- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
- #24.541
kızlar biliyorsunuz 1,5 hafta önce cuma günü lekem olmuştu
doktora gittik 3 gün yat dedi
üzerine geçtiğimiz cumada oldu öğlen gelen pembe gece gelen kahverengi idi
bir önceki gün doktor gördüğü için aramadım nasılsa gördü içim rahattı
dün tam ofisten çıkacakken wc girdim yine gelmiş bu seferde kahverengiydi
ofisten çıktım doktoru aradım neredesin dedi hemen gel gittim işte kalp atışlarını dinledi
hatta ilk dinlerken ses bi an gitti çok korktum ama sıpamız hareket ettiği için o an gitmiş sonra düzenli dinledik
herşeyi normal dedi doktor
peki dedim hani ben ne zaman olursa sizi arayayım hangi derecede sürekli aramak rahatsız edio beni çünkü
kontrolümüz ne zaman dedi 31i dedim
o zamana kadar bişi olmaz merak etme dedi
neyse akşam eve gittim yine gelmiş ve artık rengi pembe deil kırmızı yada kahve geliyor
gece yatacaktım kahverengi yine gelmiş sabah kalktım çamaşırımda iki ayrı yere gelmiş kan
ve wc sonrası her temizlememde pembelik geliyor
ben ne yapcamkorkuyorum
Arsimacığım sen diyet uyguluyor muydun? bulunduğum şehirde diyetisyen endokrinoloji uzmanı yok. hamilelik şekerim sınırda çıkmıştı. nasıl bir diyet uyguluyorsun? istersen özelden yazışabiliriz. maksadım kilo vermek değil, sadece kan değerlerimi şekeri kontrol altında tutabilmek.
hoşgeldin buba özledim seni
nasılsın şekercim
aa hiç duymadım neden olurmuş gebelik zehirlenmesi ?
birde nasıl anlamış acep ?
canım sen içini ferah tut ama yinede doktorunu ara. Lekelenmenin devam ettiğini belirt. Sonuçta o doktor ve onun görevide bu.
günaydın canımcım..ıyılık cok şükür sen nasılsın??
tansıyonu bırden 20ye fırladı ve sanırım ıdrarında ödem cıktı..rahatsızlıklarıda wardı vücüdunda yorgunluk vs sanıyorduk..dun acıl sezeryana alacaklardı fakat küvezde yer olmadıgından bekledıler.su an kontrol altında sanırım 1 haftaya kadar dogum gerceklesecekmiş..
evet tatlım 2 haftadır uyguluyorum
diyetin maksadıda kilo vermek değil canım sağlıklı ve şekere göre beslenmek
ama ben o kadar yemeye verdim kilo :)
ister burdan görüşelim ister özelden nasıl istersen ben mail adresimi mesaj atim sana
Canım mail adresin ulaşmadı. ben sana yazayım mail adresimi. bana doktorunun önerilerini ve listeni yazarsan çok memnun olurum.
ofisten çıktım doktoru aradım neredesin dedi hemen gel gittim işte kalp atışlarını dinledi
hatta ilk dinlerken ses bi an gitti çok korktum ama sıpamız hareket ettiği için o an gitmiş sonra düzenli dinledik
peki dedim hani ben ne zaman olursa sizi arayayım hangi derecede sürekli aramak rahatsız edio beni çünkü
neyse akşam eve gittim yine gelmiş ve artık rengi pembe deil kırmızı yada kahve geliyor
gece yatacaktım kahverengi yine gelmiş sabah kalktım çamaşırımda iki ayrı yere gelmiş kan
ben ne yapcamkorkuyorum
günaydın canımcım..ıyılık cok şükür sen nasılsın??
tansıyonu bırden 20ye fırladı ve sanırım ıdrarında ödem cıktı..rahatsızlıklarıda wardı vücüdunda yorgunluk vs sanıyorduk..dun acıl sezeryana alacaklardı fakat küvezde yer olmadıgından bekledıler.su an kontrol altında sanırım 1 haftaya kadar dogum gerceklesecekmiş..
Lekelenme olabiliyormuş bazı gebelerde. bende hiç olmadı. ama olsa takip ederdim yoğunsa Doktora giderdim.randevu tarihini beklemezdim. geçmiş olsun. bence çok kafana takma stres yaramaz bizleremailine davet yolladım canım.
gunaydın annelerrr bu gun erkencıyız yıne kızımla kanal d programında yenıdoganla ılgılı bakımı falan gosterıyorlar
ımkanı olanlar seyretsın derım.Bu arada emzırme sutyenlerınden felaket tıksıntı ve sınır geldı bana
hıc bır sexepalıtesı yok ve takasım gelmıyo dısarda nasıl takılcak o yaa desteklı hic gormedım bıtane almak ıstıyorum
geçmiş olsun tatlım doktorun birşey yok diyorsa yoktur heralde ama sen tedbiri elden bırakma devam ettiğini haber verkızlar biliyorsunuz 1,5 hafta önce cuma günü lekem olmuştu
ben ne yapcamkorkuyorum
ben ne yapcamkorkuyorum
herheslere günaydınnn!! artık geceleri hiç uyuyamaz oldum ben yaa.. sık sık uyanıp tuvalete gitmek zorunda kalıyorum zaten, bir de sırtım belim ağrıyor artık yan yatmaktan tutuldum resmen.. hayırlısıyla bi doğurayım yüzüstü serilip uyuycam bi müddet
bu arada pınar arkadaşımıza dua edicem.. inşallah herşey yoluna girer bi an önce. peki bilgi veren arkadaş kimdi alıntı yapamamışım hatırlamıyorum o yüzden.. 1 hafta içerisinde sezeryan olacak filan demiş.. olmak zorundamıymış?? yani merak ettiğim tansiyonu ve diğer değerleri normalleşirse de illa sezeryan olacak mı?? inşallah sağlıkla atlatır hem bebeği hem kendisi.. dualarımız onunla..
geçmiş olsun tatlım doktorun birşey yok diyorsa yoktur heralde ama sen tedbiri elden bırakma devam ettiğini haber ver
geçmiş olsun canım..bence doktoru aramakta hiç çekinmene gerek yok..hani gereksiz bir evham değil ki senin ki..netice de lekelenme var..aklına kötü bişey getirme bazılarında oluyormuş..ama sen yine de doktorla sürekli irtibat halinde ol bence...içini de ferah tut..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?