- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.521
Bebegin saglicakla uyusun icinde insaallahcok guzel olmus.
maşallah canim bebisine bende perşembe gidicem ınş benim kızında iyidir cook osledimbugün dr randevum vardı. 32artı4 itibariyle bebişim 2300 gr ve yaklaşık 44 cm
doktor yaklaşık 3 hafta ilerden gidiyormaşallah dedi , ardından da inş 37-38 gibi kendi gelir, yoksa bunu doğurmak zor olacak dedi..
demir hapı haricinde bi şey kullanmıyorum ama buna rağmen iri bebek.. hem sevindimhem de düşüncelere daldım. :44:
normal doğum istiyorum, doktorum da bunu baştan beri teşvik ediyor. ama gelişimi böyle devam ederse normal doğum imkanı azalır.
zorlamayla, bastırmayla, vakumla yapılan doğum çok da ''normal'' olmuyor dedi..:26:
bakalım ne olacak?:44:
haricen, bebiş kanala yakın ama rahim ağzı uzunluğu iyi, suyu da güzel. ama çok sık tuvalete gidiyorum, çok sıkışıyorum dedim.
baktı. hakikaten başı idrar kesesine yaslanmış durumdaydı. idrar kültüründe de enfeksiyon çıktı zaten. bunun da etkisi var dedi.
bir hafta kullanılacak antibiyotik yazdı. mutlaka 3 litre su iç, 2 hafta sonra tahlillerinle gel dedi.
40 günde 3 kilo almışımfazla almışsın yine, dikkat edeceksin dedi. az yeme ve yürüyüş tavsiyelerini yeniledi..
haa, bi de artık cinsel ilişki yok
bugün dr randevum vardı. 32artı4 itibariyle bebişim 2300 gr ve yaklaşık 44 cm
doktor yaklaşık 3 hafta ilerden gidiyormaşallah dedi , ardından da inş 37-38 gibi kendi gelir, yoksa bunu doğurmak zor olacak dedi..
demir hapı haricinde bi şey kullanmıyorum ama buna rağmen iri bebek.. hem sevindimhem de düşüncelere daldım. :44:
normal doğum istiyorum, doktorum da bunu baştan beri teşvik ediyor. ama gelişimi böyle devam ederse normal doğum imkanı azalır.
zorlamayla, bastırmayla, vakumla yapılan doğum çok da ''normal'' olmuyor dedi..:26:
bakalım ne olacak?:44:
haricen, bebiş kanala yakın ama rahim ağzı uzunluğu iyi, suyu da güzel. ama çok sık tuvalete gidiyorum, çok sıkışıyorum dedim.
baktı. hakikaten başı idrar kesesine yaslanmış durumdaydı. idrar kültüründe de enfeksiyon çıktı zaten. bunun da etkisi var dedi.
bir hafta kullanılacak antibiyotik yazdı. mutlaka 3 litre su iç, 2 hafta sonra tahlillerinle gel dedi.
40 günde 3 kilo almışımfazla almışsın yine, dikkat edeceksin dedi. az yeme ve yürüyüş tavsiyelerini yeniledi..
haa, bi de artık cinsel ilişki yok
Ohhh afiyet olsun canım,ben kahvaltıyla duruyorum kızım da pek hareketlendi acıktımı acaba yavrucuğum
Bu arada kızlar size bişey sorucam, bu emzirme sütyenlerinin penye olmayanları yok mu yaa,hadi evin içinde o penye olanlar iyi de dışarı çıkarken onlar giyilmez yani çok biçimsiz,ben 1 ten penye olandan aldım ama destekli düzgün duran bi modeli varsa ondan da almak istiyorum,var mı hiç denk gelen?
Eki Görüntüle 423395 Eki Görüntüle 423396 Eki Görüntüle 423397 Eki Görüntüle 423399
Bunlarda bizim cicilerimiz teyzeleri, Bi tarafı olmayan beşiği yatağımızın yanına koyucaz benden tarafı açık olacak uzandığım an bebeğimi kucağıma alabileceğim. İlk zamanlar çok sık kalkmamız gerektiği için çok kolaylık sağlayacağını düşündük. Size de fikir olur diye paylaşıyorum.
günaydın hamişler
kimse uyanamamış galiba hani nerde herkesler....gece hiç uyuyamadım gözlerim kapanıyor resmen ama mecbur işe geldim...
bugün dr randevum vardı. 32artı4 itibariyle bebişim 2300 gr ve yaklaşık 44 cm
Günaydın arkadaşlar
herkes iyidir inşallah. geceleri uyumak ne kadar zor olmaya başladı değil mi? hele gece tuvalete kalktım mı sürahi nine gibi ayaklarımın bacaklarımın ağrısından yürüyüşüm değişti allahtan kocacığım o saatte uyuyor oluyor da rezil olmuyorumdüşünsenize saçlar kabarık, uykulu ve nine gibi yalpalayarak yürüdüğünüzü. yüzüstü yatmayı seven biri olarak rahatça uyuyabileceğim günleri iple çekiyorum. inşalllah bebeğim çok huysuz olmaz
Birde pazar günü ösymnin sınavına girdim(kpds). Kızımın ilk sınav tecrübesisınav çok zordu ya
gunaydın annelerrr bu gun erkencıyız yıne kızımla kanal d programında yenıdoganla ılgılı bakımı falan gosterıyorlar
ımkanı olanlar seyretsın derım.Bu arada emzırme sutyenlerınden felaket tıksıntı ve sınır geldı bana
hıc bır sexepalıtesı yok ve takasım gelmıyo dısarda nasıl takılcak o yaa desteklı hic gormedım bıtane almak ıstıyorum
günaydın temmuz annelerı...
kızlardan bahseden oldu mu bılmıyorum ama pınaralı ısımlı arkadasımız gebelık zehırlenmesı sbebıyle dün hastaneye yattı, tansıyonu vs kontrol altına alınmıs durumda fakat ıncelemelerı devam edıyor..lütfen dualarımızı eksik etmeyelım..:26:
günaydın temmuz annelerı...
kızlardan bahseden oldu mu bılmıyorum ama pınaralı ısımlı arkadasımız gebelık zehırlenmesı sbebıyle dün hastaneye yattı, tansıyonu vs kontrol altına alınmıs durumda fakat ıncelemelerı devam edıyor..lütfen dualarımızı eksik etmeyelım..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?