahtan kocacığım o saatte uyuyor oluyor da rezil olmuyorum düşünsenize saçlar kabarık, uykulu ve nine gibi yalpalayarak yürüdüğünüzü. yüzüstü yatmayı seven biri olarak rahatça uyuyabileceğim günleri iple çekiyorum. inşalllah bebeğim çok huysuz olmaz

Birde pazar günü ösymnin sınavına girdim(kpds). Kızımın ilk sınav tecrübesi sınav çok zordu ya

gunaydın annelerrr bu gun erkencıyız yıne kızımla kanal d programında yenıdoganla ılgılı bakımı falan gosterıyorlar
ımkanı olanlar seyretsın derım.Bu arada emzırme sutyenlerınden felaket tıksıntı ve sınır geldı bana
hıc bır sexepalıtesı yok ve takasım gelmıyo dısarda nasıl takılcak o yaa desteklı hic gormedım bıtane almak ıstıyorum

günaydın herkese

bugün dr randevum vardı. 32artı4 itibariyle bebişim 2300 gr ve yaklaşık 44 cm

maşakkah kuzuya
Allah nazardan saklasın

ah sorma uyumak güç oldu
benim ayak ağrılarım topuk dikeni tabanlığı ve terliği ile geçti artık çok şükür

günaydın temmuz annelerı...

kızlardan bahseden oldu mu bılmıyorum ama pınaralı ısımlı arkadasımız gebelık zehırlenmesı sbebıyle dün hastaneye yattı, tansıyonu vs kontrol altına alınmıs durumda fakat ıncelemelerı devam edıyor..lütfen dualarımızı eksik etmeyelım..:26:

kızlar biliyorsunuz 1,5 hafta önce cuma günü lekem olmuştu
doktora gittik 3 gün yat dedi
üzerine geçtiğimiz cumada oldu öğlen gelen pembe gece gelen kahverengi idi
bir önceki gün doktor gördüğü için aramadım nasılsa gördü içim rahattı
dün tam ofisten çıkacakken wc girdim yine gelmiş bu seferde kahverengiydi
ofisten çıktım doktoru aradım neredesin dedi hemen gel gittim işte kalp atışlarını dinledi
hatta ilk dinlerken ses bi an gitti çok korktum ama sıpamız hareket ettiği için o an gitmiş sonra düzenli dinledik
herşeyi normal dedi doktor
peki dedim hani ben ne zaman olursa sizi arayayım hangi derecede sürekli aramak rahatsız edio beni çünkü
kontrolümüz ne zaman dedi 31i dedim
o zamana kadar bişi olmaz merak etme dedi
neyse akşam eve gittim yine gelmiş ve artık rengi pembe deil kırmızı yada kahve geliyor
gece yatacaktım kahverengi yine gelmiş sabah kalktım çamaşırımda iki ayrı yere gelmiş kan
ve wc sonrası her temizlememde pembelik geliyor
ben ne yapcam korkuyorum

Arsimacığım sen diyet uyguluyor muydun? bulunduğum şehirde diyetisyen endokrinoloji uzmanı yok. hamilelik şekerim sınırda çıkmıştı. nasıl bir diyet uyguluyorsun? istersen özelden yazışabiliriz. maksadım kilo vermek değil, sadece kan değerlerimi şekeri kontrol altında tutabilmek.

canım destekli südyenleri sorduğun zaman gösteriyorlar yani ben öyle denk geldim. emzirme südyeni diyince direkt penye olanları çıkarıyorlar.
Birde kızlar lohusalar birden terler birden üşürlermiş,bu yüzden çok dikkat etmek gerekirmiş. Eğer belimizi filan üşütürsek sorun olur. En azından evde hem teri çeksin hem üşütmeyelim diye emzirme atleti ya da normal atlet giyilebilir. Dışarı çıkarken südyen kullanılır

hoşgeldin buba özledim seni
nasılsın şekercim

aa hiç duymadım neden olurmuş gebelik zehirlenmesi ?
birde nasıl anlamış acep ?

Çok geçmiş olsun. Pinarada değil miydi rumuzu? her kim olursa olsun inşallah tez zamanda atlatır. umarım ciddi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…