2012 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen içini ferah tut ama yinede doktorunu ara. Lekelenmenin devam ettiğini belirt. Sonuçta o doktor ve onun görevide bu.

evet tatlım 2 haftadır uyguluyorum
diyetin maksadıda kilo vermek değil canım sağlıklı ve şekere göre beslenmek
ama ben o kadar yemeye verdim kilo :)
ister burdan görüşelim ister özelden nasıl istersen ben mail adresimi mesaj atim sana

hoşgeldin buba özledim seni
nasılsın şekercim

aa hiç duymadım neden olurmuş gebelik zehirlenmesi ?
birde nasıl anlamış acep ?

günaydın canımcım..ıyılık cok şükür sen nasılsın??

tansıyonu bırden 20ye fırladı ve sanırım ıdrarında ödem cıktı..rahatsızlıklarıda wardı vücüdunda yorgunluk vs sanıyorduk..dun acıl sezeryana alacaklardı fakat küvezde yer olmadıgından bekledıler.su an kontrol altında sanırım 1 haftaya kadar dogum gerceklesecekmiş..

canım sen içini ferah tut ama yinede doktorunu ara. Lekelenmenin devam ettiğini belirt. Sonuçta o doktor ve onun görevide bu.

sabah mesaj atmıştım şidmi o aradı beni
bugün gel dedi sonra iştemisin dedi evet dedim
tmm bugün gelme dün akşam gördüm nasılsa seni yarın gel dedi

bende iyiyim şükür

anam ne fena Allah yardımcısı olsun inş.
sağlıkla doğursun inş.

Canım mail adresin ulaşmadı. ben sana yazayım mail adresimi. bana doktorunun önerilerini ve listeni yazarsan çok memnun olurum.

buba canım pnr'ın kesinleştimi yani sezeryanı belki tansıyonu dengelenirde birazdaha kalır bebıs karnında.

Lekelenme olabiliyormuş bazı gebelerde. bende hiç olmadı. ama olsa takip ederdim yoğunsa Doktora giderdim.randevu tarihini beklemezdim. geçmiş olsun. bence çok kafana takma stres yaramaz bizlere mailine davet yolladım canım.

geçmiş olsun pnralinin bebişi sağlıklı gelir inşallah

Son düzenleme:
Dualarımız pınar arkadaşımız için.Herşeyin hayırlısı olsun 2si de çok sağlıklı olsunlar.İnşallah Güzel haberlerini alırız en kısa zamanda.

annem ablama hamişken geliryormuş
ama 9ay boyunca ara ara gelmiş
işte yarın gidicem doktora bakalım nolcek
takmıom ama wc gidip görünce panikliom

gelmedi tatlım davet

h&m mağazalarında gördüklerim dantelli falandı dümdüz penye değildi destekli olarak emzirme südyeni hatrlıyorum orda ama destekli olsun diyorsan ben önden açmalı normal modelleri de düşün derim

geçmiş olsun tatlım doktorun birşey yok diyorsa yoktur heralde ama sen tedbiri elden bırakma devam ettiğini haber ver

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım..bence doktoru aramakta hiç çekinmene gerek yok..hani gereksiz bir evham değil ki senin ki..netice de lekelenme var..aklına kötü bişey getirme bazılarında oluyormuş..ama sen yine de doktorla sürekli irtibat halinde ol bence...içini de ferah tut..:)

herheslere günaydınnn!! artık geceleri hiç uyuyamaz oldum ben yaa.. sık sık uyanıp tuvalete gitmek zorunda kalıyorum zaten, bir de sırtım belim ağrıyor artık yan yatmaktan tutuldum resmen.. hayırlısıyla bi doğurayım yüzüstü serilip uyuycam bi müddet
bu arada pınar arkadaşımıza dua edicem.. inşallah herşey yoluna girer bi an önce. peki bilgi veren arkadaş kimdi alıntı yapamamışım hatırlamıyorum o yüzden.. 1 hafta içerisinde sezeryan olacak filan demiş.. olmak zorundamıymış?? yani merak ettiğim tansiyonu ve diğer değerleri normalleşirse de illa sezeryan olacak mı?? inşallah sağlıkla atlatır hem bebeği hem kendisi.. dualarımız onunla..

Aynen canım bende bir sağ bir sol yatıyorum.kalçama ağrı giriyor.gece uyandığım zaman da sarhoş gibi yürüyorum sallana sallana, bazen de nineleri andırıyorum belimi tuta tuta gidiyorum wc'ye

geçmiş olsun tatlım doktorun birşey yok diyorsa yoktur heralde ama sen tedbiri elden bırakma devam ettiğini haber ver

sabah haber vermiştim mesaj atark
oda aradı yarın gel göreyim dün gördüm nasılsa dedi

sağol canım
konuştum biraz daha rahatım şidmi
ama wc gittiğim an görünce panik oluom
annemde ablama hamişke 9 ay olmuş böle ara ara
benim yeni başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…